- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Hahaha mannak sıpaMirakızda Tvde yemek yiyenleri görüp yeme yeme diye bağırınmaya başladı
Ayy ne güzel hayırlı olsun canimKızlar hamileyimçok garip bi ruh halindeyim
Normal metal kaşıklardan veriyorum. Sorun kaşık değil yemek yemek.. Neyse ki bugün daha iyiydi.her zaman kullandığın kaşık mı kaşığı değiştirsen ikea da renkli plastik çatal kaşık bıçaklar var sarı yeşil mor mavi kırmızı
zaten düzelme başlamış inşallah şurupla desteklenir@minnakkartal eşim dr aramış. İştah şurubu istemiş. Dr vitasanol yada argivit önermiş.
Ooo genel olarak bebeler yemiş bugün :)
Yine anlaşmışlar birlikte hareket ediyorlar
ya olabilirmi gercekten ben kendimi hic hazir hissetmiyorumki amaa varsada boyle bisi tabiki kaybetmek istemem haftaya kadar beklemem gerekecek ozamanda olmazsam ya bebek yada kist olabilir bide arkadasin kac gun gecikince evde test yapmis canim ben beyzaya regl gunumdeyken test yapmistim hemen cikmistiBence doktora girmeden alma canım. Arkadaşımın evde yaptığı test negatif kan pozitif çıktı
Kızlar nerde yediriyosunuz peki betül mama sandalyesinde kahvaltıda oturur bizimle akşma yemeğinde oturur diğer öğünlerde oturma odasında genelde çizgifilm izlerken yediriyorum ben
hani farklı bi kaşık görürse o değil diye düşünür gibi bi düşüncem oldu :)Normal metal kaşıklardan veriyorum. Sorun kaşık değil yemek yemek.. Neyse ki bugün daha iyiydi.
kahvaltı öğle koltukta oturuyo akşam yemeğinde mama sandalyesindeKızlar nerde yediriyosunuz peki betül mama sandalyesinde kahvaltıda oturur bizimle akşma yemeğinde oturur diğer öğünlerde oturma odasında genelde çizgifilm izlerken yediriyorum ben
Hep mama sandalyesinde yediriyorum. Bende bişey izlerken yediriyorum. Yoksa asla açmıyor ağzını.Kızlar nerde yediriyosunuz peki betül mama sandalyesinde kahvaltıda oturur bizimle akşma yemeğinde oturur diğer öğünlerde oturma odasında genelde çizgifilm izlerken yediriyorum ben
Biz artık mama sandalyesi kullanmiyoruz sandalye yükseltme aparatiyla sandalye de oturuyor biz masada yerken o da yanımızda oluyor ama bazen yere sofra bezi seriyorum yere oturup öyle yiyiyor ama makarna pilav falan olunca öyle yapıyorum ya da meyvesini yerken ben de çoğunlukla videoyla yediriyorum ama sin günlerde videoyla bile yemediKızlar nerde yediriyosunuz peki betül mama sandalyesinde kahvaltıda oturur bizimle akşma yemeğinde oturur diğer öğünlerde oturma odasında genelde çizgifilm izlerken yediriyorum ben
mama sandalyesni iki haftadr kullanmiyoruz normal sandalyeye oturuyo sabah aksam. Oglende koltukta tv izleyerekKızlar nerde yediriyosunuz peki betül mama sandalyesinde kahvaltıda oturur bizimle akşma yemeğinde oturur diğer öğünlerde oturma odasında genelde çizgifilm izlerken yediriyorum ben
Canım ya üzüldüm çok geçmiş olsun Emre ye çok çabuk iyileşir uykusu düzelir inşallah eminim çok yoruluyorsundur Allah yardimcin olsunKimse beni merak etmemis bakiyorum
Emre hasta cuma gecesinden berikorktugum icin hastaneye goturmedim ilk gun.ikinci gun bi turlu dusuremedik gittikce yukseldi atesi.hastaneye goturduk mecburen.arabada bekledik biz esim sira gelince cagrdi cabuk cabuk girip ciktik cigerlerinde enfeksiyon varmis antibiyotik verdi dr.atesi dustu cok.sukur ama oksuruk ve balgam var ozellikle de uyurken oluyo kac kere uyaniyo uykusundan.ben de cok yorgunum bakicimiz da hastaymis eve gonderdm dun annem bakiyo emreye.benden ayrilmiyo ama hic dinlenemiyorum halimize cok sukur ama uykusu duzene girsin artik su cocugun ya bu gidisle bi yerde bayilip kalcm bi gun
Çok geçmiş olsun. Bebekler hasta olmasınKimse beni merak etmemis bakiyorum
Emre hasta cuma gecesinden berikorktugum icin hastaneye goturmedim ilk gun.ikinci gun bi turlu dusuremedik gittikce yukseldi atesi.hastaneye goturduk mecburen.arabada bekledik biz esim sira gelince cagrdi cabuk cabuk girip ciktik cigerlerinde enfeksiyon varmis antibiyotik verdi dr.atesi dustu cok.sukur ama oksuruk ve balgam var ozellikle de uyurken oluyo kac kere uyaniyo uykusundan.ben de cok yorgunum bakicimiz da hastaymis eve gonderdm dun annem bakiyo emreye.benden ayrilmiyo ama hic dinlenemiyorum halimize cok sukur ama uykusu duzene girsin artik su cocugun ya bu gidisle bi yerde bayilip kalcm bi gun
Kızlar hamileyimçok garip bi ruh halindeyim
İphone kullandm yillarca bi ustu ckti aldm bi ustu ckti aldm en son ckan cok pahaliydi almadm iyiki almamism smdi bi ona bakiyorm bi samsunga bosuna kucuck ekranla ugrasmisim diyorm smdi rahat her uygualama var ekranda kocaman
İnşallah o olur istiyodu da:)
Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifa versin inşallahKimse beni merak etmemis bakiyorum
İphone kullandm yillarca bi ustu ckti aldm bi ustu ckti aldm en son ckan cok pahaliydi almadm iyiki almamism smdi bi ona bakiyorm bi samsunga bosuna kucuck ekranla ugrasmisim diyorm smdi rahat her uygualama var ekranda kocaman
İphone candır caaaan..
Şimdi 6 plus kullanıyorum..Eşimle anlaşmalı olarak aldık hehehehe
Kaç gün geciktiğini bilmiyorum canım ama evdeki test negatif olduğundan annesinin zoru ile gidip kan verdiğini biliyorumya olabilirmi gercekten ben kendimi hic hazir hissetmiyorumki amaa varsada boyle bisi tabiki kaybetmek istemem haftaya kadar beklemem gerekecek ozamanda olmazsam ya bebek yada kist olabilir bide arkadasin kac gun gecikince evde test yapmis canim ben beyzaya regl gunumdeyken test yapmistim hemen cikmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?