2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
her zaman kullandığın kaşık mı kaşığı değiştirsen ikea da renkli plastik çatal kaşık bıçaklar var sarı yeşil mor mavi kırmızı
Normal metal kaşıklardan veriyorum. Sorun kaşık değil yemek yemek.. Neyse ki bugün daha iyiydi.

Kızlar nerde yediriyosunuz peki betül mama sandalyesinde kahvaltıda oturur bizimle akşma yemeğinde oturur diğer öğünlerde oturma odasında genelde çizgifilm izlerken yediriyorum ben

Bence doktora girmeden alma canım. Arkadaşımın evde yaptığı test negatif kan pozitif çıktı
ya olabilirmi gercekten ben kendimi hic hazir hissetmiyorumki amaa varsada boyle bisi tabiki kaybetmek istemem haftaya kadar beklemem gerekecek ozamanda olmazsam ya bebek yada kist olabilir bide arkadasin kac gun gecikince evde test yapmis canim ben beyzaya regl gunumdeyken test yapmistim hemen cikmisti

Ayniymisiz canim tek fark tv karsisinda yerken ayakkabilarini ve coraplarini cikarttiriyo yoksa yemiyor :)
Kızlar nerde yediriyosunuz peki betül mama sandalyesinde kahvaltıda oturur bizimle akşma yemeğinde oturur diğer öğünlerde oturma odasında genelde çizgifilm izlerken yediriyorum ben

Normal metal kaşıklardan veriyorum. Sorun kaşık değil yemek yemek.. Neyse ki bugün daha iyiydi.
hani farklı bi kaşık görürse o değil diye düşünür gibi bi düşüncem oldu :)

kahvaltı öğle koltukta oturuyo akşam yemeğinde mama sandalyesinde

Hep mama sandalyesinde yediriyorum. Bende bişey izlerken yediriyorum. Yoksa asla açmıyor ağzını.

Biz artık mama sandalyesi kullanmiyoruz sandalye yükseltme aparatiyla sandalye de oturuyor biz masada yerken o da yanımızda oluyor ama bazen yere sofra bezi seriyorum yere oturup öyle yiyiyor ama makarna pilav falan olunca öyle yapıyorum ya da meyvesini yerken ben de çoğunlukla videoyla yediriyorum ama sin günlerde videoyla bile yemedi

mama sandalyesni iki haftadr kullanmiyoruz normal sandalyeye oturuyo sabah aksam. Oglende koltukta tv izleyerek

Kimse beni merak etmemis bakiyorum
Emre hasta cuma gecesinden berikorktugum icin hastaneye goturmedim ilk gun.ikinci gun bi turlu dusuremedik gittikce yukseldi atesi.hastaneye goturduk mecburen.arabada bekledik biz esim sira gelince cagrdi cabuk cabuk girip ciktikcigerlerinde enfeksiyon varmis antibiyotik verdi dr.atesi dustu cok.sukur ama oksuruk ve balgam var ozellikle de uyurken oluyo kac kere uyaniyo uykusundan.ben de cok yorgunumbakicimiz da hastaymis eve gonderdm dun annem bakiyo emreye.benden ayrilmiyo ama hic dinlenemiyorumhalimize cok sukur ama uykusu duzene girsin artik su cocugun ya bu gidisle bi yerde bayilip kalcm bi gun

Canım ya üzüldüm çok geçmiş olsun Emre ye çok çabuk iyileşir uykusu düzelir inşallah eminim çok yoruluyorsundur Allah yardimcin olsun

Merhaba anneler grubu Facebook tan takip ediyordum ama adresim değişti. Beni tekrar davet edebilirsiniz acaba

Çok geçmiş olsun. Bebekler hasta olmasın

Vallahi şu eşimi bazen dovesim geliyor ya ben çocuğu uyutmaya çalışıyorum o ise hep ses çıkarıyor cok gürültülü gece zaten sabaha kadar horluyor uykudan kalkiyorum dürtuyorum banamisin demiyor doktora gitcek yarın benim sikayetlerim yüzünden

Kızlar hamileyimçok garip bi ruh halindeyim

Aaaay ne güzeeeel inan çok sevindim canım..Sağsalim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah ve darısı bana olsun inşallah..

İphone kullandm yillarca bi ustu ckti aldm bi ustu ckti aldm en son ckan cok pahaliydi almadm iyiki almamism smdi bi ona bakiyorm bi samsunga bosuna kucuck ekranla ugrasmisim diyorm smdi rahat her uygualama var ekranda kocaman

İphone candır caaaan..
Şimdi 6 plus kullanıyorum..Eşimle anlaşmalı olarak aldık hehehehe

İnşallah o olur istiyodu da:)

Aaay inşallah yaaa amin canlarım

Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifa versin inşallah

İphone kullandm yillarca bi ustu ckti aldm bi ustu ckti aldm en son ckan cok pahaliydi almadm iyiki almamism smdi bi ona bakiyorm bi samsunga bosuna kucuck ekranla ugrasmisim diyorm smdi rahat her uygualama var ekranda kocaman

İphone candır caaaan..
Şimdi 6 plus kullanıyorum..Eşimle anlaşmalı olarak aldık hehehehe

Aaay pardon 6S plus dicektim

Kaç gün geciktiğini bilmiyorum canım ama evdeki test negatif olduğundan annesinin zoru ile gidip kan verdiğini biliyorum herseyin hayırlısı canım. Bende maddenin hazır degilim yoksa yaza korunmayi bırakırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…