2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hep mama sandalyesinde yediriyorum. Bende bişey izlerken yediriyorum. Yoksa asla açmıyor ağzını.
aynı biz tvsiz yemek yemiyor güya az tv seyrettiriyorum öyle bile bir buçuk saat izlemiş oluyor. sizler yemek olayı hariç tv izletiyomusunuz kızlar. ben onun yemegini pişirirken de tv açıyorum mecburen yoksa tezgahtan beni ittirip ziril ziril ağlıyor

Hiç tv izletmeyelim diyoruz ama mecbur kalıyoruz tek başına olunca.
Yemekleri gökçe uyurken yapıyorum. Ocağa tırmanmaya çalışıyo çünkü. Tezgaha oturtuyorum.
Bizim yemeğin ilk başlarında tvsiz falan kendi yiyo. Minik minik ekmek banıyo ya da kaşıkla yiyebileceği koyu kıvamda bişeyse yiyo bende arada kaşıkla veriyorum ağzına tabi.
Sıkılınca direk çıkakın çıkakın diyip önlüğünü sökmeye çalışıyo. Tvyi açıyorum ama en fazla beş dk.
Sonra tlfnu veriyorum. Kendi videolarını izliyo instagramda yukarı aşağı geziniyo. Hadi bi 10 dk da ordan olsun.
Her seferinde bir kaseyi bitirmeden kalkıyo.

Mama sandalyesinde durmak istemiyorsa yere oturup dizlerimi karnıma doğru çrkip gökçeyi oraya oturtuyorum kaçamıyo bi yere :) benim üstüm biraz batıyo ama olsun. Şarkı falan söyleye söyleye yediriyorum. Gözüme dişime parmağını sokuyo.

Bi kere çok sinirim bozulmuştu ye artık diye kızdım. Öyle bir ağladı ki. Ağzından dışarı çıkarıyosa bi kaşık daha vermiyorum bi daha mecburen.

gecmis olsun canm

Bnde yemek harici tv izletiyorm tek cocuk skiliyo oyuncaklar ben nereye kdr butun gun evde bnde tv aciyorm pepeyi izliyo bndee yemek fln yapiyorm o arada

Neyse biraz içim rahatladı sağolun kızlar ama merak ediyorum ne zaman yemek yerken tv izlemeyecekler acaba. Çünkü benim bu durum sinirime dokunuyor bu şekilde yediklerini sanki bilincsiz yiyor gibi geliyo ben istiyorum ki yemekten zevk alsın ama olmuyor.

Dün sabah eski komsuma gittim çocuk bakıyor benim kızla aynı ay doğumlu çocuk hastaydi fazla durmadim çocuk mutfak masasinda kahvaltı yaptı. Bir dilim ekmek bir omlet iki kibrit kutusu kadar peynir bir kaç zeytin ve ıhlamur içti ben şok tabi hipnozlu gibi seyrettim çocuğu hayalini kurduğum bir goruntuydu doyasıya baktım. Maşallah dedim yedikce kilosuda 11 kilo kiloluda degildi

çok geçmiş olsun canım antibiyotikle çabuk toparlanıyorlar
uyku konusunda bende perişanım gerçi bi çaba da harcamıyorum çünkü enerjim yok

benim arkadaşımın oğlu ek gıdaya geçtiğinden beri maşallah hayallerdeki çocuk herşeyi yer itirazsız ve keyifli keyifli ımm ımm yapar ama kilosu da boyuda hep sınırda bazen gerçekten yapı meselesi

miraya yemek yedirmeye çalışırken genelde ipad le oyalıyorum yada kanal kanal reklam geziyorum bunun dışında gün içinde ara ara bakıyo diyo annem akşamlarıda biz izlerken reklam girdiğinde hemen tv ye yönleniyo değiştiriyoruz yada vurdulu kırdılı bi ses duyarsa dikkatini çekiyo yine de tv ye hipnoz gibi deil zaten derdi elimizden tutup oda oda gezmek bu kadarı zarar vermez diye düşünüyorum ben sakınırsam daha çok ilgilenir eminim

ofis de klimalar arızalandı bildiğiniz buzhane üzerimde mont dizlerimde şal oturuyorum ayak parmaklarımı da sıktım böyle inşallah biran önce düzelir yoksa hastalanıcam

Maşallah bi de hastayken
Bizimkiler bize mi naz yapıyolar acaba.
Bu gün gidiyorum ankaraya. Kardeşime verip yemek görevini bi deneyeyim bana mı naz yapıyo onlarda da mı yemiyo.
@kmltm çok geçmiş olsun çabuk toparlar inşallah

ofis de klimalar arızalandı bildiğiniz buzhane üzerimde mont dizlerimde şal oturuyorum ayak parmaklarımı da sıktım böyle inşallah biran önce düzelir yoksa hastalanıcam
hasta olmazsın inşallah canım.
Okul günlerim geldi aklıma. amfinin ısıtmasında sorun vardı. Bende arkadaşlarımın arasına oturur nasılsa kimse görmüyo upuzun sıra diye ayakkabılarımı çıkarır bağdaş kurup otururdum. Dizime de atkı şal falan.
Hocanın biri işlem yapmamı isteyince kalakalmıştım. Adam kızım gelsene diyo ben bi sn hocam diyip ayakkabı giymeye çalışıyorum sonra anladı nolduğunu allahtan bişey demedi güldü sadece.

biz de naz durumu yok kimseyle yemiyo ama eltimin kızı öyle annesine binbir naz ananesiyle teyzesiyle iştahlı iştahlı yiyo

Bizim oğlanda iki gündür akşam yemeğini azıcık yiyip bırakıyor, tabi sonra gece süt için kalkıyor ,acıkıyor tabi
Güzelce yese de yatsa yok

Son düzenleme:
Bizim oğlanda iki gündyemekten.Gece 9.30 yemeğini azıcık yiyip bırakıyor, tabi sonra gece süt için kalkıyor ,acıkıyor tabi
Güzelce yese de yatsa yok
Ben aksam uzeri fazla yedirmiyorum bir su bardagi yogur ve az sevdigi yemekten.Gece 9.30 da muhallebi yefiriyorum.Tum gece uyuyor cok sukur gece uyanmalarini biraktigibi bbisey.Yatarken yiyince yemek icin pek kalkmiyorlar.

Kizlar dun dr gittim endokrinolojiye benim seker sinira dayanmis aclik 105 cikti dr kilo ver dedi o zaman duzene girer dedi.Ben de diyete basladim umarim veririm faxlaliklari yoksa seker hastasi olacam

Ha bu arada baba bi tahlil vernis toplami 436 tl tuttu esim sinirlendi baya.O yuzfen bu ulkede hasta olmamak lazim adami soyup sogana ceviriyorlar.

Az geliyormus ama sasirdim bize 150 den 200 den asagi gelmez 40-70-80 cok az geldi bana
klima elektrkli sobami kullaniyosun cnm. Benm iki buzdolabi calisiyo surekli firin cok caliatiriyorm cmasr bulask mak. Ve kombi calisiyo ne klima ne soba bnce bana cok geldi 94 tl

Kızlar bu son elektrik faturaları 6 haftalık mis galiba kullanım tarihlerini bi kontrol edebilirsiniz bizim de 80 90 gelirdi 130 geldi bu ay komşular bu ay 6 haftalık dediler her şehirde öyle mi bilemiyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…