2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar dun dr gittim endokrinolojiye benim seker sinira dayanmis aclik 105 cikti dr kilo ver dedi o zaman duzene girer dedi.Ben de diyete basladim umarim veririm faxlaliklari yoksa seker hastasi olacam
şeker biraz sıkıntılı bir hastalık ama dikkat edersen kontrol altına alırsınız iyiki sınırda fark edilmiş

Hafta sonu 1 haftalik yatili kalmaya 8 kisi misafirim geliyor kv kp gorumce cocuklar nasil yemek yetistircem nerelerde yatircam bilmiyorum inşallah kizim cok eglenir kalabalik olunca mutlu olurda benim yorulmama deger

Hafta sonu 1 haftalik yatili kalmaya 8 kisi misafirim geliyor kv kp gorumce cocuklar nasil yemek yetistircem nerelerde yatircam bilmiyorum inşallah kizim cok eglenir kalabalik olunca mutlu olurda benim yorulmama deger
Bayağı kalabalikmis canım kış günü zor olur çocuklar çok küçük değilse Beyza yı oynatırlar Allah kolaylık versin

Cok skldm evde otrmaktan bayadr evdeyiz hirada cok skldi. Kar soguk grip derken kapandk eve

Tesrkkur ederim kizlar ben de gebelik sekeri vardi zaten annem de seker hastasi genetik mirasim kotu maalesef .On bes kilo fazlaligim var inu verirsem sikinti kalmqz insallah.

baya kalabalık inşallah yardımcı olurlar ve fıstık keyif alırda değdi dersin canım

Eki Görüntüle 1749922 kizlar tipe bakarmisiniz dolabı açmış buyumix i almış mama mama diyor kaşık verdim kendisi yedi öyle mutluydu ki sapsik kızım
afiyet olsun ececiğime bildiğin büyümüş

Az geliyormus ama sasirdim bize 150 den 200 den asagi gelmez 40-70-80 cok az geldi bana
ne kadar çok gelmiş canım. Bizim her gün süpürge açılır. Çanaşır bul mak. Buhar makinası her gece sabaha kadar. Ketıl sürekli çalışır ütüyü eşim her sabah açar. 70 den fazla gelmedi daha

oo baya kalabalıklarmış. Ama yardım ederler heralde canım. İnşallah beyza srver kalabalığı

Benm gobegim 5 6 aylik hamile gbi bi kac gundur normaldede gobegim var ama sanki biraz dha ckmis gbi adette olmiycm yakinda

Benm gobegim 5 6 aylik hamile gbi bi kac gundur normaldede gobegim var ama sanki biraz dha ckmis gbi adette olmiycm yakinda
benimde öyle adetim de bitmek üzere normalde sadece ilk iki gün ve olmadan önce olurdu bakalım iki gündür diyetteyim ne kdr etkili olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…