2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Cok yakin arkadasimin nisani var 14 subatta ne gycem gobek firtliyo deli oluyorm dogum yaptm bahaneside artk olmaz 2 yasnda olcak nerdeyse:)

nsy5555 ben hiç muhallebi yapıp vermedim canım bu zamana kadar, mama da vermedim, ilk doğduğu iki gün hastanede verilenler dışında...

Kızlar şu videoyla yemek yedirme bende öyle yediriyorum da aklıma geldi yazın tatile gittiğimizde ben eceye video açıp yediriyordum kardeşim bana yanlış olduğunu öyle yedirmemi söyledi bu arada annemde TV açıp yediriyormus yigenime ve anneme kiziyordu bu yüzden sonra yigenim hiçbir sey yememeye başladı orada kardeşim tabi delirdi sonra bir baktım açmış videoyu yemek yediriyor ne oldu hanı yanlıştı dedim e hiçbir sey yemiyor ne yapayım dedi işte bizde tam bu yüzden video açıp yediriyoruz dedim birde annem gündüz yediriyor akşam yemeğini birlikte yiyiyorlar annemle o zaman yine annem yedirdigi için tabi kardeşim zorlanmiyordu

oo nasıl ödem atılıyormuş bu ikisi ile mi azıcık bahsetsen?
evet canım beyaz çay ve kivi ödem atmak içinmiş bende su topladığını düşünengillerdenim tabi bide arkadaşım listesiyle ayda 4 kilo verince biraz kendime uyarlayıp o listeyi yapmaya çalışıyorum

Ayy ben bugün veremedim 3.gün -900 de kaldık bugün et-tavuk-balık günü sabah sabah 4tane köfte yedim :) şimdi fırına tavuk attım onu yicem akşamda tavuk bakalım nolcak

@hiraysen evde çok zor olmuyo yapması dışarı çıksam falan dayanamam belki de çok hareket etmeyince :) bugün birazda spor yapıcam
@minnakkartal yeşilçay da iç

Ben böyle grip görmedim kızlar ya. Bugüne kadar hiç grip olmamışım demek :/ dün akşam 6 da titreterek yatağa girdim sürekli terleyip kıyafet değiştiriyorum. Burun desem şırıl şırıl bugün az daha iyiyim ama acayip başım dönüyor. Allahtan eşim yılda gelmek üzere. Yazık azad da bana yanaştıkça git falan diyorum çocuk üzülüyor bari babası gelse de azcık sarılsa. İnşallah Azad'a bulaştırmam

Cok gecmis olsun canim ya ter atman iyi derler ama bol bol.sivi tuketde hemen iyiles inşallah dedigin gibi azadada bulasmaz inşallah

klima elektrkli sobami kullaniyosun cnm. Benm iki buzdolabi calisiyo surekli firin cok caliatiriyorm cmasr bulask mak. Ve kombi calisiyo ne klima ne soba bnce bana cok geldi 94 tl
Komur sobasi var guya ama daha cok klima ve ufo calisiyor. Iki cocukla sobayla ugrasmak zor oluyor. Ama yinede sasirdim ellileri altmislari duyunca bana hic gelmedi bu kadar anneme kvyede cok gelir benim kadar calistirmazlar klimayi falan

Geçmiş olsun canım ya bu seneki grip çok kötü benimde geniz akintim başladı çok rahatsız ediyor baş ağrısından duramiyorum günlerdir inşallah Azad a geçmeden çabuk atlatirsin

Cok gecmis olsun canim ya ter atman iyi derler ama bol bol.sivi tuketde hemen iyiles inşallah dedigin gibi azadada bulasmaz inşallah

@Apriori123 cok gecmis olsun canim. Bizde coluk cocuk hep hastayiz

Geçmiş olsun canım ya bu seneki grip çok kötü benimde geniz akintim başladı çok rahatsız ediyor baş ağrısından duramiyorum günlerdir inşallah Azad a geçmeden çabuk atlatirsin

Sağolun kızlar size de geçmiş olsun :/

canım çok geçmiş olsun çabuk atlatırsın inşallah azada bulaştırmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…