Sağol teyzesi:)Ay ne gğzel afiyet olsun fıstığa :)
belki gaz şişkinliği falandir canımBenm gobegim 5 6 aylik hamile gbi bi kac gundur normaldede gobegim var ama sanki biraz dha ckmis gbi adette olmiycm yakinda
en sevmediğim kar öncesi ve sonrası yağış tutmasına izin vermez karın ama tabi sizin ora için normalKar yine bizi teğet geçti yağmura çevirdi
korse cınımssssCok yakin arkadasimin nisani var 14 subatta ne gycem gobek firtliyo deli oluyorm dogum yaptm bahaneside artk olmaz 2 yasnda olcak nerdeyse:)
oo nasıl ödem atılıyormuş bu ikisi ile mibeyaz çay içmeye başladım ödem atmak için günde bir kivi çok azimliyim bu kez
Evet zaten az yağdığı için tutmazdi yine hevesimiz kursagimizda kaldıen sevmediğim kar öncesi ve sonrası yağış tutmasına izin vermez karın ama tabi sizin ora için normal
evet canım beyaz çay ve kivi ödem atmak içinmiş bende su topladığını düşünengillerdenim tabi bide arkadaşım listesiyle ayda 4 kilo verince biraz kendime uyarlayıp o listeyi yapmaya çalışıyorumoo nasıl ödem atılıyormuş bu ikisi ile miazıcık bahsetsen?
pentinin korseli corabi varmis ona bakicm cnmkorse cınımssss
Cok gecmis olsun canim ya ter atman iyi derler ama bol bol.sivi tuketde hemen iyiles inşallah dedigin gibi azadada bulasmaz inşallahBen böyle grip görmedim kızlar ya. Bugüne kadar hiç grip olmamışım demek :/ dün akşam 6 da titreterek yatağa girdim sürekli terleyip kıyafet değiştiriyorum. Burun desem şırıl şırılbugün az daha iyiyim ama acayip başım dönüyor. Allahtan eşim yılda gelmek üzere. Yazık azad da bana yanaştıkça git falan diyorum çocuk üzülüyor bari babası gelse de azcık sarılsa. İnşallah Azad'a bulaştırmam
Komur sobasi var guya ama daha cok klima ve ufo calisiyor. Iki cocukla sobayla ugrasmak zor oluyor. Ama yinede sasirdim ellileri altmislari duyunca bana hic gelmedi bu kadar anneme kvyede cok gelir benim kadar calistirmazlar klimayi falanklima elektrkli sobami kullaniyosun cnm. Benm iki buzdolabi calisiyo surekli firin cok caliatiriyorm cmasr bulask mak. Ve kombi calisiyo ne klima ne soba bnce bana cok geldi 94 tl
Geçmiş olsun canım ya bu seneki grip çok kötü benimde geniz akintim başladı çok rahatsız ediyor baş ağrısından duramiyorum günlerdir inşallah Azad a geçmeden çabuk atlatirsinBen böyle grip görmedim kızlar ya. Bugüne kadar hiç grip olmamışım demek :/ dün akşam 6 da titreterek yatağa girdim sürekli terleyip kıyafet değiştiriyorum. Burun desem şırıl şırılbugün az daha iyiyim ama acayip başım dönüyor. Allahtan eşim yılda gelmek üzere. Yazık azad da bana yanaştıkça git falan diyorum çocuk üzülüyor bari babası gelse de azcık sarılsa. İnşallah Azad'a bulaştırmam
Cok gecmis olsun canim ya ter atman iyi derler ama bol bol.sivi tuketde hemen iyiles inşallah dedigin gibi azadada bulasmaz inşallah
@Apriori123 cok gecmis olsun canim. Bizde coluk cocuk hep hastayiz
Geçmiş olsun canım ya bu seneki grip çok kötü benimde geniz akintim başladı çok rahatsız ediyor baş ağrısından duramiyorum günlerdir inşallah Azad a geçmeden çabuk atlatirsin
canım çok geçmiş olsun çabuk atlatırsın inşallah azada bulaştırmadanBen böyle grip görmedim kızlar ya. Bugüne kadar hiç grip olmamışım demek :/ dün akşam 6 da titreterek yatağa girdim sürekli terleyip kıyafet değiştiriyorum. Burun desem şırıl şırılbugün az daha iyiyim ama acayip başım dönüyor. Allahtan eşim yılda gelmek üzere. Yazık azad da bana yanaştıkça git falan diyorum çocuk üzülüyor bari babası gelse de azcık sarılsa. İnşallah Azad'a bulaştırmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?