2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
valla benm cok istahim acik nedense buaralar surekli biseyler atistiriyorm evde bunalima grdim sanirm

cok gecmis olsun canm acil sifalar

Eki Görüntüle 1750197 İki tel saçıyla bi ben bi teyzesi uğraşıyoruz ah bi uzasa artık
ahahah cok guzel ya:) bn dogum cantama toka koymustm dgdugunda takcam diye:)

eveeettt iste bu hep bu ucaklarn yuzunden gobegm var

Hafta sonu 1 haftalik yatili kalmaya 8 kisi misafirim geliyor kv kp gorumce cocuklar nasil yemek yetistircem nerelerde yatircam bilmiyorum inşallah kizim cok eglenir kalabalik olunca mutlu olurda benim yorulmama deger

Bizede genelde gelir eşimin amcaları halası gilan yorucu ama çocuklar açısından eğlenceli geçer genelde inşallah sizinde öyle olur

Sağol canım

Ya kızlar bu kız gün boyu buzdolabıni açıp kurcaliyor ne yapcam ben

Ben ve @hiraysen teyzesi gibi atıştırmayı sevecek Ece de :))) bişey olmaz da ilerde sürekli bi beş kg fazlası olur :))))

Şaka bi yana da buzdolabında ilaçlara dikkat et, görümcemin oğlu ilaçlardan yutmuştu da acillik olmuşlardı

İnternete baktım şimdi kilitler varmış dolap için ondan alcam artık yoksa herşeyi çıkarıyor dolaptan

Zaten açınca hep mama diyor birşeyler istiyor ama bende korkuyorum şuruplar falan da var dolapta içer yere dusurur bir yeri kesilir diye bir de bugün yoğurdu aldığı gibi koridora fırlattı Allahtan açılmadı kapağı

İnternete baktım şimdi kilitler varmış dolap için ondan alcam artık yoksa herşeyi çıkarıyor dolaptan
Geç artık kilitler için de canım ya biz daha 6 -7 aylıkken aldık emekleyip dikiliyordu dolapları açmasın diye. Şimdi azman gibi oldu dolap kapaklarını bir çekiyor, kilit de kopuyor yapışkanlı yerinden. Ben de kilitlere ek olarak bir de kurdele bağladım kulplara. Sen de kilit alma boşuna ip ya da kurdele yap bence. Ha ama buzdolabına ne olur bilemem

Koparirmi acaba buzdolabına nasıl önlem alırım aklıma birşey de gelmiyor kulpunu baglasam buzlugun kulpuyla asaginin kulpunu yine açar bu cadı bu kez buzlukta açılır:))
Daha iyiyim iki gündür ev işi ve azad eşimde ben yatak istirahatindeyim @yaz yagmuru
dinlen canım bol bol dinlenmeden atlatilmiyor bu hastalık

Cici bebe kullanmak istemiyorum değişiklik olsun dıye aldım çok şekerli ne ile veriyosunuz?

Kızlar nerde yediriyosunuz peki betül mama sandalyesinde kahvaltıda oturur bizimle akşma yemeğinde oturur diğer öğünlerde oturma odasında genelde çizgifilm izlerken yediriyorum ben
Biz tv karşısında mutlaka biberon elınde uzanarak yıyoruz elıne hiç bişey alıp götürmüyo hep ben besledim aslında yalnış yapıyorum sofrayı dağıtıyo önce onu yedırıyorum sonra biz yiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…