Sağol canım inşallahcanım çok geçmiş olsun çabuk atlatırsın inşallah azada bulaştırmadan
Ahahaaa balık sırtı mı oEki Görüntüle 1750197 İki tel saçıyla bi ben bi teyzesi uğraşıyoruz ah bi uzasa artık
Hamsi sırtı buAhahaaa balık sırtı mı osırma saçlı kuzum benim
Hah işte ondan, bizim ev de Atatürk havalimanı Na çok yakın ya ben ondan böyleysem demek
valla benm cok istahim acik nedense buaralar surekli biseyler atistiriyorm evde bunalima grdim sanirmAyy ben bugün veremedim 3.gün -900 de kaldık bugün et-tavuk-balık günü sabah sabah 4tane köfte yedim :) şimdi fırına tavuk attım onu yicem akşamda tavuk bakalım nolcak
@hiraysen evde çok zor olmuyo yapması dışarı çıksam falan dayanamam belki de çok hareket etmeyince :) bugün birazda spor yapıcam
@minnakkartal yeşilçay da iç
cok gecmis olsun canm acil sifalarBen böyle grip görmedim kızlar ya. Bugüne kadar hiç grip olmamışım demek :/ dün akşam 6 da titreterek yatağa girdim sürekli terleyip kıyafet değiştiriyorum. Burun desem şırıl şırılbugün az daha iyiyim ama acayip başım dönüyor. Allahtan eşim yılda gelmek üzere. Yazık azad da bana yanaştıkça git falan diyorum çocuk üzülüyor bari babası gelse de azcık sarılsa. İnşallah Azad'a bulaştırmam
ahahah cok guzel ya:) bn dogum cantama toka koymustm dgdugunda takcam diye:)Eki Görüntüle 1750197 İki tel saçıyla bi ben bi teyzesi uğraşıyoruz ah bi uzasa artık
eveeettt iste bu hep bu ucaklarn yuzunden gobegm var
Hafta sonu 1 haftalik yatili kalmaya 8 kisi misafirim geliyor kv kp gorumce cocuklar nasil yemek yetistircem nerelerde yatircam bilmiyoruminşallah kizim cok eglenir kalabalik olunca mutlu olurda benim yorulmama deger
valla benm cok istahim acik nedense buaralar surekli biseyler atistiriyorm evde bunalima grdim sanirm
cok gecmis olsun canm acil sifalar
ahahah cok guzel ya:) bn dogum cantama toka koymustm dgdugunda takcam diye:)
eveeettt iste bu hep bu ucaklarn yuzunden gobegm var
Ya kızlar bu kız gün boyu buzdolabıni açıp kurcaliyor ne yapcam ben
Zaten açınca hep mama diyor birşeyler istiyorSağol canım
Ben ve @hiraysen teyzesi gibi atıştırmayı sevecek Ece de :))) bişey olmaz da ilerde sürekli bi beş kg fazlası olur :))))
Şaka bi yana da buzdolabında ilaçlara dikkat et, görümcemin oğlu ilaçlardan yutmuştu da acillik olmuşlardı
Geç artık kilitler için de canım ya biz daha 6 -7 aylıkken aldık emekleyip dikiliyordu dolapları açmasın diye. Şimdi azman gibi oldu dolap kapaklarını bir çekiyor, kilit de kopuyor yapışkanlı yerinden. Ben de kilitlere ek olarak bir de kurdele bağladım kulplara. Sen de kilit alma boşuna ip ya da kurdele yap bence. Ha ama buzdolabına ne olur bilememİnternete baktım şimdi kilitler varmış dolap için ondan alcam artık yoksa herşeyi çıkarıyor dolaptan
Bütün gün isteyiz canım ondan bize böyle geliyorAz geliyormus ama sasirdim bize 150 den 200 den asagi gelmez 40-70-80 cok az geldi bana
Koparirmi acaba buzdolabına nasıl önlem alırım aklıma birşey de gelmiyor kulpunu baglasam buzlugun kulpuyla asaginin kulpunu yine açar bu cadı bu kez buzlukta açılır:))Geç artık kilitler için de canım ya biz daha 6 -7 aylıkken aldık emekleyip dikiliyordu dolapları açmasın diye. Şimdi azman gibi oldu dolap kapaklarını bir çekiyor, kilit de kopuyor yapışkanlı yerinden. Ben de kilitlere ek olarak bir de kurdele bağladım kulplara. Sen de kilit alma boşuna ip ya da kurdele yap bence. Ha ama buzdolabına ne olur bilemem
dinlen canım bol bol dinlenmeden atlatilmiyor bu hastalıkDaha iyiyim iki gündür ev işi ve azad eşimde ben yatak istirahatindeyim@yaz yagmuru
Yemekle hiç işi olmayan Mira bile buzdolabıyla oynamaya bayılıyo içindekileri kurcalıyo soğuk diyorum ama alamıyorumYa kızlar bu kız gün boyu buzdolabıni açıp kurcaliyor ne yapcam ben
Biz tv karşısında mutlaka biberon elınde uzanarak yıyoruz elıne hiç bişey alıp götürmüyo hep ben besledim aslında yalnış yapıyorum sofrayı dağıtıyo önce onu yedırıyorum sonra biz yiyoruzKızlar nerde yediriyosunuz peki betül mama sandalyesinde kahvaltıda oturur bizimle akşma yemeğinde oturur diğer öğünlerde oturma odasında genelde çizgifilm izlerken yediriyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?