2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canım Rabbim şifa versın şimdi nasıl atlattınız mı?

Hayırlı yolculuk canım bol bol dinlenmeler olsun

@yaz yagmuru bizim iki tip kilit var. Biri ilk resimdeki sarı mavi olan mutfak, portmanto ve komidinlerde var. Diğer kısa olan da şifonyerde ve bizim rahmetli tv ünitesinde vardı. Tavsiye etmem eşyaları mahvediyor ayrıca büyüdükleri için çekip koparıyorlar.

Eklentiler

• image.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 48
  • image.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 52
Hafta sonu 1 haftalik yatili kalmaya 8 kisi misafirim geliyor kv kp gorumce cocuklar nasil yemek yetistircem nerelerde yatircam bilmiyorum inşallah kizim cok eglenir kalabalik olunca mutlu olurda benim yorulmama deger
Kalabalıkmış canım işe başlarken besmele cek işlerin rast gıder inşaallah

Eki Görüntüle 1749922 kizlar tipe bakarmisiniz dolabı açmış buyumix i almış mama mama diyor kaşık verdim kendisi yedi öyle mutluydu ki sapsik kızım
Ya çok tatlı benim kızıma masallah ben daha hiç vermedım bunlardan kızım zamanında danıno vardı verırdım barana vermedim versem sanki ihanet edecekmişim gibi geliyo zehırmiş sanki napsam en azından 2 yasına kadar dırenıcem

Kizlar dun dr gittim endokrinolojiye benim seker sinira dayanmis aclik 105 cikti dr kilo ver dedi o zaman duzene girer dedi.Ben de diyete basladim umarim veririm faxlaliklari yoksa seker hastasi olacam
Allah korusun çok gencsın daha benım annem babamda seker hastası bızde surekli tehdıt altındayız ara ara takipteyız

Yemekle hiç işi olmayan Mira bile buzdolabıyla oynamaya bayılıyo içindekileri kurcalıyo soğuk diyorum ama alamıyorum
Genelde buyumix istiyor iki tane yedi sakladım iştahını kesmesin diye vermedim biraz da oyun haline getirdi şurupları soda siselerini vanilya kabartma tozu var onları çıkarıyor
benim gordugum buzdolabı içinmiş canım yukarıda mandallı gibiydi resim atamiyorum gitti gidiyorda falan da vardı

Bu grıp malesef böyle gecmiş olsun çocuğa bulaşmaz inşaallah

Sağol canım ben de arada veriyorum istahsiz diye babasi almış bu buyumix sütaş in türk mali o yüzden veriyorum

Baran ında kapı kapatma huyu çıktı kapıyı kapatıp içerde kalıyo sonrada ağlıyo anahtarların hepsını kaldırdım kendini kilitlemesın dıye benım mutfağımın dolapları çok ağır ben bile zorlanıyorum acarken salonun cekmecelerınınde kulplarını söktük onlarıda acamıyo misafırlıkte ac kapa yapıyo nerdeyse milletın kapaklarını kıracak cocuk bulunca affetmiyo buzdolabı acma kapama bizde çok sevıyoruz ilaçları kaldırdım diğerlerıde zararsız keske alsada yese

Bugun hava soğuk dıye en kalın montumu gıymiştim hiç hoşlanmadığım bir teyzeyle karşılaştım bana hamilemisin dedı

Cici bebe kullanmak istemiyorum değişiklik olsun dıye aldım çok şekerli ne ile veriyosunuz?
ben veriyorum kahvalti yapmadgi zmanlar sutun icine atip. Cok seviyo doktorumz bana dha 7 ayda ver demisti. Bnde cicibebe cok yemisim bebekken hala yiyorm gerci sutlu

ben veriyorum kahvalti yapmadgi zmanlar sutun icine atip. Cok seviyo doktorumz bana dha 7 ayda ver demisti. Bnde cicibebe cok yemisim bebekken hala yiyorm gerci sutlu
Cicibebe saglikli degil diyorlar hep, ben hic vermedim ogluma.
Kizim biberonla sut cicibebe pekmez meyve sulari vs gece en az iki kere icerdi daha yeni birakti. Oglumda biberonu istemedi bende ustelemedim gece su bile icmiyor valla rahatlikmis sabah kalktimi yapiyor kahvaltisini oh miss. Hirayada hala bir lokma yediricem diye 40 takla açıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…