Canım Rabbim şifa versın şimdi nasıl atlattınız mı?Kimse beni merak etmemis bakiyorum
Emre hasta cuma gecesinden berikorktugum icin hastaneye goturmedim ilk gun.ikinci gun bi turlu dusuremedik gittikce yukseldi atesi.hastaneye goturduk mecburen.arabada bekledik biz esim sira gelince cagrdi cabuk cabuk girip ciktik cigerlerinde enfeksiyon varmis antibiyotik verdi dr.atesi dustu cok.sukur ama oksuruk ve balgam var ozellikle de uyurken oluyo kac kere uyaniyo uykusundan.ben de cok yorgunum bakicimiz da hastaymis eve gonderdm dun annem bakiyo emreye.benden ayrilmiyo ama hic dinlenemiyorum halimize cok sukur ama uykusu duzene girsin artik su cocugun ya bu gidisle bi yerde bayilip kalcm bi gun
Hayırlı yolculuk canım bol bol dinlenmeler olsunMaşallahbi de hastayken
Bizimkiler bize mi naz yapıyolar acaba.
Bu gün gidiyorum ankaraya. Kardeşime verip yemek görevini bi deneyeyim bana mı naz yapıyo onlarda da mı yemiyo.
@kmltm çok geçmiş olsun çabuk toparlar inşallah
Kalabalıkmış canım işe başlarken besmele cek işlerin rast gıder inşaallahHafta sonu 1 haftalik yatili kalmaya 8 kisi misafirim geliyor kv kp gorumce cocuklar nasil yemek yetistircem nerelerde yatircam bilmiyoruminşallah kizim cok eglenir kalabalik olunca mutlu olurda benim yorulmama deger
Ya çok tatlı benim kızıma masallah ben daha hiç vermedım bunlardan kızım zamanında danıno vardı verırdım barana vermedim versem sanki ihanet edecekmişim gibi geliyo zehırmiş sanki napsam en azından 2 yasına kadar dırenıcemEki Görüntüle 1749922 kizlar tipe bakarmisiniz dolabı açmış buyumix i almış mama mama diyor kaşık verdim kendisi yedi öyle mutluydu ki sapsik kızım
Allah korusun çok gencsın daha benım annem babamda seker hastası bızde surekli tehdıt altındayız ara ara takipteyızKizlar dun dr gittim endokrinolojiye benim seker sinira dayanmis aclik 105 cikti dr kilo ver dedi o zaman duzene girer dedi.Ben de diyete basladim umarim veririm faxlaliklari yoksa seker hastasi olacam
Genelde buyumix istiyor iki tane yedi sakladım iştahını kesmesin diye vermedim biraz da oyun haline getirdi şurupları soda siselerini vanilya kabartma tozu var onları çıkarıyorYemekle hiç işi olmayan Mira bile buzdolabıyla oynamaya bayılıyo içindekileri kurcalıyo soğuk diyorum ama alamıyorum
benim gordugum buzdolabı içinmiş canım yukarıda mandallı gibiydi resim atamiyorum gitti gidiyorda falan da vardı@yaz yagmuru bizim iki tip kilit var. Biri ilk resimdeki sarı mavi olan mutfak, portmanto ve komidinlerde var. Diğer kısa olan da şifonyerde ve bizim rahmetli tv ünitesinde vardı. Tavsiye etmem eşyaları mahvediyor ayrıca büyüdükleri için çekip koparıyorlar.
Bu grıp malesef böyle gecmiş olsun çocuğa bulaşmaz inşaallahBen böyle grip görmedim kızlar ya. Bugüne kadar hiç grip olmamışım demek :/ dün akşam 6 da titreterek yatağa girdim sürekli terleyip kıyafet değiştiriyorum. Burun desem şırıl şırılbugün az daha iyiyim ama acayip başım dönüyor. Allahtan eşim yılda gelmek üzere. Yazık azad da bana yanaştıkça git falan diyorum çocuk üzülüyor bari babası gelse de azcık sarılsa. İnşallah Azad'a bulaştırmam
Sağol canım ben de arada veriyorum istahsiz diye babasi almış bu buyumix sütaş in türk mali o yüzden veriyorumYa çok tatlı benim kızıma masallah ben daha hiç vermedım bunlardan kızım zamanında danıno vardı verırdım barana vermedim versem sanki ihanet edecekmişim gibi geliyo zehırmiş sanki napsam en azından 2 yasına kadar dırenıcem
Erkek canım fatih bakalım ikinci hayırlısıyla kız olur inşallah o duyguyu da tadarimK Kumsal_Hatun canım senın bebiş kızmı erkekmiydi?
Hayırlısı inşaallah herkesın bir kızı olmalı gecen gun bir yazı okudum erkek çocuk evlenene kadar kız cocuğu ölene kadar annenindir diyodu herseyın hayırlısı tabikiErkek canım fatih bakalım ikinci hayırlısıyla kız olur inşallah o duyguyu da tadarim
Beyaz cay yeşil cay mı oluyo?beyaz çay içmeye başladım ödem atmak için günde bir kivi çok azimliyim bu kez
Canım bende hiç vermemistim ama geçen gün aldım sütun içine koymak için süt içmiyor belki biskuvili olunca diye içer diye düşündüm icmedi yineCici bebe kullanmak istemiyorum değişiklik olsun dıye aldım çok şekerli ne ile veriyosunuz?
ben veriyorum kahvalti yapmadgi zmanlar sutun icine atip. Cok seviyo doktorumz bana dha 7 ayda ver demisti. Bnde cicibebe cok yemisim bebekken hala yiyorm gerci sutluCici bebe kullanmak istemiyorum değişiklik olsun dıye aldım çok şekerli ne ile veriyosunuz?
Mantikli canim :) haklisinBütün gün isteyiz canım ondan bize böyle geliyor
Cicibebe saglikli degil diyorlar hep, ben hic vermedim ogluma.ben veriyorum kahvalti yapmadgi zmanlar sutun icine atip. Cok seviyo doktorumz bana dha 7 ayda ver demisti. Bnde cicibebe cok yemisim bebekken hala yiyorm gerci sutlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?