2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Erkek canım fatih bakalım ikinci hayırlısıyla kız olur inşallah o duyguyu da tadarim
inşallah gönlüne göre olsun Can'ım şayet bende cesaret edim hamile kalırsam tekrar oğlum olsun çok isterim

Hayırlısı inşaallah herkesın bir kızı olmalı gecen gun bir yazı okudum erkek çocuk evlenene kadar kız cocuğu ölene kadar annenindir diyodu herseyın hayırlısı tabiki
Bencede her annenin kesinlikle bir kızı olmalı ve tabi babaların oğlu da olsa fena olmaz :)) yani benim eşim kesinlikle çok sevinir biliyorum

Beyaz cay yeşil cay mı oluyo?
yok Can'ım bu ayrı beyaz çay diye satılıyor

E emiragam biraz gec oldu ama hayirli olsun canim cabucak iyilesir insallah baran :) darisida bize olsun. Bende kucukken yaptirmayi cok isterdim ama teklif bile etmedim kabul etmezler diye düşündüm

Son ara öğün olarak iki gündr sekiz buçukta tarçınlı süt içiyorum tamamen atıştırma isteğimi ortadan kaldırdı çok inanıyorum kendime bu kez olucak

E emiragam biraz gec oldu ama hayirli olsun canim cabucak iyilesir insallah baran :) darisida bize olsun. Bende kucukken yaptirmayi cok isterdim ama teklif bile etmedim kabul etmezler diye düşündüm
Çok tesekkür ederım canım darısı başınıza aile büyüklerımı kabul etmezler?aslında biz bile gec kalmışız mecbur olmasaydık bende yaptırmazdım beklerdım hatırlasın dıye kısmet şimdide oh çıktı aradan diye sevınıyorum yaptıracak olanlara kolay gelsın 2 gece ve gunduz sürekli ağladı herkes çok kolay gectı dedı ama bıze hiç de öyle gelmedı hatta acısından burnumu kırıyodu belkide kırılmıştır hala şiş gezıyorum

Aktardan mı alıyosun?banada ingiliz karbonatı iç dediler eczaneden almıştım midem ağrıdı bıraktım alkali su oluyomuş mide problemin yoksa kullananlar çok memnun

Aktardan mı alıyosun?banada ingiliz karbonatı iç dediler eczaneden almıştım midem ağrıdı bıraktım alkali su oluyomuş mide problemin yoksa kullananlar çok memnun
alkali suyu emzirirken tavsiye etmiyorlar beyaz çayıda aktardan almış arkadaşım ofisde içiyoruz

@minnakkartal canım ben daha ilk çocuğumu erkek olsun dıye çıldırıyodum senin ikinci olur inşaallah
ben ilkini kız istedim gönlüme göre oldu çok şükür inşallah ikincide erkek olur

Ama esim galiba hamile olmami istiyormus icten icten testi yaptik bakmadik yemegimizi uedik sonra ben bakiim artık dedim baktim tek cizgi esime 2 cizgiymis dedim hemen oturdugu yerden kalkti gercektenmi.dedi gozleri parladi saka saka dedim geri oturdu bisi demedi yuzunu cevirdi cok bozuldu

Gercekten hamileysen eşin inanmıcak busefer erkekler çocuk isterler hayırlısıyla

emiragamik post: 44754004 .!.:
Allah korusun çok gencsın daha benım annem babamda seker hastası bızde surekli tehdıt altındayız ara ara takipteyız
Zor hastalik ve Iki gundur diyetteyim kilolari versem normale doner insallah.

Erkekkerin
Gercekten hamileysen eşin inanmıcak busefer erkekler çocuk isterler hayırlısıyla
cogu erkek cocuk istiyor genelde:) Soy devam etirme meseledi bana gore yanlis bi dusunce tabi.Bugun Samsunda bi avukat annesini bicakliyarak oldurmus.O yuzden her zaman hayirli evlat icin dua aetmek gerek.

Aynısıbizdede oldu eşim çok istedi ama vakti değilmiş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…