- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
inşallah gönlüne göre olsun Can'ım şayet bende cesaret edim hamile kalırsam tekrar oğlum olsun çok isterimErkek canım fatih bakalım ikinci hayırlısıyla kız olur inşallah o duyguyu da tadarim
Bencede her annenin kesinlikle bir kızı olmalı ve tabi babaların oğlu da olsa fena olmaz :)) yani benim eşim kesinlikle çok sevinir biliyorumHayırlısı inşaallah herkesın bir kızı olmalı gecen gun bir yazı okudum erkek çocuk evlenene kadar kız cocuğu ölene kadar annenindir diyodu herseyın hayırlısı tabiki
yok Can'ım bu ayrı beyaz çay diye satılıyorBeyaz cay yeşil cay mı oluyo?
Ben bütün gün evdeyim 63 geldi ama klima elektrikli sıba filan yokMantikli canim :) haklisin
Çok tesekkür ederım canım darısı başınıza aile büyüklerımı kabul etmezler?aslında biz bile gec kalmışız mecbur olmasaydık bende yaptırmazdım beklerdım hatırlasın dıye kısmet şimdide oh çıktı aradan diye sevınıyorum yaptıracak olanlara kolay gelsın 2 gece ve gunduz sürekli ağladı herkes çok kolay gectı dedı ama bıze hiç de öyle gelmedı hatta acısından burnumu kırıyodu belkide kırılmıştır hala şiş gezıyorum
Masallah maşallah azmine bayıldım bak bugun bana hamilemisin dedıler inadına daha çok yedim:)Son ara öğün olarak iki gündr sekiz buçukta tarçınlı süt içiyorum tamamen atıştırma isteğimi ortadan kaldırdı çok inanıyorum kendime bu kez olucak
Aktardan mı alıyosun?banada ingiliz karbonatı iç dediler eczaneden almıştım midem ağrıdı bıraktım alkali su oluyomuş mide problemin yoksa kullananlar çok memnuninşallah gönlüne göre olsun Can'ım şayet bende cesaret edim hamile kalırsam tekrar oğlum olsun çok isterim
Bencede her annenin kesinlikle bir kızı olmalı ve tabi babaların oğlu da olsa fena olmaz :)) yani benim eşim kesinlikle çok sevinir biliyorum
yok Can'ım bu ayrı beyaz çay diye satılıyor
Bende alayım kesın çok sever azda olsa yedıklerını yemezse bu tatdan sonra sıkıntı olmaz inşaallahSağol canım ben de arada veriyorum istahsiz diye babasi almış bu buyumix sütaş in türk mali o yüzden veriyorum
alkali suyu emzirirken tavsiye etmiyorlar beyaz çayıda aktardan almış arkadaşım ofisde içiyoruzAktardan mı alıyosun?banada ingiliz karbonatı iç dediler eczaneden almıştım midem ağrıdı bıraktım alkali su oluyomuş mide problemin yoksa kullananlar çok memnun
ben ilkini kız istedim gönlüme göre oldu çok şükür inşallah ikincide erkek olur@minnakkartal canım ben daha ilk çocuğumu erkek olsun dıye çıldırıyodum senin ikinci olur inşaallah
Canim bugün 11 gun oldu hala yok ama bugün test yaptim tek cizgi bilmiyorum neden olmadim sanmıyorum ama yinede hamileysem hic hazir degilim ama yinede basimin ustunde yeri var
Geçmiş olsun canım insallah verirsin kiloda sıkıntı kalmaz.Tesrkkur ederim kizlar ben de gebelik sekeri vardi zaten annem de seker hastasi genetik mirasim kotu maalesef .On bes kilo fazlaligim var inu verirsem sikinti kalmqz insallah.
Gercekten hamileysen eşin inanmıcak busefer erkekler çocuk isterler hayırlısıylaAma esim galiba hamile olmami istiyormus icten icten testi yaptik bakmadik yemegimizi uedik sonra ben bakiim artık dedim baktim tek cizgi esime 2 cizgiymis dedim hemen oturdugu yerden kalkti gercektenmi.dedi gozleri parladi saka saka dedim geri oturdu bisi demedi yuzunu cevirdi cok bozuldu
Zor hastalik ve Iki gundur diyetteyim kilolari versem normale doner insallah.emiragamik post: 44754004 .!.:Allah korusun çok gencsın daha benım annem babamda seker hastası bızde surekli tehdıt altındayız ara ara takipteyız
Insallah canim.Valla test sonucunu surekli gozumun onunde tutuyorum diyetimi bozmiyayim diye:)Geçmiş olsun canım insallah verirsin kiloda sıkıntı kalmaz.
cogu erkek cocuk istiyor genelde:) Soy devam etirme meseledi bana gore yanlis bi dusunce tabi.Bugun Samsunda bi avukat annesini bicakliyarak oldurmus.O yuzden her zaman hayirli evlat icin dua aetmek gerek.Gercekten hamileysen eşin inanmıcak busefer erkekler çocuk isterler hayırlısıyla
Aynısıbizdede oldu eşim çok istedi ama vakti değilmiş :))Ama esim galiba hamile olmami istiyormus icten icten testi yaptik bakmadik yemegimizi uedik sonra ben bakiim artık dedim baktim tek cizgi esime 2 cizgiymis dedim hemen oturdugu yerden kalkti gercektenmi.dedi gozleri parladi saka saka dedim geri oturdu bisi demedi yuzunu cevirdi cok bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?