2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Erkekkerin

cogu erkek cocuk istiyor genelde:) Soy devam etirme meseledi bana gore yanlis bi dusunce tabi.Bugun Samsunda bi avukat annesini bicakliyarak oldurmus.O yuzden her zaman hayirli evlat icin dua aetmek gerek.
Soyun sadece erkek evlattan devam etmediğine en büyük örnek peygamberimiz ama bunu idrak edemeyen erkekler hatta kadınlar bile çok var malesef

Gercekten hamileysen eşin inanmıcak busefer erkekler çocuk isterler hayırlısıyla

Erkekkerin

cogu erkek cocuk istiyor genelde:) Soy devam etirme meseledi bana gore yanlis bi dusunce tabi.Bugun Samsunda bi avukat annesini bicakliyarak oldurmus.O yuzden her zaman hayirli evlat icin dua aetmek gerek.

Aynısıbizdede oldu eşim çok istedi ama vakti değilmiş :))
evlat yetistirmek cok zor tabiki rabbim hepimize hayirli evlat nasip etsin inşallah. Bende @minnakkartal gibi ilerde bi oglum olsun isterim tabi :) beyzayada hamileyken herkes senin karnin erkek gibi kesin erkek dedi annem ruyamda gordum erkek dedi okadar etkilenmisizki esimle bi kiz bi erkek ismi arastiriyoruz pembe almasakmi erkekse diyoruz hatta dogum videomda bile dr gozun aydin bebegimiz dogdu demis ben kiz demi demisim

Hey allahım ay bizde de aynı şey ama bana hep işte filancaya da dr kız dedi erkekmiş bebek yok bilmemkimin de kız demizşler de falan filan doğumda bende kız di mi diye sordum şaka gibi

Valla ben aç kalmasındansa böyle yesin diyorum. Aslında tabiki doğru yapmıyoruz bilinçsiz yiyorlar ama ne yapalım. Bu arada bizde de genelde açık olur tv. Ama aren sadece yemek yerken izler onun dışında pek izlemez tv. Bide harika kanatlar çıktığında.

Hafta sonu 1 haftalik yatili kalmaya 8 kisi misafirim geliyor kv kp gorumce cocuklar nasil yemek yetistircem nerelerde yatircam bilmiyorum inşallah kizim cok eglenir kalabalik olunca mutlu olurda benim yorulmama deger
Allah kolaylık versin cnm. Gelenler yardım ederler sanırım. Kolay atlatırsın inş.

Eki Görüntüle 1749922 kizlar tipe bakarmisiniz dolabı açmış buyumix i almış mama mama diyor kaşık verdim kendisi yedi öyle mutluydu ki sapsik kızım
Ay maşallah eceye. Resmen büyümüş :) ben bi kere arene vereyim dedim onda da hemen kustu.

korse cınımssss
Bu korse bi bende işe yaramadı galiba. Kilolu olduğum dönem iyi bi para verip korse aldım olduğumdan çok daha fazla kilolu gösterdi. Bidaha da giymedim.
Çook geçmiş olsn. Çabuçak atlatırsın inş.
Aren evdeki bütük kapıları açıyor. Dışarı kapısı da dahil. Yani istedigi zaman kapatıp istedigi zaman açıyor. Mesela bugün yaramazlık yapıyordu. Ne yapıyorsun sen dedim koşarak oturma odasına gitti. Sonra kapıyı sert bi şekilde yüzüme kapattı. Bende açmadım. Fırsat bu fırsat işlerimi hallettim. Bi süre sonra kendisi yanıma geldi :)

nsy5555 çok geçmiş olsn. Bende de gebelikte şeker çıkmıştı. Benim de baba tarafı hep şeker hastası. Bende adayım yani. Ben sık sık ölçüyorum. Çok şükür gebelik hariçi hiç farklı çıkmadı. Rejim içinde kolay gelsin. Herşeyin başı irade. 3 ayda 13 kilo verdim resmen iradem sayesinde :)

Bende alayım kesın çok sever azda olsa yedıklerını yemezse bu tatdan sonra sıkıntı olmaz inşaallah
Bizde sorun olmadı ece benim mayaladigim yoğurdu çok seviyor zaten ama peyniri hiç sevmedi arada veriyorum buyumix de
Erkekler her daim baba olmaya hazır oluyor genelde ama benim eşimin hiç ikincisi üçüncüsü olsun gibi bir isteği olmadı tüm gayreti ben gösterdim ona kalsa 3. ye korkuyordu ben istedim ama şimdi akşamı zor ediyor her telefonda kızını soruyor:))
sağol teyzesi büyüdüler son zamanlarda görenlerde şaşırıyor büyümüş bayağı diyorlar ama ben hep aynı geliyor

biberondan sut iciyo hira ama gece yatmadan once. Gece kalkmiyo cok sukur 12 13 saat uyuyo. Bazen dis agrisi ve aksam bisey yemedgnde acikiyo birkere sabaha karsi kalkiyo. Yazin su icmek icin kalkiyodu onada kalkmiyo artk

alkali suyu emzirirken tavsiye etmiyorlar beyaz çayıda aktardan almış arkadaşım ofisde içiyoruz

ben ilkini kız istedim gönlüme göre oldu çok şükür inşallah ikincide erkek olur
alkali su sutu arttirir diye duymustm bende

Bu saat oldu hala ayaktayiz ben ayakta uyuyorum kizimin uykusu yok nasil dayanıyor anlamiyorum gece gunduz uykusu toplam 10 saat etmiyor uyudugunda bile surekli emmek icin kalkiyo cok yoruldum

Hamile oldgmu ogrendgmde icime kiz diye dgmustu hep oyle hissettm ruya gordum bi yasli adam bana bebek verdi senin oglun adini yigit koy dedi. Sabah kalktm kizim olcak bliyorm demistm.Tersine cikti ruyam. Bi gecede ruyamda dogum yapmistm hmde ne aci cekmek o ruyanin ustune.bide gdip normal dogum yaptm benmkide ne cesaret:) o ruyamdada erkek dogurmustm. Kaynvalidem hep erkege benziyo karnin diyodu oda bilemedi. karnm 9. Ayda bile hala kucucuktu buarada:)
Ve illa kiz istiyorm demedm hic kiz hissettm sadece
Snra cnsiyetini ogrendm kiz dedi doktor esimle havalara uctuk
Sanki illa kiz haberni duymayi bekliyomus gbiydik ve bukdr istedgmizi hic bahsetmememistik birbirimize megersem ikimzde kiz istiyomusuz:)

Ben de biliyorsunuz kızım olmasını çok istiyordum tabi önce hayırlısı olsun diyordum hep dua ediyordum ama oğlumda olabilir fikrini de hiç aklımdan cikarmiyordum 12 haftalıkken dra gittik Dr cinsiyetine bakalım dedi senin iki oğlun vardı demi diye sordu evet dedim sakin şartlanma %100 demiyorum yanılma ihtimalim var 16. Haftada kesin söyleyeceğim dedi hazırlık falan yapma dedi kız bence dedi bak burada bir çıkıntı olması lazım erkek olması için ama yok dedi tabi Dr söyleyene kadar o kadar heyecanlandim ki anlatamam esimde öyle biz çok sevindik muayeneden çıkınca arabada kızım kızımız Allahım ne değişik bir kelime dedik eşim de çok heyecanlandim dedi askerdeyken bizi paraşütle ucaktan atacaklardi o zaman da aynı heyecanı yasamistim demişti deli kocam kız erkek ikisi de ayrı bir tat çook güzel Rabbim isteyen herkese yasatsin onları bana veren Rabbime şükürler olsun

Çok geçmiş olsun canım. Bu senenin gribi başından geçmiş biri olarak tahmin edebiliyorum. Azad a geçmeden toparlanip iyilesirsin inşallah.

Çok geçmiş olsun canım. Bu senenin gribi başından geçmiş biri olarak tahmin edebiliyorum. Azad a geçmeden toparlanip iyilesirsin inşallah.
Sağol canım ya yok böyle bi rezillik ben bugüne kadar hiç grip olmamışım dedirtti bana bu manyak hastalık

nsy5555 canım ben bu hafta 5te5 diyeti yapıyorum bi araştır istersen dayanabilirsen ilk etapta 2-3 kilo bi hızlı gider en azından sonra spor diyet devam edersin ilk gün 900 gr vermiştim dün veremedim sabah tartılcam bakalım tahminimce 500 gr gitti daha iki günüm var ben bayadır diyetteyim hamilelikle ilgili olan kilolarımı verdim takıldım kaldım 81.8 de şimdi bitince bu sıko diyet ve spor yapıcam ki sabitlensin inş sende kurtulursun bu ağırlıklardan ben bıktım artık kendimi hiç iyi hissetmiyorum ve seninki gibi şeker geçmişi olan bi sülalem var

Canım inşallah vermissindir seni oldukça azimli görüyorum kilo verirsin bu azimle inşallah

Canım inşallah vermissindir seni oldukça azimli görüyorum kilo verirsin bu azimle inşallah
Valla azimli olmak zorundayım 5 sene önce bu kilodaymışım o zamanlar diyetisyene gidiyodum kağıtları buldum 5 sene eski halime dönmüşüm artık istemiyorum böylr olmak hiçbişey yakıştırmıyorum kendime en önemlisi de öykü için istiyorum ve ikinci bi hamileliği kilolu kaldıramam çok ağrılar çekmiştim kısacası kendim için istiyorum bunu ve başarıcam inş seninle buluşana kadar vereyim de çıtı pıtının yanında çıtı pıtı olayım

Canım ya inşallah en iyisini yapıyorsun diyetle birlikte spor yaparsan çok iyi kilo verirsin istekli olmak çok önemli ben buradan o azmi görüyorum sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…