teşekkür ederimCanım ya inşallah en iyisini yapıyorsun diyetle birlikte spor yaparsan çok iyi kilo verirsin istekli olmak çok önemli ben buradan o azmi görüyorum sende
ah. Canm arkadaşım gel bi sarılalım sıkı sıkı@oslew gel sana gribimi bulaştırayım,2 günde 1,5 kg vermişim, İsveç diyetinde bile böyle olmamıştı :)))
Öpüjemmmteşekkür ederim
ah. Canm arkadaşım gel bi sarılalım sıkı sıkı
Öpüjemmm
Dağı taşı ekmek arası yapıp yemeyelim de @oslewKafayı kırdık artık
Ben bu azimle taşı değil dağları delcem
Biraz göbek için çalışmam lazım ama esas fenalık orda
Vercem vercem üç beş kilo fazlanız var bıdı bıdı yapıyonuz :) siz önce kocalara laf geçirin sonra iradenize öyle çekirdekmiş cipsmiş çikolataymış olmuyor bu iş :)Dağı taşı ekmek arası yapıp yemeyelim de @oslewvalla şu topikte kg ve zayıflama açısından bi tırt bensem diğeri de sensin :)) hem söylenip hem veremiyoruz arkadaş
Sorma koca olmuş 100 kg, saat olmuş 2, içim kazındı diyo bana. Yat uyu diyorum uyku tutmaz diyo :/ hazırlamadım bişey kendisi alsın. Böyle böyle bu hale geldim. Adamı markete göndermeye korkuyorum ya çocuk gibi o ıvır zıvırları doldurup getiriyor :/Vercem vercem üç beş kilo fazlanız var bıdı bıdı yapıyonuz :) siz önce kocalara laf geçirin sonra iradenize öyle çekirdekmiş cipsmiş çikolataymış olmuyor bu iş :)
Bende soylenip veremiyorum. Icimden soyleniyorum. Sizleri okuyunca gaza geliyorum ekmegi kestim bakalim verebilecekmiyimDağı taşı ekmek arası yapıp yemeyelim de @oslewvalla şu topikte kg ve zayıflama açısından bi tırt bensem diğeri de sensin :)) hem söylenip hem veremiyoruz arkadaş
Canım maşallah yesin işte ne güzel. sen iştahsız diyordun belki kendi begenip caninin istedigini yemek istiyordurYa kızlar bu kız gün boyu buzdolabıni açıp kurcaliyor ne yapcam ben
GGeçmiş olsun canım allah şifa versin toparlan bian evvel. Yoksa azaddan ötürü eşin baya yorulmusturDaha iyiyim iki gündür ev işi ve azad eşimde ben yatak istirahatindeyim@yaz yagmuru
Geçmiş olsun canim inşallah allah sifa versinGünaydın kızlar elif ada nın diyeti tekrar açıldı bugün 7. Günümüz yedi çay kaşığı keçi yoğurdu yiyecek. Belirtileri 11. Gün veriyor ve hastanelik oluyor toparlanmasi iki ayı buluyor. Elif ada için dua edermisiniz alerjisi geçmiş olsun annelerin duası kabul olur. Dua edenlerden allah razı olsun Allah ne muradiniz varsa versin.
2014 aguatosta tup bebek yaptirdik olmadi adet oldum eylulde ve o ay hamile kalmisimkizima ben ogrendigimde yedi ghaftalik I cunku ilmaz diye dusunuyordum .Yinede bi ihtimal test yaptim pozitif cikti onun ustune bes test daha yaptimHamile oldgmu ogrendgmde icime kiz diye dgmustu hep oyle hissettm ruya gordum bi yasli adam bana bebek verdi senin oglun adini yigit koy dedi. Sabah kalktm kizim olcak bliyorm demistm.Tersine cikti ruyam. Bi gecede ruyamda dogum yapmistm hmde ne aci cekmek o ruyanin ustune.bide gdip normal dogum yaptm benmkide ne cesaret:) o ruyamdada erkek dogurmustm. Kaynvalidem hep erkege benziyo karnin diyodu oda bilemedi. karnm 9. Ayda bile hala kucucuktu buarada:)
Ve illa kiz istiyorm demedm hic kiz hissettm sadece
Snra cnsiyetini ogrendm kiz dedi doktor esimle havalara uctuk
Sanki illa kiz haberni duymayi bekliyomus gbiydik ve bukdr istedgmizi hic bahsetmememistik birbirimize megersem ikimzde kiz istiyomusuz:)
Hadi bakalım inşallah canım benim kilo sorunum yok suan 52 kiloyum hamile kaldığım kilodayim ama gobegim fena çıkıyor ve gevşek sadece göbek için ne yapsam acabaSon ara öğün olarak iki gündr sekiz buçukta tarçınlı süt içiyorum tamamen atıştırma isteğimi ortadan kaldırdı çok inanıyorum kendime bu kez olucak
amin canım benim sagolGeçmiş olsun canim inşallah allah sifa versin
Bu manzarayla uyandik kızlar asıl kar ankaraya dün gece gelmiş. Yiğit camdan bakakaldi bu kadar çok kar görünce. Okulda tatil olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?