2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kafayı kırdık artık
Ben bu azimle taşı değil dağları delcem
Biraz göbek için çalışmam lazım ama esas fenalık orda
Dağı taşı ekmek arası yapıp yemeyelim de @oslew valla şu topikte kg ve zayıflama açısından bi tırt bensem diğeri de sensin :)) hem söylenip hem veremiyoruz arkadaş

Dağı taşı ekmek arası yapıp yemeyelim de @oslew valla şu topikte kg ve zayıflama açısından bi tırt bensem diğeri de sensin :)) hem söylenip hem veremiyoruz arkadaş
Vercem vercem üç beş kilo fazlanız var bıdı bıdı yapıyonuz :) siz önce kocalara laf geçirin sonra iradenize öyle çekirdekmiş cipsmiş çikolataymış olmuyor bu iş :)

Vercem vercem üç beş kilo fazlanız var bıdı bıdı yapıyonuz :) siz önce kocalara laf geçirin sonra iradenize öyle çekirdekmiş cipsmiş çikolataymış olmuyor bu iş :)
Sorma koca olmuş 100 kg, saat olmuş 2, içim kazındı diyo bana. Yat uyu diyorum uyku tutmaz diyo :/ hazırlamadım bişey kendisi alsın. Böyle böyle bu hale geldim. Adamı markete göndermeye korkuyorum ya çocuk gibi o ıvır zıvırları doldurup getiriyor :/

Bende soylenip veremiyorum. Icimden soyleniyorum. Sizleri okuyunca gaza geliyorum ekmegi kestim bakalim verebilecekmiyim

Diyet diyince beni unutmayım bırakıp verdiğim kiloları tekrar aldım ve şimdi tekrar başlıyorum yeni bişi denicez bir kaç arkadaş ise yarar sa sizlerede yazarım yarıyıl tatilinden sonrada Spora başlıyoruz salonda ama o zamana kadar evde ben yapicam bi defa ciddi diyet yapicam 6 aylıkken giydiğim kase mi giymedim çok bozuldum

Günaydın kızlar elif ada nın diyeti tekrar açıldı bugün 7. Günümüz yedi çay kaşığı keçi yoğurdu yiyecek. Belirtileri 11. Gün veriyor ve hastanelik oluyor toparlanmasi iki ayı buluyor. Elif ada için dua edermisiniz alerjisi geçmiş olsun annelerin duası kabul olur. Dua edenlerden allah razı olsun Allah ne muradiniz varsa versin.

Geçmiş olsun canim inşallah allah sifa versin

[QUOTaguatosta tue, post: 4yapamiyorum kizim da oksaember: 651328"]evlat yetistirmek cok zor tabiki rabbim hepimize hayirli evlat nasip etsin inşallah. Bende @minnakkartal gibi ilerde bi oglum olsun isterim tabi :) beyzayada hamileyken herkes senin karnin erkek gibi kesin erkek dedi annem ruyamda gordum erkek dedi okadar etkilenmisizki esimle bi kiz bi erkek ismi arastiriyoruz pembe almasakmi erkekse diyoruz hatta dogum videomda bile dr gozun aydin bebegimiz dogdu demis ben kiz demi demisim [/QUOTE]
Acikcasi ben hic ayrim yaomiyorum
2014 aguatosta tup bebek yaptirdik olmadi adet oldum eylulde ve o ay hamile kalmisimkizima ben ogrendigimde yedi ghaftalik I cunku ilmaz diye dusunuyordum .Yinede bi ihtimal test yaptim pozitif cikti onun ustune bes test daha yaptimAma bir ay oncesi ruyamda bi kuz bebek veriyorlarfi ve emziriyordum adi ne olsun dediler ben elif ece olsun dedim.Hamileligimi ogrendigimde kiz olacak dedim ve adida elifece olacak ddedim.Sanirim gorfugum ruya ulvi bi ruyaydi.Cunku cok dua etmistim 10.000 tefriciye okundu ben o yil ramazanda hatim indirdim gece kalkip surekli namaz kiliyordum .cok sujur Rabbim nadp etti

Son ara öğün olarak iki gündr sekiz buçukta tarçınlı süt içiyorum tamamen atıştırma isteğimi ortadan kaldırdı çok inanıyorum kendime bu kez olucak
Hadi bakalım inşallah canım benim kilo sorunum yok suan 52 kiloyum hamile kaldığım kilodayim ama gobegim fena çıkıyor ve gevşek sadece göbek için ne yapsam acaba
Hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…