Bende soylenip veremiyorum. Icimden soyleniyorum. Sizleri okuyunca gaza geliyorum ekmegi kestim bakalim verebilecekmiyim
Diyet diyince beni unutmayım bırakıp verdiğim kiloları tekrar aldım ve şimdi tekrar başlıyorum yeni bişi denicez bir kaç arkadaş ise yarar sa sizlerede yazarım yarıyıl tatilinden sonrada Spora başlıyoruz salonda ama o zamana kadar evde ben yapicam bi defa ciddi diyet yapicam 6 aylıkken giydiğim kase mi giymedim çok bozuldum
İnşallah kuzucuk sağlıkla yer artık besinleriniGünaydın kızlar elif ada nın diyeti tekrar açıldı bugün 7. Günümüz yedi çay kaşığı keçi yoğurdu yiyecek. Belirtileri 11. Gün veriyor ve hastanelik oluyor toparlanmasi iki ayı buluyor. Elif ada için dua edermisiniz alerjisi geçmiş olsun annelerin duası kabul olur. Dua edenlerden allah razı olsun Allah ne muradiniz varsa versin.
Sağol canım, eşim iki gün baktı pert oldu, ben 1,5 yıldır bakıyorum sesim çıkmıyor :/GGeçmiş olsun canım allah şifa versin toparlan bian evvel. Yoksa azaddan ötürü eşin baya yorulmustur
Canim ben emziriyorum sok diyet yapamam diyetisyen liste verdi onu uyguluyorum istersen sana gonderebilirim.Benim boy 172kg85 en fazla 70 olmam llazim senin boy ve kg kacosemziriyorum sok 44758826 .!.:nsy5555 canım ben bu hafta 5te5 diyeti yapıyorum bi araştır istersen dayanabilirsen ilk etapta 2-3 kilo bi hızlı gider en azından sonra spor diyet devam edersin ilk gün 900 gr vermiştim dün veremedim sabah tartılcam bakalım tahminimce 500 gr gitti daha iki günüm var ben bayadır diyetteyim hamilelikle ilgili olan kilolarımı verdim takıldım kaldım 81.8 de şimdi bitince bu sıko diyet ve spor yapıcam ki sabitlensin inş sende kurtulursun bu ağırlıklardan ben bıktım artık kendimi hiç iyi hissetmiyorum ve seninki gibi şeker geçmişi olan bi sülalem var
Dualarimda olucak canım bugün elif ada inşallah.Günaydın kızlar elif ada nın diyeti tekrar açıldı bugün 7. Günümüz yedi çay kaşığı keçi yoğurdu yiyecek. Belirtileri 11. Gün veriyor ve hastanelik oluyor toparlanmasi iki ayı buluyor. Elif ada için dua edermisiniz alerjisi geçmiş olsun annelerin duası kabul olur. Dua edenlerden allah razı olsun Allah ne muradiniz varsa versin.
Biz gorsrlikten ziyade saglik Icin vermeliyiz kucuk cocuklarimiz var ve bize uzun yillar ihtiyaclari var kuzularinnsy5555 canım ben bu hafta 5te5 diyeti yapıyorum bi araştır istersen dayanabilirsen ilk etapta 2-3 kilo bi hızlı gider en azından sonra spor diyet devam edersin ilk gün 900 gr vermiştim dün veremedim sabah tartılcam bakalım tahminimce 500 gr gitti daha iki günüm var ben bayadır diyetteyim hamilelikle ilgili olan kilolarımı verdim takıldım kaldım 81.8 de şimdi bitince bu sıko diyet ve spor yapıcam ki sabitlensin inş sende kurtulursun bu ağırlıklardan ben bıktım artık kendimi hiç iyi hissetmiyorum ve seninki gibi şeker geçmişi olan bi sülalem var
korseyi ben genelde 2-3 kilo fazlam varken giyiyorum bide bazen kıyafette korse için uygun olmuyo sanki çünkü bazı elbiselerim korseyle çok güzel dururken bazısında daha göbekli duruyorum ama yinede kullanabildiğim kıyafetlerde içime siniyo ben pentiden aldım giyimi çok zor ama giyince rahatValla ben aç kalmasındansa böyle yesin diyorum. Aslında tabiki doğru yapmıyoruz bilinçsiz yiyorlar ama ne yapalım. Bu arada bizde de genelde açık olur tv. Ama aren sadece yemek yerken izler onun dışında pek izlemez tv. Bide harika kanatlar çıktığında.
Allah kolaylık versin cnm. Gelenler yardım ederler sanırım. Kolay atlatırsın inş.
Ay maşallah eceye. Resmen büyümüş :) ben bi kere arene vereyim dedim onda da hemen kustu.
Bu korse bi bende işe yaramadı galiba. Kilolu olduğum dönem iyi bi para verip korse aldım olduğumdan çok daha fazla kilolu gösterdi. Bidaha da giymedim.
Çook geçmiş olsn. Çabuçak atlatırsın inş.
Aren evdeki bütük kapıları açıyor. Dışarı kapısı da dahil. Yani istedigi zaman kapatıp istedigi zaman açıyor. Mesela bugün yaramazlık yapıyordu. Ne yapıyorsun sen dedim koşarak oturma odasına gitti. Sonra kapıyı sert bi şekilde yüzüme kapattı. Bende açmadım. Fırsat bu fırsat işlerimi hallettim. Bi süre sonra kendisi yanıma geldi :)
ben ender saracın sayfasına yazmıştım yanılmıyorsam emzirirken önerilmez diye cevap gelmişti birde abim kesinlikle hayır deyince denemedimbiberondan sut iciyo hira ama gece yatmadan once. Gece kalkmiyo cok sukur 12 13 saat uyuyo. Bazen dis agrisi ve aksam bisey yemedgnde acikiyo birkere sabaha karsi kalkiyo. Yazin su icmek icin kalkiyodu onada kalkmiyo artk
alkali su sutu arttirir diye duymustm bende
inşallah geçmiştir ve hiç bir sıkıntı yaşamaz kuzumGünaydın kızlar elif ada nın diyeti tekrar açıldı bugün 7. Günümüz yedi çay kaşığı keçi yoğurdu yiyecek. Belirtileri 11. Gün veriyor ve hastanelik oluyor toparlanmasi iki ayı buluyor. Elif ada için dua edermisiniz alerjisi geçmiş olsun annelerin duası kabul olur. Dua edenlerden allah razı olsun Allah ne muradiniz varsa versin.
bende 52yim 51 le hamile kalmıştım bi ara 51 de oldum ama yinede göbek duruyodu spor şart yapamadığım içinde bari 49 fln olayımda göbek biraz yok olsun düşüncesindeyimHadi bakalım inşallah canım benim kilo sorunum yok suan 52 kiloyum hamile kaldığım kilodayim ama gobegim fena çıkıyor ve gevşek sadece göbek için ne yapsam acaba
Hadi
Hosgeldin canım ankaraya:))Eki Görüntüle 1750700 Evett çok güzel yağıyo. Gökçede aaa aaa diyip duruyo :)
canm normalde kac beden giyyosun korseyi kac beden aldin?korseyi ben genelde 2-3 kilo fazlam varken giyiyorum bide bazen kıyafette korse için uygun olmuyo sanki çünkü bazı elbiselerim korseyle çok güzel dururken bazısında daha göbekli duruyorum ama yinede kullanabildiğim kıyafetlerde içime siniyo ben pentiden aldım giyimi çok zor ama giyince rahat
ben ender saracın sayfasına yazmıştım yanılmıyorsam emzirirken önerilmez diye cevap gelmişti birde abim kesinlikle hayır deyince denemedim
inşallah geçmiştir ve hiç bir sıkıntı yaşamaz kuzum
bende 52yim 51 le hamile kalmıştım bi ara 51 de oldum ama yinede göbek duruyodu spor şart yapamadığım içinde bari 49 fln olayımda göbek biraz yok olsun düşüncesindeyim
ben s veya m giyiyorum canım korseyi s aldımcanm normalde kac beden giyyosun korseyi kac beden aldin?
benim babam şeker hastası insülin kullanıyor bir iki kez komadan döndü neyseki şu ara kontrol altında ve çok şükür bende yok gebelikte de hep normaldiSanirim ailesinde seker olanlarin cogunda gebelik sekeri cikmis ve seker hastasi adayi
En son ben de gitmiştim endokrinolojiye testlerimde bozulmuş açlık glikozu çıktı yani diyabete giden yolu yarılamışım. Benim de annem şeker hastası ve bende de gebelik şekeri çıktı ve iri bebek doğumu yaptım. Tüm bunlar birleşince diyabet olma ihtimalin çok yüksek demişti. Diyetisyene git demişti bana ama hala gidemedim :/ aslında kendin de halledebilirsin demişti bana. Özellikle zayıflama için değil ama bi beslenme eğitimi almak için diyetisyenle görüş demişti. Karbonhidratı çıkar hayatından demişti. Yani bildiğin karbonhidrat dışında bilmediklerinde var onları da öğren ve azalt demişti. Ben işte yavaştan uygulamaya çalışıyorum ama pek de başarılı olamıyorum. Temel olanları kestim. Makarna pirinç beyaz ekmek yok bizde artık. Onların yetine bulgur ve tam tahıllı ekmek kullanıyorum.Sanirim ailesinde seker olanlarin cogunda gebelik sekeri cikmis ve seker hastasi adayi
Evet canim bizde hep cocuklar biraz anlayacak yasa geldi mi ya mevlutlu ya calgili yaparlar, o yuzden teklif etmedim.Çok tesekkür ederım canım darısı başınıza aile büyüklerımı kabul etmezler?aslında biz bile gec kalmışız mecbur olmasaydık bende yaptırmazdım beklerdım hatırlasın dıye kısmet şimdide oh çıktı aradan diye sevınıyorum yaptıracak olanlara kolay gelsın 2 gece ve gunduz sürekli ağladı herkes çok kolay gectı dedı ama bıze hiç de öyle gelmedı hatta acısından burnumu kırıyodu belkide kırılmıştır hala şiş gezıyorum
Ben evkenfigimde 6567 kilo evlendim bir senede 73 oldum.73 le hamile kaldim 92 yle doguma girdim 40im cikana kadar 73 e dustum yani butun aldklarm diyetsiz gitti. En son @Apriori123 nin actgi topikte 71 e dustm ve suan oyle takilip kaldm ne ileri ne geri:) 67 olmak istiyorum ben yine
Canum o kadar enin olma zayif oldugun icin belirti vermiyordur bi on bes kilo alsan alarm verir ya da ilerde verir.Benim de gebelige kadar hic bi sorunu m yokt.ben s veya m giyiyorum canım korseyi s aldım
benim babam şeker hastası insülin kullanıyor bir iki kez komadan döndü neyseki şu ara kontrol altında ve çok şükür bende yok gebelikte de hep normaldi
bir de benim ailemde hep yüksek tansiyon var benim tansiyonumsa düşük normal hali 9-6 bundan yukarı çıkmaz genelde düşer
Ben de kedtim pirinc beyaz ekmek seker vs ama yetmedi kg vermeme.Endokrin sana dabebim gibi 400 kusurluk test cikardi mi:))))En sovermeme.Engitmiştim endokrinolojiye testlerimde bozulmuş açlık glikozu çıktı yani diyabete giden yolu yarılamışım. Benim de annem şeker hastası ve bende de gebelik şekeri çıktı ve iri bebek doğumu yaptım. Tüm bunlar birleşince diyabet olma ihtimalin çok yüksek demişti. Diyetisyene git demişti bana ama hala gidemedim :/ aslında kendin de halledebilirsin demişti bana. Özellikle zayıflama için değil ama bi beslenme eğitimi almak için diyetisyenle görüş demişti. Karbonhidratı çıkar hayatından demişti. Yani bildiğin karbonhidrat dışında bilmediklerinde var onları da öğren ve azalt demişti. Ben işte yavaştan uygulamaya çalışıyorum ama pek de başarılı olamıyorum. Temel olanları kestim. Makarna pirinç beyaz ekmek yok bizde artık. Onların yetine bulgur ve tam tahıllı ekmek kullanıyorum.
Benim muayene + testler 1000 tl civarı tuttu ama neyse ki özel sigorta karşıladı benimBen de kedtim pirinc beyaz ekmek seker vs ama yetmedi kg vermeme.Endokrin sana dabebim gibi 400 kusurluk test cikardi mi:))))
Su ozel sigortayi ben de yaptirsam iyi olacak.Benim muayene + testler 1000 tl civarı tuttu ama neyse ki özel sigorta karşıladı benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?