benim boy kısa işte 153 kilo da bu sabah 80.2 çıktım 500 gr daha gitmiş normalde 45 kilo falan olmam lazım heralde tabi ki imkansız :)Canim ben emziriyorum sok diyet yapamam diyetisyen liste verdi onu uyguluyorum istersen sana gonderebilirim.Benim boy 172kg85 en fazla 70 olmam llazim senin boy ve kg kac
tabiki emin olmam mümkün değil gebelikte 18 kilo aldım yani maksimum gördüğüm kilo 69 o sıra bişi çıkmadı senede bir kez baktırmaya çalışıyorum kilo almamaya ve yediklerime de özen gösteriyorum inşallah öyle bi sorunla karşılaşmamBen evkenfigimde 65
Canum o kadar enin olma zayif oldugun icin belirti vermiyordur bi on bes kilo alsan alarm verir ya da ilerde verir.Benim de gebelige kadar hic bi sorunu m yokt.
neyseki yakaladım bu 1 saati :) maşallah ne güzel gözleri var ve boyumuzda uzunca sankiOğlumun resimleri 1 saate kadar kendini imha edecektir
Boyumuzu ölçmedik canım ama bu ara biraz uzadığını ben de farkediyorum yatağına enlemesine sığmıyor artık:)neyseki yakaladım bu 1 saati :) maşallah ne güzel gözleri var ve boyumuzda uzunca sanki
Oğlum yakışıklı ama gelinim yok o da nasıl oldu bilmiyorum:))fayika senin oğlan şirinlikten ziyade bildiğin yakışıklı yahu, 30 yaş daha genç olmadığıma üzüldüm valla :))))
Daha once anlatmistin sanirim nornalBenim muayene + testler 1000 tl civarı tuttu ama neyse ki özel sigorta karşıladı benim
Insallah karsilasmasin canim zor hastalij cunku brnde kg verince baya uzakladirim riskten.Gebelite bazen cikmayabiliyor benim arkadasimin ilk iki gebeliginde yoktuucuncude cikti su an gizli seker var .tabiki emin olmam mümkün değil gebelikte 18 kilo aldım yani maksimum gördüğüm kilo 69 o sıra bişi çıkmadı senede bir kez baktırmaya çalışıyorum kilo almamaya ve yediklerime de özen gösteriyorum inşallah öyle bi sorunla karşılaşmam
Yapayım bi taneOğlum yakışıklı ama gelinim yok o da nasıl oldu bilmiyorum:))
Hadi ya dur iyice bakayım etrafımaSen oglan anasi olarak etrafina iyi bakmamissindir))
Olur tabi:) Bekleyim mi seniYapayım bi tane
Sen beklersin de o oğlanı kaparlar ben yetiştirene kadar :)))Olur tabi:) Bekleyim mi seni
kaçırmadım allahtan :)Oğlumun resimleri 1 saate kadar kendini imha edecektir
Bnde cikartmadm korkumdan hasta olur diye kar tekrar geliyomus istanbulaBiz yılbaşından beri hasa olduğumuz için iki kere kar yapmasına rağmen çıkaramadım azadı(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?