2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim ben emziriyorum sok diyet yapamam diyetisyen liste verdi onu uyguluyorum istersen sana gonderebilirim.Benim boy 172kg85 en fazla 70 olmam llazim senin boy ve kg kac
benim boy kısa işte 153 kilo da bu sabah 80.2 çıktım 500 gr daha gitmiş normalde 45 kilo falan olmam lazım heralde tabi ki imkansız :)
Benim ilk hedefim 69 şuanda sonrada 60 olabilir

Ben evkenfigimde 65

Canum o kadar enin olma zayif oldugun icin belirti vermiyordur bi on bes kilo alsan alarm verir ya da ilerde verir.Benim de gebelige kadar hic bi sorunu m yokt.
tabiki emin olmam mümkün değil gebelikte 18 kilo aldım yani maksimum gördüğüm kilo 69 o sıra bişi çıkmadı senede bir kez baktırmaya çalışıyorum kilo almamaya ve yediklerime de özen gösteriyorum inşallah öyle bi sorunla karşılaşmam

çok fazla paylaşmıyorum ama hadi bugün bir kaç tane paylaşayım ve öğleden sonra imha edeyim, malum paylaşma yasağım var ve sizler de merak ediyorsunuz biliyorum:)
Maşallahınızı eksik etmeyin:)

Son düzenleme:
Benim muayene + testler 1000 tl civarı tuttu ama neyse ki özel sigorta karşıladı benim
Daha once anlatmistin sanirim nornal
Insallah karsilasmasin canim zor hastalij cunku brnde kg verince baya uzakladirim riskten.Gebelite bazen cikmayabiliyor benim arkadasimin ilk iki gebeliginde yoktuucuncude cikti su an gizli seker var .

Su cep tel.imden nefret ediyorum kelimeleri yanlis yazdigimda duzeltene kadar canim cikiyor alintikar kayiyor bazen oldugu gibi gonderiyor.

Biz yılbaşından beri hasa olduğumuz için iki kere kar yapmasına rağmen çıkaramadım azadı (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…