Gtmedi sandim ilk mesajm:)Hayirli olsun cnmm
fotosu yok mu onun:)Gökçeyi uyutup teyzesine bıraktım. Bi kaçıp dolaşayım gökçeyede kefir bulayım dedim. 5 market dolaştım hiç birinde yok.
Dığru düzgün yediği bi vardı onuda bulamadım.
Karın yağması güzel hoş. Çok eğlendik 5364825151 tane foto çektim utancımdan 4 tane yükledim. Ama bu gün yollar tam rezalet çamur su her yer.
Bi de Ankara Ankara olalı hiç bu kadar kardanadam görmemişti heralde. Her binanın önünde mutlaka var.
Kuaförün önüne de göğüs dekolteli kulağına gül eline çiçek takılmış ince belli kabarık etekli kardanadam yapmışlar :)
Salak salak adamlar kapının önündeydi çekemedim :) büyük ihtimal kardanadamda onların eseriydi zatenfotosu yok mu onun:)
Aynen bizimki de öyle yiyor. Tavuk baget ya da kanat, pirzola falan direk eline veriyorum, sıyırıp kemik olarak bana iade ediyor etoburum :))(@Apriori123 senin oglunla benm kiz hc sebze yemicekler sanirm hergun et yicekler:)) havuc veriyorm yuzunu ceviriyo eti gosteriyo veriyorm erol tas gbi yiyo
Buseferde ben uyuyamadmHerkesler uyuyo sanirimmm
diyetim biter bitmez sendeyim ona göresi beybisi
günaydın kızlar başvurum kabul edildi an itibariyle insan kaynakları yönetiminde yüksek lisans öğrencisi oldum allah utandırmasın inşallah bitirmek nasip olur
olurr bende yazıyorum artık bu sabah 79.8 çıktım bugün yumurta günü bakalım yarın kaç çıkcamBn diyete basladm bugn, yediklerimi yaziyorm ictgm suya kdar. @oslew biz diger topigemi gecsek yine :)
çok şükür antibiyotiklik değilmiş durumu. Onuda çabuk atlatır inşallahKızlar azadın yaklaşık 25 gündür hasta olması ve öksürüğün bitmemesi üzerine bugün dr a gittik. Adlında daha öncekinde bi haftada ilaçlarla toparlanmıştı ama üç dört gün sonra Ateş oldu iki gün sürdü ama inatçı değildi. Sonra ben hasta oldum ve sanırım benden bulaştı ve oğlum yeniden hasta oldudr geçen seferki gibi kötü değil durumu antibiyotik vermiycem dedi, sadece geniz akıntısı varmış ve buna bağlı öksürük. Çok şükür ciğerlerde bi sorun yokmuş. Aferin kullanıcaz 3 gün geçmezse 5 güne tamamlıycaz. Yanında da geçen sefer istediğim bağışıklık güçlendirici bi şurup vardı onu kullanıcaz. İmmuneks adı, haftada 5 gün kullanıp 2 gün ara verilerek tüm kış kıllanılabiliyormuş. Bizden haberler de bu
Dexterın 8. Sezonunda kaldım. 4 gözle eve sınırsız internet bağlatmayı bekliyprum. Meraktan çatlıyorum resmen.Aynen bizimki de öyle yiyor. Tavuk baget ya da kanat, pirzola falan direk eline veriyorum, sıyırıp kemik olarak bana iade ediyor etoburum :))(
Ben o saatte dizi izliyordum. Dexter 5. Sezonu bitirdik 5 bölüm izledik bi büyük çekirdek eşliğinde
Aaa duymadın mı bitmeyen diyet yapmışlar bizim için
Tebrikler valla inşallah alnının akıyla bitirirsin :) ben 4 yıllık okulu 6 yılda bitirdiğim için yüksek lisansımı yaptım sayıyorum diyorum milleteo kadar nefret gelmişti ki bana okumaktan okuldan ahdım vardı mezun olduktan sonra yıllarca okulumun önünden geçmedim okulumla aynı semtte yaşamama rağmen :)))))
Kızlar sizn çocukların kan grubu sıfır mi o yüzden etobur olabilirler eğer sıfır değilse fazla et vermeyin derim bünyelerine ağır gelebilirAynen bizimki de öyle yiyor. Tavuk baget ya da kanat, pirzola falan direk eline veriyorum, sıyırıp kemik olarak bana iade ediyor etoburum :))(
Ben o saatte dizi izliyordum. Dexter 5. Sezonu bitirdik 5 bölüm izledik bi büyük çekirdek eşliğinde
Tebrikler valla inşallah alnının akıyla bitirirsin :) ben 4 yıllık okulu 6 yılda bitirdiğim için yüksek lisansımı yaptım sayıyorum diyorum milleteo kadar nefret gelmişti ki bana okumaktan okuldan ahdım vardı mezun olduktan sonra yıllarca okulumun önünden geçmedim okulumla aynı semtte yaşamama rağmen :)))))
Çok geçmiş olsun canım çabucak iyileşir oğlun inşallahKızlar azadın yaklaşık 25 gündür hasta olması ve öksürüğün bitmemesi üzerine bugün dr a gittik. Adlında daha öncekinde bi haftada ilaçlarla toparlanmıştı ama üç dört gün sonra Ateş oldu iki gün sürdü ama inatçı değildi. Sonra ben hasta oldum ve sanırım benden bulaştı ve oğlum yeniden hasta oldudr geçen seferki gibi kötü değil durumu antibiyotik vermiycem dedi, sadece geniz akıntısı varmış ve buna bağlı öksürük. Çok şükür ciğerlerde bi sorun yokmuş. Aferin kullanıcaz 3 gün geçmezse 5 güne tamamlıycaz. Yanında da geçen sefer istediğim bağışıklık güçlendirici bi şurup vardı onu kullanıcaz. İmmuneks adı, haftada 5 gün kullanıp 2 gün ara verilerek tüm kış kıllanılabiliyormuş. Bizden haberler de bu
diyetim biter bitmez sendeyim ona göresi beybisi
Sağol canımçok şükür antibiyotiklik değilmiş durumu. Onuda çabuk atlatır inşallah
Ayyy beni bu diZiler mahvetti ya sabahlar olmasın modundayızDexterın 8. Sezonunda kaldım. 4 gözle eve sınırsız internet bağlatmayı bekliyprum. Meraktan çatlıyorum resmen.
Supernatural de de 9 da kalmıştım
0 değil ama kan değerleri düştüğünde dr önermişti ve oldukça da düzenlemişti kan değerlerini. dr özel olarak böyle bir uyarıda bulunmamıştı. Zaten her gün de vermiyorum ama verince de sağlam yerKızlar sizn çocukların kan grubu sıfır mi o yüzden etobur olabilirler eğer sıfır değilse fazla et vermeyin derim bünyelerine ağır gelebilir
Sağol inşallah ya çok uzadı bu sefer bir ay olacak gidip gidip geliyor lanet hastalıkÇok geçmiş olsun canım çabucak iyileşir oğlun inşallah
Kimin icindi bu hazırlık
annrmde bi ara takmıştı o kan grubuna göre beslenmeyi. Aama bana biraz fazla zorlama gibi geliyo. 0 benimde kan grubum et balık tavuk zoraki yerim belki de ondan. Benim sıpamında 0 keşke o da yese öyleKızlar sizn çocukların kan grubu sıfır mi o yüzden etobur olabilirler eğer sıfır değilse fazla et vermeyin derim bünyelerine ağır gelebilir
okul hayatım benimde öyleydi internet olsa evde sınırsız bende yine aynı olurum heralde ıçuykuduzda kaldam büyük zevk alırdımSağol canım
Ayyy beni bu diZiler mahvetti ya sabahlar olmasın modundayızzaten bitti tüm polisiye ve fbi dizilerini izledim. Tüm avukat dizilerini de izledim/izliyorum.
0 değil ama kan değerleri düştüğünde dr önermişti ve oldukça da düzenlemişti kan değerlerini. dr özel olarak böyle bir uyarıda bulunmamıştı. Zaten her gün de vermiyorum ama verince de sağlam yer
Çok gecmiş olsun canım bende ummun 44 kullanıyorum ama 2 gun arayı bilmiyordum nedenini sordunmu?Kızlar azadın yaklaşık 25 gündür hasta olması ve öksürüğün bitmemesi üzerine bugün dr a gittik. Adlında daha öncekinde bi haftada ilaçlarla toparlanmıştı ama üç dört gün sonra Ateş oldu iki gün sürdü ama inatçı değildi. Sonra ben hasta oldum ve sanırım benden bulaştı ve oğlum yeniden hasta oldudr geçen seferki gibi kötü değil durumu antibiyotik vermiycem dedi, sadece geniz akıntısı varmış ve buna bağlı öksürük. Çok şükür ciğerlerde bi sorun yokmuş. Aferin kullanıcaz 3 gün geçmezse 5 güne tamamlıycaz. Yanında da geçen sefer istediğim bağışıklık güçlendirici bi şurup vardı onu kullanıcaz. İmmuneks adı, haftada 5 gün kullanıp 2 gün ara verilerek tüm kış kıllanılabiliyormuş. Bizden haberler de bu
MaşaAllah canım Allah tamamına erdırsıngünaydın kızlar başvurum kabul edildi an itibariyle insan kaynakları yönetiminde yüksek lisans öğrencisi oldum allah utandırmasın inşallah bitirmek nasip olur
doğru diyosun ben kendi bildim bileli diyetteyim hemde bi fazlam varAynen bizimki de öyle yiyor. Tavuk baget ya da kanat, pirzola falan direk eline veriyorum, sıyırıp kemik olarak bana iade ediyor etoburum :))(
geçmiş olsun canım inşallah çabuk iileşir başka bişiye gerek kalmazKızlar azadın yaklaşık 25 gündür hasta olması ve öksürüğün bitmemesi üzerine bugün dr a gittik. Adlında daha öncekinde bi haftada ilaçlarla toparlanmıştı ama üç dört gün sonra Ateş oldu iki gün sürdü ama inatçı değildi. Sonra ben hasta oldum ve sanırım benden bulaştı ve oğlum yeniden hasta oldudr geçen seferki gibi kötü değil durumu antibiyotik vermiycem dedi, sadece geniz akıntısı varmış ve buna bağlı öksürük. Çok şükür ciğerlerde bi sorun yokmuş. Aferin kullanıcaz 3 gün geçmezse 5 güne tamamlıycaz. Yanında da geçen sefer istediğim bağışıklık güçlendirici bi şurup vardı onu kullanıcaz. İmmuneks adı, haftada 5 gün kullanıp 2 gün ara verilerek tüm kış kıllanılabiliyormuş. Bizden haberler de bu
çok teşekkürler canım inşallahMaşaAllah canım Allah tamamına erdırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?