2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
fotosu yok mu onun:)

@Apriori123 senin oglunla benm kiz hc sebze yemicekler sanirm hergun et yicekler:)) havuc veriyorm yuzunu ceviriyo eti gosteriyo veriyorm erol tas gbi yiyo
Aynen bizimki de öyle yiyor. Tavuk baget ya da kanat, pirzola falan direk eline veriyorum, sıyırıp kemik olarak bana iade ediyor etoburum :))(

Buseferde ben uyuyamadm Herkesler uyuyo sanirimmm

Ben o saatte dizi izliyordum. Dexter 5. Sezonu bitirdik 5 bölüm izledik bi büyük çekirdek eşliğinde

diyetim biter bitmez sendeyim ona göresi beybisi

Aaa duymadın mı bitmeyen diyet yapmışlar bizim için

günaydın kızlar başvurum kabul edildi an itibariyle insan kaynakları yönetiminde yüksek lisans öğrencisi oldum allah utandırmasın inşallah bitirmek nasip olur

Tebrikler valla inşallah alnının akıyla bitirirsin :) ben 4 yıllık okulu 6 yılda bitirdiğim için yüksek lisansımı yaptım sayıyorum diyorum millete o kadar nefret gelmişti ki bana okumaktan okuldan ahdım vardı mezun olduktan sonra yıllarca okulumun önünden geçmedim okulumla aynı semtte yaşamama rağmen :)))))

Kızlar azadın yaklaşık 25 gündür hasta olması ve öksürüğün bitmemesi üzerine bugün dr a gittik. Adlında daha öncekinde bi haftada ilaçlarla toparlanmıştı ama üç dört gün sonra Ateş oldu iki gün sürdü ama inatçı değildi. Sonra ben hasta oldum ve sanırım benden bulaştı ve oğlum yeniden hasta oldu dr geçen seferki gibi kötü değil durumu antibiyotik vermiycem dedi, sadece geniz akıntısı varmış ve buna bağlı öksürük. Çok şükür ciğerlerde bi sorun yokmuş. Aferin kullanıcaz 3 gün geçmezse 5 güne tamamlıycaz. Yanında da geçen sefer istediğim bağışıklık güçlendirici bi şurup vardı onu kullanıcaz. İmmuneks adı, haftada 5 gün kullanıp 2 gün ara verilerek tüm kış kıllanılabiliyormuş. Bizden haberler de bu

çok şükür antibiyotiklik değilmiş durumu. Onuda çabuk atlatır inşallah

Dexterın 8. Sezonunda kaldım. 4 gözle eve sınırsız internet bağlatmayı bekliyprum. Meraktan çatlıyorum resmen.
Supernatural de de 9 da kalmıştım

Kızlar sizn çocukların kan grubu sıfır mi o yüzden etobur olabilirler eğer sıfır değilse fazla et vermeyin derim bünyelerine ağır gelebilir

Çok geçmiş olsun canım çabucak iyileşir oğlun inşallah

çok şükür antibiyotiklik değilmiş durumu. Onuda çabuk atlatır inşallah
Sağol canım

Dexterın 8. Sezonunda kaldım. 4 gözle eve sınırsız internet bağlatmayı bekliyprum. Meraktan çatlıyorum resmen.
Supernatural de de 9 da kalmıştım
Ayyy beni bu diZiler mahvetti ya sabahlar olmasın modundayız zaten bitti tüm polisiye ve fbi dizilerini izledim. Tüm avukat dizilerini de izledim/izliyorum.

Kızlar sizn çocukların kan grubu sıfır mi o yüzden etobur olabilirler eğer sıfır değilse fazla et vermeyin derim bünyelerine ağır gelebilir
0 değil ama kan değerleri düştüğünde dr önermişti ve oldukça da düzenlemişti kan değerlerini. dr özel olarak böyle bir uyarıda bulunmamıştı. Zaten her gün de vermiyorum ama verince de sağlam yer

annrmde bi ara takmıştı o kan grubuna göre beslenmeyi. Aama bana biraz fazla zorlama gibi geliyo. 0 benimde kan grubum et balık tavuk zoraki yerim belki de ondan. Benim sıpamında 0 keşke o da yese öyle

okul hayatım benimde öyleydi internet olsa evde sınırsız bende yine aynı olurum heralde ıçuykuduzda kaldam büyük zevk alırdım

Kızlar benim bir düşüncem var eğer katılırsanız çok sevinirim 20 nisan a kadar yani efendimizin doğum gününe kadar hatim okumak istiyorum kainatın efendisine hediye etmek istiyorum aranızda okuyabilenler varsa bana yardımcı olabilirmisiniz örneğin 1.cüzu ayse 2.cuzu fatma gibi aramızda dağıtarak toplam 30 cuzu okuyabılırız bizde hatim sevabı alırız ne dersıniz var mı katılmak isteyen

Çok gecmiş olsun canım bende ummun 44 kullanıyorum ama 2 gun arayı bilmiyordum nedenini sordunmu?

doğru diyosun ben kendi bildim bileli diyetteyim hemde bi fazlam var
sağol canım bende çok sıkılmıştım okumaktan ama işimde ünide olunca bi hikmet vardır dedim bakalım sonu hayr olsun

geçmiş olsun canım inşallah çabuk iileşir başka bişiye gerek kalmaz
bende yarına randevu aldım aşısını nihayet yaptırabilicem bulunamayan hepatit aşısını bgn sağlık ocağına gitti koldan diye geri döndürdüm annemi ona da ayrı bi sinir oldum zaten neyse inşallah yarın sorun olmazda yapılır doktoruna da ayrı çatıcam ben sormasam bişi yazmıyo ay bide bgn çok gerginim ben galiba herşeye herkese kızar haldeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…