2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim ben katilmak isterim ama bana okumam gerektigini subat tatili bitiminde hatirlatabilirmisin baya kalabalik misafirlerim olacakta unutabilirim unutmak istemem

@minnakkartal okullu olmuş aman aman :)
Ablamda bi şirkette ik da çalışıyo o da bu sene başlıcak yazılmış ama o turizm yapcakmış bi de online değil onun gitcekmiş hakkınızda hayırlısı olsun artık bakalım

Ya sanırım büyüdüler diye dr lar ekstra bilgilendirme yapmıyorlar. Artık rutin kontrol değil de hastalık Halinde götürdüğümüz için sadece o konuya odaklanıyorlar heralde boy kg gelişim Hakkında pek diyalog oluşmuyor biz sormadıkça. Açıkcası ben de genelde hastalığın telaşına düşmüş olduğumdan bişey sormuyorum hastalık dışında :/ ama için rahat edecekse sen yine de çat, ben sevmiyorum zaten doktorları

Kızlar sizn çocukların kan grubu sıfır mi o yüzden etobur olabilirler eğer sıfır değilse fazla et vermeyin derim bünyelerine ağır gelebilir
arh+ kan grubu ama seviyo bn haftada bir kere tavuk veya tavuk sulu corba. Haftada iki kere balik. Haftada bir kere kirmizi et . birkere kofte veriyorm. Et sulu corba yapiyorm genelde yada pilav. Sebzeli makarna aliyorm makarna lutfenden. Sebzeyi yemeklern icine buyuk atiyorm mesela havuc patates dagilmiyo.cikarip veriyorm. Herseyi yemiyp tabi bigun yese bi gun yemiyo. Doktorumz haftada bir kere et birkere tavuk ikikere balik muhakkak ver demisti. Kanda hic problem yasamadik ne kan damlasi kulllandm smdiye kdr ne bisey hep normal seviyede kan degeri.

@Apriori123 gcmis olsun tekrardan. Cenazeni vardi kalabalk soguk falan hasta olmamak kacinilmaz oluyo. Nyseki antibiyotiklik bi durumu yok azadin. Cabucak toparlar insallah kar topu oynar:)

Benim kan grubumda aynı ben uydurdumda kandaş mı olduk şimdi ben ete bayılırım tavuk yok hayatımda yani öyle bişey varmı ?baranda etı çok seviyor

Biz annemle aynı bloktayız onlara gelen bana uğramadan gitmez bu bile rahatsız edıyo çok zor valla

sağol canım valla benim direktörümde online yapma zaten okuldasın akşamları bir kaç saat geç gidersin fln dedi ama haftasonlarıda var mümkün değil online dan bile emin değilim bakalım
bende çok sevmiyorum ama her ay düzenli giderken herşeyiyle ilgilenen doktorun şimdi değişmesi sinirimi zıplattı şu aşı da olsun kesinlikle değiştircem artık bildiği bi çocuk diye ona götürüyodum hep ama kotasını doldurdu artık ve gerç.ekten çatarsam rahatlarım anca

Canim hangi baliklari veriyirsun benim kiz pek sevmiyor baligi farkli nadil verebilirim bi de tavugu marketten mi aliyorsun.

@Apriori123 gcmis olsun tekrardan. Cenazeni vardi kalabalk soguk falan hasta olmamak kacinilmaz oluyo. Nyseki antibiyotiklik bi durumu yok azadin. Cabucak toparlar insallah kar topu oynar:)
İnşallah canım ya valla öksürdükçe ağlayasım geliyor artık benim boğazım parçalanıyor. Kendime de sinir oldum çocuk be güzel iyileşmişti aldım anneme gittim hem ben hem o hastalandık

Ya sana yakın olursa uyarsa bir de özel sigorta varsa fulyadaki dr umuzu tavsiye ederim. Sırf oradaki jinekolog ve çocuk dr U içimin tekrar eski mahalleme taşınasım var, buraya çok uzak Azadla acil bi durumda eşim olmadan gitmem imkansız. Ya o kadın bizim kusma ve yememe sorunumuzu bi görüşte anlayıp şıp diye çözdü ya sabah akşam duacıyım ona. Yan odadaki pislik de aylarca olur öyle diye diye mahvetmişti çocuğu. Allahtan kişisel bi sebeple kavga ettim de kadınla diğer iyi dr U tanıma fırsatı buldum. Uzattım ama demem o ki sen de korkma değiştir düGün birini bulana kadar ya canlarımızı emanet ediyoruz sonuçta

Benim kan grubumda aynı ben uydurdumda kandaş mı olduk şimdi ben ete bayılırım tavuk yok hayatımda yani öyle bişey varmı ?baranda etı çok seviyor
bnde arh+ :) esimde kizimda. Etciliz :) tavuk pek sevmeyiz bizde.

Canim hangi baliklari veriyirsun benim kiz pek sevmiyor baligi farkli nadil verebilirim bi de tavugu marketten mi aliyorsun.
tavugu kasaptan aliyo esim kasap evlendgmzden beri ayni kasap bebegmz oldgnu bliyo herseyi ona gore veriyo. Esim buyuk marketlerden tavuk asla almaz.somon veriyorm ozellikle buzlukta parca parca somonlari var esmle ben sevmiyoruz somonu hira icn aliyoruz bende porsiyonluyorm. Haftanin bi gunu somon veriyorm. Diger balik gnude biz ne yersek ondan yiyo hepsnden veriyorm hamsi palamut istavrit mezgit cinekop sardalya barbun vs. Ama sirt kismlarni hep ona yediriyorm ozellkle siyah etini. Karidese bayiliyo soslayip kizartiyorm cerez gbi yiyo. Tabi istahi yerindeyse. Esm ve ben denzden ne cikarsa yiyen turden oldgmuz icn kizda bize cekmis:) ama boy uzattgina eminim baligin. Corbasini bikac kere yaptm agzina surmedi buarada

fulya ters olur sanki galiba medical parka götürcem hastaneyi sevmiyorum ama bir doktor duydum orda makalelerine flnda baktım hoşuma gitti eşimde çalıştığı hastane izin flnda kolay diye diretiyo ama artık sabrım taştı

Bende isterim katılmak. Tecvitli okuyamıyorum ama eğer olur derseniz. Epeydirde okumadım. Kitap okurken çok hızlı okuyorum ama kuran okurken çok zorlanıyorum gözlerime ağrı giriyo. 1 tane alabilirim. Baktım rahat okuyosam eğer alırım okuyabildiğim kadar

E emiragam bende tevcitli okuyamiyorum ama sorun olmaz demi ben yazmamistim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…