2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
E emiragam sanırım bende alabilirim ama tevcit bende de yok öyle okumaya kalkınca çok zorlanıyorum süre çok uzuyo başa fln dönüyorum normal okuyunca daha emin oluyorum

Kızlar çok moralim bozuk elif ada gece rahatsizlandi doktorumuz tekrar diyete devam dedi. Alerjisi geçmemiş iki yaşında tekrar diyeti açılacak. mamasinin tadı çok kötü yemek istemiyor bense mecburum yedirmeye napcam bilmiyorum kendimi çaresiz hissediyorum artık doktorlar bile elif adayla basbasasiniz denemelerinizi kendiniz yapar önlem alırsınız 5 yaşına kadar sürebilir diyorlar. Oturdum ağlıyorum suan allah daha büyük dertler vermesin ama yoruldum gerçekten.

Oyyy kıyamam ya olmadı mı yani yoğurt denemeleri ya öyle Allah başka dert vermesin de valla evlat işte evin içinde yere düşse insanın içi hopluyor :/ çok geçmiş olsun

AllahUOTE="minnakkartal, post: 44781924, member: 530028"]günaydın kızlar başvurum kabul edildi an itibariyle insan kaynakları yönetiminde yüksek lisans öğrencisi oldum allah utandırmasın inşallah bitirmek nasip olur[/QUOTE]Allah zihin açıklığı versin canım inşallah zamanında bitirirsin
Al

Kuzum yaa inşallah uzun sürmez sizde sasirirsiniz birden geçer alerjisi

CÇok şükür cigerlere inmemiş bununla geçmiş olsun canım.

günaydın kızlar başvurum kabul edildi an itibariyle insan kaynakları yönetiminde yüksek lisans öğrencisi oldum allah utandırmasın inşallah bitirmek nasip olur
Canım tebrik ederim. Hayırlı olur inşallah

Allah yardımcınız olsun canım, şifa versin kısa zamanda.

canım inşallah 2 yaşında sorun olmaz bende uğraşıyorum miranın alerjisiyle tabi elif adanın ki kadar yoğun deil ama hala bir çok besini tüketemiyor bizim doktorumuzda 3 yaşından önce pek umutlu değilim dedi dene yanıl yapıp bulmaya çalışıyorum domates, bal, portakal, çilek kesinlikle veremediklerim iki gündür de vücudu yine kabardı değişik bişide yemedik yarın doktoruyla konuşucam bakalım ne dicek
ayrıca sağol canım inşallah yürütebilirim dersleri

Canım tebrik ederim. Hayırlı olur inşallah

Allah yardımcınız olsun canım, şifa versin kısa zamanda.
sağol canım inşallah

ay evet ama kesti burda bir kaç foto çekildik arkadaşlarla o kadar

Hooop hadi bakalım..hayırlı olsun canım
sağol canım

Gece ve yarin yagcakmis sanirm sabah ola hayrola:) busefer bende hirayi cikarcam

canım ya sabredin inşallah geçicek. Allah başka dert vermesin

Canim benim inşallah geçer iki yaşına kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…