2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@Apriori123 soktayimmm .. Onlugunu taktm sofrayi hazirliyodm baktm uyumus yne bana sabhlar olmiycaaakkk
Aaaaa bunların huyları da aynı yaaa :))) uykusuz bebeler aynı gün kendi kendine uyudu ya bu bi işaret bence ya bunlar ruh ikizi :))) ayrıca uyuma şekli de aynı, nevresimi mıncıklayarak uyur azad da ve emzikle. Hira olduğunu bilmesem uyuyanı azad sanırdım

Geçen hirayı gösterdim Azad'a ig de, hira de diyorum mira diyo :))) ne diyosun bu işe @minnakkartal

Canım tebrik ederim. Hayırlı olur inşallah

Allah yardımcınız olsun canım, şifa versin kısa zamanda.

canım ya sabredin inşallah geçicek. Allah başka dert vermesin

Canim benim inşallah geçer iki yaşına kadar.
Sağolun kızlar inşallah gecer gider şu alerjiler.
@minnakkartal canım elif ada somon yiyebiliyordu şimdi oda dokundu. Alerjik cocuklarda zamanla yedigi gidalara bile alerji gelisebiliyormus bizim doktor söyledi

arkadaşını özlemiş demekki kuzum bende arkadaşımı özledim çünkü

Sağolun kızlar inşallah gecer gider şu alerjiler.
@minnakkartal canım elif ada somon yiyebiliyordu şimdi oda dokundu. Alerjik cocuklarda zamanla yedigi gidalara bile alerji gelisebiliyormus bizim doktor söyledi
Sanırım bizde de öyle bişi oldu bi kaç gün üst üste yoğurt verdim o dokunabilir bi kaç gün ara vericem yarında danışıcam doktoruna bakalım

Ene ne güzel uyumuş. Daha şöyle bir manzaraya şahit olmak nasip olmadı bana
kuzulara maşallah darısı bize inşallah

Okıyacak olanlar tamamlansın sayıları verıcem
Can'ım sayı belli olsun eksik olursa abim destek olurum dedi bu arada bende okuyacağım tabi

Çok iyi maşallah sayılar artsın inşaallah

Mikrodalga fırında çocuklara birşey ısıtıyormusunuz?ben gece süte başladım ocağımız elektrıklı çabuk ısınmıyor bende bardakla ısıttım iyi seyler söylemiyolar sizler ne düşünüyorsunuz?

Canim benim hemencecik gecsin inşallah

Ben de özledim sizi de şu havalar ve hastalıklar bi düzelseydi bi görüşürdük bebeli mebeli

Selam kizlar sizleri cok ozledimmm ayy insan icine zaten cikamiyorum burda en azindan konusuyodum simdi onuda yapamiyorum tabiki rabbim saglik versin evlatlarima iki minik canavarim var basimi kasiyacak zamanim yok nisa cok dagtiyor etrafi inanin oyuncaklar etrafta ben topluyorum arkamdan dagtiyor gece 2 ye kadar ayaktayim ve yorgunum tum oyuncaklari kaldirdim ama dagtacak illa biseyler buluyor ev savas alani gibi sena nisa yuzunde uyuyamiyor cunku surekli gurultu halinde bazen cinnet gexirecek gibi oluyorum ben bagrinca nisa bagirma diye bana bagriyor bazende sena aglarken yanina gelip aglama offf deyip bi anda vuruyo halbuki senayi o uyutmuyor gurultu yaparak en korkuncuda ikisinin ayni anda aglamasi ozaman gercekten kafama huni takip gobek atasim geliyo 3. Ayimiza girdik sukurler olsun ama tek bi gulucukleri butun omre bedel nisanin ben kizinca yanima gelip anneee diye opmesi gonlumu almasi bi anda herseyi unutturuyo iyiki varlar diyorum. Sabah bi basliyoruz gune nisa surekli kosuyor ya hicmi yorulmazsin oturmazsin yok en uzun oturdugu 3 dk dakika tuttum yani hala yemek yemiyor ama ben artik zorlayamiyorum cunku senaylada ilgilenmek zorundayim gorseniz cok zor oluyor nisayi dizimde sallarken senayi emziriyorum. Yorucu yorucu ama ben buyuduklerini ve gezmelere gittigimizi hayal ederek rahatlamaya calisiyorum. Kizlar cok ozledim cok konusacaklarim var anlatacaklarim cok kayinvalideme ne gicik oldugum icin icimde patlayacak ama bi firsat bulursam anlatacagim simdilik opuyorum hepinizi kizlar uyudu bende bulasiklari ve evi toplayim firsat bulmusken

mahtuana inan biraz önce aklımdan gectin hatta yazacaktım iyi olduğuna sevındım gercekten cok yorucu günler gececek senınde dediğin gibi arkadaş olacaklar üzüntünü sevincini paylaşacağın yavruların olacak Rabbim size bağışlasın canım güzel haberlerını bekliyoruz

ben hic almadm bile eeve soylenilenler yuzunden bnce onda isitma canm

bizde seni ozledikkk valla bitaneyle zorlaniyorm seni anliyorm cnm huni takip gobek atmayi gozumun onune getrdimde kahkahayla guldum valla suan o durumdayimda:) ama cok sanslisn kizlarn arkadas olucak sna ilerde smdi zorluklari olsada evlat bambaska bisey kaynvalideyide salla gtsin

O saatte uyursa hala ayakta olur tabi buaralar oglen uyumamak icn direniyo.aksam ustu bayiliyo resmen ama gece gec saatlere kdr uyumuyo delirtcek beni suan sinir krizi geciriyorm salliycm kalkiyo agliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…