Aaaaa bunların huyları da aynı yaaa :))) uykusuz bebeler aynı gün kendi kendine uyudu ya bu bi işaret bence ya bunlar ruh ikizi :))) ayrıca uyuma şekli de aynı, nevresimi mıncıklayarak uyur azad da ve emzikle. Hira olduğunu bilmesem uyuyanı azad sanırdım@Apriori123 soktayimmm .. Onlugunu taktm sofrayi hazirliyodm baktm uyumus yne bana sabhlar olmiycaaakkk
Canım tebrik ederim. Hayırlı olur inşallah
Allah yardımcınız olsun canım, şifa versin kısa zamanda.
canım inşallah 2 yaşında sorun olmaz bende uğraşıyorum miranın alerjisiyle tabi elif adanın ki kadar yoğun deil ama hala bir çok besini tüketemiyor bizim doktorumuzda 3 yaşından önce pek umutlu değilim dedi dene yanıl yapıp bulmaya çalışıyorum domates, bal, portakal, çilek kesinlikle veremediklerim iki gündür de vücudu yine kabardı değişik bişide yemedik yarın doktoruyla konuşucam bakalım ne dicek
ayrıca sağol canım inşallah yürütebilirim dersleri
sağol canım inşallah
ay evet ama kesti burda bir kaç foto çekildik arkadaşlarla o kadar
sağol canım
canım ya sabredin inşallah geçicek. Allah başka dert vermesin
Sağolun kızlar inşallah gecer gider şu alerjiler.Canim benim inşallah geçer iki yaşına kadar.
Ene ne güzel uyumuş. Daha şöyle bir manzaraya şahit olmak nasip olmadı bana@Apriori123 soktayimmm .. Onlugunu taktm sofrayi hazirliyodm baktm uyumus yne bana sabhlar olmiycaaakkk
3 ay var daha okursun inşaallahBen de okumak Isterim ama elif ece yle nadil olur Bilemiyorum. Hic firsat vermiyor. AMA ONU UYUTUNCA OKURUM BI GECE
Olsun tecvitli olmak zorunda değil okunması yeter inşaallah
Olur canım
Okıyacak olanlar tamamlansın sayıları verıcem
arkadaşını özlemiş demekki kuzum bende arkadaşımı özledim çünküAaaaa bunların huyları da aynı yaaa :))) uykusuz bebeler aynı gün kendi kendine uyudu ya bu bi işaret bence ya bunlar ruh ikizi :))) ayrıca uyuma şekli de aynı, nevresimi mıncıklayarak uyur azad da ve emzikle. Hira olduğunu bilmesem uyuyanı azad sanırdım
Geçen hirayı gösterdim Azad'a ig de, hira de diyorum mira diyo :))) ne diyosun bu işe @minnakkartal
Sanırım bizde de öyle bişi oldu bi kaç gün üst üste yoğurt verdim o dokunabilir bi kaç gün ara vericem yarında danışıcam doktoruna bakalımSağolun kızlar inşallah gecer gider şu alerjiler.
@minnakkartal canım elif ada somon yiyebiliyordu şimdi oda dokundu. Alerjik cocuklarda zamanla yedigi gidalara bile alerji gelisebiliyormus bizim doktor söyledi
kuzulara maşallah darısı bize inşallahEne ne güzel uyumuş. Daha şöyle bir manzaraya şahit olmak nasip olmadı bana
Can'ım sayı belli olsun eksik olursa abim destek olurum dedi bu arada bende okuyacağım tabiOkıyacak olanlar tamamlansın sayıları verıcem
Ben de okurum tatlım birkaç cüz insallahOlur canım
Çok iyi maşallah sayılar artsın inşaallaharkadaşını özlemiş demekki kuzum bende arkadaşımı özledim çünkü
Sanırım bizde de öyle bişi oldu bi kaç gün üst üste yoğurt verdim o dokunabilir bi kaç gün ara vericem yarında danışıcam doktoruna bakalım
kuzulara maşallah darısı bize inşallah
Can'ım sayı belli olsun eksik olursa abim destek olurum dedi bu arada bende okuyacağım tabi
Canim benim hemencecik gecsin inşallahKızlar çok moralim bozuk elif ada gece rahatsizlandi doktorumuz tekrar diyete devam dedi. Alerjisi geçmemiş iki yaşında tekrar diyeti açılacak. mamasinin tadı çok kötü yemek istemiyor bense mecburum yedirmeye napcam bilmiyorum kendimi çaresiz hissediyorum artık doktorlar bile elif adayla basbasasiniz denemelerinizi kendiniz yapar önlem alırsınız 5 yaşına kadar sürebilir diyorlar. Oturdum ağlıyorum suan allah daha büyük dertler vermesin ama yoruldum gerçekten.
Ben de özledim sizi de şu havalar ve hastalıklar bi düzelseydi bi görüşürdük bebeli mebeliarkadaşını özlemiş demekki kuzum bende arkadaşımı özledim çünkü
Sanırım bizde de öyle bişi oldu bi kaç gün üst üste yoğurt verdim o dokunabilir bi kaç gün ara vericem yarında danışıcam doktoruna bakalım
kuzulara maşallah darısı bize inşallah
Can'ım sayı belli olsun eksik olursa abim destek olurum dedi bu arada bende okuyacağım tabi
ben hic almadm bile eeve soylenilenler yuzunden bnce onda isitma canmMikrodalga fırında çocuklara birşey ısıtıyormusunuz?ben gece süte başladım ocağımız elektrıklı çabuk ısınmıyor bende bardakla ısıttım iyi seyler söylemiyolar sizler ne düşünüyorsunuz?
bizde seni ozledikkk valla bitaneyle zorlaniyorm seni anliyorm cnm huni takip gobek atmayi gozumun onune getrdimde kahkahayla guldum vallaSelam kizlar sizleri cok ozledimmm ayy insan icine zaten cikamiyorum burda en azindan konusuyodum simdi onuda yapamiyorum tabiki rabbim saglik versin evlatlarima iki minik canavarim var basimi kasiyacak zamanim yok nisa cok dagtiyor etrafi inanin oyuncaklar etrafta ben topluyorum arkamdan dagtiyor gece 2 ye kadar ayaktayim ve yorgunum tum oyuncaklari kaldirdim ama dagtacak illa biseyler buluyor ev savas alani gibi sena nisa yuzunde uyuyamiyor cunku surekli gurultu halinde bazen cinnet gexirecek gibi oluyorum ben bagrinca nisa bagirma diye bana bagriyor bazende sena aglarken yanina gelip aglama offf deyip bi anda vuruyo halbuki senayi o uyutmuyor gurultu yaparak en korkuncuda ikisinin ayni anda aglamasi ozaman gercekten kafama huni takip gobek atasim geliyo 3. Ayimiza girdik sukurler olsun ama tek bi gulucukleri butun omre bedel nisanin ben kizinca yanima gelip anneee diye opmesi gonlumu almasi bi anda herseyi unutturuyo iyiki varlar diyorum. Sabah bi basliyoruz gune nisa surekli kosuyor ya hicmi yorulmazsin oturmazsin yok en uzun oturdugu 3 dk dakika tuttum yani hala yemek yemiyor ama ben artik zorlayamiyorum cunku senaylada ilgilenmek zorundayim gorseniz cok zor oluyor nisayi dizimde sallarken senayi emziriyorum. Yorucu yorucu ama ben buyuduklerini ve gezmelere gittigimizi hayal ederek rahatlamaya calisiyorum. Kizlar cok ozledim cok konusacaklarim var anlatacaklarim cok kayinvalideme ne gicik oldugum icin icimde patlayacak ama bi firsat bulursam anlatacagim simdilik opuyorum hepinizi kizlar uyudu bende bulasiklari ve evi toplayim firsat bulmusken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?