Hasta olmadan kışı atlatacaz diyodum olmadı iki gündür öksürüyo betül şurupta içiremiyorum yarısı içeri yarısı yerlere şeklinde oluyo genelde
Gecmis oksun hastalik bizi de buldu. Kızım dun gece hep atesliydi 4 den 6 ya kadar uyumadi yatakta oturdu durdu. Calpol verdim bugun de peditus verdim
bende öyleyim çok yorulsamda zaman zaman canım acısada gözlerindeki mutluluk beni benden alıyo kendimi özel hissediyorum onunda benimde ruhum doyuyo gibi inşallah çok zorlanmadan atlatırız bu süreciYigiti emziriyorum şu anda.sabah en son sekiz buçukta emmisti bu sefer baya istemeden durdu.ama bu kadarcik zamanda nasıl özlemiş. Allahım nasıl ayiricam emmekten.şöyle bi izledim dikkatlice emerkende öyle güzel emiyoki yüzünün yarısını tamamen gogsume dayadi tek gözü hiç gorunmuyo burnunun tek tarafından nefes alıyo. Öyle benimle bir olmuş ki ayırmak hiç içime sinmiyo bu hallerini görünce. Çok duygusala bagliyorum bu ayırma işini.
inşallah canim.bende öyleyim çok yorulsamda zaman zaman canım acısada gözlerindeki mutluluk beni benden alıyo kendimi özel hissediyorum onunda benimde ruhum doyuyo gibi inşallah çok zorlanmadan atlatırız bu süreci
Aynen bende öyleyimYigiti emziriyorum şu anda.sabah en son sekiz buçukta emmisti bu sefer baya istemeden durdu.ama bu kadarcik zamanda nasıl özlemiş. Allahım nasıl ayiricam emmekten.şöyle bi izledim dikkatlice emerkende öyle güzel emiyoki yüzünün yarısını tamamen gogsume dayadi tek gözü hiç gorunmuyo burnunun tek tarafından nefes alıyo. Öyle benimle bir olmuş ki ayırmak hiç içime sinmiyo bu hallerini görünce. Çok duygusala bagliyorum bu ayırma işini.
benimde alyansım yok hamilelikte çıkardım sonra bulamadım daha sevgililer gününde alyans alayım dedi yok öle kaçamazsın dedim benimde gönlümde beş taş var sonra çok ağır görünüyo gözüme tek taşı bile zor kullanıyorum :)) neyse en son kahve içmeye gidelim bari diye konuyu bağladık :)Aslında şu beş taş yuzukler varya çok hoşuma gidiyo bi alyansim bile yok parmağında:)). Kaybettim sanırım bulamıyorum ne zamandır. Dar gibiydi cikartiyodum.istiyorum bi beş taş ama borcumuz çok alamayız şimdi
ben macunsuz çok kez denedim ama istemiyo kendini yerlere bile attı önünde babası bende fırçalıyoruz kabul etmiyo hala silme usulü gidiyorum o da yapabildiğimceYa kızlar bişey sorcam. Bebekleriniz diş fırçalamaya başladı mı? Benimkinin bi ucu silikon bi ucu fırça şeklinde var, daha çok diş kaşımada kullanıyor. Ama diş macunu ile fırçalamaya başlatsam mı acaba? Diş macunu kullanan var mı varsa markası nedir
Diş macununu 6 yaşına kadar kullanmayın diyenler bile var. Zararlıymış falan. Yutarlar diye sanırım. ama çocuklar için macunlarda var bilmiyorum hangisin daha uygun olur.Ya kızlar bişey sorcam. Bebekleriniz diş fırçalamaya başladı mı? Benimkinin bi ucu silikon bi ucu fırça şeklinde var, daha çok diş kaşımada kullanıyor. Ama diş macunu ile fırçalamaya başlatsam mı acaba? Diş macunu kullanan var mı varsa markası nedir
sagol cnmKızlar uğramayalı tüm bebekler hastalanmış yine@cann10 @minnakkartal @isimdeyimgucumdeyim @hiraysen çok geçmiş olsun
Aloe vera surdum ogece cok hafif kaldi her goren alerji olmus diyo. Oyzden gotrmedim hastaneye suan belli belirsiz gecti gbi doktra gotrsem gostercek kadar gorunmuyo kabarik hali gecti İnsallah tekrarlamazCanım dra gittinmi bilmiyorum ama alerjiye benziyor
evet canım bir tanidigimizin oğlu gitmişti askeri liseye sonra çocuk yapamadı alkol falan almaya başlamış attılar okuldan yazık annesi babası evlerini sattılar tazminat ödediler oğlumu ikna etmemiz lazım ben yapabileceğini sanmıyorum çok rahat bir çocuk esimle konusayim o ikna etsin beni pek dinlemiyor
disi ciktgndan beri kullaniyorm gunde bikere sabah kahvaltidan snra yada aksam yemekten snra. Bazen unutuyorum bnyodan once fircaliyorm. Rocs marka firca ve dis macunu ebebekten almistim bitkiselmis cok az koyuyorum fircasina gargara yapamadgi icn yutmus oluyo. Diger macunlar +3 yas yaziyo ama 3 yas bile erkn bence guvenilir degil bnce cocuk dis macunlari. Ben yne rocs alirim bitince gerci bu baya gdicek gbiYa kızlar bişey sorcam. Bebekleriniz diş fırçalamaya başladı mı? Benimkinin bi ucu silikon bi ucu fırça şeklinde var, daha çok diş kaşımada kullanıyor. Ama diş macunu ile fırçalamaya başlatsam mı acaba? Diş macunu kullanan var mı varsa markası nedir
Simdiden dogum gnun ktlu olsun canm. Biz sevgililer gnunde arkadasimin nisanina gdicez. Oda nisanlancak baska gun bulamamis sanki :))emme konusunda bende ne yapacağımı bilmiyorum.. o ne kadar bağımlısıysa bende onun o tavırlarına hastayım. işten gelince direkt üstüme atlıyo ağzını da mmm yapıp dilini ağzının etrafında çeviriyo elımi yıkayıp ustumu değiştirip hemen küçük hanımla mutluluk yaşıyoruz. bende de ayrılmak çok zor olacak. ailecek onun o tavırlarını izliyoruz merakla..
diş fırçalamayı çok seviyo aynı bizi gibi ağzında çeviriyor fırçayı.. ama macunla vermedik hiç ben erken olduğunu düşünüyorum macun için..
hasta olan bebişler inşallah en kısa sürede toparlar.. 8 dişimiz vardı şimdi arkalar hepsi fırladı birden.. ateşi çıkıyor düşüyor. inşallah en kısa sürede hepsini çıkarır da rahatlar kuzum..
sevgililer günü için ne yapacağız bilemiyorum. birde yarın benim doğum günüm onun için bir planı var mı bilemiyorum daha..ne çok bilmediğim şey var.. bugün göz dr gideceğim. eve erken yolculuk yapacağım. eşimin haberi yok sürpriz yapacağım onlara.. sadece elif için bir şey aldım 3-3,5 gibi gelecek dedim. beni karşılarında görünce ne yapacaklar onu da merak ediyorum. bu hafta sonu bizim için erken başlayacak...
şimdiden herkese iyi hafta sonları.. bol sürprizli geçsin inşallah...
ben macunsuz çok kez denedim ama istemiyo kendini yerlere bile attı önünde babası bende fırçalıyoruz kabul etmiyo hala silme usulü gidiyorum o da yapabildiğimce
Diş macununu 6 yaşına kadar kullanmayın diyenler bile var. Zararlıymış falan. Yutarlar diye sanırım. ama çocuklar için macunlarda var bilmiyorum hangisin daha uygun olur.
eğer boş fırçayla fırçalayınca tiksiniyosa çocuk macun yerine yoğurt sür fırçala diyen bi tanıdığım var.
Misvakla temizleyin diyen var.
Benim sıpa ya o macunu yer ya da tiksinip kusar. İkiside pek hoş olmayacağı için boş fırçayla fırçalamaya çalışıyorum. Kendine de silikon olanı veriyorum ama fırçalanmıyodur heralde onla. Yaralar için falan tek kullanımlık steril gazlı bezler var minik paketlerde. Evde onlardan vardı. İzin verirse onu parmağıma dolayıp her gün olmasa da ara sırada silmeye çalışıyorum.
Bi kuzenimin gökçeden 3 ay büyük oğlu var. Fırçayla her gün kendi fırçalıyomul dişini. Fotosunu koymuş hatta instagrama. Bi kaç aya inşallah bizde o kıvama geliriz
sagol cnm
Aloe vera surdum ogece cok hafif kaldi her goren alerji olmus diyo. Oyzden gotrmedim hastaneye suan belli belirsiz gecti gbi doktra gotrsem gostercek kadar gorunmuyo kabarik hali gecti İnsallah tekrarlamaz
disi ciktgndan beri kullaniyorm gunde bikere sabah kahvaltidan snra yada aksam yemekten snra. Bazen unutuyorum bnyodan once fircaliyorm. Rocs marka firca ve dis macunu ebebekten almistim bitkiselmis cok az koyuyorum fircasina gargara yapamadgi icn yutmus oluyo. Diger macunlar +3 yas yaziyo ama 3 yas bile erkn bence guvenilir degil bnce cocuk dis macunlari. Ben yne rocs alirim bitince gerci bu baya gdicek gbi
teşekkür ederim canım.. 14 şubata 15 dk kala doğmuşum.. tabi o zamanlar sevgililer günü yokmuş.. ama şimdi baktığımızda annem babama sevgililer günü hediyesi olarak beni vermiş.. sizde eşinle nişandan sonra kutlama yaparsınız.Simdiden dogum gnun ktlu olsun canm. Biz sevgililer gnunde arkadasimin nisanina gdicez. Oda nisanlancak baska gun bulamamis sanki :))
Evet chicconun var. Kardeşim gökçenin dişi çıktığında gitirryim demişti de internette yazıları görünce vazgeçtim. Zaten bi tane dişi vardı daha.Bizim fırça bu, bununla fırçalıyor ama ben bi Bebek mağazasında chicco nun fırça macun setini görmüştüm 1 yaş üzeri diyordu o yüzden aklıma takıldı. Yoksa bu fırçayla karşılıklı fırçalıyoruz.
Özellikle o günü seçmişlerdir :) benim kuzeniminde nikahı var o gün. Kaç ay önceden sıra aldılarSimdiden dogum gnun ktlu olsun canm. Biz sevgililer gnunde arkadasimin nisanina gdicez. Oda nisanlancak baska gun bulamamis sanki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?