canim benim ya kiyamam cok acimistir cok geçmiş olsun
sagolun kızlar durmadan gosterip opturuyor acıyor diyeçok geçmiş olsun
Kötü düşünme canım, kaç yıllık evlilik emek aşk var ortada. Öyle hemen bitmez birşeyler. Şehir dışında gidebilecegin bir yer olsa birkaç gün gitsen çocuklarla kafan dağılır hem ozlersiniz birbirinizi. Sakin kafayla düşünürsünüz. Üzüldüm sen böyle yazınca. Kısa zamanda toparlanırsınız inşallah.On yillik evliligim, askim tukeniyor.. incir cekirdegini doldurmayacak sebeplerden..
başarılar Canım umarım iyi geçerKizlar yarin sinavim var dua edin
Keske gidecek yerim olsa, bende cok istiyorum. Iki cocukla annemden baska bir yere gidemem annem de cok yakın.Kötü düşünme canım, kaç yıllık evlilik emek aşk var ortada. Öyle hemen bitmez birşeyler. Şehir dışında gidebilecegin bir yer olsa birkaç gün gitsen çocuklarla kafan dağılır hem ozlersiniz birbirinizi. Sakin kafayla düşünürsünüz. Üzüldüm sen böyle yazınca. Kısa zamanda toparlanırsınız inşallah.
Eki Görüntüle 1771444 böyle sisti kızlar
başarılar canım. Güzel geçer inşallahKizlar yarin sinavim var dua edin
canım sakin ol. Çocuklar hasta üstelik ikiside eminim ikinizde streslisinizdir şimdiOn yillik evliligim, askim tukeniyor.. incir cekirdegini doldurmayacak sebeplerden..
Sağol canımgeçmiş olsun canım. Kötü olmuş cidden . Ama böyle böyle büyüyecekler
Ay kötü düşmüş. Çok geçmiş olsn.Eki Görüntüle 1771444 böyle sisti kızlar
Başarılar cnm. Umarım umduğundan güzel geçer.Kizlar yarin sinavim var dua edin
Kızlarında dedigi gibi şuan çocuklardan dolayı ikinizde çok streslisinizdir. Biraz sakin ol. Kötü düşünme hemen. Keşke başbaşa bi tatile çıkabilseniz. Yada çocukları bırakıp bi yemeğe falan.On yillik evliligim, askim tukeniyor.. incir cekirdegini doldurmayacak sebeplerden..
Ben yemek yediriyorum en son kaşık da hazır dalmışken hemen şurubu veriyorum. Yemek veriyorum sanıyor yani. Yoksa şurup için özel uğraşsam hayatta içmiyor.Şurup içiremiyorum ya delirecem en sonunda
Kötü düşünme canım, kaç yıllık evlilik emek aşk var ortada. Öyle hemen bitmez birşeyler. Şehir dışında gidebilecegin bir yer olsa birkaç gün gitsen çocuklarla kafan dağılır hem ozlersiniz birbirinizi. Sakin kafayla düşünürsünüz. Üzüldüm sen böyle yazınca. Kısa zamanda toparlanırsınız inşallah.
başarılar canım. Güzel geçer inşallah
canım sakin ol. Çocuklar hasta üstelik ikiside eminim ikinizde streslisinizdir şimdi
@cann10 canim hemen kotu dusunme simdi uzgunsun bide 2 kucuk cocukla ugrasmanin verdigi bir yorgunluk var bosver herseyi kafana cok takma hem cocuklarda hastaymis gecmis olsun uzme kendini kis geldi iyice eve kapandik bunaldik belkide bundan kaynaklanıyor sorunlar az kaldi yaza disari cikarsiniz cocuklarla cok iyi gelir
Anlayamadigim sey su, kis boyu iceride iki hasta cocuk ve agriyan belimle mucadele eden benim neden ufacik bir puruzde kocaman bir sorun cikiyor ve herseye ragmen hizmette güler yuzde kusur etmemem bekleniyor. Esimin yillar once de baskici bir tutumu vardi ama bu kadar teferruatli degildi sunu giymeyeceksin sunu yapmayacaksin derdi olur biterdi tabi o zamanlar benim hic birseye sesim cikmadigi icin sorunda olmazdi. Simdi asiri derecede ayrintilara takılıp onu benim burnumdan getirip sonrada suratim asildi diye yada kendimi savundum diye suratsiz sukursuz oluyorum en zoruma gidende hakaretler isitiyorum.Yani bir iki üç artik bu sacma sapan tartismalarin geldigi noktalar beni ve ona olan askimi tuketiyorAy kötü düşmüş. Çok geçmiş olsn.
Başarılar cnm. Umarım umduğundan güzel geçer.
Kızlarında dedigi gibi şuan çocuklardan dolayı ikinizde çok streslisinizdir. Biraz sakin ol. Kötü düşünme hemen. Keşke başbaşa bi tatile çıkabilseniz. Yada çocukları bırakıp bi yemeğe falan.
Ben yemek yediriyorum en son kaşık da hazır dalmışken hemen şurubu veriyorum. Yemek veriyorum sanıyor yani. Yoksa şurup için özel uğraşsam hayatta içmiyor.
Günaydın canımGünaydın iyi haftasonları olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?