2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar ne kadar çok hasta bebek var yine Herkese çok geçmiş olsun. Kerem alp de Fıkır Fıkır oksürüyor bi türlü geçmedi. 3 haftadır devam ediyor ama başka bir sıkıntı yok. Keyfi iyi diye doktora da goturmedim ama su ventolinden ben de mi alsam.

Bizimki puzzle bultak kule ve halkalarla bozdu kafayı hiç sıkılmadan sırayla onlarla oynuyoruz. Bi de babası dün mikrofonlu org aldı ama şimdilik pek yüz vermiyor ona :))

Hasta olmadan kışı atlatacaz diyodum olmadı iki gündür öksürüyo betül şurupta içiremiyorum yarısı içeri yarısı yerlere şeklinde oluyo genelde
Geçmiş olsun

@yaz yagmuru geçmiş olsun sıkma canını inşallah ciddi bişey yoktur

Bu arada kızlar biz de bir ay kadar hastaydık ve ventolin iyi geldi azad da onu kullandı. Bi de beş gün agımentin antibiyotik kullandı. Sonrası aferin ve ventoline düzeldi. Sonlara doğru balgamı atsın diye arada mukotik verdim o Zaman söküp yutup kakayla çıkarıyordu balgamı kusmuyordu

@yaz yagmuru Canım oğlunun tahlillerinin temiz çıkmasına sevindim. Tansiyon da heyecandan öyle çıkmıştır. Ben normalde tansiyonumu ölcerdim 10-6 ya da 9-7 filan çıkardı. Hamileyken kontrole her gidisimizde 12-8 hatta 13-9 çıktığı olurdu heyecandan.Doktor panikleyip gerekli tahlilleri istemişti ama herşey normaldi. Oğlun da belki heyecan yapmıştır hastane ortamında.

Gecmis oksun hastalik bizi de buldu. Kızım dun gece hep atesliydi 4 den 6 ya kadar uyumadi yatakta oturdu durdu. Calpol verdim bugun de peditus verdim

Canım inşallah heyecandandır o da

Üzülme canım bak temiz çıkmış sonuçlar çok geçmiş olsun

@yazyagmuru canım test sonuçları temiz çıkmış çok şükür. Sıkma canını. Tansiyonu da çok yüksek değil benim genelde 11 7 yada 12 8 çıkar.

Gecmis olsun canim birseyi yoktur insallah sıkma canini
hepinize teşekkür ederim kızlar inşallah öyledir heycandandir oğluma sordum tansiyonun ölçülürken heycanlandinmi diye hayır ama sisirdikce kolum gidiklandi guldum dedi sağlık ocağında olcutureyim arada bakalım kaç çıkacak

@pilise S Simyada ve bütün hasta bebislere geçmiş olsun inşallah çabuk iyilesirler bende bugün bir arkadaşa gittim Eceden küçük bebeği var hafif ateşi vardı oksuruyordu ecede onun biberonunu ağzına soktu hemen aldım elinden inşallah eceye geçmez hasta olduğunu bilseydim gitmezdim hemen eve gelince eceye bol sarımsaklı tarhana yapıp yedirdim

Kızlar bu akşam eşim eve gelince sana bir surprizim var ama cumartesi günü dedi neymiş söyle dedim hayır dedi sevgililer günü hediyesi dedi iyide çok anormal bir durum benim eşim sevgililer günü için hiç hediye almadı bende sevgililer gününü pek özel hissetmem ama eşime şaşırdım kesin eve birşey alacaktır bana değil yanı eminim

M mutube bi de bizim her gün bi saat kadar sokak dolaşmamız var arabasız. Acayip pert oluyor zaten
Canim beyza ne yazikki elinden tutup yürümüyor ya kucak yada elimi birak kendim yuruyeyim diyor sadece yakindaki parkta elini birakabiliyorum cunku trafige kapali bir alan araba falan yok ama onun disinda bi yerede gidemiyoruz ne yazikki bugün de hep yagmur yagdi cikamadik iyice sıkıldık

Ne şurubu canım o ventolin. Hiç kullanmadik.
Öksürük şurubu cnm. Bizde çok etkili oldu.
Bişey çıkmamış çok şükür. Farkında olmadan yapmıştır heycandan. Bencede ondan yüksek çıkmıştır.
@pilise K kaapi S Simyada sizede çok geçmiş olsun..
M mutube aren çok sıkılgan bi çocuk. Her oyuncağından çok çabuk sıkılıyor. Bide tek başına hiç oynamaz. Bende biraz lego biraz jenga oynatıyorum. Ve birazda diğer oyuncaklarıyla. Ama yinede mutfak dolabının içine girip ordaki şişelerle oynadığı kadar hiçbişeyden keyif almıyor.

Sağol canım inşallah öyledir

KeremAlpede geçmiş olsun canım çabuk iyileşir inşallah

Benim oglumda oyuncaklarla oynamaz tv izlemez telefon tablet sevmez (tlfnda konusmak haric) mutfak dolaplari buz dolabi camasir bulasik makinesi elektrikli supurge vileda paspas vs acayip dikkatini ceker

Bu kız delirtcek beni uykusu var diye huysuzlandi ne çay icirdi ne dizi izletti bana aldım yatak odasına getirdim yastığa yattı bana da otur anne dedi yanı yanına yatacakmisim yattım emdi kalktı ayağıma koydum salladim salladim kaçtı salona gitti ben burada kaldım gitti içerde babasıyla meyve yiyiyorlar birde gündüz uyumadi doğru düzgün alt kata doğalgaz bağlanıyor matkap sesinden uyandı hemen gelde uyut şimdi off

ay maşallah. Bazı şeylere takıyolar. Gökçede kap çiz kap çiz diyip duruyo kalbe takmış durumda :) kare çiçek ay ağaç bulut istiyo bizimki de. Bi dr baba çiz diyo çöp bebek için :)) yıldızla üçgeni hiç sevmedi heralde bakmıyo bile.
Sayılarda gökçe de bi ara 3 ü hiç söylemiyosu şimdi söylüyo. Şimdide 4 e gelince sıra ağzını kapatım hımm gibi bi ses çıkarıp beşten devam ediyo. 9 u çizdiğimde de 6 diyo :)
Kuzenimin kızı var 2 buçuk yaşında o da hala 2 ve 7 yi söylemiyo kesinlikle.

@pilise S Simyada kızlar sizede geçömiş olsun. İnşallah çabuk atlatırlar.

Bizimde kombi de arıza varmış 3 gündür yanmıyo. Allahtan hava güneşli çok soğuk değil 20 nin altına düşmüyo ev. Güney cephede oturduğum için şanslıyım. Bünada üç beş daire dolu herkes yakınlarının evine gitmiş.Gökçeyi de sıkıca giydiriyorum ama sanırım kendim üşüttüm burnum akıp duruyo. İnşallah gökçe hasta olmadan yaparlar biran önce

Böyle önceden söylemeseler olmuyo mu acaba :) bari süpriz yapcan tam yap.
Eşimde bana dedi. Tam bi odunsun biliyosun di mi dedim sana da yaranılmıyo dedi :))
Bizimki de gökçe için çok istediğim bi kaç şey var onları kastediyodur allah bilir. Kettlım bozuldu bi tane beğenmiştim onu bile diyo olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…