Bizimki puzzle bultak kule ve halkalarla bozdu kafayı hiç sıkılmadan sırayla onlarla oynuyoruz. Bi de babası dün mikrofonlu org aldı ama şimdilik pek yüz vermiyor ona :))Bu ara sadece ara ara okuyup cikabiliyorum hasta olan bütün bebislere gecmis olsun
Benim sormak istedigim bebislerinizle ne oynuyorsunuz nasil vakit geçiriyorsunuz kizim artik cok sıkılıyor evde ne yapacağımızı ne oynayacagimizi sasirdik siz neler yapiyorsunuz
Geçmiş olsunHasta olmadan kışı atlatacaz diyodum olmadı iki gündür öksürüyo betül şurupta içiremiyorum yarısı içeri yarısı yerlere şeklinde oluyo genelde
Gecmis olsun canim birseyi yoktur insallah sıkma caniniSağol canım inşallah
Canım inşallah heyecandandır o da
Üzülme canım bak temiz çıkmış sonuçlar çok geçmiş olsun
@yazyagmuru canım test sonuçları temiz çıkmış çok şükür. Sıkma canını. Tansiyonu da çok yüksek değil benim genelde 11 7 yada 12 8 çıkar.
@yaz yagmuru geçmiş olsun sıkma canını inşallah ciddi bişey yoktur
Bu arada kızlar biz de bir ay kadar hastaydık ve ventolin iyi geldi azad da onu kullandı. Bi de beş gün agımentin antibiyotik kullandı. Sonrası aferin ve ventoline düzeldi. Sonlara doğru balgamı atsın diye arada mukotik verdim o Zaman söküp yutup kakayla çıkarıyordu balgamı kusmuyordu
@yaz yagmuru Canım oğlunun tahlillerinin temiz çıkmasına sevindim. Tansiyon da heyecandan öyle çıkmıştır. Ben normalde tansiyonumu ölcerdim 10-6 ya da 9-7 filan çıkardı. Hamileyken kontrole her gidisimizde 12-8 hatta 13-9 çıktığı olurdu heyecandan.Doktor panikleyip gerekli tahlilleri istemişti ama herşey normaldi. Oğlun da belki heyecan yapmıştır hastane ortamında.
hepinize teşekkür ederim kızlar inşallah öyledir heycandandir oğluma sordum tansiyonun ölçülürken heycanlandinmi diye hayır ama sisirdikce kolum gidiklandi guldum dedi sağlık ocağında olcutureyim arada bakalım kaç çıkacakGecmis olsun canim birseyi yoktur insallah sıkma canini
Canim beyza ne yazikki elinden tutup yürümüyor ya kucak yada elimi birak kendim yuruyeyim diyor sadece yakindaki parkta elini birakabiliyorum cunku trafige kapali bir alan araba falan yok ama onun disinda bi yerede gidemiyoruz ne yazikki bugün de hep yagmur yagdi cikamadik iyice sıkıldık
Öksürük şurubu cnm. Bizde çok etkili oldu.Ne şurubu canım o ventolin. Hiç kullanmadik.
Bişey çıkmamış çok şükür. Farkında olmadan yapmıştır heycandan. Bencede ondan yüksek çıkmıştır.Oğlumun tahlil sonuçları çıkmış hormon ve hemogram normal çıkmış ama bu kulakta kızarma sıcaklık hissi devam ederse araştırma hastanesine gidin demiş Dr orada daha detaylı tahliller yapıyorlar demiş birde dün tansiyonunu olcmusler 12-8 çıkmış biraz yüksek demiş ara ara sağlık ocağında olcturun yine yüksek çıkarsa hastaneye goturun demiş belki heyecandan yüksek çıkmıştır demiş inşallah öyledir ben küçük oğluma çok duskunum kızlar çok korkuyorum dogdugunda kalbinde delik vardi sonradan kapandi cok sukur ben onu hep aglayarak buyuttum Allah korusun evlatlarimizi
Sağol canım inşallah öyledirÖksürük şurubu cnm. Bizde çok etkili oldu.
Bişey çıkmamış çok şükür. Farkında olmadan yapmıştır heycandan. Bencede ondan yüksek çıkmıştır.
@pilise K kaapi S Simyada sizede çok geçmiş olsun..
M mutube aren çok sıkılgan bi çocuk. Her oyuncağından çok çabuk sıkılıyor. Bide tek başına hiç oynamaz. Bende biraz lego biraz jenga oynatıyorum. Ve birazda diğer oyuncaklarıyla. Ama yinede mutfak dolabının içine girip ordaki şişelerle oynadığı kadar hiçbişeyden keyif almıyor.
KeremAlpede geçmiş olsun canım çabuk iyileşir inşallahKızlar ne kadar çok hasta bebek var yineHerkese çok geçmiş olsun. Kerem alp de Fıkır Fıkır oksürüyor bi türlü geçmedi. 3 haftadır devam ediyor ama başka bir sıkıntı yok. Keyfi iyi diye doktora da goturmedim ama su ventolinden ben de mi alsam.
ay maşallah. Bazı şeylere takıyolar. Gökçede kap çiz kap çiz diyip duruyo kalbe takmış durumda :) kare çiçek ay ağaç bulut istiyo bizimki de. Bi dr baba çiz diyo çöp bebek için :)) yıldızla üçgeni hiç sevmedi heralde bakmıyo bile.Maşallah gökçeye:) Kerem alp de bütün oyuncaklar her yer her yerde şeklinde. Resim cizerken de çiçek araba bulut yıldız benden çiz diye istedikleri:)) Genelde bunlar hiç değişmiyor niyeyse artık:)) Sayıları 0 dan 9 a kadar tanıyor biliyor gördükçe söylüyor markette filan özellikle. Sayarken iki yok 10 a kadar sayıyor sıpa. Ikiyle de bi alıp veremediği var:))
Böyle önceden söylemeseler olmuyo mu acaba :) bari süpriz yapcan tam yap.Kızlar bu akşam eşim eve gelince sana bir surprizim var ama cumartesi günü dedi neymiş söyle dedim hayır dedi sevgililer günü hediyesi dedi iyide çok anormal bir durum benim eşim sevgililer günü için hiç hediye almadı bende sevgililer gününü pek özel hissetmem ama eşime şaşırdım kesin eve birşey alacaktır bana değil yanı eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?