2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yanagindada byle kizariklik oldu. Hic byle seyler ckmadi smdiye kdar vucudunda yok bisey. Dudagindki aloe verayla gecmis.

Eklentiler

• 20160211_105335.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 95
canım kendi kendine kaç günde geçiyodu hatırlamıyorum ben artık çıkar çıkmaz krem sürüyorum bir iki sürümde geçiyo inatçı veya büyükse 3 gün sürüyo

Bi de canım o okullardan ayrılmak istediğinde çok büyük tazminat ödemek zorunda kalıyorsunuz. Şu an oğluna cazip gelebilir ama bi iki yıl sonra sıkıya gelip ben okulu bırakıcam değiştircem dediğinde ciddi sorun olur

Yanagindada byle kizariklik oldu. Hic byle seyler ckmadi smdiye kdar vucudunda yok bisey. Dudagindki aloe verayla gecmis.
Canım dra gittinmi bilmiyorum ama alerjiye benziyor
evet canım bir tanidigimizin oğlu gitmişti askeri liseye sonra çocuk yapamadı alkol falan almaya başlamış attılar okuldan yazık annesi babası evlerini sattılar tazminat ödediler oğlumu ikna etmemiz lazım ben yapabileceğini sanmıyorum çok rahat bir çocuk esimle konusayim o ikna etsin beni pek dinlemiyor

Oğlumun tahlil sonuçları çıkmış hormon ve hemogram normal çıkmış ama bu kulakta kızarma sıcaklık hissi devam ederse araştırma hastanesine gidin demiş Dr orada daha detaylı tahliller yapıyorlar demiş birde dün tansiyonunu olcmusler 12-8 çıkmış biraz yüksek demiş ara ara sağlık ocağında olcturun yine yüksek çıkarsa hastaneye goturun demiş belki heyecandan yüksek çıkmıştır demiş inşallah öyledir ben küçük oğluma çok duskunum kızlar çok korkuyorum dogdugunda kalbinde delik vardi sonradan kapandi cok sukur ben onu hep aglayarak buyuttum Allah korusun evlatlarimizi

geçmiş olsun canım inşallah devam etmez ve detaylı araştırmaya gerek kalmaz tansiyon erişkinlerde normal ama demekki çocuklar için biraz yüksek sen yine kontrol ettirirsin belki strestendir

Bu ara sadece ara ara okuyup cikabiliyorum hasta olan bütün bebislere gecmis olsun
Benim sormak istedigim bebislerinizle ne oynuyorsunuz nasil vakit geçiriyorsunuz kizim artik cok sıkılıyor evde ne yapacağımızı ne oynayacagimizi sasirdik siz neler yapiyorsunuz

Canım inşallah heyecandandır o da

Biz akşama kadar evde ne kadar oyuncak varsa hepsiyle oynuyoruz. Bazısını hemen alıp atıyo. Ama en çok boya yapıyoruz. Büyük resim defteri aldık silinebilir pastel boyalardan bi de. Kendi başına pek oturup çizmiyo ama sürekli bana bişeyler çizdiriyo. Çiz çiz diye uzatıyo boyaları. En azından oturabiliyorum bende onu yaparken.niyeyse hoşuna gidiyomkendi de karalıyo. Anlatıyorum bişeyler yaparkende. Bu sayede sayıları öğrendi hatta 6 ya kadar ben yazıyorum o söylüyo. Sırayla öğretmeye çalışıyorum şekilleri falanda.
Çöp bebeği baba diye öğrettim çöp bebek çiziyorum baba diyo
Hiç keyfi yoksa ağlıyosa da üzerine örtü örtüp çekiyorum. Bayılıyo ona.

Üzülme canım bak temiz çıkmış sonuçlar çok geçmiş olsun

Kızlar uğramayalı tüm bebekler hastalanmış yine @cann10 @minnakkartal isimdeyimgucumdeyim @hiraysen çok geçmiş olsun
Sağolun kızlar.

Hasta olmadan kışı atlatacaz diyodum olmadı iki gündür öksürüyo betül şurupta içiremiyorum yarısı içeri yarısı yerlere şeklinde oluyo genelde

Maşallah gökçeye:) Kerem alp de bütün oyuncaklar her yer her yerde şeklinde. Resim cizerken de çiçek araba bulut yıldız benden çiz diye istedikleri:)) Genelde bunlar hiç değişmiyor niyeyse artık:)) Sayıları 0 dan 9 a kadar tanıyor biliyor gördükçe söylüyor markette filan özellikle. Sayarken iki yok 10 a kadar sayıyor sıpa. Ikiyle de bi alıp veremediği var:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…