2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar canım çok sıkıldı ece abisinin kitaplığıni boşaltmış hemen yanında koşu bandı var kitaba basinca ayağı kaydı alnını koşu bandına çarptı buz koydum krem surdum alnı sisti morardi çok ağladı off çok kötü oldum

Ya evet bende niye şimdi söyleyip merak ettiriyorsun dedim gülüyor oh merak et biraz diyor ya benim eşim bana ait bir hediye almaz biliyorum ben doğum günü evlilik yıldönümü yaklaşınca ne alcam bana diyorum ne alayim neye ihtiyacın var diyor:)) dusun yanı ne ihtiyacın varsa sen Beğen ben alayim diyor o yüzden sahsima ait bir hediye olmayacağı kesin evle ilgili birseydir diye dusunuyorum
Ne kadar zorlansakta arada duygusal bir bağ var işte insan tuhaf oluyor biraktirma fikrini dusununce
Tamamen yanlış anlamış:))
Ben macunsuz fircalatiyorum canım
iyi barı geçmiş canım birşey hafif alerji yaptı demekki

Biz başladık cnm 1 yasından beri fırçalıyo biraz o bira ben hoop su içiyoruz üstünede :))

Varya bu bebeler ne isterlerse o oluyo aslında:)) Biz de garibim çabalıyoruz uyutacaz yedirecez diye:))) Cimcime yaa
Bi de aydedemiz vardı bizim nasıl unuturum:) Sen deyince dank etti. Etrafta azcık bile olsa hilal şekline benzeyen birşey varsa hemen farkediyor. Gösterip aydii diyor:) Bir reklam var kalpler çıkıyor kırmızı büyük büyük onları görünce tuhaf sesler eşliğinde kaapi diyor:) Ya kerem alpin tek heceli sessizle biten kelimelerde ilginç bir sistematigi var:)) Çocuk kalp demiyor kaapi diyor, beş demiyor beşi diyor dört demiyor döödü diyor ilginç Genelde tek hecelilerde yapıyor ama iki hecelilerde de bazen yapıyor bunu. Mesela ayak demez ayka der. Tuhaf çocuk:) Normaldir inşallah:)

Isi düşük olunca da burun akıyor bazen. İnşallah çabucak isinirsiniz da geçer. Hastalıklar evlerden ırak olsun.

İyi ki sordun benim de çok kafamı kurcaliyor. İlk dısi çıktığında rocc marka galiba ondan almıştım macun ve fırça. Arada kuru fircaliyoruz ama macuna hiç cesaret edememistim.

Canım benim yaaa Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.

Eki Görüntüle 1771528 Bizm fircayla macunda bu cnm 9 aydan beri kullaniyoruz bayiliyo dis fircalamaya
Bizde de bundan var canım, mavi renk. Aylardır duruyor bir kenarda macunu fircayı arada kullaniyoruz ama amacına ne kadar uygun tartışılır:) Ben de sen gibi yapayım bakalım.

Canım geçmiş olsun baya şişmiş sakınıyoruz ama böyle böyle büyüyecekler
Sağol canım esimde aynısını söyledi ne kadar sakinsakta oluyor maalesef
Amin canım sağol kötü oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…