geçmiş olsun canım ya kıyamamKızlar canım çok sıkıldı ece abisinin kitaplığıni boşaltmış hemen yanında koşu bandı var kitaba basinca ayağı kaydı alnını koşu bandına çarptı buz koydum krem surdum alnı sisti morardi çok ağladı off çok kötü oldum
Sağol canım çok kötü oldugeçmiş olsun canım ya kıyamam
ay canım benim inşallah hemen iner çok üzüldüm görünceEki Görüntüle 1771444 böyle sisti kızlar
Biraz indi gibi canım ama morluk varay canım benim inşallah hemen iner çok üzüldüm görünce
Geçmiş olsun canım Kıyamam hiç hemen gecsin inşallah allah beterinden korusun.Eki Görüntüle 1771444 böyle sisti kızlar
Oyy kuzum ya. Canım bununla geçmiş olsunEki Görüntüle 1771444 böyle sisti kızlar
cok gecmis olsn cnm ya cok acimistrEki Görüntüle 1771444 böyle sisti kızlar
Geçmiş olsun canım Kıyamam hiç hemen gecsin inşallah allah beterinden korusun.
Oyy kuzum ya. Canım bununla geçmiş olsun
sagolun kızlar çok ağladı bir anda olan oldu şişliği indi bayağı çizgi şeklinde morluk var Allah beterinden korusuncok gecmis olsn cnm ya cok acimistr
Ya evet bende niye şimdi söyleyip merak ettiriyorsun dedim gülüyor oh merak et biraz diyor ya benim eşim bana ait bir hediye almaz biliyorum ben doğum günü evlilik yıldönümü yaklaşınca ne alcam bana diyorum ne alayim neye ihtiyacın var diyor:)) dusun yanı ne ihtiyacın varsa sen Beğen ben alayim diyor o yüzden sahsima ait bir hediye olmayacağı kesin evle ilgili birseydir diye dusunuyorumBöyle önceden söylemeseler olmuyo mu acaba :) bari süpriz yapcan tam yap.
Eşimde bana dedi. Tam bi odunsun biliyosun di mi dedim sana da yaranılmıyo dedi :))
Bizimki de gökçe için çok istediğim bi kaç şey var onları kastediyodur allah bilir. Kettlım bozuldu bi tane beğenmiştim onu bile diyo olabilir.
Ne kadar zorlansakta arada duygusal bir bağ var işte insan tuhaf oluyor biraktirma fikrini dusununceYigiti emziriyorum şu anda.sabah en son sekiz buçukta emmisti bu sefer baya istemeden durdu.ama bu kadarcik zamanda nasıl özlemiş. Allahım nasıl ayiricam emmekten.şöyle bi izledim dikkatlice emerkende öyle güzel emiyoki yüzünün yarısını tamamen gogsume dayadi tek gözü hiç gorunmuyo burnunun tek tarafından nefes alıyo. Öyle benimle bir olmuş ki ayırmak hiç içime sinmiyo bu hallerini görünce. Çok duygusala bagliyorum bu ayırma işini.
Tamamen yanlış anlamış:))Benim eşimde iki gün önce diyoki pazar sevgililer gunuymus napiyoruz o gün diyo. Bende bu güne kadar bişey yaparmisiz gibi konuştun bizim için sevgililer gününün önemi varmiydi dedim:) beni yanlış anladı bu çok ağır oldu diyo nası bizim için anlamı yokmu deyip küstu bana. Halbuki ben bişeyler yapma hediye falan alma anlamında söylemiştim anlamı yok kelimesini. O artık aramızda bişey yok gibi anladı bi naz yaptı bana. Artık dedim neyse bi yemek falan yeriz diye.adamın kırk yılda bi romantikligi tuttu onuda ben mahvettim:))
Ben macunsuz fircalatiyorum canımYa kızlar bişey sorcam. Bebekleriniz diş fırçalamaya başladı mı? Benimkinin bi ucu silikon bi ucu fırça şeklinde var, daha çok diş kaşımada kullanıyor. Ama diş macunu ile fırçalamaya başlatsam mı acaba? Diş macunu kullanan var mı varsa markası nedir
iyi barı geçmiş canım birşey hafif alerji yaptı demekkisagol cnm
Aloe vera surdum ogece cok hafif kaldi her goren alerji olmus diyo. Oyzden gotrmedim hastaneye suan belli belirsiz gecti gbi doktra gotrsem gostercek kadar gorunmuyo kabarik hali gecti İnsallah tekrarlamaz
disi ciktgndan beri kullaniyorm gunde bikere sabah kahvaltidan snra yada aksam yemekten snra. Bazen unutuyorum bnyodan once fircaliyorm. Rocs marka firca ve dis macunu ebebekten almistim bitkiselmis cok az koyuyorum fircasina gargara yapamadgi icn yutmus oluyo. Diger macunlar +3 yas yaziyo ama 3 yas bile erkn bence guvenilir degil bnce cocuk dis macunlari. Ben yne rocs alirim bitince gerci bu baya gdicek gbi
Canım geçmiş olsun baya şişmiş sakınıyoruz ama böyle böyle büyüyeceklerSağol canım çok kötü oldu
Eki Görüntüle 1771528 Bizm fircayla macunda bu cnm 9 aydan beri kullaniyoruz bayiliyo dis fircalamaya
Ya kızlar bişey sorcam. Bebekleriniz diş fırçalamaya başladı mı? Benimkinin bi ucu silikon bi ucu fırça şeklinde var, daha çok diş kaşımada kullanıyor. Ama diş macunu ile fırçalamaya başlatsam mı acaba? Diş macunu kullanan var mı varsa markası nedir
Varya bu bebeler ne isterlerse o oluyo aslında:)) Biz de garibim çabalıyoruz uyutacaz yedirecez diye:))) Cimcime yaaBu kız delirtcek beni uykusu var diye huysuzlandi ne çay icirdi ne dizi izletti bana aldım yatak odasına getirdim yastığa yattı bana da otur anne dedi yanı yanına yatacakmisim yattım emdi kalktı ayağıma koydum salladim salladim kaçtı salona gitti ben burada kaldım gitti içerde babasıyla meyve yiyiyorlar birde gündüz uyumadi doğru düzgün alt kata doğalgaz bağlanıyor matkap sesinden uyandı hemen gelde uyut şimdi off
Bi de aydedemiz vardı bizim nasıl unuturum:) Sen deyince dank etti. Etrafta azcık bile olsa hilal şekline benzeyen birşey varsa hemen farkediyor. Gösterip aydii diyor:) Bir reklam var kalpler çıkıyor kırmızı büyük büyük onları görünce tuhaf sesler eşliğinde kaapi diyor:) Ya kerem alpin tek heceli sessizle biten kelimelerde ilginç bir sistematigi var:)) Çocuk kalp demiyor kaapi diyor, beş demiyor beşi diyor dört demiyor döödü diyor ilginç Genelde tek hecelilerde yapıyor ama iki hecelilerde de bazen yapıyor bunu. Mesela ayak demez ayka der. Tuhaf çocuk:) Normaldir inşallah:)ay maşallah. Bazı şeylere takıyolar. Gökçede kap çiz kap çiz diyip duruyo kalbe takmış durumda :) kare çiçek ay ağaç bulut istiyo bizimki de. Bi dr baba çiz diyo çöp bebek için :)) yıldızla üçgeni hiç sevmedi heralde bakmıyo bile.
Sayılarda gökçe de bi ara 3 ü hiç söylemiyosu şimdi söylüyo. Şimdide 4 e gelince sıra ağzını kapatım hımm gibi bi ses çıkarıp beşten devam ediyo. 9 u çizdiğimde de 6 diyo :)
Kuzenimin kızı var 2 buçuk yaşında o da hala 2 ve 7 yi söylemiyo kesinlikle.
Isi düşük olunca da burun akıyor bazen. İnşallah çabucak isinirsiniz da geçer. Hastalıklar evlerden ırak olsun.@pilise @nisaelifim kızlar sizede geçömiş olsun. İnşallah çabuk atlatırlar.
Bizimde kombi de arıza varmış 3 gündür yanmıyo. Allahtan hava güneşli çok soğuk değil 20 nin altına düşmüyo ev. Güney cephede oturduğum için şanslıyım. Bünada üç beş daire dolu herkes yakınlarının evine gitmiş.Gökçeyi de sıkıca giydiriyorum ama sanırım kendim üşüttüm burnum akıp duruyo. İnşallah gökçe hasta olmadan yaparlar biran önce
İyi ki sordun benim de çok kafamı kurcaliyor. İlk dısi çıktığında rocc marka galiba ondan almıştım macun ve fırça. Arada kuru fircaliyoruz ama macuna hiç cesaret edememistim.Ya kızlar bişey sorcam. Bebekleriniz diş fırçalamaya başladı mı? Benimkinin bi ucu silikon bi ucu fırça şeklinde var, daha çok diş kaşımada kullanıyor. Ama diş macunu ile fırçalamaya başlatsam mı acaba? Diş macunu kullanan var mı varsa markası nedir
Canım benim yaaaKızlar canım çok sıkıldı ece abisinin kitaplığıni boşaltmış hemen yanında koşu bandı var kitaba basinca ayağı kaydı alnını koşu bandına çarptı buz koydum krem surdum alnı sisti morardi çok ağladı off çok kötü oldum
Bizde de bundan var canım, mavi renk. Aylardır duruyor bir kenarda macunu fircayı arada kullaniyoruz ama amacına ne kadar uygun tartışılır:) Ben de sen gibi yapayım bakalım.Eki Görüntüle 1771528 Bizm fircayla macunda bu cnm 9 aydan beri kullaniyoruz bayiliyo dis fircalamaya
Sağol canım esimde aynısını söyledi ne kadar sakinsakta oluyor maalesefCanım geçmiş olsun baya şişmiş sakınıyoruz ama böyle böyle büyüyecekler
Amin canım sağol kötü olduVarya bu bebeler ne isterlerse o oluyo aslında:)) Biz de garibim çabalıyoruz uyutacaz yedirecez diye:))) Cimcime yaa
Bi de aydedemiz vardı bizim nasıl unuturum:) Sen deyince dank etti. Etrafta azcık bile olsa hilal şekline benzeyen birşey varsa hemen farkediyor. Gösterip aydii diyor:) Bir reklam var kalpler çıkıyor kırmızı büyük büyük onları görünce tuhaf sesler eşliğinde kaapi diyor:) Ya kerem alpin tek heceli sessizle biten kelimelerde ilginç bir sistematigi var:)) Çocuk kalp demiyor kaapi diyor, beş demiyor beşi diyor dört demiyor döödü diyor ilginç Genelde tek hecelilerde yapıyor ama iki hecelilerde de bazen yapıyor bunu. Mesela ayak demez ayka der. Tuhaf çocuk:) Normaldir inşallah:)
Isi düşük olunca da burun akıyor bazen. İnşallah çabucak isinirsiniz da geçer. Hastalıklar evlerden ırak olsun.
İyi ki sordun benim de çok kafamı kurcaliyor. İlk dısi çıktığında rocc marka galiba ondan almıştım macun ve fırça. Arada kuru fircaliyoruz ama macuna hiç cesaret edememistim.
Canım benim yaaaÇok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
Bizde de bundan var canım, mavi renk. Aylardır duruyor bir kenarda macunu fircayı arada kullaniyoruz ama amacına ne kadar uygun tartışılır:) Ben de sen gibi yapayım bakalım.
canim benim ya kiyamam cok acimistir cok geçmiş olsunEki Görüntüle 1771444 böyle sisti kızlar
çok geçmiş olsunEki Görüntüle 1771444 böyle sisti kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?