- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Herkes hastaDoktora geldik betül gece boyu ağladı bakalım ne dicek
canım ben tanimiyorsam kabul etmiyorum facebook ta ve instagramdan tanimadigim kişiler istek gönderiyor hatta bazılarını buradan arkadaşlara soruyorum kim taniyormusun diye ben ne olursa olsun tanimadigim kişilerin beni takip etmesini istemiyorum hergun bir sürü istek geliyor ama kabul etmiyorumKizlar instagramda bazıları istek gonderiyo.bizim gibi bebek li falansa kabul ediyorum.ama sonra bi kaç saat geçince takibi birakiyolar. Kızım diyoki anne onlar takipci tipluyolar. İg de bunlar her zaman takip ettiğimiz az görünsün ama takipcim çok olsun diye ugrasiyolar diyo. Dün yine bebek li bayan istek gönderdi sabaha kalmadan takibi bırakmış çok sinir olmaya başladım bu tiplere. Kadına yorum yazdım bu nedemek oluyo kendin istek gonderdin kendin takip den çıkardın beni salak mi sandın diye baya bi saydım.hiç de hoslanmam böyle internette kavga eden lerden falan ama gerçekten sinir oldum artık. Artık nası bi cevap yazar bilmem.
İnşallah canım yaHerkes hastainş çabucak iyileşir betüş.
Ben öylede içiremiyorum geri püskürtüyorAy kötü düşmüş. Çok geçmiş olsn.
Başarılar cnm. Umarım umduğundan güzel geçer.
Kızlarında dedigi gibi şuan çocuklardan dolayı ikinizde çok streslisinizdir. Biraz sakin ol. Kötü düşünme hemen. Keşke başbaşa bi tatile çıkabilseniz. Yada çocukları bırakıp bi yemeğe falan.
Ben yemek yediriyorum en son kaşık da hazır dalmışken hemen şurubu veriyorum. Yemek veriyorum sanıyor yani. Yoksa şurup için özel uğraşsam hayatta içmiyor.
Gecmis olsun canim bende senin gibi kesinlikle ilac iciremiyorum agzina degdigi an ya tukuruyor yada kusarak geri cikariyor en son antibiyotigini bu yuzden yarim birakmistik. Hastaliktan cok ilac kismi korkutuyor beniBen öylede içiremiyorum geri püskürtüyor
Gökçede antibiyotik kullanıyor suan yarın da vericem. Başka vermicem. Toparlandı gibi. İnşallah betüş de toparlanır. İlaç konusunda şanslıyım gökçeye şişe versem içecekİnşallah canım ya
Kulakları kızarmış dedi boğazında da az varmış
Kulaktan damla antibiyotik alored ventolin mukotik iki gün daha kullan bırak dedi of ilaçta veremiyorumki
Yok şırıngayla da olmuyoK Keskek canim ben siringayla veriyorum belki ise yararsa sizdede cok geçmiş olsun
@cann10 canim belki esin daha oncede boyleydi ama senin sabrin daha fazlaydi oyuzden seni zorlamiyordu ama suan tum sabrini cocuklarina harcadigindan eşine sabrin tahammülün kalmıyor bi sure uzaklasin istersen yada cocuklari birakip sinemaya yemege falan gidin yani ya ayri kalip dusunun yada basbasa kalip konusun boyle kendi kendini uzmen cozum degil canim en kisa zamanda halledersiniz inşallah
Geçen sefer öyle güzel içiyoduki dediğin gibi tekrar istiyodu bı sefer ne olduysa kıyamet kopuyo bizde çarşamba veya perşembe kontrole gidecezGökçede antibiyotik kullanıyor suan yarın da vericem. Başka vermicem. Toparlandı gibi. İnşallah betüş de toparlanır. İlaç konusunda şanslıyım gökçeye şişe versem içecek
bende profili gizli değilse önce bi bakıyorum resimlerine öyle kabul ediyorum özellikle bebekli bayanları kabul ediyorum ama onlar bile Takipci derdinde demekki. Bundan sonra bende kabul etmiycem bebekli bile olsa tanimadiklarimi.canım ben tanimiyorsam kabul etmiyorum facebook ta ve instagramdan tanimadigim kişiler istek gönderiyor hatta bazılarını buradan arkadaşlara soruyorum kim taniyormusun diye ben ne olursa olsun tanimadigim kişilerin beni takip etmesini istemiyorum hergun bir sürü istek geliyor ama kabul etmiyorum
Geçmiş olsun canım çabuk iyileşir inşallahİnşallah canım ya
Kulakları kızarmış dedi boğazında da az varmış
Kulaktan damla antibiyotik alored ventolin mukotik iki gün daha kullan bırak dedi of ilaçta veremiyorumki
Ay ne ayıp olcak açmazsa kaybeder yapcak bişey yokKızlar yarın için eşini ikna ettim kuaföre gidip rofle yaptircam eşim çocuklara bakacak her zaman gittiğim kuaför var ona gidecektim eşimin arkadaşının hanımı aradım yarın için randevu alayim diye pazarları acmiyorum anca gelin başı vs olursa dedi rofle yanı ben kesim yaptircam ac demiyorumki dedim biliyorsun bebeğim var babası bakacak o yüzden pazar gelebilirim başka randevu alirsam anca öyle dedi hayır yanı bu saatten sonra başka randevu da almaz ben şimdi başka bir kuaföre gitsem ayıp olmaz demi uzun süre ona gidemem başka yere gidersem
Eşime söyledim boşver kendisi bilir dedi çok daha önce rofle yaptirdigim bir kuaför vardı onu aradım çocuk tabi ablacim acigiz dedi bebeğim var benim isimi çabuk bitirmeniz lazım dedim tamam Ablacim seri şekilde hallederiz merak etmeyin dedi yarın 2 ye yazdirdim daha erken giderdim de apartmanda toplantı var saat 1 de o yüzden 2 ye aldım randevuyuAy ne ayıp olcak açmazsa kaybeder yapcak bişey yok
Evin inşallah biter bir an önce rahatlarsin canım Allah kolaylık versin benim eşimin işi doğrama gondereyim yapsın:))Bizim evin camları alüminyumdu çok soğuk giriyo bi de rutubet
Ev sahibine söyledi eşim değiştirelim diye 1.5 sene oldu eve gireli zam yapmamıştık zam yapmış kiraya oturma odasıyla yqtak odasının camları değiştircekmiş
Nedir ne eşimin maaşa 300 lra zam geldidi geldiği gibi gitti elektrik kira oh :)
öyle oluyo bazen çok şükür eşin iyi bir insanda destek yardımcı sanaAslında bugün gidecektim kuaföre anneme kahvaltiya gittim annem mirin kırın etti moralim bozuldu arkasından kardeşime yigenime severek baktığını söyledi çok icerledim gözlerim doldu eve gelirken aglayacaktim neredeyse eşim niye gitmedin dedi gitmedim dedim anladı birşeyler olduğunu yarın git ben bakarım dedi şu dünya da beni düşünen tek kişi eşim ikinci bir kişi yok
Valla o da belli değil bakalım nolcak belediye mahkemeye verdi istemiyolar yapılmasını ne zaman bitcek nolcak belli değilEvin inşallah biter bir an önce rahatlarsin canım Allah kolaylık versin benim eşimin işi doğrama gondereyim yapsın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?