Oylemi inşallah yapılır canım ya hayırlısı olsunValla o da belli değil bakalım nolcak belediye mahkemeye verdi istemiyolar yapılmasını ne zaman bitcek nolcak belli değil
Farkli oluyo canm her cocugun bizm ilk kopek disi ustten geliyoEce iki gündür sürekli kaka yapıyor ishal gibi değil normal ama bez doluyor sanırım köpek disleri çıkacak daha ince sormuştum ama unuttum kızlar önce usttenmi geliyor köpek dişi alttanmi sanki alt kabarmış bizim
Anladım canım bizim sanki alt taraf daha kabarık ama bilmiyorum bakalım nereden gelecekFarkli oluyo canm her cocugun bizm ilk kopek disi ustten geliyo
İlk kez bi kuaförü pazar kapalı duydum. Ne saçma. Normal de haftasonu daha da yoğun olurlar. Bu arada tabiki ayıp olmaz. Hatta kendi ayıp etmiş. Nasıl bi esnafsa.Kızlar yarın için eşini ikna ettim kuaföre gidip rofle yaptircam eşim çocuklara bakacak her zaman gittiğim kuaför var ona gidecektim eşimin arkadaşının hanımı aradım yarın için randevu alayim diye pazarları acmiyorum anca gelin başı vs olursa dedi rofle yanı ben kesim yaptircam ac demiyorumki dedim biliyorsun bebeğim var babası bakacak o yüzden pazar gelebilirim başka randevu alirsam anca öyle dedi hayır yanı bu saatten sonra başka randevu da almaz ben şimdi başka bir kuaföre gitsem ayıp olmaz demi uzun süre ona gidemem başka yere gidersem
Bizim3 köpek dişi çıktı cok şükür. İlk önce üstler geldi. Bir tek sol alt kaldı.. Amaaaaa bende bittim yaniiiiiEce iki gündür sürekli kaka yapıyor ishal gibi değil normal ama bez doluyor sanırım köpek disleri çıkacak daha ince sormuştum ama unuttum kızlar önce usttenmi geliyor köpek dişi alttanmi sanki alt kabarmış bizim
bazı anneler yapıyolar böyle. Benim ananemde ayırır çocuklarını biraz. Mesela 4 kuzen oturuyoruz. Bi kadın geldi. Bizim kim olduğumuzu sordu. Ananem iki kuzenimi gösterip bunlar benim torunlar. Bu ikisi de aytenle nurtenin kızlar dedi:) sanki annemle teyzem ananemin çocuğu değil :)Aslında bugün gidecektim kuaföre anneme kahvaltiya gittim annem mirin kırın etti moralim bozuldu arkasından kardeşime yigenime severek baktığını söyledi çok icerledim gözlerim doldu eve gelirken aglayacaktim neredeyse eşim niye gitmedin dedi gitmedim dedim anladı birşeyler olduğunu yarın git ben bakarım dedi şu dünya da beni düşünen tek kişi eşim ikinci bir kişi yok
başladım canım. Çamaşır makinası yaptım. Bi ayakkabısı vardı sayfaya ekliyeceğim onu kestim biçtim. Ama daha sayfaya dikmedim. Bi defter boyutunda yaparım diye düşünmüştüm çok büyük gelecek gibi geldi. 20x20 yapmaya karar verdim sonradan.@Akaibu canm naptn aktivite kitabini basladnmi
Tebrikler canimSınavı geçtim:)
En çok bende bunu merak ediyorum gece 10 kere kalkar surekli emer emmeden uyumaz kendi kendine hic uykuya dalmazNedenini bilmedigim bi sebepten kizim her gece en az 10 kere kalkiyor artik kac kere kalktigini saydigimdan biliyorum ve cok yoruldum her seferinde emiyor bazen emdigi uykuya dalmasina yeterli gelmiyor gece gece ayakta sallaniyor bazen oda yeterli gelmiyor gece 4 de 3 de gune basliyor ve her gece bu kadar emmesinden yeni dogum yaptigim kadar süt um var surekli dolup sisiyor birini emerken digerinden akiyor ama ben inanilmaz yorgun ve bitkin dusuyorum acaba memeden kesince rahat edermiyim 2 yasina kadar emzirmeyi dusunuyorum ama dayanamıyorum hic kendi kendine uykuya dalamamis bir bebege acaba uyku egitimi verilirmi verilirse gercekten uyurmu
öykü de bazen söylüyo çıkarıp bezi tuvalete gidiyoruz bazen çişini yapıyo bazen yapmadan kalkıyo bazen kakasını yapıyo isterse götürüyorum ben yaza başlamayı düşünüyorumArkadaşlar tuvalet eğitimine başladınız mı. Erken mi daha acaba. Biraz üstüne düşsem rüzgar sanli söylicek gibi. Çiş kaka hepsini söylüyo baEn öncesinde baZen sonrasında
Degilmi canım çok saçma geldi bana da sonuçta çalışan bayanlar var herkes hafta içi müsait olmayabilir ben mesela hafta içi gidemem şu durumda bana burada kızın iki üç saat oyalanmazmi diyor ben evde zor oyaliyorum Eceyi orada nasıl oyalayim hayır durmaz dedim başka yere randevu aldım artıkİlk kez bi kuaförü pazar kapalı duydum. Ne saçma. Normal de haftasonu daha da yoğun olurlar. Bu arada tabiki ayıp olmaz. Hatta kendi ayıp etmiş. Nasıl bi esnafsa.
@cann10 sanırım evlilikte zaman ilerledikce tahammül daha aza inip istekler çok daha fazla artıyor. Eşinle sakince konuşsan istemedigin şeyleri söyleyip ortak bi yol bulmaya çalışsanız..
Cokmu zorladı canım bende korkuyorum çok şükür atlatmissinizBizim3 köpek dişi çıktı cok şükür. İlk önce üstler geldi. Bir tek sol alt kaldı.. Amaaaaa bende bittim yaniiiii
Ecede söylüyor yaparken ya da yaptıktan sonra ama öncesinde söylemiyor bende baslamadim henüz hava biraz ısınınca başlamayı dusunuyorumArkadaşlar tuvalet eğitimine başladınız mı. Erken mi daha acaba. Biraz üstüne düşsem rüzgar sanli söylicek gibi. Çiş kaka hepsini söylüyo baEn öncesinde baZen sonrasında
Ne kadar sinir bozucu ya neden böyle ayrım yapıyorlar ki anlamiyorum annem ilk kez yapmadı bunu ben bozuldum kardeşim bana niye bozuluyorsun benim yerimde olsan ne yapcan dedi bende ona sen benim yerimde olsan ev kadinisin hiçbir yere cikmiyorsun kırk yılda bir çıkmak istiyorsun ama çocuğunu kimseye birakamiyorsun dedim ne yapcan dedi problem değil bu ilk defa olmuyor zaten şimdiye kadar nasıl yaptiysam öyle yaparım dedim zaten kardeşimde ayrı tuhaf herşey onlara yine de benden daha kötü durumda oluyormuş anlayamadım yanı anneme kaç defa söyledim ayrım yapıyorsun diye yokmuş öyle birşey eşit davraniyormus nasıl esitlikse anlamıyorum ben böyle olmak istemiyorum cocuklarima destek olmak istiyorum gücüm yettiğince inşallahbazı anneler yapıyolar böyle. Benim ananemde ayırır çocuklarını biraz. Mesela 4 kuzen oturuyoruz. Bi kadın geldi. Bizim kim olduğumuzu sordu. Ananem iki kuzenimi gösterip bunlar benim torunlar. Bu ikisi de aytenle nurtenin kızlar dedi:) sanki annemle teyzem ananemin çocuğu değil :)
O kadar çok şey var ki böyle. Annem de üzülüyodu. Hatta bizde bozuluyoduk ama alıştık ona kendi aramızda dalga geçip gülüyoruz.
İnşallah biz böyle şeyler yapmayız ilerde
başladım canım. Çamaşır makinası yaptım. Bi ayakkabısı vardı sayfaya ekliyeceğim onu kestim biçtim. Ama daha sayfaya dikmedim. Bi defter boyutunda yaparım diye düşünmüştüm çok büyük gelecek gibi geldi. 20x20 yapmaya karar verdim sonradan.
Beynimin bi tarafı da acaba hiç gitişmesemiydim bu işe diyo..
Ece diş döneminde böyle canım bir ara normale dönüyor sonra yine aynı oluyor son zamanlarda yine başladı dün gece çok uyandı ve hep emdi yan yatmaktan belim agriyor artıkNedenini bilmedigim bi sebepten kizim her gece en az 10 kere kalkiyor artik kac kere kalktigini saydigimdan biliyorum ve cok yoruldum her seferinde emiyor bazen emdigi uykuya dalmasina yeterli gelmiyor gece gece ayakta sallaniyor bazen oda yeterli gelmiyor gece 4 de 3 de gune basliyor ve her gece bu kadar emmesinden yeni dogum yaptigim kadar süt um var surekli dolup sisiyor birini emerken digerinden akiyor ama ben inanilmaz yorgun ve bitkin dusuyorum acaba memeden kesince rahat edermiyim 2 yasina kadar emzirmeyi dusunuyorum ama dayanamıyorum hic kendi kendine uykuya dalamamis bir bebege acaba uyku egitimi verilirmi verilirse gercekten uyurmu
tebrik ederim canımSınavı geçtim:)
Hadi gözün aydın :) ne sınavıydı ki bu?Sınavı geçtim:)
Saçma ötesi. Bu gidecegin yerde güzel yapar inş. İnce attır bence röfleyi. Kalın pek güzel olmuyor. Bence yani.Degilmi canım çok saçma geldi bana da sonuçta çalışan bayanlar var herkes hafta içi müsait olmayabilir ben mesela hafta içi gidemem şu durumda bana burada kızın iki üç saat oyalanmazmi diyor ben evde zor oyaliyorum Eceyi orada nasıl oyalayim hayır durmaz dedim başka yere randevu aldım artık
Cokmu zorladı canım bende korkuyorum çok şükür atlatmissiniz
Ecede söylüyor yaparken ya da yaptıktan sonra ama öncesinde söylemiyor bende baslamadim henüz hava biraz ısınınca başlamayı dusunuyorum
Ne kadar sinir bozucu ya neden böyle ayrım yapıyorlar ki anlamiyorum annem ilk kez yapmadı bunu ben bozuldum kardeşim bana niye bozuluyorsun benim yerimde olsan ne yapcan dedi bende ona sen benim yerimde olsan ev kadinisin hiçbir yere cikmiyorsun kırk yılda bir çıkmak istiyorsun ama çocuğunu kimseye birakamiyorsun dedim ne yapcan dedi problem değil bu ilk defa olmuyor zaten şimdiye kadar nasıl yaptiysam öyle yaparım dedim zaten kardeşimde ayrı tuhaf herşey onlara yine de benden daha kötü durumda oluyormuş anlayamadım yanı anneme kaç defa söyledim ayrım yapıyorsun diye yokmuş öyle birşey eşit davraniyormus nasıl esitlikse anlamıyorum ben böyle olmak istemiyorum cocuklarima destek olmak istiyorum gücüm yettiğince inşallah
Ece diş döneminde böyle canım bir ara normale dönüyor sonra yine aynı oluyor son zamanlarda yine başladı dün gece çok uyandı ve hep emdi yan yatmaktan belim agriyor artık
tebrik ederim canım
Daha önce yaptirmistim buraya güzel yapıyor eşimin yigenleri falan hep buna gidiyor ince attircam sarının renk tonunu internetten beğendim bir tane onu dusunuyorum ama ben daha önce boya yapmıştım ya karamel kahve o yüzden biraz korkuyorum kötü olurmu diye gerçi çok oldu Yapalı bayada aktı inşallah güzel olur kiriklarimi da aldircam kaş bıyık aldircam yüzüm gözüm açılsın biraz:)) en çok canımı sikan beyaz saclarim gorunuyor aynaya her baktığımda sinir oluyorum o yüzden rofle istiyorum sarida belli olmuyor beyaz koyu renkte hemen dip boya gerekiyorHadi gözün aydın :) ne sınavıydı ki bu?
Saçma ötesi. Bu gidecegin yerde güzel yapar inş. İnce attır bence röfleyi. Kalın pek güzel olmuyor. Bence yani.
abisine çekmiş bıdık içsinde yatarken belki gece rahat uyurKizlar bu akşam oğluma süt isitiyordum oğlum kahveli seviyor içine çay kaşığının ucuyla kahve atiyorum azda şeker koyuyorum neyse isitirken ece geldi yanıma sütü gördü istedi o sütten çay kaşığıyla verdim biraz sevdi sonra biraz pipetli bardağa koydum elinde bardakla salona gitti koltuğa oturdu bir güzel o sütü içti çok şaşırdım demekki bizim kızın isteği kahveli sutmus pınar çocuk bebe biskuvisi hepsini denedik olmadı:))
Galiba öyle az içti ama sevdi tadını alissa süte iyi olur aslında memeyi biraktirirken süt veririmabisine çekmiş bıdık içsinde yatarken belki gece rahat uyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?