2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hava cok guzel gunesli bahar havasi
Tam park havasi ama gece cok yagmur yagdi heryer camurdur. Gece 2 de uyudu hira o saatte hangi bebek oturuyodur. Defalarca uyutmayi denedim ama hep husran. Napicam bilmiyorum gunduz oglen uykusunuda erken uyumustu halbuki
Cok yoruluyorm boyle oldgunda sabahta 7 de kalkti

Burda da hava rüzgarlı sıcak ama acayip baş ağrısı yapıyo
Saçımı boyadım bakalım nasıl olcak

Arkadaşlar tuvalet eğitimine başladınız mı. Erken mi daha acaba. Biraz üstüne düşsem rüzgar sanli söylicek gibi. Çiş kaka hepsini söylüyo baEn öncesinde baZen sonrasında
Bende yavaş yavaş başlasam diyorum. Bugün günümüz vardı o olmasaydı eşimle çarşıya çıkıp lazımlık vs alsak diyodum kaldı bu hafta.

Cok guzel olmus gule gule kullan canim ben de Istiyorum golge ama edim isyemiyor birbirimize giriyoruz sarisin olunca:) Benimece de cok seviyor sutlu kahve Iicmeyi ben de veriyorum sutun icine az nescafe koyarak kokusunu alinca bayilabayila iciyor zilli

Sağol canım benim esimde sarıya boyatmami istemiyor ama rofle ye birşey demiyor ki sık attirdim aslında birde ben bakırı çok begeniyorum kiralık asktaki defnenin saçı bugün bir bayanın öyleydi bayıldım ama benim eşim bakıra izin vermiyor çok dikkat cekiyormus diye süt konusunda da adaş bidiklarin zevkleri aynı demekki:))
Aaaa mükemmelll olmuşşl çok begendimmm harikaaaaaa
tesekkur ederim canım sevindim begenmenize:)

Güle güle kullan canım çok güzel olmuş büyüdüler artık bi de abilerin olması büyük avantaj :)
Tesekkur ederim canım aslında uyanınca beni aramış odaları dolaşıp anne anne demiş elleriyle bıcır bıcır söylenmiş durmuş sonra kipaya gidince unutmuş beni:)) tabi abileri de ilgileniyor
Çok güzel olmuş canım, çok beğendim. Güle güle kullan
teşekkür ederim canım

Bu gün babam anneme çiçek almış. Hiç atlamaz zaten her sene mutlaka bişeyler getirir. Bulaşık makinasından tost makinasına sinema biletinden çiçeğe kadar yelpaze pek geniş :))
Annemde ona Bunu yapmış gabul diye bişey kenarlar hamur orta pekmezli bi karışım. Çok güldüm görünce
Çok hoşuma gidiyo ama böyle olmaları daim olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…