Gökçenin ilk alttan gelmişti canım.Anladım canım bizim sanki alt taraf daha kabarık ama bilmiyorum bakalım nereden gelecek
Bende yavaş yavaş başlasam diyorum. Bugün günümüz vardı o olmasaydı eşimle çarşıya çıkıp lazımlık vs alsak diyodum kaldı bu hafta.Arkadaşlar tuvalet eğitimine başladınız mı. Erken mi daha acaba. Biraz üstüne düşsem rüzgar sanli söylicek gibi. Çiş kaka hepsini söylüyo baEn öncesinde baZen sonrasında
Cok guzel olmus gule gule kullan canim ben de Istiyorum golge ama edim isyemiyor birbirimize giriyoruz sarisin olunca:) Benimece de cok seviyor sutlu kahve Iicmeyi ben de veriyorum sutun icine az nescafe koyarak kokusunu alinca bayilabayila iciyor zilliEki Görüntüle 1773348 Eki Görüntüle 1773349 kızlar sarışın olup geldim nasıl olmuş Eceyi uyutup gittim uyanmış eşim kipaya götürüp oyuncaklara bildirmiş sonra geldiler birazda kuaforde durdu eşim biz halimizden memnunduk eziyet etmedi dedi
Eki Görüntüle 1773348 Eki Görüntüle 1773349 kızlar sarışın olup geldim nasıl olmuş Eceyi uyutup gittim uyanmış eşim kipaya götürüp oyuncaklara bildirmiş sonra geldiler birazda kuaforde durdu eşim biz halimizden memnunduk eziyet etmedi dedi
Sağol canım benim esimde sarıya boyatmami istemiyor ama rofle ye birşey demiyor ki sık attirdim aslında birde ben bakırı çok begeniyorum kiralık asktaki defnenin saçı bugün bir bayanın öyleydi bayıldım ama benim eşim bakıra izin vermiyor çok dikkat cekiyormus diye süt konusunda da adaş bidiklarin zevkleri aynı demekki:))Cok guzel olmus gule gule kullan canim ben de Istiyorum golge ama edim isyemiyor birbirimize giriyoruz sarisin olunca:) Benimece de cok seviyor sutlu kahve Iicmeyi ben de veriyorum sutun icine az nescafe koyarak kokusunu alinca bayilabayila iciyor zilli
tesekkur ederim canım sevindim begenmenize:)Aaaa mükemmelll olmuşşl çok begendimmm harikaaaaaa
Güle güle kullan canım çok güzel olmuş büyüdüler artık bi de abilerin olması büyük avantaj :)Eki Görüntüle 1773348 Eki Görüntüle 1773349 kızlar sarışın olup geldim nasıl olmuş Eceyi uyutup gittim uyanmış eşim kipaya götürüp oyuncaklara bildirmiş sonra geldiler birazda kuaforde durdu eşim biz halimizden memnunduk eziyet etmedi dedi
Çok güzel olmuş canım, çok beğendim. Güle güle kullanEki Görüntüle 1773348 Eki Görüntüle 1773349 kızlar sarışın olup geldim nasıl olmuş Eceyi uyutup gittim uyanmış eşim kipaya götürüp oyuncaklara bildirmiş sonra geldiler birazda kuaforde durdu eşim biz halimizden memnunduk eziyet etmedi dedi
Tesekkur ederim canım aslında uyanınca beni aramış odaları dolaşıp anne anne demiş elleriyle bıcır bıcır söylenmiş durmuş sonra kipaya gidince unutmuş beni:)) tabi abileri de ilgileniyorGüle güle kullan canım çok güzel olmuş büyüdüler artık bi de abilerin olması büyük avantaj :)
teşekkür ederim canımÇok güzel olmuş canım, çok beğendim. Güle güle kullan
Çok güzel olmuş çok beğendim bende. Güle güle Kullan canımEki Görüntüle 1773348 Eki Görüntüle 1773349 kızlar sarışın olup geldim nasıl olmuş Eceyi uyutup gittim uyanmış eşim kipaya götürüp oyuncaklara bildirmiş sonra geldiler birazda kuaforde durdu eşim biz halimizden memnunduk eziyet etmedi dedi
Sağol canım:)Çok güzel olmuş çok beğendim bende. Güle güle Kullan canım
cok guzel olmus cnm gule gule kullanEki Görüntüle 1773348 Eki Görüntüle 1773349 kızlar sarışın olup geldim nasıl olmuş Eceyi uyutup gittim uyanmış eşim kipaya götürüp oyuncaklara bildirmiş sonra geldiler birazda kuaforde durdu eşim biz halimizden memnunduk eziyet etmedi dedi
güzel olmuş canım güle güle kullan :)Eki Görüntüle 1773348 Eki Görüntüle 1773349 kızlar sarışın olup geldim nasıl olmuş Eceyi uyutup gittim uyanmış eşim kipaya götürüp oyuncaklara bildirmiş sonra geldiler birazda kuaforde durdu eşim biz halimizden memnunduk eziyet etmedi dedi
cok guzel olmus cnm gule gule kullan
teşekkür ederim kızlar çok uzun zaman sonra rofle yaptırdım:))güzel olmuş canım güle güle kullan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?