2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ay ne guzel maşallah annenle babana

C
@yaz yagmuru çoook güzel olmuş çok beğendim.. En sevdigim sarı bu platine yakın sanırım.
Canım ben platin istedim platin yaptı ama biliyorsun ben evde iki kez sacimi boyamistim renk farklılıkları vardı saçımda o yüzden boya yaptı ondan sonra rofle attı biraz geç açıldı bir daha 4 ay sonra gel dip boya yapalım o zaman tamamen istediğin renk olur dedi

Evt hatırladım. Zaten ana rengi güzel ayarladıkları zaman röfle çok güzel duruyor. Seninkinide çok güzel atmışlar. İnce ince. Bende koyu sarı pek sevmem.

Evde en çok sen durursun en çok onlar izler ama :)
Aynen öyle canım ben gündüz hiç seyretmem aksamlarida benim izlediğim birkaç dizi var onları izlemeye çalışıyorum ki çoğu zaman ece rahat bırakmıyor izleyemiyorum onun dışında TV onların haber ve spor proglamlari izliyorlar seneye digitürk alacakmis maç izlemek için eski tv yi oğlumun odasına koyduk kesin bana sen dizilerini onda izle der ben de o zaman bu benim tvim siz gidin diycem

Doktora geldik betül gece boyu ağladı bakalım ne dicek
canım tekrar geçmiş olsun mirada iki gecedir sürekli ağlıyo ayakta dolanarak omzumda uyuyo yatınca tekrar başlıyo dün akşama doğru biraz daha ii gibiydi o yüzden götürmedim doktora inşallah çabuk iileşirler

inşallah bizimkilerin kalkması emmedendir huyları değildir arkadaşımın kızı geçen hafta 2 yaşına girdi 1 yaşından beri emmediği halde gece uykusu nedir bilmiyoruz diyo annesi üstelik gündüzde bir saatlik bir uykusu zor oluyomuş
sihirli değnek 1 yaşında değmedi bari 2 yaş da değsin bizimkilere ne diyim

Sınavı geçtim:)
tebrikler canım

ay canımm ne kadar güzel olmuş güle güle kullan

Cumartesi günü eşim kuzenime gidelim mi akşam dedi. Bakarız dedim direk aramış müsaitmisiniz diye. Gelin dediler sonradan arayıp.
Aynı gün haber verip yemeğe gitmek olmaz dedim eşime yemeğimizi yiyelim çay içer geliriz dedim. İlk defa gidiyoruz bi de.
Neyse gittik beyler sigaraya çıktılar. Kız bu gün eşime süpriz hazırlamıştım ne güzel heyecanla brkliyodum gelmesini aradı eşim misafir geliyo dedi, sinir oldum dedi. Güldü sonra:) kusura bakmayın planınızı bozduysak dedim. Ben siz gelmeden hallettim bile dedi.
Neyse onu geçtim. Gökçe acıkınca yemeğini yedireyim dedim. Bi yere gidetken termos tencereye çorbayı koyarım. Kaşığa ekmeğe çocuğun altına sereceğim beze kadar götürürüm yanımda. Bişeyde istemedim kızdan. Ekmek unutmuşum bu sefer. Gökçe de minik minik bölüp kaşığa rkmek atıyo ekmek istedi. Kıza sordum ekmeğiniz varsa verebilir misin azıcık diye. Ayy yok malesef dedi. Hani minik bölük pörçük kalır ya genelde minik bi parça olsa da olur bayat falan farketmez yemez zaten dedim. Sepeti açtı aa çok şanslısın gökçe diyip yarım ekmek verdi :) bayat falanda değildi üstelik
Teşekkür ettim yedirdim. O içeri gitmişti. Topladım herşeyi masayı falan yanımda ki peçeteyle sildim. Ekmeğide sepete koyayım dedim. İçinde bir ekmek daha vardı.
O kadar sinir oldum ki. İnsan evine gelen misafirden ekmek esirger mi ya. Ufacık çocuk için istiyorum bi de. Ben evde yoksada biri istese eşimi gönderir aldırırım hemen. Daha önce bana sinir oldu desem kızı bi düğününde gördüm bi de tüm ailenin toplandığı bi yerde oturup konuşmuşluğumux bile yok
Bi daha mecbur kalmadıkça asla gitmem.

Ay bende sinir oldum belli etmedin mi hiç sinir olduğunu ben kalkardım eşime de bi parlar senin yüzünden geldik diye bi daha da girmezdim salak şey ya acayip sinir oldum

ya bende çok sinir oldum ekmek bu üstelik küçük çocuk için ki sizin için olsa ne farkeder istemiyosan eşine söyle yani yada onu sinir et misafirle zorun ne manyak çok valla

Ay bende sinir oldum belli etmedin mi hiç sinir olduğunu ben kalkardım eşime de bi parlar senin yüzünden geldik diye bi daha da girmezdim salak şey ya acayip sinir oldum
ya bende çok sinir oldum ekmek bu üstelik küçük çocuk için ki sizin için olsa ne farkeder istemiyosan eşine söyle yani yada onu sinir et misafirle zorun ne manyak çok valla
Kızla konuşmadım pek anladı mı bilmem. Eşimin kuzenini de severim efendi çocuk ona ayıp olsun istemedim. Çok hep der gelin bize diye. Kızda ankaralı yenge iyi arkadaş olursunuz diyodu hep.Zaten erken kalkıyoruz gökçe erken uyuyo diye orda belli etmedim. Eşime araba da dedim böyle böyle oldu diye. Bi daha gitmeyiz olur biter dedi. O da ne bilsin kızı tanımıyoruz. Sinir oldu oda. Kaynanamda gidin gidin diyip duruyodu gittik gördük

Cok kotu olmus cnm iyi sabretmissin. Bdha gymezsin anlar hatasini gerci hatasinin farkinda gbi bilerek yapmis gbi. Ama cok ayip etmis ufacik cocga ekmek yok denirmi ya en cokta buna kizdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…