2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Cok kotu olmus cnm iyi sabretmissin. Bdha gymezsin anlar hatasini gerci hatasinin farkinda gbi bilerek yapmis gbi. Ama cok ayip etmis ufacik cocga ekmek yok denirmi ya en cokta buna kizdim
bencede bilerek yaptı. Salak bi tip değil çünkü. Düğünde kınada erkek tarafının suratına bakmadı diye laf çıkmıştı zaten. Strestendir diye düşünmüştüm.Belkide görüşmek istemiyodur akbalarla falan. Bundan sonra umrumda olamz zaten

Hira hapsurduktan snra kendine cok yasa diyo. Oyle komik oluyoki hapsuruyo snra hemen cok yasa diyo
ay sıpalar ya :)) ne tatlılar bu çocuklar ya. Her halleri ayrı güzel.
Gökçe hapiurunca ben elhamdülillah diyorum. O da ona alışmış biz hapşurunca geveliyo kendi kendine :)

yazyagmuru aman digiturk bağlatmayın bizde de var maçta aldı 100 lira veriyoz her ay boşa bitsin maç paketi kapattırcam bi daha da istemiyorum git kahvede izle dedim

canim ya ne kadar kotu bi ornekmis bu inşallah uyurlar bizimkiler

acayip sinir oldum kucuk cocuktan hatta bebekten ekmekmi saklar insan hic evinize davette etmeyin bi dahada gitmeyin istemiyosa deselermis baska zaman gelin bugün evde yokuz yada baska planimiz vardi diye sanki zorla gittiniz evlerine resmen kotu niyetli bebekten ekmek saklayacak kadar

bugünde hep kötü örneklere denk geliyorum ben iş yerinden bi arkadaş geldi yanıma kızı 28 aylık hala uyku bilmez diyo bizimkiler böyle olmasın tek dileğim

Tesekkur ederim canım:)
Çok sinir bozucu birşey ama sanki bilinçli olarak yapılmış canım boşver bir daha hiç muhattab olma terbiyesizce davranmış misafirsin sen oylemi gormus ailesinden
yazyagmuru aman digiturk bağlatmayın bizde de var maçta aldı 100 lira veriyoz her ay boşa bitsin maç paketi kapattırcam bi daha da istemiyorum git kahvede izle dedim
vallahi kafaya koymuşlar canım bugüne kadar ben hep alma çok para dedim vazgeçti ama oğlumda istiyor hatta geçenlerde alacaktı digiturk biz tivibu kullanıyoruz sözleşmeyi iki yıl yapmisiz digiturke geçemedi ama az kalmış bitince baglatcam diyor

biz de var maç paketi ama ben memnunum aslında seviyorum maç izlemeyi hemde eşim gözümün önünde oluyo yoksa eminim dışarı çıkmak isterdi

Hava sıcak ama şu rüzgâr bitmedi bir türlü çok esiyor dışarı ciksak tam hastalık havası sıcak terletir rüzgâr çarpar
biz de var maç paketi ama ben memnunum aslında seviyorum maç izlemeyi hemde eşim gözümün önünde oluyo yoksa eminim dışarı çıkmak isterdi
Benim esimde önceden dışarı çıkiyordu maç izlemek için sonra bıraktı oğlumda baba illa gidelim bir yere izleyelim diyor eşim istemiyor dediğin gibi en iyisi bağlatmak izlesinler evde o gün TV gelince eşim oğluma bu tvde maç ne guzel izlenir dedi heveslendi bayağı baglatsin artık bende baglatma demiyorum

Ne terbiyesiz biriymiş. Ben olsam ekmek kutusuna bozuk 1,5 tl bırakırdım, sonra da içerde kendi eşime ama onların da duyacağı şekilde "hadi eve gidelim zaten bugüne planları varmış hatta sen aradığında da sinir olmuş derdim. Bir de kıza dönüp, canım boşuna evde olan bi lokma ekmeği esirgedin bebeğimden, ben bi ekmek parası koydum kuyuya alıp afiyetle yersin derdim. Artık biz gidince karı koca Nasıl bi kavga ederler onların işi . Bitti mi bitmedi, ondan sonra gittiğim her misafirlikte yaaaa biz de geçen yeni gelinin evine gittik diye başlayıp onun yaptıklarını anlatırdım :))
Ama ben biraz fazla pisim bu konularda sen yine de efendiliğini bozma bence

hastasıyız derler ya heh tam o duyguyla yaklaşıyorum sana ay o bir buçuk lirayı sessiz sedasız oraya bırakmak en güzeli olurmuş aslında hiçbişi demesen bile o parayı görmek en güzel ders olurdu

Aaa ne kadar ayıp etmiş ben olsam evine bidaha hiç gitmem. Böylesi evime gelse hizmetimiz yapar yüzüm pek gülmez açıkçası.ekmeği çocuktan esirgeyen insanla işim olmaz sen yine o laflara iyi erdemli davranmışsın canım

Vallahi süper fikir canım bazı insanlar hak ediyor aslında kadının yaptığı çok ayıp biz bir bayramda eşimin dayısına gitmistik yemek yiyiyorlarmis dusun borcam dolusu köfte duruyor salonda masada ev buram buram köfte kokuyor ve eşimin yengesinin kardeşi vardı biz gidince herkes mutfağa kaçmış dayısı karşıladı bizi ondan sonra gelip masayı topladılar dayısı dışında herkes mutfaktaydi bir sure sonra teker teker salona geldiler bizde kalktik hemen ama çok kinadik eşim ve benim için önemli değil ama oğlanlar vardı belki canları istedi birer tane verebilirlerdi en azından ama benim çocuklarım asla istemez canları istese bile ben bir daha gitmedim ve herkese anlattım bunu eminim kulaklarına gitmiştir

bugünde hep kötü örneklere denk geliyorum ben iş yerinden bi arkadaş geldi yanıma kızı 28 aylık hala uyku bilmez diyo bizimkiler böyle olmasın tek dileğim
Canım ben artık umudumu kaybettim bu uyku konusunda çevremde aynı senin dediğin gibi örnek bebekler var. Hepsinin annesi bir çocuk 1.5 yasından itibaren düzenli uykuya geçmiyorsa çocuğun huyudur uykuyu sevmiyordur kabullen dediler. Hadi benimki öyle dedim ya emenler memeyi bırakınca düzelmez mi diye sordum.onlarda alakası yok memeye meme bahanesi çocuğun uykuyu sevse meme için on kere kalkmaz ki gündüz iyi beslenen çocuk gece acıkmak zaten dediler..o yüzden ben kabullendim artık

valla bende artık kendimi kandırmıyorum sadece diliyorum inşallah uyur diyorum uykuya düşkün olmadığı çok net artık

hastasıyız derler ya heh tam o duyguyla yaklaşıyorum sana ay o bir buçuk lirayı sessiz sedasız oraya bırakmak en güzeli olurmuş aslında hiçbişi demesen bile o parayı görmek en güzel ders olurdu
İşte benim olayım sessizce yapmamak, bi temiz rezil ederim ki bi daha ne bana ne başkasına yapamasın. Sessizce yapsam ikimiz arasında kalır, zaten bınları yapan insan utanmaz da. Ama elalem korkusuna bi daha tövbe eder

Ay bunları ölsem diyemem helal olsun yapanada.
ama desem yeriydi yani. Keşke parasını bıraksaymıştım ekmeğin hiç aklıma gelmedi. Sonradan kızdım kendime yedirmeseydim keşke ekmeğide diye. Gönüllü verilmemiş lokma geçirmeseydim keşke boğazından.
bi daha hayatta gitmem sorarsa da açık açık derim. Ben daha çok şok oldum bişey diyemedim remen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…