2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ne gıcıkmış ben olsam ben de adımimi bile atmam bidaha.

Eşine söyleseydin keşke gidip alsaydı ekmek kızına :)

Yorumu okurken kimin yazdığını görmeden sen olduğunu bildim

Yorumu okurken kimin yazdığını görmeden sen olduğunu bildim
Ama haksız mıyım. Bak ben doğum yaptığım ilk aylarda üzerime bir atalet çökmüştü ayy kimsenin cevabını veremiyorum anam bi baktım herkes vurun abalıya modunda. Ne alınmak ne surat yapmak ne de hanım hanımcık olmak yaramıyor insanlara yaw. Allahtan sonra lohusalık gitti de ben de kendime geldim. Hayattaki mottom "deli deliyi görünce sopasını saklarmış" o yüzden hayatta altta kalmam

Çok haklısın canım. Ben işyerinde fark ediyorum.ben ses çıkarmadığımdan bana istedikleri gibi konuşuyorlar. Gerçi artık bende az çok cevap veriyorum :) ama bazı arkadaşlara şimdi ters bişey der die bişey diyemiyorlar. Keşke bende hazır cvp olabilsem

Her zaman olaylara farkli, orjinal bakis açısıyla yaklasiyorsun hoşuma gidiyor seni okumak.

Her zaman olaylara farkli, orjinal bakis açısıyla yaklasiyorsun hoşuma gidiyor seni okumak.
Teşekkür ederim :) aslında tahammül edemiyorum iyi niyetli insanların üzerine giden onlara saldıran tipleri. Normalde beni tanısan çok iyi biriyimdir, insanların hassasiyetlerini gözetirim kırmamaya çalışırım. hani burdan cazgır falan sanmayın beni ama o tahammül edemediğim tiplere de tırnaklarımı göstermem lazım ki bana saldıramasınlar

Bende bidaha asla gitmezdim evine. Hatta gelmek istesede kabul etmezdim. Acaba ekmegi yerlere döker diye mi vermedi. Hani bazı anneler rahat ya öyle mi düşündü ki.
Bu kızın yine iştahı azaldı off zorla yiyiyor her yemek faslı bir saat sürüyor
İştah şurubu kullanıyormusun ? Bizde çok şükür çok işe yaradı.

@Apriori123 sen sormuştun sanırım diş fırçasını. Haftasonu chiccodan aldk. Dişinden çok dilini fırçaladı aren. Bide macununu yedi. Sonra ben fırçaladım dişlerini. Çok hoşuna gitti. Daha öncede fırça çok aldm ama hep ısırıyordu. Bak bu kutusuda var.

Ben de bunj beğenmiştim avm de görmüştüm. Almayı düşündüm de o yüzden sordum burada. Alayım ben de ya başlasın yavaş yavaş belki tükürüp çıkarmayı da öğretirim :)

Öyle düşünmesi mümkün değil canım. Ben gökçenin altına üzerine sereceğim örtüye kadar yanımda taşırım hep ben. Kimisi rahatsız olur diye dediğin gibi.
heraldr misafir istemiyodu eşi de ısrar etti o da sinir olup sana yansıttı diyo rşimde. Başka bişeyde gelmiyo aklıma.
İnşallah gelmek falan istemezler. Eşimde ben de hayır deme konusunda pek iyi sayılmayız.

Hayır canım hiç kullanmadim iştah şurubu normalde fena değil iştahı ama arada bir böyle istahsizlasiyor neden bilmiyorum hangi şurubu kullaniyorsun devam ederse kullanırım bende

Eşim benimle uyumuyosun diye küstü gitti.
10 da uykusu geliyo. Git yat diyorum beraber yatalım diyo. Uykum yok diyorum hep böyle yapıyosun diyo. 12 de yatasam yine zor uyuyorum ben. Kafamı dinlemem lazım. Oyun oynamam kitap okumam boş boş müzik dinlemem tembellik etmem lazım diyorum anlamıyo.
O uyuyunca geri kalkıyım diyorum. Bu seferde ben çocukmuyum uyutup kaçıyosun diyo.
Bu da doru sanki çocuk tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…