- 14 Ocak 2015
- 1.961
- 3.671
- 138
- 42
Ne gıcıkmış ben olsam ben de adımimi bile atmam bidaha.Cumartesi günü eşim kuzenime gidelim mi akşam dedi. Bakarız dedim direk aramış müsaitmisiniz diye. Gelin dediler sonradan arayıp.
Aynı gün haber verip yemeğe gitmek olmaz dedim eşime yemeğimizi yiyelim çay içer geliriz dedim. İlk defa gidiyoruz bi de.
Neyse gittik beyler sigaraya çıktılar. Kız bu gün eşime süpriz hazırlamıştım ne güzel heyecanla brkliyodum gelmesini aradı eşim misafir geliyo dedi, sinir oldum dedi. Güldü sonra:) kusura bakmayın planınızı bozduysak dedim. Ben siz gelmeden hallettim bile dedi.
Neyse onu geçtim. Gökçe acıkınca yemeğini yedireyim dedim. Bi yere gidetken termos tencereye çorbayı koyarım. Kaşığa ekmeğe çocuğun altına sereceğim beze kadar götürürüm yanımda. Bişeyde istemedim kızdan. Ekmek unutmuşum bu sefer. Gökçe de minik minik bölüp kaşığa rkmek atıyo ekmek istedi. Kıza sordum ekmeğiniz varsa verebilir misin azıcık diye. Ayy yok malesef dedi. Hani minik bölük pörçük kalır ya genelde minik bi parça olsa da olur bayat falan farketmez yemez zaten dedim. Sepeti açtı aa çok şanslısın gökçe diyip yarım ekmek verdi :) bayat falanda değildi üstelik
Teşekkür ettim yedirdim. O içeri gitmişti. Topladım herşeyi masayı falan yanımda ki peçeteyle sildim. Ekmeğide sepete koyayım dedim. İçinde bir ekmek daha vardı.
O kadar sinir oldum ki. İnsan evine gelen misafirden ekmek esirger mi ya. Ufacık çocuk için istiyorum bi de. Ben evde yoksada biri istese eşimi gönderir aldırırım hemen. Daha önce bana sinir oldu desem kızı bi düğününde gördüm bi de tüm ailenin toplandığı bi yerde oturup konuşmuşluğumux bile yok
Bi daha mecbur kalmadıkça asla gitmem.
Eşine söyleseydin keşke gidip alsaydı ekmek kızına :)Cumartesi günü eşim kuzenime gidelim mi akşam dedi. Bakarız dedim direk aramış müsaitmisiniz diye. Gelin dediler sonradan arayıp.
Aynı gün haber verip yemeğe gitmek olmaz dedim eşime yemeğimizi yiyelim çay içer geliriz dedim. İlk defa gidiyoruz bi de.
Neyse gittik beyler sigaraya çıktılar. Kız bu gün eşime süpriz hazırlamıştım ne güzel heyecanla brkliyodum gelmesini aradı eşim misafir geliyo dedi, sinir oldum dedi. Güldü sonra:) kusura bakmayın planınızı bozduysak dedim. Ben siz gelmeden hallettim bile dedi.
Neyse onu geçtim. Gökçe acıkınca yemeğini yedireyim dedim. Bi yere gidetken termos tencereye çorbayı koyarım. Kaşığa ekmeğe çocuğun altına sereceğim beze kadar götürürüm yanımda. Bişeyde istemedim kızdan. Ekmek unutmuşum bu sefer. Gökçe de minik minik bölüp kaşığa rkmek atıyo ekmek istedi. Kıza sordum ekmeğiniz varsa verebilir misin azıcık diye. Ayy yok malesef dedi. Hani minik bölük pörçük kalır ya genelde minik bi parça olsa da olur bayat falan farketmez yemez zaten dedim. Sepeti açtı aa çok şanslısın gökçe diyip yarım ekmek verdi :) bayat falanda değildi üstelik
Teşekkür ettim yedirdim. O içeri gitmişti. Topladım herşeyi masayı falan yanımda ki peçeteyle sildim. Ekmeğide sepete koyayım dedim. İçinde bir ekmek daha vardı.
O kadar sinir oldum ki. İnsan evine gelen misafirden ekmek esirger mi ya. Ufacık çocuk için istiyorum bi de. Ben evde yoksada biri istese eşimi gönderir aldırırım hemen. Daha önce bana sinir oldu desem kızı bi düğününde gördüm bi de tüm ailenin toplandığı bi yerde oturup konuşmuşluğumux bile yok
Evet biliyorum hatta peynir diye alıyorumKizlar buyumix in aslinda meyveli yogurt degilde meyveli peynir oldugunu biliyormuydunuz icindekileri okudumda hep yogurt diye aldigim megerse peynirmis
bileydim bmyle olacağını hayrina onlarada bi kac tane aldirirdim :)Eşine söyleseydin keşke gidip alsaydı ekmek kızına :)
Yorumu okurken kimin yazdığını görmeden sen olduğunu bildimNe terbiyesiz biriymiş. Ben olsam ekmek kutusuna bozuk 1,5 tl bırakırdım, sonra da içerde kendi eşime ama onların da duyacağı şekilde "hadi eve gidelim zaten bugüne planları varmış hatta sen aradığında da sinir olmuş derdim. Bir de kıza dönüp, canım boşuna evde olan bi lokma ekmeği esirgedin bebeğimden, ben bi ekmek parası koydum kuyuya alıp afiyetle yersin derdim. Artık biz gidince karı koca Nasıl bi kavga ederler onların işi . Bitti mi bitmedi, ondan sonra gittiğim her misafirlikte yaaaa biz de geçen yeni gelinin evine gittik diye başlayıp onun yaptıklarını anlatırdım :))
Ama ben biraz fazla pisim bu konularda sen yine de efendiliğini bozma bence
Ama haksız mıyım. Bak ben doğum yaptığım ilk aylarda üzerime bir atalet çökmüştü ayy kimsenin cevabını veremiyorum anam bi baktım herkes vurun abalıya modunda. Ne alınmak ne surat yapmak ne de hanım hanımcık olmak yaramıyor insanlara yaw. Allahtan sonra lohusalık gitti de ben de kendime geldim. Hayattaki mottom "deli deliyi görünce sopasını saklarmış" o yüzden hayatta altta kalmamYorumu okurken kimin yazdığını görmeden sen olduğunu bildim
Çok haklısın canım. Ben işyerinde fark ediyorum.ben ses çıkarmadığımdan bana istedikleri gibi konuşuyorlar. Gerçi artık bende az çok cevap veriyorum :) ama bazı arkadaşlara şimdi ters bişey der die bişey diyemiyorlar. Keşke bende hazır cvp olabilsemAma haksız mıyım. Bak ben doğum yaptığım ilk aylarda üzerime bir atalet çökmüştü ayy kimsenin cevabını veremiyorum anam bi baktım herkes vurun abalıya modunda. Ne alınmak ne surat yapmak ne de hanım hanımcık olmak yaramıyor insanlara yaw. Allahtan sonra lohusalık gitti de ben de kendime geldim. Hayattaki mottom "deli deliyi görünce sopasını saklarmış" o yüzden hayatta altta kalmam
Her zaman olaylara farkli, orjinal bakis açısıyla yaklasiyorsun hoşuma gidiyor seni okumak.Ne terbiyesiz biriymiş. Ben olsam ekmek kutusuna bozuk 1,5 tl bırakırdım, sonra da içerde kendi eşime ama onların da duyacağı şekilde "hadi eve gidelim zaten bugüne planları varmış hatta sen aradığında da sinir olmuş derdim. Bir de kıza dönüp, canım boşuna evde olan bi lokma ekmeği esirgedin bebeğimden, ben bi ekmek parası koydum kuyuya alıp afiyetle yersin derdim. Artık biz gidince karı koca Nasıl bi kavga ederler onların işi . Bitti mi bitmedi, ondan sonra gittiğim her misafirlikte yaaaa biz de geçen yeni gelinin evine gittik diye başlayıp onun yaptıklarını anlatırdım :))
Ama ben biraz fazla pisim bu konularda sen yine de efendiliğini bozma bence
Teşekkür ederim :) aslında tahammül edemiyorum iyi niyetli insanların üzerine giden onlara saldıran tipleri. Normalde beni tanısan çok iyi biriyimdir, insanların hassasiyetlerini gözetirim kırmamaya çalışırım. hani burdan cazgır falan sanmayın beniHer zaman olaylara farkli, orjinal bakis açısıyla yaklasiyorsun hoşuma gidiyor seni okumak.
Bende bidaha asla gitmezdim evine. Hatta gelmek istesede kabul etmezdim. Acaba ekmegi yerlere döker diye mi vermedi. Hani bazı anneler rahat ya öyle mi düşündü ki.Cumartesi günü eşim kuzenime gidelim mi akşam dedi. Bakarız dedim direk aramış müsaitmisiniz diye. Gelin dediler sonradan arayıp.
İştah şurubu kullanıyormusun ? Bizde çok şükür çok işe yaradı.Bu kızın yine iştahı azaldı off zorla yiyiyor her yemek faslı bir saat sürüyor
Ben de bunj beğenmiştim avm de görmüştüm. Almayı düşündüm de o yüzden sordum burada. Alayım ben de ya başlasın yavaş yavaş belki tükürüp çıkarmayı da öğretirim :)@Apriori123 sen sormuştun sanırım diş fırçasını. Haftasonu chiccodan aldk. Dişinden çok dilini fırçaladı aren. Bide macununu yedi. Sonra ben fırçaladım dişlerini. Çok hoşuna gitti. Daha öncede fırça çok aldm ama hep ısırıyordu. Bak bu kutusuda var.
Eki Görüntüle 1774521
Öyle düşünmesi mümkün değil canım. Ben gökçenin altına üzerine sereceğim örtüye kadar yanımda taşırım hep ben. Kimisi rahatsız olur diye dediğin gibi.Bende bidaha asla gitmezdim evine. Hatta gelmek istesede kabul etmezdim. Acaba ekmegi yerlere döker diye mi vermedi. Hani bazı anneler rahat ya öyle mi düşündü ki.
İştah şurubu kullanıyormusun ? Bizde çok şükür çok işe yaradı.
Hayır canım hiç kullanmadim iştah şurubu normalde fena değil iştahı ama arada bir böyle istahsizlasiyor neden bilmiyorum hangi şurubu kullaniyorsun devam ederse kullanırım bendeBende bidaha asla gitmezdim evine. Hatta gelmek istesede kabul etmezdim. Acaba ekmegi yerlere döker diye mi vermedi. Hani bazı anneler rahat ya öyle mi düşündü ki.
İştah şurubu kullanıyormusun ? Bizde çok şükür çok işe yaradı.
Daha da uyku yok bize:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?