2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Evet ya kv de de sen yokken hiç ağlamadı diyo mesela ana benimle sürekli ağlıyo artık fenalık geliyo banada sürekli mızmız yaz gelsin artık :)

Evet ya kv de de sen yokken hiç ağlamadı diyo mesela ana benimle sürekli ağlıyo artık fenalık geliyo banada sürekli mızmız yaz gelsin artık :)
Sanki bizi anlatmissin ya.nsil oyalarim diye dusunmekten helak oluyorum. Can sikintisindam kek kurabiye yapiyoruz. Ama cocuklar da hakli evde ben bile bunaliyorum. Dun hava guzel diye ciktik yordum baya. Aksam da keyifliydu ve erken uyudu.

Ben de yazi buyuuuuuk hevesle bekliyorum.

Gerçekten artık yaz gelsede biraz nefes alsak. Dün hava çok güzel diye çıkardım. Nasıl mutlu mutlu dolaşıyo. Akşamlarıda kolay uykuya dalıyo. Gerçi gece pek iyi geçmedi ama başka bişeyden o bence.
Bu günde çok güzel. Uyansın yemeğini yedirip direk dışarı çıkarcam

Bugün hava çok güzel şimdi uyuyo betül uyansın çorba içirip dışarı çıkartcam bakalım hem banada hareket olur evde otur otur bende bunaldım

Kizlar suan parktayim elif bebek vardiya annesi dogumda vefat eden oda burda cok iyi cok mutlu merak edenler icin soyluyorum umarim hep böyle mutlu olur
Ay arada aklıma geliyodu. Bende psikopat gibi bu tür şeyleri düşünür düşünür dururum kafamda içim rahat etmez bi türlü. Çok sevindim duyduğuma İnşallah hep mutlu olur

Bardakla portakal suyu verdim kaşık aldı onla içmeye çalışıyo.
Bardağı hiç sevmiyo niyeyse

Bardakla portakal suyu verdim kaşık aldı onla içmeye çalışıyo.
Bardağı hiç sevmiyo niyeyse
bende bardağa alışsın istiyorum artık ama ben verince istemiyo kendide birden kafasınba dikiyo üstü başı su oluyo nasıl alıştırcam bilmiyorum

@minnakkartal Canim ben kulplu cay bardaginin icine bi iki damla kadar koyuyordum once onu icmeye alisti gitgide arttirdim simdi 2 yudum kadar koyuyorum bi yudum dökerek icip bekleyip sonra ikinci yudumu iciyor zamnlada dokmeyecek diye umut ediyorum

bende bardağa alışsın istiyorum artık ama ben verince istemiyo kendide birden kafasınba dikiyo üstü başı su oluyo nasıl alıştırcam bilmiyorum
aynen dikiyo direk kafaya. Bardağın kenarlarından dökülüyo. Ben bardağı tutmayım diye hızlıca ağzına götürüyo bazen ağzını tutturamıyo çenesine dayayıp dikiyp bardağı :))Az koyunca da koy koy diyo.
Kaşıkla içmeye bayılıyo ama. İçmediği içinde bayılıyo olabilir gerçi. Yarı yolda dökülüyo bi damla anca geçiyodur boğazından.
Pipete devam hala

Babamın dükkana geldik burda yakında park var kaçıyo kaçıyo parka gidiyo :) bi de koşa koşa gidiyo yetişemezsin yani :) oynuyodu aldım geldim yemek yedi kaçtı gitti yine bizim orda yok düzgün park burda ipini koparıyo yürüyebilceği biyer bile yok ya anca oturuyo arabasında

az koyunca kesinlikle istemiyo koy koy diyo neyse daha zamanı var demekki

pipet istemiyo artık mira öğürüyo suyu hala biberondan içiyo o yüzden

Canım aynı elif adayı anlatmışsın iş yapamıyorum oyun oynuyoruz ondan da sıkılıyor babam uğruyor hergün onu bile istemiyor. Dışarı çıkınca duruyor allahtan ama ev gezmesi alışveriş merkezi yani kapalı alanlarda çok huysuz bazen çok sinirleniyorum ama yansıtmamaya çalışıyorum öyle anlarda sıkı sıkı sarılıyorum hem o hem ben sakinleşiyoruz.huysuz ağlak bir kızım var kabulleniyorum en azından dert yapmıyorum kendime. Canım sende bir süre huyuna git ama çok müsamahakarda olma belki sizinki geçici bir dönemdir.

Bizimki de huysuz ama şu ana kadarki en tatlı en sevimli Zaman'ı bence :) yani artık bebek galan değil bildiğin çocuk oldu. Böyle kendi minik aklıyla yaptığı hinlikler cinlikler, yarım yamalak konuşmalar falan. Bu aralar ilk kez azaddan şikayetçi değilim ki daha fazla yormasına rağmen. Hele sokaktaki hallerimiz ibretlik ama çok komik ve şirin :) Baya baya kanka olduk biz oğluşla

Bizde sizin gibiyiz bende son günlerde büyüdüğünü hisseder oldum biraz daha rahatladım sanki eskiye nazaran:)

Allah bozmasın canım Allah muhabbetinizi artırsın. Bencede çok tatlılar huysuzluklarına rağmen.

Bizde sizin gibiyiz bende son günlerde büyüdüğünü hisseder oldum biraz daha rahatladım sanki eskiye nazaran:)
Valla ben eskiye nazaran daha fazla yoruluyorum ama artık beni anlaması ve kendince bana laf yetiştirmesine bayılıyorum :)) resmen karşımda bir birey var ve anlaşamadığımız zamanlarda çok komik oluyoruz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…