Evet ya kv de de sen yokken hiç ağlamadı diyo mesela ana benimle sürekli ağlıyo artık fenalık geliyo banada sürekli mızmız yaz gelsin artık :)sanırım bu bebişlerin nazı annelerine annem diyoki mira benimle ve seninle iki farklı çocuk gibi eğer sana yaptıklarını bana yapsa böyle bakamam diyo geçen arkadaşlarımıza gittik beş dakika konuşmama oturmama fırsat vermedi bi tek park da çok verimli geçiyo zaman evdeyken fenalardayız enerjisini atamıyo bi türlü
Sanki bizi anlatmissin ya.nsil oyalarim diye dusunmekten helak oluyorum. Can sikintisindam kek kurabiye yapiyoruz. Ama cocuklar da hakli evde ben bile bunaliyorum. Dun hava guzel diye ciktik yordum baya. Aksam da keyifliydu ve erken uyudu.Evet ya kv de de sen yokken hiç ağlamadı diyo mesela ana benimle sürekli ağlıyo artık fenalık geliyo banada sürekli mızmız yaz gelsin artık :)
Bugün hava çok güzel şimdi uyuyo betül uyansın çorba içirip dışarı çıkartcam bakalım hem banada hareket olur evde otur otur bende bunaldımSanki bizi anlatmissin ya.nsil oyalarim diye dusunmekten helak oluyorum. Can sikintisindam kek kurabiye yapiyoruz. Ama cocuklar da hakli evde ben bile bunaliyorum. Dun hava guzel diye ciktik yordum baya. Aksam da keyifliydu ve erken uyudu.
Ben de yazi buyuuuuuk hevesle bekliyorum.
Ay arada aklıma geliyodu. Bende psikopat gibi bu tür şeyleri düşünür düşünür dururum kafamda içim rahat etmez bi türlü. Çok sevindim duyduğuma İnşallah hep mutlu olurKizlar suan parktayim elif bebek vardiya annesi dogumda vefat eden oda burda cok iyi cok mutlu merak edenler icin soyluyorum umarim hep böyle mutlu olur
iyi iyi az bişey kaldı şişlik@oslew gecmis olsun cnm nasil oldu oyku
bende bardağa alışsın istiyorum artık ama ben verince istemiyo kendide birden kafasınba dikiyo üstü başı su oluyo nasıl alıştırcam bilmiyorumBardakla portakal suyu verdim kaşık aldı onla içmeye çalışıyo.
Bardağı hiç sevmiyo niyeyse
aynen dikiyo direk kafaya. Bardağın kenarlarından dökülüyo. Ben bardağı tutmayım diye hızlıca ağzına götürüyo bazen ağzını tutturamıyo çenesine dayayıp dikiyp bardağı :))Az koyunca da koy koy diyo.bende bardağa alışsın istiyorum artık ama ben verince istemiyo kendide birden kafasınba dikiyo üstü başı su oluyo nasıl alıştırcam bilmiyorum
az koyunca kesinlikle istemiyo koy koy diyo neyse daha zamanı var demekki@minnakkartal Canim ben kulplu cay bardaginin icine bi iki damla kadar koyuyordum once onu icmeye alisti gitgide arttirdim simdi 2 yudum kadar koyuyorum bi yudum dökerek icip bekleyip sonra ikinci yudumu iciyor zamnlada dokmeyecek diye umut ediyorum
pipet istemiyo artık mira öğürüyo suyu hala biberondan içiyo o yüzdenaynen dikiyo direk kafaya. Bardağın kenarlarından dökülüyo. Ben bardağı tutmayım diye hızlıca ağzına götürüyo bazen ağzını tutturamıyo çenesine dayayıp dikiyp bardağı :))Az koyunca da koy koy diyo.
Kaşıkla içmeye bayılıyo ama. İçmediği içinde bayılıyo olabilir gerçi. Yarı yolda dökülüyo bi damla anca geçiyodur boğazından.
Pipete devam hala
Burasıda aynı canım tam bahar havası mis gibiBurası feci sıcak. Bi tshirt bi hırka giymiştim içime terledim ceketi falan çıkardım. Yaz günü gibi resmen.
Canım aynı elif adayı anlatmışsın iş yapamıyorum oyun oynuyoruz ondan da sıkılıyor babam uğruyor hergün onu bile istemiyor. Dışarı çıkınca duruyor allahtan ama ev gezmesi alışveriş merkezi yani kapalı alanlarda çok huysuz bazen çok sinirleniyorum ama yansıtmamaya çalışıyorum öyle anlarda sıkı sıkı sarılıyorum hem o hem ben sakinleşiyoruz.huysuz ağlak bir kızım var kabulleniyorum en azından dert yapmıyorum kendime. Canım sende bir süre huyuna git ama çok müsamahakarda olma belki sizinki geçici bir dönemdir.Kızlar ya derdim çok yine betüle hiç söz geçiremiyorum saçlarını toplıcam ağlıyo yıkanacak ağlıyo altı değişecek ağlıyo çorap giyrcek ağlıyo valla bazen yılıyorum ikinci çocuk fikri dehşete düşürüyo beni, valla aynı şeyleri sil baştan nasıl yaşarım diye korkuyorum evime biri gelse durmuyo gittimiz yerde durmuyo yerinde zaten durmuyo arabada oto koltupunu zaten kaldırdık her 30 dk dan fazla yolculuk eziyete dönüyo eşimde hala eskisi gibi çıkalım gezelim havalarında ama olmuyo işte çıkalım hava al açılırsın diyo mesela ben daha sinirlenip geliyorum benden başka kimseyle durmak istemiyo annem gelse az ilgileneyim diyo kıyamet kopuyo babaannesine bıraktım mı biraz duruyo ama bende yanlarındaysam yine kıyamet benimle duracak
Evde hiç iş yapmıcam hep onunla ya oynucam ya aynı odada oturcam tv zaten açık bazen ondanda fenalık basıyo izliyo diye ama tv de olmasa hiç nefes alamam
Sizinde böyle mi ya betül mü çok huysuz annem ablam hiç böyle çocuk görmedik diyolar bi oyun grubu olsa götürecem o da yok
Bizde sizin gibiyiz bende son günlerde büyüdüğünü hisseder oldum biraz daha rahatladım sanki eskiye nazaran:)Bizimki de huysuz ama şu ana kadarki en tatlı en sevimli Zaman'ı bence :) yani artık bebek galan değil bildiğin çocuk oldu. Böyle kendi minik aklıyla yaptığı hinlikler cinlikler, yarım yamalak konuşmalar falan. Bu aralar ilk kez azaddan şikayetçi değilim ki daha fazla yormasına rağmen. Hele sokaktaki hallerimiz ibretlik ama çok komik ve şirin :) Baya baya kanka olduk biz oğluşla
Allah bozmasın canım Allah muhabbetinizi artırsın. Bencede çok tatlılar huysuzluklarına rağmen.Bizimki de huysuz ama şu ana kadarki en tatlı en sevimli Zaman'ı bence :) yani artık bebek galan değil bildiğin çocuk oldu. Böyle kendi minik aklıyla yaptığı hinlikler cinlikler, yarım yamalak konuşmalar falan. Bu aralar ilk kez azaddan şikayetçi değilim ki daha fazla yormasına rağmen. Hele sokaktaki hallerimiz ibretlik ama çok komik ve şirin :) Baya baya kanka olduk biz oğluşla
Valla ben eskiye nazaran daha fazla yoruluyorum ama artık beni anlaması ve kendince bana laf yetiştirmesine bayılıyorum :)) resmen karşımda bir birey var ve anlaşamadığımız zamanlarda çok komik oluyoruz :)))Bizde sizin gibiyiz bende son günlerde büyüdüğünü hisseder oldum biraz daha rahatladım sanki eskiye nazaran:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?