Ben en çok 6-12 ay arası çektimAllah bozmasın canım Allah muhabbetinizi artırsın. Bencede çok tatlılar huysuzluklarına rağmen.
Canım aynı elif adayı anlatmışsın iş yapamıyorum oyun oynuyoruz ondan da sıkılıyor babam uğruyor hergün onu bile istemiyor. Dışarı çıkınca duruyor allahtan ama ev gezmesi alışveriş merkezi yani kapalı alanlarda çok huysuz bazen çok sinirleniyorum ama yansıtmamaya çalışıyorum öyle anlarda sıkı sıkı sarılıyorum hem o hem ben sakinleşiyoruz.huysuz ağlak bir kızım var kabulleniyorum en azından dert yapmıyorum kendime. Canım sende bir süre huyuna git ama çok müsamahakarda olma belki sizinki geçici bir dönemdir.
Beni tek yoran sürekli evi toplamak çekmeceleri bosaltiyor sürekli evi dağıtıyor onun dışında fena değil önceden çok çabuk herşeye aglardi sinirlenirdi kafasını vururdu çok şükür onları bıraktı biraz daha ılımlı davranıyorValla ben eskiye nazaran daha fazla yoruluyorum ama artık beni anlaması ve kendince bana laf yetiştirmesine bayılıyorum :)) resmen karşımda bir birey var ve anlaşamadığımız zamanlarda çok komik oluyoruz :)))
Ben o işi saldım valla, temizliğimi yapıp bırakıyorum. Dağınıklığa bi çözüm bulamadım ben de her şey her yerde:)Beni tek yoran sürekli evi toplamak çekmeceleri bosaltiyor sürekli evi dağıtıyor onun dışında fena değil önceden çok çabuk herşeye aglardi sinirlenirdi kafasını vururdu çok şükür onları bıraktı biraz daha ılımlı davranıyor
Defalarca topluyorum ama yok usanmadan dağıtıyor gündüz ben topluyorum akşam eşim gelince birazda sen topla diyorum ona toplatiyorumBen o işi saldım valla, temizliğimi yapıp bırakıyorum. Dağınıklığa bi çözüm bulamadım ben de her şey her yerde:)
Park yaradı bize tam 1 saat yürüdü parkta çok durmadık çocuklarla pek anlaşamıyo henüz yollara oturduk yaş topladık kedi köpek karga kovaladık bu saatte hiç uyumazdı şimdi uyuyakaldı
Bende ardında bıraktığı enkazı toplıcam
Defalarca topluyorum ama yok usanmadan dağıtıyor gündüz ben topluyorum akşam eşim gelince birazda sen topla diyorum ona toplatiyorum
Ben bunu yapmayı sürekli deniyorum. O da bana oyun yapıp sepeti hepsini topladıktan sonra devirip birde Aaaa diyo üzerinede gülüyo.Aslında ben Azad'a oyun yaptım uyumadan önce oyuncaklarını toplatıyorum kutulara koyuyoruz sonra uyumaya gidiyoruz :)) çalışsın sıpa işi ne
Aynısını ecede yapıyor ben toplarken yanıma geliyor o da topluyor bitince hoop hepsini geri dokuyor ayrıca ecede mandallari çok seviyor evin her köşesinden mandal topluyorum:))Ben bunu yapmayı sürekli deniyorum. O da bana oyun yapıp sepeti hepsini topladıktan sonra devirip birde Aaaa diyo üzerinede gülüyo.
Hele o mandallar varya. Hepsini çöpe atıcam bi gün. Ben topluyorum o başından aşağı boşaltıyo
Ben bunu yapmayı sürekli deniyorum. O da bana oyun yapıp sepeti hepsini topladıktan sonra devirip birde Aaaa diyo üzerinede gülüyo.
Hele o mandallar varya. Hepsini çöpe atıcam bi gün. Ben topluyorum o başından aşağı boşaltıyo
Aynısını ecede yapıyor ben toplarken yanıma geliyor o da topluyor bitince hoop hepsini geri dokuyor ayrıca ecede mandallari çok seviyor evin her köşesinden mandal topluyorum:))
Ay allah korusun. Bende evde toka yayı gibi yaylı olan mandalları kaldırdım. Kalemlerin içindeki normal yaylardan olanlardam aldım. Ağxına atma huyunu bıraktı çok şükür ama olurda gözümden kaçarsa sivri olmasın en azındanBen misafirliğe gittiğimde genelde mandal isterim oyuncak niyetine oynasın diye ama en son bi mandalı kırıp metal yayı ağzına attığından beri mandal falan vermiyorum eline. Evde de balkonda duruyor ve asla o balkona giremiyor azad
Aynen canım ya. Hani doğru düzgün oynamazda. Ama elinde gezdirip duruyoAynısını ecede yapıyor ben toplarken yanıma geliyor o da topluyor bitince hoop hepsini geri dokuyor ayrıca ecede mandallari çok seviyor evin her köşesinden mandal topluyorum:))
Aslında ben Azad'a oyun yaptım uyumadan önce oyuncaklarını toplatıyorum kutulara koyuyoruz sonra uyumaya gidiyoruz :)) çalışsın sıpa işi ne
İnşallah hep mutlu olur elifcik.Kizlar suan parktayim elif bebek vardiya annesi dogumda vefat eden oda burda cok iyi cok mutlu merak edenler icin soyluyorum umarim hep böyle mutlu olur
Bende bayılıyorum bu hallerine. Ne desem yapıyo. Tabi işine gelmiyorsa duymuyor haspaValla ben eskiye nazaran daha fazla yoruluyorum ama artık beni anlaması ve kendince bana laf yetiştirmesine bayılıyorum :)) resmen karşımda bir birey var ve anlaşamadığımız zamanlarda çok komik oluyoruz :)))
Ben dinliyo gibi gözüküp dinlemiyorum öyle durumlarda genelde ve evet hele de hoşlanmadığım biriyse kafamda olan azıcık boş yeride onunla meşgul etmek hiç işime gelmiyoYiğit böyle parkta falan oynadığı zaman gelince hemen öğle uykusuna yatiyo bayada uyuyo.ben sabahtan bütün evi toparladim yemeği yaptım. Bi kaç gündür hiç dinlenemiyodum ozelliklede beynim yorgun bi kafa dinlemeye ihtiyacım var.dedimki işleri ayarladim nasılsa yiğitte gelince uyur o uyuyunca hiç bi işe bakmiyim biraz kafami dinleyim uzanıp dinleniyim uyanana kadar falan dedim. Eve geldik çocuklar yemeğini yedi ler yiğiti uyutacaktimki kapı çaldı ve bütün hayallerim yerle bir gorumcem. Ve saat altida kalktı konuştu konuştu anlattı durdu. Benim kafa bi dünya gene. Sizinde öylemi kızlar benim kafam hiç goturmuyo uzun Sohbetleri konuşmaları oturmalari. Zaten evde o kadar çok curcuna bi sürü ses varki dışardan gelene konuşana kafamda yer kalmamış artık benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?