2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Allah bozmasın canım Allah muhabbetinizi artırsın. Bencede çok tatlılar huysuzluklarına rağmen.
Ben en çok 6-12 ay arası çektim Bebek anlamaz dinlemez, yemez uyumaz, kusar ha kusar (( çok şükür 1 yaş sonrası sihirli değneğin ucunu gördüm inşallah iki yaşta tam adama döner :))

Sen yansıtmıyomuşsun ne güzel ben kızıyorum betüle ama faydaetmiyo tabi

Az önce arkadaş vardı eceden küçük oğlu var ecenin ahşap puzzle ni oynamak istedi ece kıyameti kopardı resmen kesinlikle elletmiyor arkadasa tek sevdiği bu puzzle dedim o da normal paylaşmak istememesi dedi gel saklayalim diyorum ağlıyor çocuğun yanında oynayacak ama çocuk ellemesin istiyor elletmeyince çocuk ağlıyor puzzlemiz çok değerli kızlar:))

Valla ben eskiye nazaran daha fazla yoruluyorum ama artık beni anlaması ve kendince bana laf yetiştirmesine bayılıyorum :)) resmen karşımda bir birey var ve anlaşamadığımız zamanlarda çok komik oluyoruz :)))
Beni tek yoran sürekli evi toplamak çekmeceleri bosaltiyor sürekli evi dağıtıyor onun dışında fena değil önceden çok çabuk herşeye aglardi sinirlenirdi kafasını vururdu çok şükür onları bıraktı biraz daha ılımlı davranıyor

Ben o işi saldım valla, temizliğimi yapıp bırakıyorum. Dağınıklığa bi çözüm bulamadım ben de her şey her yerde:)

Bizde iyiyiz çok şükür. Evde huysuzluğu pek yok. Bi tek iştahsız epeydir. Onuda takmıyorum artık. Koyuyorum yerse yiyo yemezse kaldırıyprum. Sonra benden iyisi olmuyo zaten. Genelde söylediklerimi yapar. İstemediğim şeyler yaparsada yönlendiriyorum. hemrn hemen her iş için bi çözüm geliştirdim resmen. Dağınıklık asla eksik olmuyo tabi. temizlikte yarım yamalak.Paçamda bacaklarımın arasında gezipduruyp ama alıştım.İşi komikliğe vuruyoruö. Yoksa sinirleniyorum çünkü.
Dışarı çıkınca da kendimde gezeyim gibi bi beklenti içerisine asla girmiyorım. Girersem sinirleniyorum çünkü. Keyfince geziyo.
Ama sadece ikimiz iyiyiz. diğer insanlar dediklerini anlamayınca sinir oluyo hemen yanıma geliyo. Artık her hareketinden ağlamasının şeklindrn bile neye ağladığını anlıyorum.
Avm deyiz eşim gel diye çağırıyo konuşuyo. Dinlemiyo onu asla. Ben diyince hemen elimi tutuyo. Yollarıda ezberlemiş. Karşıya geçerken kucağıma almama itiraz etmiyo artık.
Şu ara çok güzel anlaşıyoruz nazar değmesin.

Park yaradı bize tam 1 saat yürüdü parkta çok durmadık çocuklarla pek anlaşamıyo henüz yollara oturduk yaş topladık kedi köpek karga kovaladık bu saatte hiç uyumazdı şimdi uyuyakaldı

Bende ardında bıraktığı enkazı toplıcam

Eklentiler

• image.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 78

Defalarca topluyorum ama yok usanmadan dağıtıyor gündüz ben topluyorum akşam eşim gelince birazda sen topla diyorum ona toplatiyorum

Aslında ben Azad'a oyun yaptım uyumadan önce oyuncaklarını toplatıyorum kutulara koyuyoruz sonra uyumaya gidiyoruz :)) çalışsın sıpa işi ne

Aslında ben Azad'a oyun yaptım uyumadan önce oyuncaklarını toplatıyorum kutulara koyuyoruz sonra uyumaya gidiyoruz :)) çalışsın sıpa işi ne
Ben bunu yapmayı sürekli deniyorum. O da bana oyun yapıp sepeti hepsini topladıktan sonra devirip birde Aaaa diyo üzerinede gülüyo.
Hele o mandallar varya. Hepsini çöpe atıcam bi gün. Ben topluyorum o başından aşağı boşaltıyo

Aynısını ecede yapıyor ben toplarken yanıma geliyor o da topluyor bitince hoop hepsini geri dokuyor ayrıca ecede mandallari çok seviyor evin her köşesinden mandal topluyorum:))

Aynısını ecede yapıyor ben toplarken yanıma geliyor o da topluyor bitince hoop hepsini geri dokuyor ayrıca ecede mandallari çok seviyor evin her köşesinden mandal topluyorum:))

Ben misafirliğe gittiğimde genelde mandal isterim oyuncak niyetine oynasın diye ama en son bi mandalı kırıp metal yayı ağzına attığından beri mandal falan vermiyorum eline. Evde de balkonda duruyor ve asla o balkona giremiyor azad

Ay allah korusun. Bende evde toka yayı gibi yaylı olan mandalları kaldırdım. Kalemlerin içindeki normal yaylardan olanlardam aldım. Ağxına atma huyunu bıraktı çok şükür ama olurda gözümden kaçarsa sivri olmasın en azından

Valla ben eskiye nazaran daha fazla yoruluyorum ama artık beni anlaması ve kendince bana laf yetiştirmesine bayılıyorum :)) resmen karşımda bir birey var ve anlaşamadığımız zamanlarda çok komik oluyoruz :)))
Bende bayılıyorum bu hallerine. Ne desem yapıyo. Tabi işine gelmiyorsa duymuyor haspa ne istediğini biliyor artık. Ve kızdığım zaman üzülüp ağlıyor. Tamam affettim diyince gelip sarılıyor sımsıkı öpüyor falan. Çok tatlı ya. Artık isteyken daha bi çok özlüyorum sanki. Akşam olsun kizima gideyim derdindeyim.

Yigitle bizde parktaydik bugün kızım okuldan gelince parka koştuk hemen hava sanki yaz gelmiş gibiydi bugün. Allahım ne oynadı ne oynadı ablası da yanında olunca çok güzel vakit geçirdi. Kendi yasiti olan bebeklerin yanına gidip onlara bişey ler anlatmaya falan çalışıyo bide pek bi tatlı oluyo o zaman.

Yiğit böyle parkta falan oynadığı zaman gelince hemen öğle uykusuna yatiyo bayada uyuyo.ben sabahtan bütün evi toparladim yemeği yaptım. Bi kaç gündür hiç dinlenemiyodum ozelliklede beynim yorgun bi kafa dinlemeye ihtiyacım var.dedimki işleri ayarladim nasılsa yiğitte gelince uyur o uyuyunca hiç bi işe bakmiyim biraz kafami dinleyim uzanıp dinleniyim uyanana kadar falan dedim. Eve geldik çocuklar yemeğini yedi ler yiğiti uyutacaktimki kapı çaldı ve bütün hayallerim yerle bir gorumcem. Ve saat altida kalktı konuştu konuştu anlattı durdu. Benim kafa bi dünya gene. Sizinde öylemi kızlar benim kafam hiç goturmuyo uzun Sohbetleri konuşmaları oturmalari. Zaten evde o kadar çok curcuna bi sürü ses varki dışardan gelene konuşana kafamda yer kalmamış artık benim.

Ben dinliyo gibi gözüküp dinlemiyorum öyle durumlarda genelde ve evet hele de hoşlanmadığım biriyse kafamda olan azıcık boş yeride onunla meşgul etmek hiç işime gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…