2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Beklentileri vardir. belki

Beklentileri vardir. belki
Mal mal baktım mesaja
Yok canım yani nasıl desem bi sıkıntı yok. Mesele o değil.
Birlikte uyuyup birlikte kalkmamız lazımmış. Ben uyanıkken o uyursa olmazmış. Ha bide bekleyebiliyosa oturur benimle. Ya da inat eder oturma odasında yanımda uyur. Yalnız oturma burda der. Giderken beni kaldır gidelim odaya der.
Gökçe yokken kıyamıyodum gidiyodum ama şuan öylesini de benim psikolojim kaldırmıyo. Söylüyorum anlamıyo küçük bey

banim esimde az önce yatmaya gitti illa gel dedi mutfağı toplayacagim etrafı toplayacagim dedim bu saatte toplanirmiymis yarın yaparmisim yarına birakamam böyle dedim söylene söylene gidip yattı:))

Gelip sana yardım etse birlikte gitseniz eşin mutlu sen mutlu olsanız
Degilmi ama gözleri kapalı gitti yatak odasına duramaz o geç saate kadar akşam ece rahat bırakmıyor beni yanıma geliyor bulaşık makinasından bulasiklari çıkarıyor falan rahat yapamiyorum rahat rahat yapayım diye bu saate kalıyorum

Akşam güldük eğlendik öykü annem ben yerlere attık kendimizi falan sonra öykü içerden geliyodu ayağı halıya takıldı kafasını sehpaya alnını koltuğa çarptı o an baktık bişey yoktu demin yatarken bakmış annem kafa davul buz koyalım dedik ama istemedi zorla azcık tuttum uyutmaya çalışıyorum uyusun koycam yine

Gecmis olsun canim kasla goz arasinda dusuyolar maleseff ne kadar dikkat etsek de.

Ben eczaci bi arkadasimin tavsiyesiyle HİRUDOİD adinda bi krem kullaniyorum sismeyi morlugu engelliyor. Tavsiye ederim evde bulundurun

Geçmiş olsun canım arada oluyor böyle kazalar Ecenin alnında hafif morluk var hâlâ ben hemen buz koydum önce sisti sonra indi ama morardi

Gecmis olsun canim kasla goz arasinda dusuyolar maleseff ne kadar dikkat etsek de.

Ben eczaci bi arkadasimin tavsiyesiyle HİRUDOİD adinda bi krem kullaniyorum sismeyi morlugu engelliyor. Tavsiye ederim evde bulundurun

Geçmiş olsun canım arada oluyor böyle kazalar Ecenin alnında hafif morluk var hâlâ ben hemen buz koydum önce sisti sonra indi ama morardi
sağolun vallahi işte çorapsız geziyo annemin de halılar eski püsküllülerden püsküle takıldı ayağı yapıştı koltuktaydım ama ne mümkün yetişmek
aldım krem bende ama evde unutuyorum hep bi çantada onlar için yapıp hep kullandığımız çantanın içine atcam eve gidince yarım akıl illa bişey unutuyorum

Eşinde kendimi gördüm bende sevmiyorum Ayrı Ayrı uyumayi ama O 12 den once uyumaz bende ÇOK yoruluyorum erkenden uyurum :/ bazen direnir onunla otururum bazende kanepede uyuyakalirim O uyurken kaldirir beni

Kıyamam ya. Çok korkarım sehpadan falan. Geçmiş olsun canım

Kıyamam ya geçmiş olsun. Başka eve gidince her yer bubi tuzağı gibi oluyo resmen
Eşinde kendimi gördüm bende sevmiyorum Ayrı Ayrı uyumayi ama O 12 den once uyumaz bende ÇOK yoruluyorum erkenden uyurum :/ bazen direnir onunla otururum bazende kanepede uyuyakalirim O uyurken kaldirir beni
bende istemem ayrı uyumak sarılıp uyumayıda sevetim ama ya zaten tüm gün gökçe ev çok sinir bozucu oluyo. 8:30 da yatırıyorum. Ortalığı şöyle bi topluyorum derken 9-9:30 oluyo. 10 da da yatarsam ben ne ara kafayı dinlicem zaten erkenden kalkıyo. Çalışıyo falan olsam bende başka ortam açık havaya çıkıyosun illaki az buçuk insanın kafası dağılır. Bazen balkona bile çıkamıyorum 1 hafta.
İyice tribe bağladı sabah kalktıgökçeyi şapur şupur öptü bana bakmadı bile gitti :)

Gökçe dün gece yine bi ağlama krizi geçirdi resmen. Bu sefer tecrübeliydim de kucağımda sakinleştirmeye çalışmadım koydum yere tüm ışıkları açtım. Ağlaya ağlaya gezindi. Sonra legolarıb önünde pturdu robot yap dedi. Yaptım oynadık.
Robotu nen nen yaptırcaz bahanesiyle yatağa aldım. Oyaladım baha uyudu.
1 buçuk saat uğraştım bu sefer.

@minnakkartal nr güzel saçını tarıyo öyle mira. Gökçe gibi döver gibi taramıyo en azından
Eline onun fırçasını veriyorum tara diye ille benim tarağımı istiyo. Saç açıcı sprey sıkıyorum taramak için hep. Bi onu sıkar gibi yapıyo bi tarağı kafama vurup aşağı bastıra bastıra taramaya çalışıyo
İki gıdım saçım var onuda tarayacağım diye yoluyo resmen. Saçım açık gezmeye korkar oldum evde

geçmiş olsun canım bizde ne zaman çok güzel ardından bişi oluyo miraya gülmeye korkar olduk valla

miranın da var son bir haftadır krizleri ama bizde durum şöyle krize girince kucakta gezmek istiyo omzuya yatıyo sırtını pışpışla en az yazrım saat sonra yatır ayakta salla gecede iki kez yapıyoruz bunu

mirada hızını alamayıp bam bam indiriyo bazen ama genelde yumuşak he en kötüsü tokma takma olayı takarken beraber takıyoruz da çıkarırken bi çekiyo kafamdan bide tokadaki saçlara pis pis at diyo
ama bu ara saçlara feci taktı emerken bile saçlarımı tutuyo sonra kendi saçlarını gösteriyo şampuan reklamlarında saçlarını seviyo artık o da uzasın istiyo sanırım

Benm esimde oyle sensiz gtmem uyumaya diyo illa beraber gdicez. Hira uyumazsada otrmaodasnda koltukta uyuyakaliyo buyzden. İse 5 te gdiyo cogu zaman 3 e kdr beklemistigi vardir. Hep byle misafrlige gtmistik teyzeme yatili. Onlarda sasrmislardi gt yat sen diyolar gtmiyo :)))

Kızlar ya derdim çok yine betüle hiç söz geçiremiyorum saçlarını toplıcam ağlıyo yıkanacak ağlıyo altı değişecek ağlıyo çorap giyrcek ağlıyo valla bazen yılıyorum ikinci çocuk fikri dehşete düşürüyo beni, valla aynı şeyleri sil baştan nasıl yaşarım diye korkuyorum evime biri gelse durmuyo gittimiz yerde durmuyo yerinde zaten durmuyo arabada oto koltupunu zaten kaldırdık her 30 dk dan fazla yolculuk eziyete dönüyo eşimde hala eskisi gibi çıkalım gezelim havalarında ama olmuyo işte çıkalım hava al açılırsın diyo mesela ben daha sinirlenip geliyorum benden başka kimseyle durmak istemiyo annem gelse az ilgileneyim diyo kıyamet kopuyo babaannesine bıraktım mı biraz duruyo ama bende yanlarındaysam yine kıyamet benimle duracak
Evde hiç iş yapmıcam hep onunla ya oynucam ya aynı odada oturcam tv zaten açık bazen ondanda fenalık basıyo izliyo diye ama tv de olmasa hiç nefes alamam
Sizinde böyle mi ya betül mü çok huysuz annem ablam hiç böyle çocuk görmedik diyolar bi oyun grubu olsa götürecem o da yok

sanırım bu bebişlerin nazı annelerine annem diyoki mira benimle ve seninle iki farklı çocuk gibi eğer sana yaptıklarını bana yapsa böyle bakamam diyo geçen arkadaşlarımıza gittik beş dakika konuşmama oturmama fırsat vermedi bi tek park da çok verimli geçiyo zaman evdeyken fenalardayız enerjisini atamıyo bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…