2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
benimde bazı insanları kafam hiç goturmuyor

Ben dinliyo gibi gözüküp dinlemiyorum öyle durumlarda genelde ve evet hele de hoşlanmadığım biriyse kafamda olan azıcık boş yeride onunla meşgul etmek hiç işime gelmiyo
Bende dinlerken bi bakmisim başka şeyler düşünmeye baslamisim istemeden.konunun birazini kacirmisim.hıhı falan diyorum ama aslında benim kafa çoktan uçmuş başka yere:)zaten yiğit sürekli o arada kucak ister oyun ister emme ister tam olarak dinleyebilmem imkansız ve bu yuzdende başım şişiyo işte. Ama genede gelen uzun uzun oturuyo:))

Evde herkes uyudu esimde maça falan baktı şimdi oda kanepede uyukluyo bende cekirdegimi aldım survivorida açtım gündüz yapmadığımi yapıcam:)) tabi bu reklamlar biterse ne kadar uzun sürüyo yaa. Yiğit gündüz tam uyuyup dinlenemedi şimdi derin derin uyuyo baya bi uyanmaz oda emmek için falan. Haa bu arada yiğit ilk defa dün gece hiç emmeden 5 e kadar uyudu sabah kalkınca çok sevindim:)) maşallah diyimde en çok kendim nazar degdiriyorumda:)

bende de adamına göre muamele var. Muhabbetini seviyosam sabaha kadar dinlerim. Yoksa yarım saat işkence gelir. Ama çaktırmam hiç.
Bu hafta görümcem gelecekmiş 1 ay kalmaya. Annesine gelecek ama sık sık gideriz yinede. Düşündükçe fenalık geliyo. Sabahtanda gidersem yandım.

Benim küçük teyzemle oyleydik bir araya geldiğimizde muhabbetin dibine vuruyorduk:)) birgün bende kaldı balkona gece bir oturduk muhabbet muhabbet bir baktık hava aydınlanmış ekmek arabaları geçiyor simdi o çalışıyor çok gorusemiyoruz

Sizin bu teyzenle olan muhabbettinizi bende bi tek ortanca kız kardeşim le yaparım. Küçük olanlada çok uyusmaz kafam ama ortanca olanla bizde saatlerce konuşuruz sohbet muhabbet uzar gider.yani önceden öyleydi. şimdi ikimizdede bebişler var biraz daha buyuseler tekrar döneriz o günlere heralde.

ne güzel ya :)
Bende bi arkadaşımla öyleydim. Aynı yurtta kalıyoduk okul zamanı. Gece sabaha kadar muhabbet edip gülüp eğlenip okula hiç uyumadan giderdik:) ben evlendim konyaya geldim diye konya dan iş buldu burda kalcam diye ikna etti ailesini. :) böyle arkadaş bulunmaz der herkes. Çok kıymetli benim için. Kardeşimden ayırmam onu o da beni öyle eminim.Biriyle tanıştı sözlendi inşallah çok mutlu olur yoksa kendimi çok kötü hissederim.
Ay hatta haftaya eşimin istanbula gitme gibi bi durumu vardı. İş yerinden bir gece kal dinlen ertesi gün dön istersen demişler. Birde ekstradan 150 lira alıyp mesai ücreti hariç konaklamalı kaldığı zamanlar. Eşim eve geldi bunu söyledi. Aklımdan ilk geçen şey hemen ayteni aramalıyım oldu :) eşim ne zaman bi yere gitse ararım bize gelir sabaha kadar eski günleri yad ederiz.
Sonra ama ben eşimin çocuğumun yanına erken döneyim ye istemedim dedi. İçime kaçtı düşüncem iyi yapmışsın dedim :)) ama bi tarafımda üzüldü resmen iyi fırsattı diyerek :)

Artık oğlum bana anne diyor
oo hadi gözün aydın :)

Ne guzel canım inşallah bebisler büyüyünce yine bir araya gelip rahat rahat sohbet edersiniz
maşallah ne guzel samimi bir arkadasliginiz var canim olsun başka bir zaman bir araya gelirsiniz

Bizim evin yan tarafında mustakil ev var tavuklar horozlar falan var horoz sürekli ötüyor Ece durup onu dinliyor arkasından basıyor kahkahayi:))

geçen hafta iki tane lise stajyeri başladı bizde 17 yaşındalar bugün bi konu arası yaşlara geldi ben 30 dedim inanmıyolar en fazla 25 gösteriyosun dediler tabi ben mest ben dört köşe nasıl moral anlatamam bi de nihayet istediğim kilodayım

Kabus gibi bi gündü
Sabah her zamanki gibi hazırladım azadı parka gidecektik. Ben de o arada üzerimi giyinirken ortadan kayboldu. Seslendim ses vermedi bi gittim evdeki detan güve ilacını bulmuş ve çocuk kilidini kırmış ve yalamış ki yetişemeyeceği yerdeydi hala aklım almıyor nasıl ulaştı ona
Apar topar acile gittik. Gerçi bişey olmazdı çünkü süresi geçmişti be yutmamıştı ama ben çok pimpşrikliyim. Hastaneden bi saat müşahade altına aldılar ve bi an durmadı Nasıl kudurdu hastanede. Bi saat sonra kan testi yapıldı tanaiyon galan kontroller yapıldı iyi şükür
Bi de güvenlik rapor tuttu hani istismar mı diye, karakola ifadeye gitmem gerekti
Hastanede ödeme bile almadılar yarın kontrole geldiğinizde ödeyin dediler. Çünkü sigorta şirketiyle görüşme yapılana kadar bizimki kapı önünde kendini yere attı ağlamaya başladı
Dönüşte karakola gittim ifade galan da almadılar ev kazası bişey yok dediler allahtan
Yeminle sakınan göze çöp değil kazık batıyor. Bir an ayırmam artık gözümü dört açarım

Ayy Allahım canım çok korktum okurken çok şükür birşey çıkmamış Allah korusun çok geçmiş olsun ahh Azad ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…