benimde bazı insanları kafam hiç goturmuyorYiğit böyle parkta falan oynadığı zaman gelince hemen öğle uykusuna yatiyo bayada uyuyo.ben sabahtan bütün evi toparladim yemeği yaptım. Bi kaç gündür hiç dinlenemiyodum ozelliklede beynim yorgun bi kafa dinlemeye ihtiyacım var.dedimki işleri ayarladim nasılsa yiğitte gelince uyur o uyuyunca hiç bi işe bakmiyim biraz kafami dinleyim uzanıp dinleniyim uyanana kadar falan dedim. Eve geldik çocuklar yemeğini yedi ler yiğiti uyutacaktimki kapı çaldı ve bütün hayallerim yerle bir gorumcem. Ve saat altida kalktı konuştu konuştu anlattı durdu. Benim kafa bi dünya gene. Sizinde öylemi kızlar benim kafam hiç goturmuyo uzun Sohbetleri konuşmaları oturmalari. Zaten evde o kadar çok curcuna bi sürü ses varki dışardan gelene konuşana kafamda yer kalmamış artık benim.
Bende dinlerken bi bakmisim başka şeyler düşünmeye baslamisim istemeden.konunun birazini kacirmisim.hıhı falan diyorum ama aslında benim kafa çoktan uçmuş başka yere:)zaten yiğit sürekli o arada kucak ister oyun ister emme ister tam olarak dinleyebilmem imkansız ve bu yuzdende başım şişiyo işte. Ama genede gelen uzun uzun oturuyo:))Ben dinliyo gibi gözüküp dinlemiyorum öyle durumlarda genelde ve evet hele de hoşlanmadığım biriyse kafamda olan azıcık boş yeride onunla meşgul etmek hiç işime gelmiyo
bende de adamına göre muamele var. Muhabbetini seviyosam sabaha kadar dinlerim. Yoksa yarım saat işkence gelir. Ama çaktırmam hiç.Yiğit böyle parkta falan oynadığı zaman gelince hemen öğle uykusuna yatiyo bayada uyuyo.ben sabahtan bütün evi toparladim yemeği yaptım. Bi kaç gündür hiç dinlenemiyodum ozelliklede beynim yorgun bi kafa dinlemeye ihtiyacım var.dedimki işleri ayarladim nasılsa yiğitte gelince uyur o uyuyunca hiç bi işe bakmiyim biraz kafami dinleyim uzanıp dinleniyim uyanana kadar falan dedim. Eve geldik çocuklar yemeğini yedi ler yiğiti uyutacaktimki kapı çaldı ve bütün hayallerim yerle bir gorumcem. Ve saat altida kalktı konuştu konuştu anlattı durdu. Benim kafa bi dünya gene. Sizinde öylemi kızlar benim kafam hiç goturmuyo uzun Sohbetleri konuşmaları oturmalari. Zaten evde o kadar çok curcuna bi sürü ses varki dışardan gelene konuşana kafamda yer kalmamış artık benim.
Benim küçük teyzemle oyleydik bir araya geldiğimizde muhabbetin dibine vuruyorduk:)) birgün bende kaldı balkona gece bir oturduk muhabbet muhabbet bir baktık hava aydınlanmış ekmek arabaları geçiyorbende de adamına göre muamele var. Muhabbetini seviyosam sabaha kadar dinlerim. Yoksa yarım saat işkence gelir. Ama çaktırmam hiç.
Bu hafta görümcem gelecekmiş 1 ay kalmaya. Annesine gelecek ama sık sık gideriz yinede. Düşündükçe fenalık geliyo. Sabahtanda gidersem yandım.
Sizin bu teyzenle olan muhabbettinizi bende bi tek ortanca kız kardeşim le yaparım. Küçük olanlada çok uyusmaz kafam ama ortanca olanla bizde saatlerce konuşuruz sohbet muhabbet uzar gider.yani önceden öyleydi. şimdi ikimizdede bebişler var biraz daha buyuseler tekrar döneriz o günlere heralde.Benim küçük teyzemle oyleydik bir araya geldiğimizde muhabbetin dibine vuruyorduk:)) birgün bende kaldı balkona gece bir oturduk muhabbet muhabbet bir baktık hava aydınlanmış ekmek arabaları geçiyorsimdi o çalışıyor çok gorusemiyoruz
ne güzel ya :)Benim küçük teyzemle oyleydik bir araya geldiğimizde muhabbetin dibine vuruyorduk:)) birgün bende kaldı balkona gece bir oturduk muhabbet muhabbet bir baktık hava aydınlanmış ekmek arabaları geçiyorsimdi o çalışıyor çok gorusemiyoruz
oo hadi gözün aydın :)Artık oğlum bana anne diyor
Ne guzel canım inşallah bebisler büyüyünce yine bir araya gelip rahat rahat sohbet edersinizSizin bu teyzenle olan muhabbettinizi bende bi tek ortanca kız kardeşim le yaparım. Küçük olanlada çok uyusmaz kafam ama ortanca olanla bizde saatlerce konuşuruz sohbet muhabbet uzar gider.yani önceden öyleydi. şimdi ikimizdede bebişler var biraz daha buyuseler tekrar döneriz o günlere heralde.
maşallah ne guzel samimi bir arkadasliginiz var canim olsun başka bir zaman bir araya gelirsinizne güzel ya :)
Bende bi arkadaşımla öyleydim. Aynı yurtta kalıyoduk okul zamanı. Gece sabaha kadar muhabbet edip gülüp eğlenip okula hiç uyumadan giderdik:) ben evlendim konyaya geldim diye konya dan iş buldu burda kalcam diye ikna etti ailesini. :) böyle arkadaş bulunmaz der herkes. Çok kıymetli benim için. Kardeşimden ayırmam onu o da beni öyle eminim.Biriyle tanıştı sözlendi inşallah çok mutlu olur yoksa kendimi çok kötü hissederim.
Ay hatta haftaya eşimin istanbula gitme gibi bi durumu vardı. İş yerinden bir gece kal dinlen ertesi gün dön istersen demişler. Birde ekstradan 150 lira alıyp mesai ücreti hariç konaklamalı kaldığı zamanlar. Eşim eve geldi bunu söyledi. Aklımdan ilk geçen şey hemen ayteni aramalıyım oldu :) eşim ne zaman bi yere gitse ararım bize gelir sabaha kadar eski günleri yad ederiz.
Sonra ama ben eşimin çocuğumun yanına erken döneyim ye istemedim dedi. İçime kaçtı düşüncem iyi yapmışsın dedim :)) ama bi tarafımda üzüldü resmen iyi fırsattı diyerek :)
oo hadi gözün aydın :)
Bende @temmuzhaziran ı çok merak ediyorumkızlar @kmltm uzun zamandır yazmiyor en son Emre hastaydı bazen aklıma geliyor merak ediyorum iyilerdir inşallah
Evet @temmuzhaziran çoktandır girmiyorBende @temmuzhaziran ı çok merak ediyorum
Ayy Allahım canım çok korktum okurken çok şükür birşey çıkmamış Allah korusun çok geçmiş olsun ahh Azad ahhKabus gibi bi gündü
Sabah her zamanki gibi hazırladım azadı parka gidecektik. Ben de o arada üzerimi giyinirken ortadan kayboldu. Seslendim ses vermedi bi gittim evdeki detan güve ilacını bulmuş ve çocuk kilidini kırmış ve yalamış ki yetişemeyeceği yerdeydi hala aklım almıyor nasıl ulaştı ona
Apar topar acile gittik. Gerçi bişey olmazdı çünkü süresi geçmişti be yutmamıştı ama ben çok pimpşrikliyim. Hastaneden bi saat müşahade altına aldılar ve bi an durmadı Nasıl kudurdu hastanede. Bi saat sonra kan testi yapıldı tanaiyon galan kontroller yapıldı iyi şükür
Bi de güvenlik rapor tuttu hani istismar mı diye, karakola ifadeye gitmem gerekti
Hastanede ödeme bile almadılar yarın kontrole geldiğinizde ödeyin dediler. Çünkü sigorta şirketiyle görüşme yapılana kadar bizimki kapı önünde kendini yere attı ağlamaya başladı
Dönüşte karakola gittim ifade galan da almadılar ev kazası bişey yok dediler allahtan
Yeminle sakınan göze çöp değil kazık batıyor. Bir an ayırmam artık gözümü dört açarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?