2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ayy Allahım canım çok korktum okurken çok şükür birşey çıkmamış Allah korusun çok geçmiş olsun ahh Azad ahh
Ahhh ki ne ahhh geçen gün azıcık övdüm bak herifin bana yaptığına ya valla bu oğlanın bu ortalık karıştırmaları korkunç olmaya başladı. Ki evimi çok güvenli hale de getirmiştim ama artık o önlemlere de güvenmiyorum ya bu çocuk her türlü bi çö0üm buluyor yaramazlığa

geçmş olsun canım azada da sanada çok fena oldular artık hele ses gelmiyosa iyice korkcaksın veletlerden

kalbim nasıl attı okurken. Polis falanda tuz biber olmuş allahtan güçleştirmemişler işi. Çok geçmiş olsun.

Ankarada ki patlamada bizim evi fena sarstı. Görümcemin eşi de asker. Haberleri görünce ulaşmaya çalıştık. O da orda ki servislere biniyo çünkü.
Enişteyi arıyoruz ulaşamıyoruz. Görümcem hamile tek başına orda tlfnda ağlıyo. Ne yapcağımızı şaşırdık. Sonunda ulaştık. Patlayan derviste değil arkadakindeymiş. Yardıma gitmiş.
Sevinemedik bile daha kim bilit kaç şehit çıkacak

geçmiş olsun Can'ım iyiki bişi olmamış bende miradan ses gelmeyince hemen fırlıyorum ne yapacakları belli olmuyo

çok üzücü size çok geçmiş olsun şehitlere de allahtan rahmet ailelerine sabırlar dilerim

Kizlaaaaarrrr ben geldiiimmmm. Telefonum bozuktu kac gundur okuyamiyorum diye bunalima girdim.
Biliyorsunuz esimle aram bozuktu en son sevgililer gununde tek tas almis neredeyse diz cokup veriyordu ben engel oldum sonra yemege çıktık tabi ben cok mutluyum, eve döndük stadyuma gidecem mac var dedi bende cocuklarla kv yanina ciktim cok gecmeden zil caldi baktim kirmizi gullerle geri donmus minnakin tabiriyle ben dort kose cay falan koyduk oturduk bizim bu cocuklarda bir nese bir mutluluk anlatamam muzik actik oynadilar sarki soylediler eglendik ruya gibi bi gündü

Ne denir bilemedim allah korumuş

Çok geçmiş oldun canım ucuz atlarmışsınız

Bu yaşlar çok tehlikeli canım bilinçli olana kadar tehlike devam ediyor gerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun ki Azad biraz daha hareketli sanırım Allah korusun böyle kazalardan ben Ecenin çengelli iğne yuttugunu sandigimda o kadar çok korkmustum ki hastane uzaktı giderken arabada eğer bogazindaysa nefes borusuna kaçarsa o an ne yaparım diye dusundum hep eşime hızlı sür arabayı bir an önce hastaneye varalim dedim seni anlıyorum bu tür kazalar çok korkunç

Yanimiza kaldimi tabiki hayir
Sabahlari recep benden once kalkarsa besiginde ayaga kalkip anne düş anne düş der yani dusecegim cikar beni o sabah ondan once uyanmistim ama sirf bu cumleyi duymak icin uyuyomus gibi yaptim ama oglum aglayarak uyandi kucagima aldim kafasini gogsume dayadi bir dahada kaldirmadi mumkun degil ayiramiyoruz gogsumden bas vas bagiriyor neresi agriyo diyorum kafasini gosteriyo tabi biz cok korktuk hemen acile gittik muayene ettiler ve orta kulak iltihabi cikti emin olamayip kbbye goturduk orada da ayni sey soylendi ilaclarimiza bir torba ilac daha ekleyip geldik. Cok yiprandik bende oglumda cok agrili bir surecti devamli kucagimdaydi cok sukur simdi biraz daha iyi. Bir ay sonra kontrole gidecegiz hasar kalabiliyormus.

Çok geçmiş olsun canım şehitlere de çok üzüldüm Allah sabır versin ailelerine bu ülkede asker olmak çok zor işte bu yüzden oğlumun askeri liseye gitmesini istememistik form getirdi doldurdu ama vermedi babası vazgecirdi aileler yüreği ağzında yaşıyor gerçekten çok zor hayatları Allah korusun askerlerimizi kötülere fırsat vermesin
senin adına çok sevindim canım ne guzel esin hatasını anlamış demekki Allah daim etsin mutlulugunuzu

Geçmiş olsun canım inşallah hasar kalmaz

Bizde bugün parka gittik büyük bir alan çimler var ece kosmaya doyamadi çocuğum bütün gün evde tabi dışarıya çıkınca ne yapacağını şaşırdı ben de arkasından sürekli su anda belim bacaklarım kopuyor agridan 10 gün eceyle parka gitsem incecik olurum herhalde:)) bizimki bütün kaydiraklara sahiplendi kayıyor arkasından çocuklar kayinca onlara kızıyor bir daha kayıyor tamam kızım babana söyleyeyim sana özel bir kaydırak yaptirsin buraya dedim arkadaş vardı yanimda gülüyor:))

Sagol canim insallah

Ayni seyleri bizde yasadik bugun ama ben iki canavarin pesinden koştum :) ondan oncede kosu bandinda yurumustum suan pert olmus durumdayim. Biraz kk da takilayim o arada da dinlenir kalkar isleri yaparim dedim ama sarj bitti. Prizin yaninda oturuyorum suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…