2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@Apriori123 çok çok geçmiş olsn. Çok şükür bişey olmamış.
@Akaibu 2 eniştemin kardeşide orda askeriyede. Onlarda ulaşamamışlar. Kafayı yemek üzerelerdiki çok şükür iyi olduklarını öğrenmişler. Rabbim ailelerine sabır versin.
@yaz yagmuru cnm argivit iştah şurubunu kullanıyoruz. Geçen sormuştun şimdi cvp verebildim. Bide balık yağı kullanıyoruz.

@Apriori123 Canim resmen korkuyla okudum mesajini cok geçmiş olsun çok şükür birsey olmadi
@cann10 canim barismaniza cook sevindim suprizler hediyeler esin seni kirdigini anlamış duzeltmek icin cabalamis cok sevindim hep mutlu olun inşallah recep icinde cok üzüldüm kuzum nasil aciyosa demekki inşallah hemencecik toparlanir hasar falands kalmaz cok geçmiş olsun

Kizim yaklasik 1 ay once ateslenmisti 39.9 u bulmustu atesi ve gece ciplak yatirmistim mecburen o gunden beri emerken yada ayagimda sallarken ustunu ortmesem bile illa battaniyenin ucundan tutarak uyuyo yada battaniyeden tutarak emiyor cok usumustu sanirim kuzum uyku arkadaşı yapti battaniyesini

Çook geçmiş olsn. Barışmanıza da çok çok sevindim. İnş. bidaha aranızda huzursuzluk olmaz.

@Apriori123 canım geçmiş olsun. Azad bu herşey beklenir onun kız versiyonunda bende iki dak sessizlik olsa hemen kontrol ediyorum.
@Akaibu ne denirki allah eşine çocuğuna bağışlamış enişteni.şehit ailelerinden allah dayanma gücü versin.@cann10 canım sizede geçmiş olsun soğuk algınlığından sonra ortaklık iltihabı olabiliyor üstelik hastalık bittikten 3-7 gün sonra ortaya çıkıyor. İnşallah çabucak iyileşir

Tesekkur ederim canim insallah
Çook geçmiş olsn. Barışmanıza da çok çok sevindim. İnş. bidaha aranızda huzursuzluk olmaz.
Insallah canim
Aynen dedigin gibi oldu canim. Soguk alginligi baslar baslamaz da ilaca basladigim icin cok ilerlememis dedi dr agrisi cok siddetli olurmus agrisi olmasini bekleme donusumlu ver agri kesicilerini dedi. Bugun daha iyi agri kesici vermedim hic.

Çok geçmiş olsun canım. Bende ses gelmeyince tırsıp gidip bi bakarım hep.

Sağolun kızlar

@Apriori123 gecmis olsun
esim de bugun o yola o saatte girmeyip yol değiştirmiş, allah sabır versin kalanlara @Akaibu

Tamam canım tesekkur ederim not alayim şurubu şimdi fena değil iştahı uzun sureli iştahsızlık durumunda doktoruma danisirim

Kızlar ece süt içmeye başladı artık abisine isitirken hemen pipetli bardağı getirip süt istiyor bugün pipetli bardakla yarım bardak içti çok az kahve ve az şeker koyuyorum şeker vermek istemiyorum ama dün bal koydum icmedi kahvede koymama rağmen bende şekeri az koyuyorum birde görseniz bardağa sütü koyduğum gibi koşa koşa koltuğa gidip oturuyor tv karşısında içiyor resmen keyif yapıyor:)))

Uyuz bu veletler sen balla şekeri nasıl ayırıyon cadı :)

Öyküde illa ılık içcek markette falan al sade süt içmez kesinlikle ve biberonla başka türlü istemiyo

Uyuz bu veletler sen balla şekeri nasıl ayırıyon cadı :)

Öyküde illa ılık içcek markette falan al sade süt içmez kesinlikle ve biberonla başka türlü istemiyo
Bende şaşırdım tatlimi tatlı işte iç demi yok vallahi çok fena bu Veletler canım dışarıda hep duyuyorum folik asit bebeği simdikiler diye akıllı ve hareketli oluyorlarmis o yüzden:)))

Şehit sayısı artıyor yaralılar da çok fazla çok üzgünüm çocuklarımı dusundum akşam babaları eve gelecek diye dört gözle bekliyorlar birşeyler istemiş oluyorlar babalarını bekliyorlar kapıyı açar açmaz kızım baba deyip yapışıyor eminim herkes babasını kocasını evladını bekliyordu çok acı Allahım çok sabır versin buna sebep olanları da Allah kahretsin

canım barışmanıza hemde bu şekilde gönlünün alınmasına çok sevindim kuzucuğumada geçmiş olsun inşallah hemen atlatır

oh maşallah akıllı bızdık

Ay canım çok devindim gerçrkten. Grp böyle olun inşallah

afiyet olsun inşallah devamı gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…