2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar ferritn değeriniz neydi kan tahlillerinizde bzde demir eksikliği vardı bugün tekrarlandı tahlil normal olması gereken değer kac ? Bilen varmi

Kızlar ferritn değeriniz neydi kan tahlillerinizde bzde demir eksikliği vardı bugün tekrarlandı tahlil normal olması gereken değer kac ? Bilen varmi
yanında ki referans değerine bakman gerek. Farklı cihazlarda farklı referans aralıkları var çünkü. Gerçi hastanrlerdr genelde aynı 12 diye hatırlıyorum bende en son gittiğimizde ki taban sayıyı

Kizlar bu tuvalet egitimini nasil vermeyi dusunuyorsunuz alaturkadami alafrangadami yoksa bu muzikli klozetler cikmis bebekler icin ondanmi alacaksiniz yavas yavas bezden rahatsiz olmaya başlıyor ama nasil yapicam bilmiyorum korkutmaktan korkuyorum

Referans araligi yazıyor 11 ama üst sınır da 306 yazıyo Demir'i normal olanınız varsa kac olunca normal olur onu sormak istemiştim 17.3 çıkmış üst sınıra bakınca yine duşuk gibi ama belki yasına göre normaldir bunun icin soruyorum

Kızlar pazar günü toplantı oldu apartmanda gündem catiydi su akiyormus ust kata derken yönetici olan alt katimdaki kadın ben aidat vermiyorum dedi apartmandakilerde apartmanimiz masraflı asansör var az daire var şimdiye kadar olanlar verdi sende vermelisin dediler kadın vermiyorum verirsemde bırakırım dedi olmaz bir seneden önce birakamazsin dediler resmen delirdi kadın bende o zaman vermiycem dedim verdigime sayarsanız ben hayatımın en zor döneminde iyi niyetli olarak yaptım dedim kadın bana al sen yap o zaman dedi birkaç kez bende yaptım ben dedim ama dönüp dolaşıp aynı şeyi söyledi bende en sonunda sinirlendim sesimi yükselterek aynı şeyi bana neden söyleyip duruyorsun anlamiyormusun yaptım ben dedim gerçekten çok anormal davranışlar sergiledi herkes şok oldu neyse bunlar gece yarısına kadar kapı çarpıyordu birkaç ay önce güzel bir dille çok rahatsız olduğumuzu söylemiştim ben sizi rahatsız etmiyorum lütfen sizde bizi rahatsız etmeyin dedim tamam haklisin dedi ve ondan sonra carpmadilar gel gelelim pazardan beri gece yarısına kadar yine kapı çarpmaya başladılar az önce apartmanı temizledi benim paspasi eşiğe koymuş kapıyı bir açtım girişe paspastan olduğu gibi toz döküldü aldım paspasi bir baktım kapının önü de toz içinde oğlum dışarı çıkiyordu anne burası çok tozlu dedi ya kızlar ne yapacagimi şaşırdım artık ineyim saydirayim dedim sonra Vazgeçtim ama beni delirtmeye çalışıyor esimde kalk sabah gürültü yap koşu bandında koş onlar geç kalkıyor çünkü kapıya gelsin ona deki kapıyı pazardan beri carpiyorsunuz benimle zıtlaşma ben buradan tasincam öyle bir insana veririm ki burayı sen dusunursun de dedi vallahi biktim ilk taşındı hediyemi aldım evine gittim eşimin iş yerinin oradan hali aldı eşim omzunda getirdi onun halılarını taksitlerini sen gitme uzak eşim verir dedim bir insan bu kadar nankör olamaz

canım geçen gün bir yerde okumuştum ayaklarının yere basması gerekiyormus korkmaması için ben öncelikle lagzimlikla başlamayı dusunuyorum

Bizim hemogram 12 çıkmıştı iyi demişti Dr canım ama demiri bilmiyorum

C
Canım ferdinin değeri alt sınıra nekadar yakınsa demir de aynı şekilde düşük çıkar. Demir elementine bakıldı mı?hemoglobin demir depoları boşanmanın düşüşe geçmez.mesela elif adanın en son tahlilde hemoglobin 11.9 ferritin 30.75 ve demir 46 çıktı.Demir sınırın altındaydı ve bu yüzden katılma nöbeti geçirdi acillik olduk önemliymiş. O yüzden Ferruh günde 20 damlaya çıktı.

Yetişkinlerde o sayılara kadar çıkabiliyo ama çocuklarda değildir heralde.
1 yaşında gökçenin 15 çıkmıştı doktor güzel demişti
ne pis insanlar ya. Sabır diliyorum sana. Biran önce taşınırsınız inşsllah

Ben beceremeyeceğimi düşünüyorum tuvalet eğitimini. Hiç bi konuda bu kadar stres yapmamıştım. Emzirmeyi bıraktırmak bile bu kadar dert gelmiyo gözüme

@yaz yagmuru nedir senin cektgin bu apartmandan canm ya komsularn cok patavatsiz anlasilan. Ben olsaydm bnde ses yapardm hmde dha cok.
Bizm otrdgmz bina aile apartmani sayilir yabancilarda var ama abimler ve annem var binada. Bende buaralar tasinmak istiyorm burda bi proje var suan bir trilyonluk daire suan topraktan alininca 500 mus esime diyorm satalim iki daire ordan bi ev alalim. Projeye bayildm bes yildzli hotel gbi. Saglik ocagi, kres bile var site icnde. Ama esim sicak bakmiyo o sitede 500 tane daire var falan burdaki kadar rahat edemeyiZ diye konusup canimi skiyo. Anlasamiyoruz bukonuda. Ama bnde burdan bktim merdivenleri dert asansoru bozuluyo surekli elektrikler cok kesiliyo jenerator olmadgi icn saatlerce elektrksiz kaliyoruz. Bide gris katta oturan kadin cok pis bina girisi pis kokuyo. Ilk katta oturuyo diye asansor parasi merdiven parasi vermiyo ama asansoru bnden cok kullaniyo komsusuna gdip gelirken. Nefret ediyorm byle insanlardan ev alma komsu al diye bosuna demiyolar bnde dertliym arkadasim icimi doktum burda :)

Ozaman bi yere giderkende onu yanindami tasiyacaksin canim nasil yapicaksin ayyy ben cok panik yaptimda
Canım ben diğerlerinde de önce lagzimlikla başlamıştım gittiğim yere goturemiyordum tabi kucagimda tutuyordum ama alisana kadar lagzimlik sonrasında adaptör kullanırım
Sağol canım bir insanın evinde rahat olamaması çok kötü bir durum hep dua ediyorum hayirlisiyla taşınalım iyi insanlarla karsilasayim bundan sonra diye
Ben beceremeyeceğimi düşünüyorum tuvalet eğitimini. Hiç bi konuda bu kadar stres yapmamıştım. Emzirmeyi bıraktırmak bile bu kadar dert gelmiyo gözüme
yaparsın canım bir haftada alisiyorlar genelde

İşte bu yönetici olan kadında aynı canım kapısinin önü eski eşya dolu çöp çöp suyu dolu eski yönetici de bende söyledik hep değişmedi birde yönetici olunca apartmanın temizliğini yapmaya başladı ben bir Abla bulmuştum kadın tertemiz yapıyordu onu gönderdiler o ve apartmanda onun gibi olan iki kankasi sırf ona gürültü olsun diye koşu bandına cikcam Zayıflamak için değil yanı:)) bende site içinde istiyorum ama ev fiyatları çok pahalı biraz kredi borcumuz var sanırım burayı kiraya verip kiralık ev tutcaz borcumuz bitince burayı satıp ev alırız diyoruz esimde ev bakıyor yavaş yavaş çocukların okulları bitiyor burada oturmamiza gerek yok artık okul yüzünden bekledik şimdiye kadar sende nasıl mutlu olacaksan öyle yap canım insanın evi dinleneceği rahat edeceği yer evinde stresle gerginlikle yasamak çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…