suan agliyorm snirden mesela. Abim yonetici bizm binada. Her masrafi bizden kesiyo diyorm diger dairelerdende alsana. Bana birsuru laf soyledi azonce biktim vallahi biktim herseyden hepsnden kolum iyiydi smdi yne uyusuk hep stres icndeyim buaralar hesap vermekten biktimİşte bu yönetici olan kadında aynı canım kapısinin önü eski eşya dolu çöp çöp suyu dolu eski yönetici de bende söyledik hep değişmedi birde yönetici olunca apartmanın temizliğini yapmaya başladı ben bir Abla bulmuştum kadın tertemiz yapıyordu onu gönderdiler o ve apartmanda onun gibi olan iki kankasi sırf ona gürültü olsun diye koşu bandına cikcam Zayıflamak için değil yanı:)) bende site içinde istiyorum ama ev fiyatları çok pahalı biraz kredi borcumuz var sanırım burayı kiraya verip kiralık ev tutcaz borcumuz bitince burayı satıp ev alırız diyoruz esimde ev bakıyor yavaş yavaş çocukların okulları bitiyor burada oturmamiza gerek yok artık okul yüzünden bekledik şimdiye kadar sende nasıl mutlu olacaksan öyle yap canım insanın evi dinleneceği rahat edeceği yer evinde stresle gerginlikle yasamak çok kötü
Okurken sinir oldum bu ne terbiyesizlik ya.inadına bide kapı carpmalar falan seviyesiz şey. Allah bi an önce ev alıp bunlardan kurtarsin canım seni inşallahKızlar pazar günü toplantı oldu apartmanda gündem catiydi su akiyormus ust kata derken yönetici olan alt katimdaki kadın ben aidat vermiyorum dedi apartmandakilerde apartmanimiz masraflı asansör var az daire var şimdiye kadar olanlar verdi sende vermelisin dediler kadın vermiyorum verirsemde bırakırım dedi olmaz bir seneden önce birakamazsin dediler resmen delirdi kadın bende o zaman vermiycem dedim verdigime sayarsanız ben hayatımın en zor döneminde iyi niyetli olarak yaptım dedim kadın bana al sen yap o zaman dedi birkaç kez bende yaptım ben dedim ama dönüp dolaşıp aynı şeyi söyledi bende en sonunda sinirlendim sesimi yükselterek aynı şeyi bana neden söyleyip duruyorsun anlamiyormusun yaptım ben dedim gerçekten çok anormal davranışlar sergiledi herkes şok oldu neyse bunlar gece yarısına kadar kapı çarpıyordu birkaç ay önce güzel bir dille çok rahatsız olduğumuzu söylemiştim ben sizi rahatsız etmiyorum lütfen sizde bizi rahatsız etmeyin dedim tamam haklisin dedi ve ondan sonra carpmadilar gel gelelim pazardan beri gece yarısına kadar yine kapı çarpmaya başladılar az önce apartmanı temizledi benim paspasi eşiğe koymuş kapıyı bir açtım girişe paspastan olduğu gibi toz döküldü aldım paspasi bir baktım kapının önü de toz içinde oğlum dışarı çıkiyordu anne burası çok tozlu dedi ya kızlar ne yapacagimi şaşırdım artık ineyim saydirayim dedim sonra Vazgeçtim ama beni delirtmeye çalışıyor esimde kalk sabah gürültü yap koşu bandında koş onlar geç kalkıyor çünkü kapıya gelsin ona deki kapıyı pazardan beri carpiyorsunuz benimle zıtlaşma ben buradan tasincam öyle bir insana veririm ki burayı sen dusunursun de dedi vallahi biktim ilk taşındı hediyemi aldım evine gittim eşimin iş yerinin oradan hali aldı eşim omzunda getirdi onun halılarını taksitlerini sen gitme uzak eşim verir dedim bir insan bu kadar nankör olamaz
Tuvalet eğitimi verirken anne ne kadar sitressiz olursa o kadar çabuk ogreniyo bebek. Ben büyük kizimda ay hali çiş oldu ay gene yapmadı ogretemiycekmiyim vesaire falan diye çok stres yaptım ve cok zor öğrendik. Ama ikinci kızım beş günde öğrendi bide kayinvaldemdende ayriydim daha rahattim çok kolay oldu. Oraya buraya yaptı diye korkmayip bi kaç gün ortalık yerede yapsa sabredip alkış la ödülle ogreticeksin. Bu şekilde en fazla iki haftada öğrenir zaten sonrada halıları yikamaciya ver gitsin:)).@mutubecanım ben lazimlikla kolay öğrettim çok cikmadim bi kaç gün dışarıda. bi anneme gitmiştim o zaman da lazimligi posete koyup götürdüm anneme. Büyük kızım klozetle zor öğrendi bide.yaz yagmurunun dediği gibi ayaklari yere basması lazım. Lazimlikla kolay oluyo yani.Ben beceremeyeceğimi düşünüyorum tuvalet eğitimini. Hiç bi konuda bu kadar stres yapmamıştım. Emzirmeyi bıraktırmak bile bu kadar dert gelmiyo gözüme
ben kakasını çok güzel söylüyo diyr bi kere tuvalete götürdüm. Çığlık çığlığa ağladı çıplak oturunca. O zamandan beride söylemiyo. Kaç ay geçti üstünden unutmamış hala arada tuvalete gelir msin benimle diyorum kaçıyo. Ondan korktum biraz rahattım aslında.tek öğrensinde ben temizlerim her yeri hiç bişey gözümde değil.inşallah dediğin gibi kolay olurTuvalet eğitimi verirken anne ne kadar sitressiz olursa o kadar çabuk ogreniyo bebek. Ben büyük kizimda ay hali çiş oldu ay gene yapmadı ogretemiycekmiyim vesaire falan diye çok stres yaptım ve cok zor öğrendik. Ama ikinci kızım beş günde öğrendi bide kayinvaldemdende ayriydim daha rahattim çok kolay oldu. Oraya buraya yaptı diye korkmayip bi kaç gün ortalık yerede yapsa sabredip alkış la ödülle ogreticeksin. Bu şekilde en fazla iki haftada öğrenir zaten sonrada halıları yikamaciya ver gitsin.@mutube canım ben lazimlikla kolay öğrettim çok cikmadim bi kaç gün dışarıda. bi anneme gitmiştim o zaman da lazimligi posete koyup götürdüm anneme. Büyük kızım klozetle zor öğrendi bide.yaz yagmurunun dediği gibi ayaklari yere basması lazım. Lazimlikla kolay oluyo yani.
öyle siteler bunlardan daha rahat bence.Alacak durumda olsam hiç düşünmem öyle alırım.@yaz yagmuru nedir senin cektgin bu apartmandan canm ya komsularn cok patavatsiz anlasilan. Ben olsaydm bnde ses yapardm hmde dha cok.
Bizm otrdgmz bina aile apartmani sayilir yabancilarda var ama abimler ve annem var binada. Bende buaralar tasinmak istiyorm burda bi proje var suan bir trilyonluk daire suan topraktan alininca 500 mus esime diyorm satalim iki daire ordan bi ev alalim. Projeye bayildm bes yildzli hotel gbi. Saglik ocagi, kres bile var site icnde. Ama esim sicak bakmiyo o sitede 500 tane daire var falan burdaki kadar rahat edemeyiZ diye konusup canimi skiyo. Anlasamiyoruz bukonuda. Ama bnde burdan bktim merdivenleri dert asansoru bozuluyo surekli elektrikler cok kesiliyo jenerator olmadgi icn saatlerce elektrksiz kaliyoruz. Bide gris katta oturan kadin cok pis bina girisi pis kokuyo. Ilk katta oturuyo diye asansor parasi merdiven parasi vermiyo ama asansoru bnden cok kullaniyo komsusuna gdip gelirken. Nefret ediyorm byle insanlardan ev alma komsu al diye bosuna demiyolar bnde dertliym arkadasim icimi doktum burda :)
Klozetemi oturtmustun canım sen.klozet gerçekten korkutuyo bebekleri benim büyük kızım içine dusmekten korkuyodu mesela. Çok pişmanım neden lazimlik adıysam o zaman. Emin ol kolay olur no sitres yes çiş kaka öğrenme:)) yaza kadar gökçeye hiç tuvaletten bshsetme o korkusunu aklından çıkarır nasılsa.iki yaş doldurduklari zaman en iyi zaman bence. Nasılsa doğum günlerine var daha unutur o zamana o korkusunu.ben kakasını çok güzel söylüyo diyr bi kere tuvalete götürdüm. Çığlık çığlığa ağladı çıplak oturunca. O zamandan beride söylemiyo. Kaç ay geçti üstünden unutmamış hala arada tuvalete gelir msin benimle diyorum kaçıyo. Ondan korktum biraz rahattım aslında.tek öğrensinde ben temizlerim her yeri hiç bişey gözümde değil.inşallah dediğin gibi kolay olur
Akrabayla bi arada olmayı bide bana sorun. Allahım hepsi ayrı dert. Alıngan olanı var.sürekli gelip ev temiz mi diye kontrol edeni var.balkondan nereye gidiyo bu diye gozetleyeni var. Fesatı var sürekli laf sokani var. her türlüsü var yani ve hepsi etrafimda eşimin hatŕı olmasa durulacak gibi değil yani .öyle siteler bunlardan daha rahat bence.Alacak durumda olsam hiç düşünmem öyle alırım.
Hele ki akrabayla aynı binada olmak allah korusun.
hirada oturuyodu lazimliga. Ama ciplak otrttm ve aynisini bzde yasadik smdi istemiyoben kakasını çok güzel söylüyo diyr bi kere tuvalete götürdüm. Çığlık çığlığa ağladı çıplak oturunca. O zamandan beride söylemiyo. Kaç ay geçti üstünden unutmamış hala arada tuvalete gelir msin benimle diyorum kaçıyo. Ondan korktum biraz rahattım aslında.tek öğrensinde ben temizlerim her yeri hiç bişey gözümde değil.inşallah dediğin gibi kolay olur
bnde beceremem hic kizmayi trip yapmayi hemen gulerm snir oluyorm bu huyumaEşim demişken dün akşam beni çok kızdırdı küstüm bende sonra haksız olduğunu anladı gönlümü almaya falan çalıştı ama barismadim. Çok kızdım çünki. İki saat önce vatsapdan akşam dışarda yiyelim diye mesaj atıyo ariyamiyoda. Hâlâ cevap vermedim.çok uzatmasammiki acaba kiyamiyorumda:) zaten hemen yelkenleri suya indirdigim için yapıyo aynı hataları. bi kaç gün bi konusmamayi becerebilsem işte o zaman anliycak ama ben bi türlü beceremedim bunu on beş senedir.
Aynen canım bugün işte ineyim laf söyleyeyim dedim ki büyük ihtimalle kötü bir tartışma olurdu başka insanlardan utandım amin inşallah kurtulurumOkurken sinir oldum bu ne terbiyesizlik ya.inadına bide kapı carpmalar falan seviyesiz şey. Allah bi an önce ev alıp bunlardan kurtarsin canım seni inşallah
büyük birşey değilse uzatma canım ama sen daha iyi bilirsin ben genelde tavır yapıyorum çoğu kez ilk adımı eşim atıyor çünkü onun zayıf noktası evde kuslugu hiç sevmemesi o yüzden yapma uzatma hadi gel çay yapıyorum diyor bana:))Eşim demişken dün akşam beni çok kızdırdı küstüm bende sonra haksız olduğunu anladı gönlümü almaya falan çalıştı ama barismadim. Çok kızdım çünki. İki saat önce vatsapdan akşam dışarda yiyelim diye mesaj atıyo ariyamiyoda. Hâlâ cevap vermedim.çok uzatmasammiki acaba kiyamiyorumda:) zaten hemen yelkenleri suya indirdigim için yapıyo aynı hataları. bi kaç gün bi konusmamayi becerebilsem işte o zaman anliycak ama ben bi türlü beceremedim bunu on beş senedir.
kiyamiyoruz işte biz bunlara:) zor tutuyorum kendimi şimdi cevap yazmamsk için zaten:)hirada oturuyodu lazimliga. Ama ciplak otrttm ve aynisini bzde yasadik smdi istemiyo
bnde beceremem hic kizmayi trip yapmayi hemen gulerm snir oluyorm bu huyuma
Kızlar pazar günü toplantı oldu apartmanda gündem catiydi su akiyormus ust kata derken yönetici olan alt katimdaki kadın ben aidat vermiyorum dedi apartmandakilerde apartmanimiz masraflı asansör var az daire var şimdiye kadar olanlar verdi sende vermelisin dediler kadın vermiyorum verirsemde bırakırım dedi olmaz bir seneden önce birakamazsin dediler resmen delirdi kadın bende o zaman vermiycem dedim verdigime sayarsanız ben hayatımın en zor döneminde iyi niyetli olarak yaptım dedim kadın bana al sen yap o zaman dedi birkaç kez bende yaptım ben dedim ama dönüp dolaşıp aynı şeyi söyledi bende en sonunda sinirlendim sesimi yükselterek aynı şeyi bana neden söyleyip duruyorsun anlamiyormusun yaptım ben dedim gerçekten çok anormal davranışlar sergiledi herkes şok oldu neyse bunlar gece yarısına kadar kapı çarpıyordu birkaç ay önce güzel bir dille çok rahatsız olduğumuzu söylemiştim ben sizi rahatsız etmiyorum lütfen sizde bizi rahatsız etmeyin dedim tamam haklisin dedi ve ondan sonra carpmadilar gel gelelim pazardan beri gece yarısına kadar yine kapı çarpmaya başladılar az önce apartmanı temizledi benim paspasi eşiğe koymuş kapıyı bir açtım girişe paspastan olduğu gibi toz döküldü aldım paspasi bir baktım kapının önü de toz içinde oğlum dışarı çıkiyordu anne burası çok tozlu dedi ya kızlar ne yapacagimi şaşırdım artık ineyim saydirayim dedim sonra Vazgeçtim ama beni delirtmeye çalışıyor esimde kalk sabah gürültü yap koşu bandında koş onlar geç kalkıyor çünkü kapıya gelsin ona deki kapıyı pazardan beri carpiyorsunuz benimle zıtlaşma ben buradan tasincam öyle bir insana veririm ki burayı sen dusunursun de dedi vallahi biktim ilk taşındı hediyemi aldım evine gittim eşimin iş yerinin oradan hali aldı eşim omzunda getirdi onun halılarını taksitlerini sen gitme uzak eşim verir dedim bir insan bu kadar nankör olamaz
Ayyy bayilacagim kızlar alın başka bir komşu bana seslendi koltuğunu odadan başka odaya alacakmis gelirmisin beraber alalım misafirim gelecek dedi ya eşim bana senelerdir bu işleri yaptirmadi duysa çok kızar ben biraz hassasim hemen belim agriyor ama geri zekalı gibi birşey dyemedim imdaaat diye bagirasim geliyor
Büyük değilde çok sinir bozucu bi hareket te bulundu geçerkten çok kızdım. Ama cevap yazıcam sanırım bu kadar dayanabildim:) kendi kendine düşünüp duruyodur kafasında kurup duruyodur yazık ya falan diye düşüncelere kapiliyorum bide. halbuki ne kadar kizgindim.Aynen canım bugün işte ineyim laf söyleyeyim dedim ki büyük ihtimalle kötü bir tartışma olurdu başka insanlardan utandım amin inşallah kurtulurum
büyük birşey değilse uzatma canım ama sen daha iyi bilirsin ben genelde tavır yapıyorum çoğu kez ilk adımı eşim atıyor çünkü onun zayıf noktası evde kuslugu hiç sevmemesi o yüzden yapma uzatma hadi gel çay yapıyorum diyor bana:))
Kimseye iyilik yaramiyo zaten gittinmi .bence gitme boşver ne dusunurse düşünsün.Ayyy bayilacagim kızlar alın başka bir komşu bana seslendi koltuğunu odadan başka odaya alacakmis gelirmisin beraber alalım misafirim gelecek dedi ya eşim bana senelerdir bu işleri yaptirmadi duysa çok kızar ben biraz hassasim hemen belim agriyor ama geri zekalı gibi birşey dyemedim imdaaat diye bagirasim geliyor
Ayyy iyilikten maraz doğar ya yapma ailen sevdiklerin dışında kimseye iyilik falan. Alt komşuna da tam eşinin dediği gibi yap hakkaten anladığı dilde konuş onunla. Komşuya da gitme ya bebeğim var zaten ayrıca iki çocuğum var sürekli yorgun biriyim gelemem de
şimdi işim var sonra gelirim dedim o söylediğinde gitmedim oyalaniyorum şimdide belki kendileri halleder suç bende belim agriyor ben tasiyamam diyeydim ya kafam çok dolu kızlar öylece kalakaldim deyinceKimseye iyilik yaramiyo zaten gittinmi .bence gitme boşver ne dusunurse düşünsün.
Belliki pişman olmuş canım boşver cevap yaz bencedeBüyük değilde çok sinir bozucu bi hareket te bulundu geçerkten çok kızdım. Ama cevap yazıcam sanırım bu kadar dayanabildim:) kendi kendine düşünüp duruyodur kafasında kurup duruyodur yazık ya falan diye düşüncelere kapiliyorum bide. halbuki ne kadar kizgindim.
Evet klozet aparatından altım. Evde de oyurup duruyodu aslında ama onda çok korktu nedense. Neyse artık inşallah dediğin gibi olur lazımlıkta alayım tekrar klozet denersem belki yine korkar hiç o işe girmeyeyim ben :)Klozetemi oturtmustun canım sen.klozet gerçekten korkutuyo bebekleri benim büyük kızım içine dusmekten korkuyodu mesela. Çok pişmanım neden lazimlik adıysam o zaman. Emin ol kolay olur no sitres yes çiş kaka öğrenme:)) yaza kadar gökçeye hiç tuvaletten bshsetme o korkusunu aklından çıkarır nasılsa.iki yaş doldurduklari zaman en iyi zaman bence. Nasılsa doğum günlerine var daha unutur o zamana o korkusunu.
annemin oturduğu binada babannrm, dayım annemin teyzesi , teyzemin oğlu oturuyoAkrabayla bi arada olmayı bide bana sorun. Allahım hepsi ayrı dert. Alıngan olanı var.sürekli gelip ev temiz mi diye kontrol edeni var.balkondan nereye gidiyo bu diye gozetleyeni var. Fesatı var sürekli laf sokani var. her türlüsü var yani ve hepsi etrafimda eşimin hatŕı olmasa durulacak gibi değil yani .
krşke gitmeseydin canım ya. zatrn tüm gün yoruluyosunAyyy bayilacagim kızlar alın başka bir komşu bana seslendi koltuğunu odadan başka odaya alacakmis gelirmisin beraber alalım misafirim gelecek dedi ya eşim bana senelerdir bu işleri yaptirmadi duysa çok kızar ben biraz hassasim hemen belim agriyor ama geri gibi birşey dyemedim imdaaat diye bagirasim geliyor
Gitmedim canım isim var sonra gelirim dedim köfte yapıyorum şimdi belki hallederler diye oyalaniyorumEvet klozet aparatından altım. Evde de oyurup duruyodu aslında ama onda çok korktu nedense. Neyse artık inşallah dediğin gibi olur lazımlıkta alayım tekrar klozet denersem belki yine korkar hiç o işe girmeyeyim ben :)
annemin oturduğu binada babannrm, dayım annemin teyzesi , teyzemin oğlu oturuyoananem iki bina ötede teyzem bi sokak aşağıda , diğer dayımda yakında annemler oyurdu herkes oraya toplandı
Annem sıyırıyodu bi ara. Şimdi iyi ama çok şükür :)
krşke gitmeseydin canım ya. zatrn tüm gün yoruluyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?