2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
suan agliyorm snirden mesela. Abim yonetici bizm binada. Her masrafi bizden kesiyo diyorm diger dairelerdende alsana. Bana birsuru laf soyledi azonce biktim vallahi biktim herseyden hepsnden kolum iyiydi smdi yne uyusuk hep stres icndeyim buaralar hesap vermekten biktim

Okurken sinir oldum bu ne terbiyesizlik ya.inadına bide kapı carpmalar falan seviyesiz şey. Allah bi an önce ev alıp bunlardan kurtarsin canım seni inşallah

Ben beceremeyeceğimi düşünüyorum tuvalet eğitimini. Hiç bi konuda bu kadar stres yapmamıştım. Emzirmeyi bıraktırmak bile bu kadar dert gelmiyo gözüme
Tuvalet eğitimi verirken anne ne kadar sitressiz olursa o kadar çabuk ogreniyo bebek. Ben büyük kizimda ay hali çiş oldu ay gene yapmadı ogretemiycekmiyim vesaire falan diye çok stres yaptım ve cok zor öğrendik. Ama ikinci kızım beş günde öğrendi bide kayinvaldemdende ayriydim daha rahattim çok kolay oldu. Oraya buraya yaptı diye korkmayip bi kaç gün ortalık yerede yapsa sabredip alkış la ödülle ogreticeksin. Bu şekilde en fazla iki haftada öğrenir zaten sonrada halıları yikamaciya ver gitsin:)).@mutubecanım ben lazimlikla kolay öğrettim çok cikmadim bi kaç gün dışarıda. bi anneme gitmiştim o zaman da lazimligi posete koyup götürdüm anneme. Büyük kızım klozetle zor öğrendi bide.yaz yagmurunun dediği gibi ayaklari yere basması lazım. Lazimlikla kolay oluyo yani.

ben kakasını çok güzel söylüyo diyr bi kere tuvalete götürdüm. Çığlık çığlığa ağladı çıplak oturunca. O zamandan beride söylemiyo. Kaç ay geçti üstünden unutmamış hala arada tuvalete gelir msin benimle diyorum kaçıyo. Ondan korktum biraz rahattım aslında.tek öğrensinde ben temizlerim her yeri hiç bişey gözümde değil.inşallah dediğin gibi kolay olur

öyle siteler bunlardan daha rahat bence.Alacak durumda olsam hiç düşünmem öyle alırım.
Hele ki akrabayla aynı binada olmak allah korusun.

Klozetemi oturtmustun canım sen.klozet gerçekten korkutuyo bebekleri benim büyük kızım içine dusmekten korkuyodu mesela. Çok pişmanım neden lazimlik adıysam o zaman. Emin ol kolay olur no sitres yes çiş kaka öğrenme:)) yaza kadar gökçeye hiç tuvaletten bshsetme o korkusunu aklından çıkarır nasılsa.iki yaş doldurduklari zaman en iyi zaman bence. Nasılsa doğum günlerine var daha unutur o zamana o korkusunu.

öyle siteler bunlardan daha rahat bence.Alacak durumda olsam hiç düşünmem öyle alırım.
Hele ki akrabayla aynı binada olmak allah korusun.
Akrabayla bi arada olmayı bide bana sorun. Allahım hepsi ayrı dert. Alıngan olanı var.sürekli gelip ev temiz mi diye kontrol edeni var.balkondan nereye gidiyo bu diye gozetleyeni var. Fesatı var sürekli laf sokani var. her türlüsü var yani ve hepsi etrafimda eşimin hatŕı olmasa durulacak gibi değil yani .

Eşim demişken dün akşam beni çok kızdırdı küstüm bende sonra haksız olduğunu anladı gönlümü almaya falan çalıştı ama barismadim. Çok kızdım çünki. İki saat önce vatsapdan akşam dışarda yiyelim diye mesaj atıyo ariyamiyoda. Hâlâ cevap vermedim.çok uzatmasammiki acaba kiyamiyorumda:) zaten hemen yelkenleri suya indirdigim için yapıyo aynı hataları. bi kaç gün bi konusmamayi becerebilsem işte o zaman anliycak ama ben bi türlü beceremedim bunu on beş senedir.

hirada oturuyodu lazimliga. Ama ciplak otrttm ve aynisini bzde yasadik smdi istemiyo

bnde beceremem hic kizmayi trip yapmayi hemen gulerm snir oluyorm bu huyuma

Okurken sinir oldum bu ne terbiyesizlik ya.inadına bide kapı carpmalar falan seviyesiz şey. Allah bi an önce ev alıp bunlardan kurtarsin canım seni inşallah
Aynen canım bugün işte ineyim laf söyleyeyim dedim ki büyük ihtimalle kötü bir tartışma olurdu başka insanlardan utandım amin inşallah kurtulurum
büyük birşey değilse uzatma canım ama sen daha iyi bilirsin ben genelde tavır yapıyorum çoğu kez ilk adımı eşim atıyor çünkü onun zayıf noktası evde kuslugu hiç sevmemesi o yüzden yapma uzatma hadi gel çay yapıyorum diyor bana:))

Ayyy bayilacagim kızlar alın başka bir komşu bana seslendi koltuğunu odadan başka odaya alacakmis gelirmisin beraber alalım misafirim gelecek dedi ya eşim bana senelerdir bu işleri yaptirmadi duysa çok kızar ben biraz hassasim hemen belim agriyor ama geri zekalı gibi birşey dyemedim imdaaat diye bagirasim geliyor

Ayyy iyilikten maraz doğar ya yapma ailen sevdiklerin dışında kimseye iyilik falan. Alt komşuna da tam eşinin dediği gibi yap hakkaten anladığı dilde konuş onunla. Komşuya da gitme ya bebeğim var zaten ayrıca iki çocuğum var sürekli yorgun biriyim gelemem de

Büyük değilde çok sinir bozucu bi hareket te bulundu geçerkten çok kızdım. Ama cevap yazıcam sanırım bu kadar dayanabildim:) kendi kendine düşünüp duruyodur kafasında kurup duruyodur yazık ya falan diye düşüncelere kapiliyorum bide. halbuki ne kadar kizgindim.

Kimseye iyilik yaramiyo zaten gittinmi .bence gitme boşver ne dusunurse düşünsün.

Kimseye iyilik yaramiyo zaten gittinmi .bence gitme boşver ne dusunurse düşünsün.
şimdi işim var sonra gelirim dedim o söylediğinde gitmedim oyalaniyorum şimdide belki kendileri halleder suç bende belim agriyor ben tasiyamam diyeydim ya kafam çok dolu kızlar öylece kalakaldim deyince

Belliki pişman olmuş canım boşver cevap yaz bencede

Evet klozet aparatından altım. Evde de oyurup duruyodu aslında ama onda çok korktu nedense. Neyse artık inşallah dediğin gibi olur lazımlıkta alayım tekrar klozet denersem belki yine korkar hiç o işe girmeyeyim ben :)
annemin oturduğu binada babannrm, dayım annemin teyzesi , teyzemin oğlu oturuyo ananem iki bina ötede teyzem bi sokak aşağıda , diğer dayımda yakında annemler oyurdu herkes oraya toplandı
Annem sıyırıyodu bi ara. Şimdi iyi ama çok şükür :)

krşke gitmeseydin canım ya. zatrn tüm gün yoruluyosun

Gitmedim canım isim var sonra gelirim dedim köfte yapıyorum şimdi belki hallederler diye oyalaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…