2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ayy çok şeker ya maşallah Keremalpe ecede aaa diye tepki veriyor bazı durumlarda yemek yedirirken ağzı kirli oluyor beni opuyor aaa diyor:)) bugünde balkona bayrak astım evin içinden bayrağı gordu aaa dedi yine çok komikler ya

Sağol canım sofraya oturduk açlıktan bayilmisim zaten önüne koydum yiyebileceği birşey diye ağlamaya başladı ben yedireyim dedim daha çok ağladı bende anlamıyorum bana yapıyor abisi yedirdi hiç itiraz etmedi

Miraya ismini söyletmeye çalışıyorum mimi diyo :)) bide biz artık snapchatteyiz daha pek anlayamadım ama bi kaç video atabildim
ayy ne tatlı ya. Bende uğraşıyorum ama söylemiyo. Herkesi tek tek sayıyorum o da tekrarlıyo. Gökçe diyorum çıt yok :)

hiç yağ konulmuyo mu canım onlara? Eşimde istiyo ondan. Balık yemek istiyomuş çok kokunca tiksiniyorum gökçeye yaptığım çorbaya zor dayanıyorum zaten. Emin olmayınca alamadımda

Fırçayla tavayı yağladım bi de balıkları yine fırçayla yağladım o kadar foş foş yağ yok yani ızgara bildiğin biraz koku oluyo ama idare edersin artık

o şimdi sizin kalbiniz ya isminide kalpi diye kısaltmış işte :)) ama şu küppüüü beni benden almıştı

mirada öyle zor isimleri söylüyoki kendi ismine gelince mimi diyo yada ufffff diyip gidiyo

Elim kolum hatta sol tarafim uyusuk hissis daha oncde olmustu defalarca mr cekildi ilk basta omurilik tumoru denildi dha snra ms denildi yarn gdicem baska hastaneye bakalim o ne dicek
Gecmis olsun canim insallah bu hastanede herseyin temiz cikar

Kizlar etkili bi pisik kremi ariyorum. Ilaclardan mi bilmem cok kötü pişti travazol surup acik birakiyorum ama ilk kakada yine eski haline dönüyor alt acmak iskenceye dönüştü

Elim kolum hatta sol tarafim uyusuk hissis daha oncde olmustu defalarca mr cekildi ilk basta omurilik tumoru denildi dha snra ms denildi yarn gdicem baska hastaneye bakalim o ne dicek
Canım bende de oluyor o dediğin sağ tarafımda. Böyle karıncalanma uyuşukluk hissi oluyor sağ kolumda ve yanağımda oluyor genelde. Kafama takıldı şimdi. Bir sene önce yanagimdaydi sadece sonra hiç olmamıştı 2 aydır da hem yanagim hem kolum ara ara uyusuyor. İnternetten baktım biraz vitamin eksikliği diye düşünmüştüm emziriyorum diye. Ben de bi gideyim doktora en iyisi

Cook tatli bian gozmun onune gtrdim :))
Teşekkür ederiz canım:)

Teşekkür ederiz teyzesi, gittikçe daha tatlı ve komik oluyorlar:)

o şimdi sizin kalbiniz ya isminide kalpi diye kısaltmış işte :)) ama şu küppüüü beni benden almıştı

mirada öyle zor isimleri söylüyoki kendi ismine gelince mimi diyo yada ufffff diyip gidiyo
Evet Kalbimiz gerçekten. İsmini ilerde kisaltip yazarsa K.Alp oluyor tatlı bir tesadüf:)) mimi de çok tatlı:))

Kizlar etkili bi pisik kremi ariyorum. Ilaclardan mi bilmem cok kötü pişti travazol surup acik birakiyorum ama ilk kakada yine eski haline dönüyor alt acmak iskenceye dönüştü
Canim ece nin altı pistiginde ben hametan suruyorum hemen eceye çok iyi geliyor gece pisikse suruyorum sabaha iyileşmiş oluyor çok krem denedim bize en iyi hametan geldi evde mustela nivea var kullanmiyorum onları

Şimdide babasını kaldırdı saklan diye eşim kızım çok yorgunum yapma ne olur diyor:)))
Gündüz hava güzel oldumu mutlaka çıkar dışarı yürüsün yorulsun başka türlü olmuyo bugün yine dışardaydık dolaştı falan 12-1 de uyuyan çocuk 10-10.30 dedi mi yatıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…