Bim deki nasıl acaba bir ara benim esimde alalım dedi bende alalım dedim sonra ya memnun kalmazsam diye dusundum mutfağım küçük koyacak yerde yok diye vazgectim ama güzel oluyorsa alırımben schafer aldım 125 e bim deki başka marka 90 mış
canım dün parka gittik ecenin arabası hep evde duruyordu pazar günü arabanin bagajında kalmış parkın biraz mesafesi var kucagimda tasidim giderken ve gelirken çok araba geçiyor birakamadim kucagimdan bugün belim bacaklarım agridi goturemedim ama dün ecede öyle bayıldı salonda ki normalde ışıkta TV karşısında uyumazdi yorulmalari iyi oluyor yarinda yağmur var diye duydum cikamayiz yağmur olursaGündüz hava güzel oldumu mutlaka çıkar dışarı yürüsün yorulsun başka türlü olmuyo bugün yine dışardaydık dolaştı falan 12-1 de uyuyan çocuk 10-10.30 dedi mi yatıyo
İkisi de çok hoş canım çok baktım ama mor bana daha sıcak geldi sanki ikiside yakışır Gokcecigime:)Kızlar sizce hangisini alayım. Kararsız kaldım.
Mor olan guzelKızlar sizce hangisini alayım. Kararsız kaldım.
beyaz çabuk kirlenir diye düşünüyorum mor daha güzel hemKızlar sizce hangisini alayım. Kararsız kaldım.
İşte bende sizin gibiyim çok dikkat etmem kendime eşim uyarır beni hep annem kendine çok dikkat eder hergun cevizini yer kuruyemisini yer teyzemlerde dikkat etmezler annemle dalga geçerler hep sen canının kıymetini biliyorsun diye annemde ne yapayım bilmek zorundayım der:))Ay çok güldüm yaannrn gerçekten işini biliyomuş. Azıcık ucundan bile çekseymişsin iyiymiş :)
Bende tam annemin kızıyım.kadın en küçük kardeşime hamileyken halı yıkamıştı. Büyüktü de karnı.
Bende Karnım burnumda 8 ay bitmek üzere cam silmiştim sıkıntıdan. Derdim neyse artık
Valla çupra yaptık biz güzel oldu eşim çok seçici pişme konusunda beğendi ben köfte tavuk falan içinde istiyodum güzel olur tahminim balık olduktan sonraBim deki nasıl acaba bir ara benim esimde alalım dedi bende alalım dedim sonra ya memnun kalmazsam diye dusundum mutfağım küçük koyacak yerde yok diye vazgectim ama güzel oluyorsa alırım
canım dün parka gittik ecenin arabası hep evde duruyordu pazar günü arabanin bagajında kalmış parkın biraz mesafesi var kucagimda tasidim giderken ve gelirken çok araba geçiyor birakamadim kucagimdan bugün belim bacaklarım agridi goturemedim ama dün ecede öyle bayıldı salonda ki normalde ışıkta TV karşısında uyumazdi yorulmalari iyi oluyor yarinda yağmur var diye duydum cikamayiz yağmur olursa
Geçmiş olsun bikere girdimi eve herkesi dolaşıyoKizlar elif 1 haftadır öksürüyor ve burnu akiyordu. Peditus verdim ama gecmedi mecburen bugün dr götürduk dr ventolin verdi 10 gun sonra kontrole cagirdi. Geçmezse antibiyotik tedavisi uygulanacak dedi.
Bende tam iyilestim derken dünden beri öksürük başladı yine. Esimde grib olmus kbb dr gitti. Bende bugun dahiliyeye gittim bobreklerimde sorun var gibi yarin tahlil sonuclari cikacak.
Hepimiz hastayiz.
Yaaaa aynen oyle eliften gecti bizede ailecek dökülüyor uz.Geçmiş olsun bikere girdimi eve herkesi dolaşıyo
Sanada gecmis olsun belki zorlamisindir kolunuBenimde omzum mu boynum mu anlam veremediğim bi ağrım var koluma vuruyo bişey yapamıyorum ütü yaptım zorla şimdi bittim kas gevşetici sürdüm yok ağrı kesici sürdüm o da işe yaramadı doktora da gidemem öyküyle bakalım geçer 1-2 güne inş
İnan çok geriliyorum canım bu akşam sırf bu insanlar yüzünden sinirliydim takmamaya çalışıyorum ama olmuyor bende kimseye gidip gelmiyorum komşulardan ama insanlar çok tuhaf n kimseyi cagirmam böyle şeyler için tuhafima gidiyor karşılaşınca burada çok sıkıldım artık huzurlu olmak istiyorum eski oturdugum yer çok iyiydi komsularim falan teyzemin eviydi orası şimdi teyzem oturuyor çok memnun ama burada çok mutsuzum ev bakıyoruz inşallah huzur bulacagim bir yere tasinirim@yaz yagmuru senin n3dir bu cektigin komsulardan. Ben 6 kere tasindim boylesini hic gormedim zaten benim kapımi calamaz herkes uzak dururum genelde. Bence sende cocuklarin okulu tatil olunca taşın canim. Baskalari icin sagligindan olacan koltuk falan taşımak kadin işi mi de seni çağırıyor bak ben bile sinirlendim
Evet canım huzursuz olduğun yerden kacabildigin kadar kac. Tasinman daha hayirli gibi görünüyo.İnan çok geriliyorum canım bu akşam sırf bu insanlar yüzünden sinirliydim takmamaya çalışıyorum ama olmuyor bende kimseye gidip gelmiyorum komşulardan ama insanlar çok tuhaf n kimseyi cagirmam böyle şeyler için tuhafima gidiyor karşılaşınca burada çok sıkıldım artık huzurlu olmak istiyorum eski oturdugum yer çok iyiydi komsularim falan teyzemin eviydi orası şimdi teyzem oturuyor çok memnun ama burada çok mutsuzum ev bakıyoruz inşallah huzur bulacagim bir yere tasinirim
Canım çok geçmiş olsun hepinize inşallah Elif iyileşir antibiyotiğe gerek kalmaz seninde sonuçların temiz çıkar inşallahKizlar elif 1 haftadır öksürüyor ve burnu akiyordu. Peditus verdim ama gecmedi mecburen bugün dr götürduk dr ventolin verdi 10 gun sonra kontrole cagirdi. Geçmezse antibiyotik tedavisi uygulanacak dedi.
Bende tam iyilestim derken dünden beri öksürük başladı yine. Esimde grib olmus kbb dr gitti. Bende bugun dahiliyeye gittim bobreklerimde sorun var gibi yarin tahlil sonuclari cikacak.
Hepimiz hastayiz.
canım geçmiş olsun eğer boynunda tutulma varsa internette egzersiz var boyun tutulması için ben yapmıştım çok iyi gelmiştiBenimde omzum mu boynum mu anlam veremediğim bi ağrım var koluma vuruyo bişey yapamıyorum ütü yaptım zorla şimdi bittim kas gevşetici sürdüm yok ağrı kesici sürdüm o da işe yaramadı doktora da gidemem öyküyle bakalım geçer 1-2 güne inş
Tesekkur ederim canimmmCanım çok geçmiş olsun hepinize inşallah Elif iyileşir antibiyotiğe gerek kalmaz seninde sonuçların temiz çıkar inşallah
canım geçmiş olsun eğer boynunda tutulma varsa internette egzersiz var boyun tutulması için ben yapmıştım çok iyi gelmişti
bakayım bende o zaman canım arabasiz çok zor oluyor ertesi gün heryerim agriyor hafta sonuna sıcaklık düşecek diyorlar ama bilmiyorum böyle güzeldi havaValla çupra yaptık biz güzel oldu eşim çok seçici pişme konusunda beğendi ben köfte tavuk falan içinde istiyodum güzel olur tahminim balık olduktan sonra
Arabasız zor oluyo gerçekten öyküye biraz arabaları öğrettim araba geliyo kenara dedimmi kaçıyo kenara hemen el tutmamaları zor oluyo bakalım kaç gündür güzel gidiyodu inş çok soğumaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?