Ay çok güldüm yaHiç annemin kızı değilim annem yıllar önce kadın hastalıklarından ameliyat olmuştu Dr anneme sen ameliyatlisin bundan sonra 1 kg bile kaldirmayacaksin demis annem iyileşti gerçektende bir kg bile kaldirmamaya başladı birgün gittim annem makinaya çamaşır koydu rahmetli dedeme baba verneli getir dedi dedemde getirdi annem deterjan gözünü acti köy baba dedi dedem verneli koydu anne sen neden koymuyorsun dedim Dr bana bir kg bile kaldirmayacaksin dedi ameliyatliyim ben dedi ben şok hepte öyle devam etti geçen gün bana diyor dikkat et sende sezeryan oldun ameliyatsin ağır kaldırma diyor yanı diyeceğim o ki annem olsa komşuya ben ameliyatliyim derdi:)))
Canım balkondan sordum geleyimmi diye başka bir komşu uğramış halletmisler iyi o zaman dedim alt komsuyada öyle yapcam bende rahatsız etcem bundan anlıyorlar bende öyle davrancamAyy dertler derya olmuş :)
yazyagmuru sakın gitme evde yapmadığın işi komşuya mı yapcaksın aşağıdakine eşinin dediği gibi yap hatta bu işi oğlanlara devret top falan oynasınlar evde zıplasınlar koşsunlar :)
@hiraysen bencede aile apt zor oluyo imkanınız varmış madem hiç arkana bakma eşine söyle böyle böyle dayanamıyorum yine kolum başladı falan diye gerçekteb küçümsencek bi hastalık değil çok dikkat etmen lazım benim teyzemde ms işte yeni bi ilaç deniyolar şimdi bakalım onun atakları çok ağır geçiyo
Canım ya çok geçmiş olsun Allahtan sonu iyi bitmiş. Artık hedefe ulaşmak isterseler çeşitli yollar deniyorlar. Allah beterinden korusun inşallahxKabus gibi bi gündü
Sabah her zamanki gibi hazırladım azadı parka gidecektik. Ben de o arada üzerimi giyinirken ortadan kayboldu. Seslendim ses vermedi bi gittim evdeki detan güve ilacını bulmuş ve çocuk kilidini kırmış ve yalamış ki yetişemeyeceği yerdeydi hala aklım almıyor nasıl ulaştı ona
Apar topar acile gittik. Gerçi bişey olmazdı çünkü süresi geçmişti be yutmamıştı ama ben çok pimpşrikliyim. Hastaneden bi saat müşahade altına aldılar ve bi an durmadı Nasıl kudurdu hastanede. Bi saat sonra kan testi yapıldı tanaiyon galan kontroller yapıldı iyi şükür
Bi de güvenlik rapor tuttu hani istismar mı diye, karakola ifadeye gitmem gerekti
Hastanede ödeme bile almadılar yarın kontrole geldiğinizde ödeyin dediler. Çünkü sigorta şirketiyle görüşme yapılana kadar bizimki kapı önünde kendini yere attı ağlamaya başladı
Dönüşte karakola gittim ifade galan da almadılar ev kazası bişey yok dediler allahtan
Yeminle sakınan göze çöp değil kazık batıyor. Bir an ayırmam artık gözümü dört açarım
Geçmiş olsun canım çok zor bir durum gerçekten. Siz iyi haber almissiniz çok şükür Allah hayatını kaybedenlerin yakınlarına sabır versin inşallahAnkarada ki patlamada bizim evi fena sarstı. Görümcemin eşi de asker. Haberleri görünce ulaşmaya çalıştık. O da orda ki servislere biniyo çünkü.
Enişteyi arıyoruz ulaşamıyoruz. Görümcem hamile tek başına orda tlfnda ağlıyo. Ne yapcağımızı şaşırdık. Sonunda ulaştık. Patlayan derviste değil arkadakindeymiş. Yardıma gitmiş.
Sevinemedik bile daha kim bilit kaç şehit çıkacak
Çok geçmiş olsun canım, şifa versin Allah.Yanimiza kaldimi tabiki hayir
Sabahlari recep benden once kalkarsa besiginde ayaga kalkip anne düş anne düş der yani dusecegim cikar benio sabah ondan once uyanmistim ama sirf bu cumleyi duymak icin uyuyomus gibi yaptim ama oglum aglayarak uyandi kucagima aldim kafasini gogsume dayadi bir dahada kaldirmadi mumkun degil ayiramiyoruz gogsumden bas vas bagiriyor neresi agriyo diyorum kafasini gosteriyo tabi biz cok korktuk hemen acile gittik muayene ettiler ve orta kulak iltihabi cikti emin olamayip kbbye goturduk orada da ayni sey soylendi ilaclarimiza bir torba ilac daha ekleyip geldik. Cok yiprandik bende oglumda cok agrili bir surecti devamli kucagimdaydi cok sukur simdi biraz daha iyi. Bir ay sonra kontrole gidecegiz hasar kalabiliyormus.
Valla bende senin gibiyim ve en cokta bu yuzden fazla geliyor ustume diye düşünüyorum. En son cok kirildim bende, baristik ama agirdan aliyorum biraz ozellikle yapmiyorum ama bunu icimden gelmiyor cok, ne kadar kirildiysam artikEşim demişken dün akşam beni çok kızdırdı küstüm bende sonra haksız olduğunu anladı gönlümü almaya falan çalıştı ama barismadim. Çok kızdım çünki. İki saat önce vatsapdan akşam dışarda yiyelim diye mesaj atıyo ariyamiyoda. Hâlâ cevap vermedim.çok uzatmasammiki acaba kiyamiyorumda:) zaten hemen yelkenleri suya indirdigim için yapıyo aynı hataları. bi kaç gün bi konusmamayi becerebilsem işte o zaman anliycak ama ben bi türlü beceremedim bunu on beş senedir.
Ben izlemedim hiç ve şuan hikayeden çok etkilendim mutlaka bakıcamFineas ve förb diye bi çizgifilm var belki denk gelmişsinizdir. Ben çok severim
Şimdi ona denk geldim de size hikayesini anlatayım dedim. Çok etkilenmiştim okuduğumda.
Fineas vr candase adında iki çocuk var. Anne babaları ayrılıyo. Annelerinde kalıyolar kadın sonra başka bir adamla evleniyo. Adamında bi çocuğu var o da förb. Candase lise çağında diğer çocuklarda ilk okul tahminen.
Çizgi filmde fineas ve förb sürekli bişeyler icat ediyolar. Asıl zeki olab fineas förb çizgifilmde hiç konuşmuyo.
Gerçeküstü şeyler tabi bunlar. Onların bi evcil hayvanları var ornitorenk. O da çizgifilmde ajan. Dünyayı elegeçirmeye çalışan bi doktorun planlarını bozuyo hep.
Candase da çizgifilmde kardeşlerinin bu işlerini görüyp. Annesine göstermeye çalışıyo ama bir türlü başaramıyo. Annesi gelince herşey normale dönmüş oluyo hep.
Gerçekte de aynı kadın adamla evleniyo förbün hiç konuşmamasının sebebi beyninde tümör olmasıymış. Candase da aynı çizgifilmde ki gibi sürekli annesine kardeşleriyle ilgili bişeyler anlatıyo. Annesi doktora götürüyo kızı şizofren olduğu anlaşılıyo. Doktorun verdiği ilaçlara bağımlı hale geliyo. Gizlice fazla fazla içiyo bi sabahta ölü bulunuyo yatağında.
Annesi o öldükten sonra günlüğünü buluyo. Çok etkileniyo okuduklarından. Disney yetkililerine götürüyo onlarda günlüğü çizgifilm haline getiriyolar.
Şimdi yazarken bile gözüm dolu dolu oldu ağlamaya yer arıyorum
esimin ailesinin yaninda otrmak istemedim kendi evime kendi ailemin oldgu binaya gtrdim esimi onun evi oldgu halde beni dinledi geldi. bir sene oldu tasinali. Smdide burdan gtmek istiyosun ordada pisman olursun diyo bana bilmiyorum ama ben ustune dusucem bu durumun. Yarn gdicem doktra tekrarlamasi canmi skti doktr tekrarlayamaya blir dedginde cok sevinmistmAyy dertler derya olmuş :)
yazyagmuru sakın gitme evde yapmadığın işi komşuya mı yapcaksın aşağıdakine eşinin dediği gibi yap hatta bu işi oğlanlara devret top falan oynasınlar evde zıplasınlar koşsunlar :)
@hiraysen bencede aile apt zor oluyo imkanınız varmış madem hiç arkana bakma eşine söyle böyle böyle dayanamıyorum yine kolum başladı falan diye gerçekteb küçümsencek bi hastalık değil çok dikkat etmen lazım benim teyzemde ms işte yeni bi ilaç deniyolar şimdi bakalım onun atakları çok ağır geçiyo
ben hic cozemedim sildim uygulamayi :)Miraya ismini söyletmeye çalışıyorum mimi diyo :)) bide biz artık snapchatteyiz daha pek anlayamadım ama bi kaç video atabildim
Biraz karışık gibi ama video atarken eğleniyorum :)) iice alışayım diyet yürüyüş alışveriş bebişle hayat güncesi gibi bişi yapmayı düşünüyorumben hic cozemedim sildim uygulamayi :)
yerim ben onu, maşallah ona:) isim konusu bizde daha karışık, iki isim olunca:))Miraya ismini söyletmeye çalışıyorum mimi diyo :)) bide biz artık snapchatteyiz daha pek anlayamadım ama bi kaç video atabildim
Ben de bazen bize özel yaptıklarını düşünüyorum. Amaç ne çözemedim. Neyseki yemiş hepsini fıstık, afiyet olsun:))Ya yemeği önüne koydum avaz avaz bağırıp ağladı neden bilmiyorum ben yedireyim dedim yine ağladı bende kizdim biraz küçük abisi aldı eline çatalı bir güzel hepsini yedirdi nasıl da ağzını açıp yedi sanki bana nispet yapıyor
Neyin var canim onemli birsey degildir umarimesimin ailesinin yaninda otrmak istemedim kendi evime kendi ailemin oldgu binaya gtrdim esimi onun evi oldgu halde beni dinledi geldi. bir sene oldu tasinali. Smdide burdan gtmek istiyosun ordada pisman olursun diyo bana bilmiyorum ama ben ustune dusucem bu durumun. Yarn gdicem doktra tekrarlamasi canmi skti doktr tekrarlayamaya blir dedginde cok sevinmistm
Elim kolum hatta sol tarafim uyusuk hissis daha oncde olmustu defalarca mr cekildi ilk basta omurilik tumoru denildi dha snra ms denildi yarn gdicem baska hastaneye bakalim o ne dicekNeyin var canim onemli birsey degildir umarim
Cook tatli bian gozmun onune gtrdim :))Kerem Alp bu ara aksilik olunca tüüühh diyo:)) Biraz önce elektrik süpürgesi ile oynuyordu süpürge devrilmiş geldi beni cekistiriyor anne süpü tüühh sonra da ellerini iki yana açıyor kafasını sağa sola sallıyor çaresiz bebe:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?