2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sağolun kızlar böyle kulağımın arkası da ağrıyo gibi kulak vururmu acaba bu kadar ama içinde bişey yok kulağımın yarın bi sağlık ocağına gideyim olmazsa o doktorda bişeyden anlamıyo ya baksın bi :) boşa diploma vermişler adama

Nedir ne 10 gün annemdeydim eşimde çok evde değildi elektrik düşe düşe 10 lira düşmüş 280 gelmiş niye böyle anlamıyorum bizim saatte dışarda faturayı ya atıyolar ya ucuyo heralde intten bakıyorum orda da döküm yok anlamadım bu işi

Miraya ismini söyletmeye çalışıyorum mimi diyo :)) bide biz artık snapchatteyiz daha pek anlayamadım ama bi kaç video atabildim
Ben bi kez Azad'a hiranın videolarını gösterirken bak bu hira dedim söylemesini istedim, bizimki hira değil miya dedi kendi adına da ada diyo

Kizlar etkili bi pisik kremi ariyorum. Ilaclardan mi bilmem cok kötü pişti travazol surup acik birakiyorum ama ilk kakada yine eski haline dönüyor alt acmak iskenceye dönüştü

Cnm eger kırmızı sivilce gibi nokta nokta okduysa ben antibiyotikli pomad kullanmıştım. (Thiocillin ismi) 3gğn sadece. Normalde sudokrem kullanıyorum.

Canım gün içinde eceyle az ilgilendiysen belki ondan yapmıştır.

Kızlar sizce hangisini alayım. Kararsız kaldım.
ben beyaz olanını çok beğendim canım

çok geçmiş olsun hepinize

Ben bi kez Azad'a hiranın videolarını gösterirken bak bu hira dedim söylemesini istedim, bizimki hira değil miya dedi kendi adına da ada diyo
ay ada çok iimiş ama

Belki çabuk kirlenir temizliği zor olur ama beyazı çok beğendim

Ailecek geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum canim. İnşallah elif de antibiyotik kullanmadan toparlanır.

Geçmiş olsun canım inşallah geçer hemen. Sağımız solumuz tutulmaya devam. Kaç şekil oluyoz hergün.

Bende şimdi yigite mira dedirmeye çalıştım. Sadece mi sini soyleyebildi:)) ra içinde gün içinde çalışalım bakalım. Ogrenmemiz lazım dimi ama @minnakkartal
tabi tabi bir video bekleriz artık ve mira çok güzel yiğit diyo tabi başında y si yok :)) akşam ikna edip söyletebilirsem ig ye atarım video

beyaza bayııllldıımmm. Ben kendime alırkende hep beyaz alırım. Gökçrnin ayakları büyürde kolay ayakkabı bulabilirsek eğer takım alcam direk hayaliyle yaşıyorum resmen

90 lira verdiktrn sonra biraz daha verir iyi bişey alırım aslında ama Gideyim bi bakayım bakalım nasılmış bimdeki.
Başka şeyler içinde iyi olur.

canım geçmiş oldun böbrekler temiz çıkar inşallah

Kizlar etkili bi pisik kremi ariyorum. Ilaclardan mi bilmem cok kötü pişti travazol surup acik birakiyorum ama ilk kakada yine eski haline dönüyor alt acmak iskenceye dönüştü
Nivea bize en cok iyi geldi. Lohusayken kendmede kullanmistm bikerekte gecirmisti

Benim iki parmagimla baslamisti cnm sonra yayilmisti koluma. Sonra gecti smdi tekrarlari. Gtmekte fayda var ben gittim sok olup eve gelmistim insllah kotu bisey yoktr

@hiraysen gecmis olsun saglik gibisi yok kimseyi umursama gerekirse tasin 500 dairelik siteye degil baska yere git gerekirse. Akraba zor olur ben hep mesafeliyimdir herkesle. Görüşürüm ama sınır olur hep.
İkna ettim gbi bakalim iki seneyi bulucakmis yapilmasi sabretcem artik ben sevmiyorm tanidikla yakin otrmayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…