Ben bi kez Azad'a hiranın videolarını gösterirken bak bu hira dedim söylemesini istedim, bizimki hira değil miya dediMiraya ismini söyletmeye çalışıyorum mimi diyo :)) bide biz artık snapchatteyiz daha pek anlayamadım ama bi kaç video atabildim
Kızlar sizce hangisini alayım. Kararsız kaldım.
Kizlar etkili bi pisik kremi ariyorum. Ilaclardan mi bilmem cok kötü pişti travazol surup acik birakiyorum ama ilk kakada yine eski haline dönüyor alt acmak iskenceye dönüştü
Canım gün içinde eceyle az ilgilendiysen belki ondan yapmıştır.Ya yemeği önüne koydum avaz avaz bağırıp ağladı neden bilmiyorum ben yedireyim dedim yine ağladı bende kizdim biraz küçük abisi aldı eline çatalı bir güzel hepsini yedirdi nasıl da ağzını açıp yedi sanki bana nispet yapıyor
ben beyaz olanını çok beğendim canımKızlar sizce hangisini alayım. Kararsız kaldım.
çok geçmiş olsun hepinizeKizlar elif 1 haftadır öksürüyor ve burnu akiyordu. Peditus verdim ama gecmedi mecburen bugün dr götürduk dr ventolin verdi 10 gun sonra kontrole cagirdi. Geçmezse antibiyotik tedavisi uygulanacak dedi.
Bende tam iyilestim derken dünden beri öksürük başladı yine. Esimde grib olmus kbb dr gitti. Bende bugun dahiliyeye gittim bobreklerimde sorun var gibi yarin tahlil sonuclari cikacak.
Hepimiz hastayiz.
ay ada çok iimiş amaBen bi kez Azad'a hiranın videolarını gösterirken bak bu hira dedim söylemesini istedim, bizimki hira değil miya dedikendi adına da ada diyo
Belki çabuk kirlenir temizliği zor olur ama beyazı çok beğendimKızlar sizce hangisini alayım. Kararsız kaldım.
Ailecek geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum canim. İnşallah elif de antibiyotik kullanmadan toparlanır.Kizlar elif 1 haftadır öksürüyor ve burnu akiyordu. Peditus verdim ama gecmedi mecburen bugün dr götürduk dr ventolin verdi 10 gun sonra kontrole cagirdi. Geçmezse antibiyotik tedavisi uygulanacak dedi.
Bende tam iyilestim derken dünden beri öksürük başladı yine. Esimde grib olmus kbb dr gitti. Bende bugun dahiliyeye gittim bobreklerimde sorun var gibi yarin tahlil sonuclari cikacak.
Hepimiz hastayiz.
Geçmiş olsun canım inşallah geçer hemen. Sağımız solumuz tutulmaya devam. Kaç şekil oluyoz hergün.Benimde omzum mu boynum mu anlam veremediğim bi ağrım var koluma vuruyo bişey yapamıyorum ütü yaptım zorla şimdi bittim kas gevşetici sürdüm yok ağrı kesici sürdüm o da işe yaramadı doktora da gidemem öyküyle bakalım geçer 1-2 güne inş
Benim kuslukte 24 saat zor suruyo:)S Sevgidili5 ben fena pis kuserim günlerce haftalarca konuşmam. Kizim dogunca doya doya kusemiyorum mecbur kaliyorum konuşmaya çünkü Elif ile ilgili oluyor.
Coresatin kullanıyorum bende canım oda çok iyi. Pembe olanı.Y yazyagmuru01 yarin aldirayim hametan insallah ise yarar
tabi tabi bir video bekleriz artık ve mira çok güzel yiğit diyo tabi başında y si yok :)) akşam ikna edip söyletebilirsem ig ye atarım videoBende şimdi yigite mira dedirmeye çalıştım. Sadece mi sini soyleyebildi:)) ra içinde gün içinde çalışalım bakalım. Ogrenmemiz lazım dimi ama @minnakkartal
beyaza bayııllldıımmm. Ben kendime alırkende hep beyaz alırım. Gökçrnin ayakları büyürde kolay ayakkabı bulabilirsek eğer takım alcam direk hayaliyle yaşıyorum resmenKızlar sizce hangisini alayım. Kararsız kaldım.
90 lira verdiktrn sonra biraz daha verir iyi bişey alırım aslında ama Gideyim bi bakayım bakalım nasılmış bimdeki.Bim deki nasıl acaba bir ara benim esimde alalım dedi bende alalım dedim sonra ya memnun kalmazsam diye dusundum mutfağım küçük koyacak yerde yok diye vazgectim ama güzel oluyorsa alırım
canım dün parka gittik ecenin arabası hep evde duruyordu pazar günü arabanin bagajında kalmış parkın biraz mesafesi var kucagimda tasidim giderken ve gelirken çok araba geçiyor birakamadim kucagimdan bugün belim bacaklarım agridi goturemedim ama dün ecede öyle bayıldı salonda ki normalde ışıkta TV karşısında uyumazdi yorulmalari iyi oluyor yarinda yağmur var diye duydum cikamayiz yağmur olursa
canım geçmiş oldun böbrekler temiz çıkar inşallahKizlar elif 1 haftadır öksürüyor ve burnu akiyordu. Peditus verdim ama gecmedi mecburen bugün dr götürduk dr ventolin verdi 10 gun sonra kontrole cagirdi. Geçmezse antibiyotik tedavisi uygulanacak dedi.
Hepimiz hastayiz.
insallah hastanelerden bktm mr cekilmektende bktim hala kesin bisey diyemiyolar ordan oraya sevk ediyolarÖnemli birşey değildir iyi haberlerle gelirsin inşallah canım
sagol cnm insallahGecmis olsun canim insallah bu hastanede herseyin temiz cikar
Nivea bize en cok iyi geldi. Lohusayken kendmede kullanmistm bikerekte gecirmistiKizlar etkili bi pisik kremi ariyorum. Ilaclardan mi bilmem cok kötü pişti travazol surup acik birakiyorum ama ilk kakada yine eski haline dönüyor alt acmak iskenceye dönüştü
Benim iki parmagimla baslamisti cnm sonra yayilmisti koluma. Sonra gecti smdi tekrarlari. Gtmekte fayda var ben gittim sok olup eve gelmistim insllah kotu bisey yoktrCanım bende de oluyor o dediğin sağ tarafımda. Böyle karıncalanma uyuşukluk hissi oluyor sağ kolumda ve yanağımda oluyor genelde. Kafama takıldı şimdi. Bir sene önce yanagimdaydi sadece sonra hiç olmamıştı 2 aydır da hem yanagim hem kolum ara ara uyusuyor. İnternetten baktım biraz vitamin eksikliği diye düşünmüştüm emziriyorum diye. Ben de bi gideyim doktora en iyisi
Teşekkür ederiz canım:)
Teşekkür ederiz teyzesi, gittikçe daha tatlı ve komik oluyorlar:)
Evet Kalbimiz gerçekten. İsmini ilerde kisaltip yazarsa K.Alp oluyor tatlı bir tesadüf:)) mimi de çok tatlı:))
İkna ettim gbi bakalim iki seneyi bulucakmis yapilmasi sabretcem artik ben sevmiyorm tanidikla yakin otrmayi@hiraysen gecmis olsun saglik gibisi yok kimseyi umursama gerekirse tasin 500 dairelik siteye degil baska yere git gerekirse. Akraba zor olur ben hep mesafeliyimdir herkesle. Görüşürüm ama sınır olur hep.
Çalışmalara devam o zaman son gaz:))tabi tabi bir video bekleriz artık ve mira çok güzel yiğit diyo tabi başında y si yok :)) akşam ikna edip söyletebilirsem ig ye atarım video
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?