- 14 Ocak 2015
- 1.961
- 3.671
- 138
- 42
ay inşallah canım ne güzel birkaç saat üstüste uyku gibisi yok bu hayatta bence darısı başımıza ben ikiye razıyımYigitin gece kalkmaları bir enfazla ikiye düştü maşallah. Allahım o sihirli değnek yavaş yavaş degmeyemi başladı bize yoksa iki yaşına az kalmisken:)
Vücut sürekli uyanmaya o kadar alismiski.hiç uyanmadan üç saat falan uyumussam sanki bi altı yedi saat uyumuşum hissiyle uyaniyorum. Nası enerjik oluyorum bide ilginç. İnşallah darısı miraya.yigitinde demismez böyle gider inşallah tabi.ay inşallah canım ne güzel birkaç saat üstüste uyku gibisi yok bu hayatta bence darısı başımıza ben ikiye razıyım
insallah canm, senin durumunu da belki teşhis koyamadiklari için öyle dusunmuslerdir. Stresten filandir. Geçer giderBenim iki parmagimla baslamisti cnm sonra yayilmisti koluma. Sonra gecti smdi tekrarlari. Gtmekte fayda var ben gittim sok olup eve gelmistim insllah kotu bisey yoktr
Cnm ferritin 30.75 çok iyi dilmi bizim ferritin önceki değeri 3 tu smdi 17.5 çıktı bgn gittik dr a sonuç göstermeye bıraktık ferrumu pekmez ve et le devam dedi hemoglobinimiz 13.5 cktiC
Canım ferdinin değeri alt sınıra nekadar yakınsa demir de aynı şekilde düşük çıkar. Demir elementine bakıldı mı?hemoglobin demir depoları boşanmanın düşüşe geçmez.mesela elif adanın en son tahlilde hemoglobin 11.9 ferritin 30.75 ve demir 46 çıktı.Demir sınırın altındaydı ve bu yüzden katılma nöbeti geçirdi acillik olduk önemliymiş. O yüzden Ferruh günde 20 damlaya çıktı.
Eki Görüntüle 1777443 Bu köpek gökçeden çektiğini kümseden çekmemiştir. Başına gidiyo kak kak diyip duruyo. Dokunmaya çalışıyo. Eğilip yüzüne bakıyo.Köpek rahatsız oluyo başka bi yere gidip yatıyo o da prşinden gidiyo.
Bir de bir sürü şarkı söyleyen bebek ayı falan gelmiş zor çıkarttım bimden sıpayı
mirayada elmayra diyoruz biz küçük çocukları bi sevişi var öyleki dayımın çocukları artık bize gelmek istemiyo yada mira uyuyunca gidelim diyolarmış :)Hahah bi çizgi film vardı elmayra :)) hayvanları seviyordu ama öldürürceaine sarılıyordu öpücem sıkıcam sevicem diyordu, hayvanlar onu görünce kaçıyordu :)))
Bi göreyim ben de miraya öyle yapıcammirayada elmayra diyoruz biz küçük çocukları bi sevişi var öyleki dayımın çocukları artık bize gelmek istemiyo yada mira uyuyunca gidelim diyolarmış :)
bende sanaBi göreyim ben de miraya öyle yapıcam
ay sahi aynı oHahah bi çizgi film vardı elmayra :)) hayvanları seviyordu ama öldürürceaine sarılıyordu öpücem sıkıcam sevicem diyordu, hayvanlar onu görünce kaçıyordu :)))
İlgilendim aslında oyun oynadik beraber ama biraz gergindim ona yansımıştır belkiCanım gün içinde eceyle az ilgilendiysen belki ondan yapmıştır.
Bende başka yerlere bakayım arastirayim 90 da iyi para çünkü dediğin gibi biraz daha verip başka bir yerden alınabilirbeyaza bayııllldıımmm. Ben kendime alırkende hep beyaz alırım. Gökçrnin ayakları büyürde kolay ayakkabı bulabilirsek eğer takım alcam direk hayaliyle yaşıyorum resmen
90 lira verdiktrn sonra biraz daha verir iyi bişey alırım aslında ama Gideyim bi bakayım bakalım nasılmış bimdeki.
Başka şeyler içinde iyi olur.
canım geçmiş oldun böbrekler temiz çıkar inşallah
Hayırlısı canım bende istemem aynı binada ya da yakın oturmayı ister benim tarafim olsun ister eşimin tarafı olsunİkna ettim gbi bakalim iki seneyi bulucakmis yapilmasi sabretcem artik ben sevmiyorm tanidikla yakin otrmayi
Maşallah Yiğit e Ece de eskisi kadar sık uyanmiyor çok şükür sanırım iki yasında sihirli degnk değecek bir yasında teğet geçti olmadı iki yaşından umutluyum:))Yigitin gece kalkmaları bir enfazla ikiye düştü maşallah. Allahım o sihirli değnek yavaş yavaş degmeyemi başladı bize yoksa iki yaşına az kalmisken:)
ayy çok tatlı ya ecede çok seviyor köpekleri nerede kopek gorse yanına gidiyor alamiyorum oradan kahkaha çığlık atıyor:))Eki Görüntüle 1777443 Bu köpek gökçeden çektiğini kümseden çekmemiştir. Başına gidiyo kak kak diyip duruyo. Dokunmaya çalışıyo. Eğilip yüzüne bakıyo.Köpek rahatsız oluyo başka bi yere gidip yatıyo o da prşinden gidiyo.
Bir de bir sürü şarkı söyleyen bebek ayı falan gelmiş zor çıkarttım bimden sıpayı
Çok güzel olmuş aferin vallahi :)Eki Görüntüle 1777670 Eki Görüntüle 1777671 kızlar oğlum sabahtan beri bunları çiziyor şimdi yine devam ediyor ben çok beğendim ve ben bunları yapamam internetten bakarak çiziyor:))
Teşekkür ederiz canımÇok güzel olmuş aferin vallahi :)
geçmiş olsun kaslar ne yapsın bu veletlere yat kalk mahvoluyoruzSağlık ocağına gittim
Kas ağrısı dedi boğazıma kulağıma baktı bişey yokmuş kasgevşetici hapla krem verdi bakalım
ellerine sağlık oğluşunun ne güzel çizmiş vallahi bende çizememEki Görüntüle 1777670 Eki Görüntüle 1777671 kızlar oğlum sabahtan beri bunları çiziyor şimdi yine devam ediyor ben çok beğendim ve ben bunları yapamam internetten bakarak çiziyor:))
çok geçmiş olsun canımSağlık ocağına gittim
Kas ağrısı dedi boğazıma kulağıma baktı bişey yokmuş kasgevşetici hapla krem verdi bakalım
Maşallah çok yetenekli belliki.Eki Görüntüle 1777670 Eki Görüntüle 1777671 kızlar oğlum sabahtan beri bunları çiziyor şimdi yine devam ediyor ben çok beğendim ve ben bunları yapamam internetten bakarak çiziyor:))
ellerine sağlık oğluşunun ne güzel çizmiş vallahi bende çizemem
çok geçmiş olsun canım
teşekkür ederiz kızlar 1. sınıfa başladığında öğretmen resime yeteneği var demişti seviyor resim yapmayıMaşallah çok yetenekli belliki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?