2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yigitin gece kalkmaları bir enfazla ikiye düştü maşallah. Allahım o sihirli değnek yavaş yavaş degmeyemi başladı bize yoksa iki yaşına az kalmisken:)
ay inşallah canım ne güzel birkaç saat üstüste uyku gibisi yok bu hayatta bence darısı başımıza ben ikiye razıyım

ay inşallah canım ne güzel birkaç saat üstüste uyku gibisi yok bu hayatta bence darısı başımıza ben ikiye razıyım
Vücut sürekli uyanmaya o kadar alismiski.hiç uyanmadan üç saat falan uyumussam sanki bi altı yedi saat uyumuşum hissiyle uyaniyorum. Nası enerjik oluyorum bide ilginç. İnşallah darısı miraya.yigitinde demismez böyle gider inşallah tabi.

Bu köpek gökçeden çektiğini kümseden çekmemiştir. Başına gidiyo kak kak diyip duruyo. Dokunmaya çalışıyo. Eğilip yüzüne bakıyo. Köpek rahatsız oluyo başka bi yere gidip yatıyo o da prşinden gidiyo.

Bir de bir sürü şarkı söyleyen bebek ayı falan gelmiş zor çıkarttım bimden sıpayı

Benim iki parmagimla baslamisti cnm sonra yayilmisti koluma. Sonra gecti smdi tekrarlari. Gtmekte fayda var ben gittim sok olup eve gelmistim insllah kotu bisey yoktr
insallah canm, senin durumunu da belki teşhis koyamadiklari için öyle dusunmuslerdir. Stresten filandir. Geçer gider

Cnm ferritin 30.75 çok iyi dilmi bizim ferritin önceki değeri 3 tu smdi 17.5 çıktı bgn gittik dr a sonuç göstermeye bıraktık ferrumu pekmez ve et le devam dedi hemoglobinimiz 13.5 ckti

Hahah bi çizgi film vardı elmayra :)) hayvanları seviyordu ama öldürürceaine sarılıyordu öpücem sıkıcam sevicem diyordu, hayvanlar onu görünce kaçıyordu :)))

Eklentiler

• image.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 42
Hahah bi çizgi film vardı elmayra :)) hayvanları seviyordu ama öldürürceaine sarılıyordu öpücem sıkıcam sevicem diyordu, hayvanlar onu görünce kaçıyordu :)))
mirayada elmayra diyoruz biz küçük çocukları bi sevişi var öyleki dayımın çocukları artık bize gelmek istemiyo yada mira uyuyunca gidelim diyolarmış :)

Canım gün içinde eceyle az ilgilendiysen belki ondan yapmıştır.
İlgilendim aslında oyun oynadik beraber ama biraz gergindim ona yansımıştır belki
Bende başka yerlere bakayım arastirayim 90 da iyi para çünkü dediğin gibi biraz daha verip başka bir yerden alınabilir
İkna ettim gbi bakalim iki seneyi bulucakmis yapilmasi sabretcem artik ben sevmiyorm tanidikla yakin otrmayi
Hayırlısı canım bende istemem aynı binada ya da yakın oturmayı ister benim tarafim olsun ister eşimin tarafı olsun
Yigitin gece kalkmaları bir enfazla ikiye düştü maşallah. Allahım o sihirli değnek yavaş yavaş degmeyemi başladı bize yoksa iki yaşına az kalmisken:)
Maşallah Yiğit e Ece de eskisi kadar sık uyanmiyor çok şükür sanırım iki yasında sihirli degnk değecek bir yasında teğet geçti olmadı iki yaşından umutluyum:))
ayy çok tatlı ya ecede çok seviyor köpekleri nerede kopek gorse yanına gidiyor alamiyorum oradan kahkaha çığlık atıyor:))

Sağlık ocağına gittim
Kas ağrısı dedi boğazıma kulağıma baktı bişey yokmuş kasgevşetici hapla krem verdi bakalım

Eki Görüntüle 1777670 Eki Görüntüle 1777671 kızlar oğlum sabahtan beri bunları çiziyor şimdi yine devam ediyor ben çok beğendim ve ben bunları yapamam internetten bakarak çiziyor:))
ellerine sağlık oğluşunun ne güzel çizmiş vallahi bende çizemem

Sağlık ocağına gittim
Kas ağrısı dedi boğazıma kulağıma baktı bişey yokmuş kasgevşetici hapla krem verdi bakalım
çok geçmiş olsun canım

Sağolun kızlar içtim ilacı ya bakalım inş bu gece rahat uyurum gece uyuyamadım sabah eşime kalktım işe gitti falan sonra da uyuyamadım ben uyudum öykü kalktı verdim telefonu eline oyalandı 1 saate yakın bi fotoğraflara bakıyo bi video açıyo arada beni dürtüyo en son kalk kalk dedi de kalktım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…