2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
canım baktımda. Teflonu pek iyi değil gibiydi. O kadar para verdikten sonra biraz daha verip daha iyisini almak daha mantıklı gibi

canım baktımda. Teflonu pek iyi değil gibiydi. O kadar para verdikten sonra biraz daha verip daha iyisini almak daha mantıklı gibi
Bende bakcaktım burda hç bişey kalmamış sadece kızartma tenceresi vardı dağ gibi :) benimki granit bi de

Bende bakcaktım burda hç bişey kalmamış sadece kızartma tenceresi vardı dağ gibi :) benimki granit bi de
Yani o paraya değmez gibi geldi banada. Bi de illa ki çiziliyo o teflonlar granit alırım daha iyi. Bilindik bi marka bde arada çok fazla farkta yok.

Gökçe ışıkla kafayı bozdu. Işığı kapatıyorum. Işığı kapattım diyo. Açıyorum yine ışığı kapattım diyo :)
Yüzüne güneş vuruyo, parmağını gözüne bastırıyo, yüzünü bişeylerle kapatıyo, bizim yüzümüzü kapatıyo, evdeki herhangi bir aletin ışığı yanıyo ya da sönüyo hepsinde aynı laf ışığı kapattım

Drumuz haftada bir kere muhakkak balik yedir dedi. Birkac haftadir vermeye calisiyorum basta yediler ikidir yemek istemiyorlar. Uzun arayla yaptigimizda cok guzel yiyorlardi biktilar mi acaba. Somon attim firina yanina salatalar mis gibi benim kiz yuzune bakmadi yengemlere gidip kuru ekmek yemis kitliktan cikmis gibi. Birde somon biraz agir geliyo olabilir mi?

Ben somon bir kere yaptım hoşuma gitti ama bizimkiler beğenmedi pek ben genelde hamsi sardalya çipura yapıyorum bazen eşim farklı balık alıyor ama adını hatırlamıyorum onlardan yapıyorum hele hamsi ailece favorimiz

Eşimde somon sevmiyomuş lezzetsiz oluyo diyo

Somonu öykü de sevmedi

Eşimde somon sevmiyomuş lezzetsiz oluyo diyo
Deriye yakin kismi cok yagli agir geliyo orta kismi cok kuru. Dr onu onermisti ama uzun sure yapmam artık. Siz yedirebiliyor musunuz haftada bir-iki? Corbasini denedim hiiic sevmediler belkide ben beceremedim tadi hic hos degildi

Deriye yakin kismi cok yagli agir geliyo orta kismi cok kuru. Dr onu onermisti ama uzun sure yapmam artık. Siz yedirebiliyor musunuz haftada bir-iki? Corbasini denedim hiiic sevmediler belkide ben beceremedim tadi hic hos degildi
Ben hep çorbasını yediriyorum. Haftada iki bazen 3 kere. fırında yapınca yemiyo. Oyuncu annenin yaptığı kerevizli bi tarif vardı onu yapıyorum çoğunlukla. Çocuklarım çok seviyo diye paylaşmıştı. Eşim tadına baktı fena sayılmaz demişti. Telefonda vardı bulup atayım onu dene istersen canım bi de

biz genelde çupra falan yiyoz haftada bir oluyo annemde sardalya yeriz eşim ayıklamam dedi diye almıyodum ama ayıklanmış varmış balıkcıda alıp koycam buzluğa haftada 2 kere yapmak istiyorum artk çok seviyo öykü 1 orta boy çuprayı yer tek başına

Canım ben haftada bir mutlaka yapıyorum bazen iki oluyor ece yiyiyor çorba şeklinde değil bazen buğulama bazen kızartma ama ben hamsiyi çok az yağda yapıyorum buğulama gibi oluyor

Oh afiyet olsun yarasin Öyküye Çeşme de olunca babası da tutunca yer tabi fıstık:)

Bu akşam tam yemek yapacaktim kardeşim uğradı iş çıkışı kahve falan lafladik biraz yemek geç saate kaldı Allahtan eşimin işi çıktı geç kalınca yemek söyleniyor kan şekeri dusuyor herhalde:)) neyse yemegim pişmek üzere biz yeriz eşim de gelince yer artık

Bu insanlar psikopat mıdır nedir. Adamın biri soyuldum diye polise gidiyo. Polis bi gariplik farkedip araştırıyo parayı soyuldum dediği yerin yakınınfa bul
bende özene bezene sofra hazırladım mezesine tatlısına kadar. Ki gökçe doğduğundan beri kırk yılda bir böyle hazırlayabiliyorum. Gelmesine 15 dk kala arayıp akşam mesaiye kalcam dedi. Isıtılacak şeylerde değildi. Oturdum her şeyi kendim yedim sinir olup. Tatlı hariç tabi.
Karnım patlayacak neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…