2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
hay Allah kotu olmuş afiyet olsun o zaman

Ne zor anne olmak küçük oğlum ecenin kafasına yastıkla vurmuş büyük küçüğe kızmış küçük ağlıyor yanına oturdum sarildim ağlama annecim abin haklı eceye böyle davranmaman lazım diye konuşmaya başladım ece geldi beni abisinden kıskandi anne ya anne ya diye söylenmeye başladı vallahi bazen ne yapacagimi sasiriyorum hepsi ilgi istiyor bazen birbirlerini kiskaniyorlar sen kızını seviyorsun sen oğlunu seviyorsun off patlayacagim

Baya ağırlık yapmış yediklerin :)
Kafsya da yağtı heralde :)
ay canım ya sen bunaldım diyr yazmışsın ama çok tatlı ya :)

ya Bencede çok tatlı hatta nası imrendim anlatamam

ya Bencede çok tatlı hatta nası imrendim anlatamam
Sağol canım vallahi yetemiyorum bazen biri ergen burnundan kıl aldırmıyor diğeri Eceyi kıskanıyor ki önceden pek kiskanmiyordu bebek diye ece büyüyünce kıskanmaya başladı hemen herşeye küsüyor diğeri bebek zor oluyor

Kızlar internette kiralık süper bir ev buldum doğalgazlı en ust kat kırasıda uygun merkezi bir yer manzaralı falan eşim uyuyor şimdi yarın söyleyeceğim olursa tutalım hemen birkaç ay okul işine çare buluruz inşallah o da beğenir çok heyecanlandim

Son düzenleyen: Moderatör:
Dayanamadım esimi uyandirdim:)) o muhitte sevmedigim biri oturuyor dedi ama yok kızlar ben bu adamı ikna etcem ısrar ettim bakarız dedi birde az önce aşağıdan çekiçle birşey caktilar çok ses geldi moralim bozuldu sahibinden coma bakayım dedim bu evi gordum hayırlısı olsun inşallah

Gökçeyi enlemesine bizim yatağa yatırdım. Ucuna oturdum yatağın kilotlu çorap girdirmeye çalışıyodum. Tepiniyo tabi süreki gülüyo giydirmeyim diye. Birden karnıma tekme attı arkaya devrildim. Yerde halı falanda yok ince bi kilim gibi bişey var kafamı çok kötü vurdum şişti baya. Belim ağrıyo.
Ne olduğunu anlamadım birden başım zonkluyo hala 1 saat geçti

@yaz yagmuru biz ortak bı ev bulaım mustakıl , ama ben en ustte otururum :)
nedır bızım bu mılletten cektıgımız anlamıyorum valla. işlahah gonlüne gore olur evıde tutarsınız canım .

bu arada kızlar okudum okudum ama anlamadım. balıgı teflon tavada mı yapıyorsunuz anlamadım ? bende 4 senedır evlıyım daha evımde bı kere balık pısmemıstır, ( annemlerde yemıstır hep ) ama yavrum ıcın yapmak ıstıyorum ama nasıl olur, tavada ole yapıyormusunuz ??

İkisi de çok hoş canım çok baktım ama mor bana daha sıcak geldi sanki ikiside yakışır Gokcecigime:)

beyaz çabuk kirlenir diye düşünüyorum mor daha güzel hem

Bence beyazz.:))

ben beyaz olanını çok beğendim canım

çok geçmiş olsun hepinize

ay ada çok iimiş ama

Cevaplarınız için çok teşekkürler kızlar
Beyazı yazın herşeyle giydiririm diye düşünüyorum ama morunda ışıkları çok tatlı :) ikisinide mi alsam

Geçmiş olsun canım. Geçen gün aynını gökçede bana yaptı Allahtan arkada beşik vardı ona tutundum. Çok fena oldu bu sıpalar.

Aynı ben 3.5 yıldır evliyim ilk kez bir ay önce annem bize gelince anneme hamsi yaptırdım. Eşim çok sever ama ben balığa elimi süremem. Eskiden pismise bile dokunamazdim simdi pişip önüme gelince yiyorum.Gökçe de bayıldı hamsiye rahat 10 tane yedi. Biz genelde dışardan pişmiş alıp yiyoruz benim yüzümden .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…