hay Allah kotu olmuş afiyet olsun o zamanBu insanlar psikopat mıdır nedir. Adamın biri soyuldum diye polise gidiyo. Polis bi gariplik farkedip araştırıyo parayı soyuldum dediği yerin yakınınfa bul
bende özene bezene sofra hazırladım mezesine tatlısına kadar. Ki gökçe doğduğundan beri kırk yılda bir böyle hazırlayabiliyorum. Gelmesine 15 dk kala arayıp akşam mesaiye kalcam dedi. Isıtılacak şeylerde değildi. Oturdum her şeyi kendim yedim sinir olup. Tatlı hariç tabi.
Karnım patlayacak neredeyse
Kafsya da yağtı heralde :)Baya ağırlık yapmış yediklerin :)
ay canım ya sen bunaldım diyr yazmışsın ama çok tatlı ya :)Ne zor anne olmak küçük oğlum ecenin kafasına yastıkla vurmuş büyük küçüğe kızmış küçük ağlıyor yanına oturdum sarildim ağlama annecim abin haklı eceye böyle davranmaman lazım diye konuşmaya başladım ece geldi beni abisinden kıskandi anne ya anne ya diye söylenmeye başladı vallahi bazen ne yapacagimi sasiriyorum hepsi ilgi istiyor bazen birbirlerini kiskaniyorlar sen kızını seviyorsun sen oğlunu seviyorsun off patlayacagim
Dışarıdan öyle gorunuyor canım gerçi bazen bende gülüyorum hallerine bazen de zorluyorlar beni:))Kafsya da yağtı heralde :)
ay canım ya sen bunaldım diyr yazmışsın ama çok tatlı ya :)
ya Bencede çok tatlı hatta nası imrendim anlatamamNe zor anne olmak küçük oğlum ecenin kafasına yastıkla vurmuş büyük küçüğe kızmış küçük ağlıyor yanına oturdum sarildim ağlama annecim abin haklı eceye böyle davranmaman lazım diye konuşmaya başladım ece geldi beni abisinden kıskandi anne ya anne ya diye söylenmeye başladı vallahi bazen ne yapacagimi sasiriyorum hepsi ilgi istiyor bazen birbirlerini kiskaniyorlar sen kızını seviyorsun sen oğlunu seviyorsun off patlayacagim
Sağol canım vallahi yetemiyorum bazen biri ergen burnundan kıl aldırmıyor diğeri Eceyi kıskanıyor ki önceden pek kiskanmiyordu bebek diye ece büyüyünce kıskanmaya başladı hemen herşeye küsüyor diğeri bebek zor oluyorya Bencede çok tatlı hatta nası imrendim anlatamam
Tamam canım sağol bakayım@yaz yagmuru n11 de shafer ın o tavası 94 lira
İkisi de çok hoş canım çok baktım ama mor bana daha sıcak geldi sanki ikiside yakışır Gokcecigime:)
Mor olan guzel
beyaz çabuk kirlenir diye düşünüyorum mor daha güzel hem
Bence beyazz.:))
ben beyaz olanını çok beğendim canım
çok geçmiş olsun hepinize
ay ada çok iimiş ama
Belki çabuk kirlenir temizliği zor olur ama beyazı çok beğendim
Ailecek geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum canim. İnşallah elif de antibiyotik kullanmadan toparlanır.
Geçmiş olsun canım inşallah geçer hemen. Sağımız solumuz tutulmaya devam. Kaç şekil oluyoz hergün.
Cevaplarınız için çok teşekkürler kızlarbeyaza bayııllldıımmm. Ben kendime alırkende hep beyaz alırım. Gökçrnin ayakları büyürde kolay ayakkabı bulabilirsek eğer takım alcam direk hayaliyle yaşıyorum resmen
90 lira verdiktrn sonra biraz daha verir iyi bişey alırım aslında ama Gideyim bi bakayım bakalım nasılmış bimdeki.
Başka şeyler içinde iyi olur.
canım geçmiş oldun böbrekler temiz çıkar inşallah
cok guzel cizmis canm benm yigenimde byle ciziyodu liseyi guzel sanatlar lisesinde okudu grafik bolumunde universitedede mimarlik okuycak cizimi cok guzel ustune dusun szde belliki oglunun yetenegi var resmdeEki Görüntüle 1777670 Eki Görüntüle 1777671 kızlar oğlum sabahtan beri bunları çiziyor şimdi yine devam ediyor ben çok beğendim ve ben bunları yapamam internetten bakarak çiziyor:))
Geçmiş olsun canım. Geçen gün aynını gökçede bana yaptı Allahtan arkada beşik vardı ona tutundum. Çok fena oldu bu sıpalar.Gökçeyi enlemesine bizim yatağa yatırdım. Ucuna oturdum yatağın kilotlu çorap girdirmeye çalışıyodum. Tepiniyo tabi süreki gülüyo giydirmeyim diye. Birden karnıma tekme attı arkaya devrildim. Yerde halı falanda yok ince bi kilim gibi bişey var kafamı çok kötü vurdum şişti baya. Belim ağrıyo.
Ne olduğunu anlamadım birden başım zonkluyo hala 1 saat geçti
Hafta sonu hava kötü eşimin teyzesine geldim gökçe uyudu bende pinekliyorum. Evde olsam bende uyurdum ne güzelAy kizlar nasılsınız neler yapiyorsunuz
@yaz yagmuru biz ortak bı ev bulaım mustakıl , ama ben en ustte otururum :)
nedır bızım bu mılletten cektıgımız anlamıyorum valla. işlahah gonlüne gore olur evıde tutarsınız canım .
bu arada kızlar okudum okudum ama anlamadım. balıgı teflon tavada mı yapıyorsunuz anlamadım ? bende 4 senedır evlıyım daha evımde bı kere balık pısmemıstır, ( annemlerde yemıstır hep ) ama yavrum ıcın yapmak ıstıyorum ama nasıl olur, tavada ole yapıyormusunuz ??
Aynı ben 3.5 yıldır evliyim ilk kez bir ay önce annem bize gelince anneme hamsi yaptırdım. Eşim çok sever ama ben balığa elimi süremem. Eskiden pismise bile dokunamazdim simdi pişip önüme gelince yiyorum.Gökçe de bayıldı hamsiye rahat 10 tane yedi. Biz genelde dışardan pişmiş alıp yiyoruz benim yüzümden@yaz yagmuru biz ortak bı ev bulaım mustakıl , ama ben en ustte otururum :)
nedır bızım bu mılletten cektıgımız anlamıyorum valla. işlahah gonlüne gore olur evıde tutarsınız canım .
bu arada kızlar okudum okudum ama anlamadım. balıgı teflon tavada mı yapıyorsunuz anlamadım ? bende 4 senedır evlıyım daha evımde bı kere balık pısmemıstır, ( annemlerde yemıstır hep ) ama yavrum ıcın yapmak ıstıyorum ama nasıl olur, tavada ole yapıyormusunuz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?