2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ayy bn ayiklamayida cok severm :)) eglenceli :)

geçmiş olsun Canım tüm odaklanmamız onlara bişi olmasın diye ya bizide buluyo kazalar

@nisaelifim çok geçmiş olsun canım.
@cann10 gökçe Çuprayi ve hamsiyi cok seviyor ama somonu yutamiyordu bende bayadir almıyorum.
Bizde genelde cupra yeriz arada da hamsi ama iste cocuklar icin somon alayim dedim olmadi :) cupraya devam.
Bu arada bende ayakkabilari cok begendim ama beyazi alırdım

Kizlar benim oglan acayip bağımlı oldu bana. Bir babasindayken duruyor bensiz yukari bile ciksa en fazla yarim saat sonra agliyor anne diye. Gun icerisinde defalarca sariliyor cok tatli oluyor minik kollariyla :) yanagini uzatiyor opeyim diye devamli oyun oynamak istiyor benimle. Donemsel birsey mi acaba sizinkilerde boyle mi. Cok hosuma gidiyor.. suanda uyuyor kaldırıp sıkı sıkı sarılasım geldi

Geçmiş olsun canım. Geçen gün aynını gökçede bana yaptı Allahtan arkada beşik vardı ona tutundum. Çok fena oldu bu sıpalar.
sağol canım. Çekmece vardı arkada allahtan uzakta ona çarpsam daha kötü olurdu.

geçmiş olsun Canım tüm odaklanmamız onlara bişi olmasın diye ya bizide buluyo kazalar
aynen öyle bi de güçlendi mi ne yaptı öncceden de yapardı ama hiç düşmemiştim artık yerde giyinsin küçük hanım :)

ne güzel ya. bende bekliyorum sıpa gelsin sarılsın öpsün. Ben sarılınca kaçıyo. öpülmryi de öpmeyide öpmeyi de sevmiyo. Nerden esiyosa bişey demeden gelir öper arada brni.
Yakınlaşmayı pek sevmiyo kucağına almadan konuşcan sıpayla

Geçmiş olsun ama güldüm baya resmen tepmiş seni

Ayy bn ayiklamayida cok severm :)) eglenceli :)
Ben d çok severim fırt diye içini ayıklamayı :)) zaten bıraksalar çiğ çiğ yerin balıkları

Bizde genelde cupra yeriz arada da hamsi ama iste cocuklar icin somon alayim dedim olmadi :) cupraya devam.
Bu arada bende ayakkabilari cok begendim ama beyazi alırdım
Azad genelde çipura yiyor, limon dilimleriyle folyoya sarıyorum, bi tencereye su doldurup folyoya da içine koyuyorum, su kaynayınca balık da folyoda pişmiş oluyor, yağsız ve kokusuz yumuşacık da oluyor

Folyonun kanserojen madde olduğunu duymuştum canım ben. heleki ısıyı görünce yiyecege direk o maddeyi geciriyomus önce yağlı kağıt sonra onun üstüne folyo kullaniyolar böyle durumlarda.yiyecege temas etmesin folyo diye. Duyduktan sonra bende öyle kullanmamaya çalışıyorum artık.

Bide acayip güzel bi yöntem vitaminini falan kaybetmeden çok güzel buğulama oluyodur. Bende böyle yapiCSM bidahikine mutlaka yigitin balığını

Aaa onu bilmiyordum ben de kendi buharında ne güzel kayıp olmadan pişiyo diye düşünüyodum ben de yağlı kağıtla yapayım artık

Gül gül :)
Bende direk onu yazcaktım. Aman canım kesinlikle ısı görmemesi gerekiyomuş alüminyum folyonun. Hem alzheimer hastalığına neden oluyo fazla alüminyumun beyinde birikmesinden başka hastalıklarda var. Hemde al miktari çoğaldıkça diğer metallerinde vücuda emilimini azaltıyo demir kalsiyum gibi.
Ama yöntem iyiymiş. Yağlı kağıda sıkıca sarsam yine aynı olur mu acaba. Çok yumuşacık olmayınca gökçe yemiyo. Suyunuda çorbalara dökerim. Deniyeyim bi

Bu içi yağlı kağıtlı folyolar var yeni model onlarla olur sanırsam

Aaa onu bilmiyordum ben de kendi buharında ne güzel kayıp olmadan pişiyo diye düşünüyodum ben de yağlı kağıtla yapayım artık
Evet canım bunu çok yerde duydum. sadece yağlı kagida sarıp hiç folyo sarmasakda olurmu acaba.yağli kagit da aynı folyo gibi buharı içinde tutar heralde. Önce öyle deniycem ben bakalım nasıl olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…