Fasülyemiz de büyüyoroğlum bugün 18 aylık oldu, zaman çok çabuk geçiyor....
Çok tatlılar ya :) kvlerde yapması ayrı hoşuma gitti benimde :) orda benden kaçırıyolar resmen çocuğu :)ayyy yerim onu:)) hirada yapiyo baska yerdeyken benim annem deyip sariliyo sacimi seviyo cıniiimmmm diyo sonra. Genelde kv evinde yapiyo:))
teşekkür ederim. Sayfaları kalın keçeden mi yaptın? Ben ince yaparım diye düşünmüştüm kalın mı alsam ki
bende okurken gülüyorum baya. Ne halr getirdiler bizi çocuklar diye. Çocuklar binbir çeşit olunca bizde öyle oluyoruzay bu annelik çok enteresan bi ruh hali.. grupta birisi yazmış çocuğum 2 aydır kilo almıyo kaç kilo 12 başka biride aynı kiloda benzer ruh hali bir diğeri yazmış sizi kürekle kovalanırım benimki 10 buçuk o kdr takmıyorum cevap ama besleyici şeyler yesin puding gibi sütlaç gibi..
Kalin keceden yaptim canim. İnce cirt cirti tasimaz diye dusundum. Sayfa kenarlarina 4 tane delik actim kurdele ile baglicam birlestirirken. Simdi fermuar ve dugme sayfasindayim.:)Çok tatlılar ya :) kvlerde yapması ayrı hoşuma gitti benimde :) orda benden kaçırıyolar resmen çocuğu :)
teşekkür ederim. Sayfaları kalın keçeden mi yaptın? Ben ince yaparım diye düşünmüştüm kalın mı alsam ki
bende okurken gülüyorum baya. Ne halr getirdiler bizi çocuklar diye. Çocuklar binbir çeşit olunca bizde öyle oluyoruz
teşekkürler canım hepimiz birbirimizin aynası olduk bu yolculukta@minnakkartal igde çok güzel yazmışsın kelimelerin ardında kendimi de gördüm...
diyorum ki bazen yazsa birileri ben okusam ben yazamasam da onlar yazsalar...
Heyy ben
Hmm doğru diyosun. Bende bakayım bulabilirsem kalına dikeyim daha tok durur hem sayfalar. Teşekkür ederim canımKalin keceden yaptim canim. İnce cirt cirti tasimaz diye dusundum. Sayfa kenarlarina 4 tane delik actim kurdele ile baglicam birlestirirken. Simdi fermuar ve dugme sayfasindayim.:)
Zaman uzun olcağı için sıkıntı olmaz heraldeBen bu çekiliş işini eşimle bir konuşayım. Geçen sefer çok uğraştım ( benim bi şikayetim yok tabi bu durumdan ) twk başıma bi yere gidemediğim için eşimi de çok uğraştırdım. Bir de Kargolama dönemi falan çok fazla girip çıktım foruma diye baya bi söylenmişti ne bu böyle elinden tlfn düşmüyo falan diye. Ekonomik olarakta malesef ona bağımlı olduğum için fikrini almadan kesin bişey söylemek istemiyorum
Haha ben de aynısını düşünüyorum bi annemde bi evde. Artık üç yaştan sonra kreşte yaparım partileriEsas bi de doğumgünü meselesi var :)
Yapıcakmısınız doğum günü ben aile arasında düşümüyorum aslında iki tane yapayım diye düşünüyorum annemin apartman komşuları hep ilgilendiler falan çok seviyolar öyküyü de bi ilgi bi ilgi uzak olduğu için 1 yaşa çağıramadım 2 yaş için annemde de yapayım gün havasında olur zaten diye düşünüyorum
Bi de evde işte aile arası öyle bişey düşünüyorum ertesi gün de
Küçük bi hatıra bişey dedim ama ne olur hiç bi fikrim yok şu anda :)
Sade bişey yapcam zaten şatafatı kreşe saklıyorum :)
Yani o kadat ilgilendiler falan evlendim düğüne de geldiler eve ayrı hediyeler doğum yqptım geldiler kına yaptık geldiler hepte bi hediyeleri vardı doğumgünü de hakları ama söylemicez yoksa yine boş gelmezler utanıyoz artık oturmaya çağırıp doğumgünü çıkarcam :)Haha ben de aynısını düşünüyorum bi annemde bi evde. Artık üç yaştan sonra kreşte yaparım partileri
yapicaz canm esimin havuzlu tesisi var esim orda istiyo ben kararsizm cok kisi cagrmak istemiyorum cnku 1. Yas gnu kalabalikti kargasaydi resmen. Bide anlasin birazcik diyorum oylesi icin degsin bari.Esas bi de doğumgünü meselesi var :)
Yapıcakmısınız doğum günü ben aile arasında düşümüyorum aslında iki tane yapayım diye düşünüyorum annemin apartman komşuları hep ilgilendiler falan çok seviyolar öyküyü de bi ilgi bi ilgi uzak olduğu için 1 yaşa çağıramadım 2 yaş için annemde de yapayım gün havasında olur zaten diye düşünüyorum
Bi de evde işte aile arası öyle bişey düşünüyorum ertesi gün de
Küçük bi hatıra bişey dedim ama ne olur hiç bi fikrim yok şu anda :)
Sade bişey yapcam zaten şatafatı kreşe saklıyorum :)
Bencede 3-4 olsunlae öyle hem o zamana kadar beğendikleri bi konsept olur falan bende o zaman düşünüyorum çoluk çocuk bir yaşta doğru düzgün kimse gelmedi çocuk yoktu e öykü durmadı bişey anlamadıkyapicaz canm esimin havuzlu tesisi var esim orda istiyo ben kararsizm cok kisi cagrmak istemiyorum cnku 1. Yas gnu kalabalikti kargasaydi resmen. Bide anlasin birazcik diyorum oylesi icin degsin bari.
bişey demex gibi geliyo ama ben yinede sorayım :)Zaman uzun olcağı için sıkıntı olmaz heralde
Söyle enişteye evi basarız izin vermezse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?