2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ayyy yerim onu:)) hirada yapiyo baska yerdeyken benim annem deyip sariliyo sacimi seviyo cıniiimmmm diyo sonra. Genelde kv evinde yapiyo:))
Çok tatlılar ya :) kvlerde yapması ayrı hoşuma gitti benimde :) orda benden kaçırıyolar resmen çocuğu :)
teşekkür ederim. Sayfaları kalın keçeden mi yaptın? Ben ince yaparım diye düşünmüştüm kalın mı alsam ki

bende okurken gülüyorum baya. Ne halr getirdiler bizi çocuklar diye. Çocuklar binbir çeşit olunca bizde öyle oluyoruz

Ay kumu yaptım yine. Bu sefer dokundu. Ama zar zor yarım saat oturdu. Çok ümitlenmiştim oysaki

Kalin keceden yaptim canim. İnce cirt cirti tasimaz diye dusundum. Sayfa kenarlarina 4 tane delik actim kurdele ile baglicam birlestirirken. Simdi fermuar ve dugme sayfasindayim.:)

Ben bu çekiliş işini eşimle bir konuşayım. Geçen sefer çok uğraştım ( benim bi şikayetim yok tabi bu durumdan ) twk başıma bi yere gidemediğim için eşimi de çok uğraştırdım. Bir de Kargolama dönemi falan çok fazla girip çıktım foruma diye baya bi söylenmişti ne bu böyle elinden tlfn düşmüyo falan diye. Ekonomik olarakta malesef ona bağımlı olduğum için fikrini almadan kesin bişey söylemek istemiyorum

Zaman uzun olcağı için sıkıntı olmaz heralde
Söyle enişteye evi basarız izin vermezse :)

Esas bi de doğumgünü meselesi var :)

Yapıcakmısınız doğum günü ben aile arasında düşümüyorum aslında iki tane yapayım diye düşünüyorum annemin apartman komşuları hep ilgilendiler falan çok seviyolar öyküyü de bi ilgi bi ilgi uzak olduğu için 1 yaşa çağıramadım 2 yaş için annemde de yapayım gün havasında olur zaten diye düşünüyorum
Bi de evde işte aile arası öyle bişey düşünüyorum ertesi gün de

Küçük bi hatıra bişey dedim ama ne olur hiç bi fikrim yok şu anda :)
Sade bişey yapcam zaten şatafatı kreşe saklıyorum :)

Haha ben de aynısını düşünüyorum bi annemde bi evde. Artık üç yaştan sonra kreşte yaparım partileri

Haha ben de aynısını düşünüyorum bi annemde bi evde. Artık üç yaştan sonra kreşte yaparım partileri
Yani o kadat ilgilendiler falan evlendim düğüne de geldiler eve ayrı hediyeler doğum yqptım geldiler kına yaptık geldiler hepte bi hediyeleri vardı doğumgünü de hakları ama söylemicez yoksa yine boş gelmezler utanıyoz artık oturmaya çağırıp doğumgünü çıkarcam :)

yapicaz canm esimin havuzlu tesisi var esim orda istiyo ben kararsizm cok kisi cagrmak istemiyorum cnku 1. Yas gnu kalabalikti kargasaydi resmen. Bide anlasin birazcik diyorum oylesi icin degsin bari.

yapicaz canm esimin havuzlu tesisi var esim orda istiyo ben kararsizm cok kisi cagrmak istemiyorum cnku 1. Yas gnu kalabalikti kargasaydi resmen. Bide anlasin birazcik diyorum oylesi icin degsin bari.
Bencede 3-4 olsunlae öyle hem o zamana kadar beğendikleri bi konsept olur falan bende o zaman düşünüyorum çoluk çocuk bir yaşta doğru düzgün kimse gelmedi çocuk yoktu e öykü durmadı bişey anlamadık

Gunaydin. Bizimde bir yas kutlamasi cok kalabalikti bahcede yapmistik kosturmaktan birsey anlamamistim. Bu kez kv ve annemleri cagiracam yeter :)

ben bu yıl yapmıcam geçen sene çok yorulmuştum 3 veya 4 yaş için düşünüyorum büyük bişi.
zaten ramazan iftara çağırıcam bizimkileri ardından bi pasta keseriz. eşimin tarafıylada her sene ramazanda bir akşam dışarda iftar yapıyoruz o akşam da bi pasta alırız mekana tamamdır.
özel dikim falan değilde denk gelirse mirayla benzer bi kıyafet giyip foto istiyorum belki o zamana tatlıyı severse gerçek bi pasta patlatmada yapabilirim dekor tasarladım aslında bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…