2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@Akaibu su kabakli biskuvili cevizli bi tarif vardiya sen vermistin galiba onun hamuru cok yapis yapis oldu nasil sekil verdin sen

Geldiiiimmnasilsnz hatunlar ozledim sizi valla ama giremiyorum pek okuyup cikiyorm arada bi sıkıntı yoktur umarim gecmisi okuyamadimbakicimiz degisti okul ev derken firsatim olmuyo.surucu kursuna gidiyorum bi deopuyorum beboslerinizi ve sizi
Çok açma arayı :) bende gidiyorum ehliyete kaldım ilk sınavdan

Oyuncu annenin yeni kitabı çıkıyo martta ev yapımı sihirli değnek d&r ve idefixten ön siparişte imzalı göndercekmiş bende aldım bakalım gerçekten ruhen bir sihirli değneye ihtiyacım var :)

banyodan çıktı kendini koklayıp oh mis diyo

Bide dün kv lerdeyken halasıyla oynuyodu. Birden kalkıp yanıma geldi annem benim diyip sarıldı. Öyle bi duygulandım ki anlatamam. Gözlerim sulandı. Hiç yapmamıştı daha önce böyle bişey
Biğim biğim diyo bi de şimdi yazarken bilr gözlerim sulandı.

gunaydın ben tarifi kaçırmışım tekrar yazabilir misin acaba?
1 kilo balkabağını az su ve şekerle yumuşayıncaya kadar pişiriyoruz. 1 buçuk paket petibör büsküviyi kırıp balkabağıyla karıştırıyoruz. Bir çay bardağı kadar da çekilmiş ceviz 1 tatlı kaşığı tahin ekleyip iyice karıştırıp dolapta bi yarım saat bi saat brkletiyoruz. Sonra küçük küçük toplar yapıp hindistan cevizine buluyoruz.
Kabak tatlısı yapınca kalanı da yapabilirsin.
Kafama göre evde kalan kek kurabiyeyle bile yaptım gökçe seviyo diye atıştırmalık niyetine yapıyorum sık sık

ayyy yerim onu:)) hirada yapiyo baska yerdeyken benim annem deyip sariliyo sacimi seviyo cıniiimmmm diyo sonra. Genelde kv evinde yapiyo:))

teşekkür ederim canım akşama yapayım.. hanımefendı bakalım yiyecek mi?

ay bu annelik çok enteresan bi ruh hali.. grupta birisi yazmış çocuğum 2 aydır kilo almıyo kaç kilo 12 başka biride aynı kiloda benzer ruh hali bir diğeri yazmış sizi kürekle kovalanırım benimki 10 buçuk o kdr takmıyorum cevap ama besleyici şeyler yesin puding gibi sütlaç gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…