bende :) inşallah.. katılıyorum arkadaşlar..
bu kez doğum günü için yapıyoruz Canım iki hafta içinde çekiliş 1 haziran teslim :))Ne cekilisi var bu arada eksik kalmym
Dur ben pasa beye sorucam daha
Biraz buzdolabında bekletirsen yapışmıyo bi de elini hafif ıslatırsan daha kolay şekil alıyo@Akaibu su kabakli biskuvili cevizli bi tarif vardiya sen vermistin galiba onun hamuru cok yapis yapis oldu nasil sekil verdin sen
Tamm canim sagolBiraz buzdolabında bekletirsen yapışmıyo bi de elini hafif ıslatırsan daha kolay şekil alıyo
Çok açma arayı :) bende gidiyorum ehliyete kaldım ilk sınavdanGeldiiiimmnasilsnz hatunlar ozledim sizi valla ama giremiyorum pek okuyup cikiyorm arada bi sıkıntı yoktur umarim gecmisi okuyamadim bakicimiz degisti okul ev derken firsatim olmuyo.surucu kursuna gidiyorum bi de opuyorum beboslerinizi ve sizi
aynen ya ne heycanliydi :)) ilk sen aldn en son ben ahahahhilk çekilişte @hiraysen le ben ölmediysek kimse meraktan ölmez artık
nasilda bilir katilcagimi :)) kambersiz dugun olurmuuu :))))
gunaydın ben tarifi kaçırmışım tekrar yazabilir misin acaba?Biraz buzdolabında bekletirsen yapışmıyo bi de elini hafif ıslatırsan daha kolay şekil alıyo
1 kilo balkabağını az su ve şekerle yumuşayıncaya kadar pişiriyoruz. 1 buçuk paket petibör büsküviyi kırıp balkabağıyla karıştırıyoruz. Bir çay bardağı kadar da çekilmiş ceviz 1 tatlı kaşığı tahin ekleyip iyice karıştırıp dolapta bi yarım saat bi saat brkletiyoruz. Sonra küçük küçük toplar yapıp hindistan cevizine buluyoruz.gunaydın ben tarifi kaçırmışım tekrar yazabilir misin acaba?
ayyy yerim onu:)) hirada yapiyo baska yerdeyken benim annem deyip sariliyo sacimi seviyo cıniiimmmm diyo sonra. Genelde kv evinde yapiyo:))banyodan çıktı kendini koklayıp oh mis diyo
Bide dün kv lerdeyken halasıyla oynuyodu. Birden kalkıp yanıma geldi annem benim diyip sarıldı. Öyle bi duygulandım ki anlatamam. Gözlerim sulandı. Hiç yapmamıştı daha önce böyle bişey
Biğim biğim diyo bi de şimdi yazarken bilr gözlerim sulandı.
teşekkür ederim canım akşama yapayım.. hanımefendı bakalım yiyecek mi?1 kilo balkabağını az su ve şekerle yumuşayıncaya kadar pişiriyoruz. 1 buçuk paket petibör büsküviyi kırıp balkabağıyla karıştırıyoruz. Bir çay bardağı kadar da çekilmiş ceviz 1 tatlı kaşığı tahin ekleyip iyice karıştırıp dolapta bi yarım saat bi saat brkletiyoruz. Sonra küçük küçük toplar yapıp hindistan cevizine buluyoruz.
Kabak tatlısı yapınca kalanı da yapabilirsin.
Kafama göre evde kalan kek kurabiyeyle bile yaptım gökçe seviyo diye atıştırmalık niyetine yapıyorum sık sık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?