eşimde aynını diyo hadi görcez bakalım falan diye ama yok gerçekten istemiyorum zaten pasta patlatma istediğim gibi geçerse bir sürü fotosu ve güzel anısı olacak dekorunu sipariş edeceğim yer de hazır evde yapıcam bu kez çekimi açık havaya da anne kız pozlarımızı düşünüyorum. benim ailemle bir pasta eşiminkilerle bi pasta bir de evde doğum gününün olduğu gün pasta bir sürü foto demek yapmış kadar oldum bile :))@minnakkartal sen duramazsın hele bi zaman yaklaşsın yaparsın doğum günü sen
bende eve gelir gelmez çıkarırım hemen bir iki başıma gelmişliği vardün tektaşım oğlumun bacağını çizdi çıkardım ben de
Ben bir senedir takamıyorum heralde. Aynı şeyi yapmışlığım var. Bi dr benim sıpa alıp kendine takıyo öyle geziyo evde görünce :)dün tektaşım oğlumun bacağını çizdi çıkardım ben de
Yerine ulaşsa bari. Küçücük kalmış bu çocuk lafından bana da fenalık geliyo.bir arkadaşım igde oğlunun fotoğrafını paylaşmış altına bugün lokmalarım yerine gülüşlerimi saymaya çalış olur mu yazmış..
çocuğu ufak tefek biraz artık ne kadar bunaldıysa muhtemel yakın çevresinin gözüne zayıf ama mutlu bir bebek mesajını sokmaya çalışmış inşallah yerine ulaşır.
bende ne zaman büyücek bu kız lafından fenalık geçiriyorumYerine ulaşsa bari. Küçücük kalmış bu çocuk lafından bana da fenalık geliyo.
bende alışverişte zorlanıyorum benzer sorunlar boyu olanın beli olmuyo üst boyu tam olanın kolları uzun kalıyo iyiki yaz geliyo diyorum şortlarda ve kısa taytlarda ve kısa kollularda bu kadar zorlanmıyorumHafta donu alışverişe gittik gökçenin taytları fln hep kısa geliyo bişeyler alalım diye. Ayına göre alıyporum belinde durmuyo. Lastikli alsam bacaklar bosbol kötü duruyo. Küçük alıyorum beli bol bacak boyu kısa kalıyo. ne alacağımı şaşırdım. Allahtan elbiseler var.
azadcığımın maşallahı var onu diyene göz doktoru tavsiye etsen de olabilir. ayrıca 16 gerçekten çok uç bi sınır benim bile giderek mira gözüme normal gelmeye başladı artık kızım zayıf yerine diğer bebişlere şişko demeyi tercih ediyorumO soru hiç bitmiyor. Azadın kg su boyu falan normal geliyor bana ve hala her gören niye bu çocuk zayıf diyordün mevlitte kuzenim, benim kızım azad kadarken 16 kg idi dedi. Şok oldum, allahtan çocuğa bişey olmamış dedim ben de be diyeyim.
böyle diyenin ağzına kürekle vurasım var!O soru hiç bitmiyor. Azadın kg su boyu falan normal geliyor bana ve hala her gören niye bu çocuk zayıf diyordün mevlitte kuzenim, benim kızım azad kadarken 16 kg idi dedi. Şok oldum, allahtan çocuğa bişey olmamış dedim ben de be diyeyim.
yuh gerçekten maşallahı varmış çocuğun. Azad gayet iyi görünüyo bence.O soru hiç bitmiyor. Azadın kg su boyu falan normal geliyor bana ve hala her gören niye bu çocuk zayıf diyordün mevlitte kuzenim, benim kızım azad kadarken 16 kg idi dedi. Şok oldum, allahtan çocuğa bişey olmamış dedim ben de be diyeyim.
Keşke senin oğlanın totosunun yarısı benim kızda olaymış belki taytlar dururdu üzerinde :)Oğlumun 18 ay aşısını yaptırdık, fakat o ağlayınca ne boyuna ne kilosuna bakabildim
hemşire de kaydetmemiş takvime
Keşke senin oğlanın totosunun yarısı benim kızda olaymış belki taytlar dururdu üzerinde :)
azadcığımın maşallahı var onu diyene göz doktoru tavsiye etsen de olabilir. ayrıca 16 gerçekten çok uç bi sınır benim bile giderek mira gözüme normal gelmeye başladı artık kızım zayıf yerine diğer bebişlere şişko demeyi tercih ediyorum
böyle diyenin ağzına kürekle vurasım var!
yuh gerçekten maşallahı varmış çocuğun. Azad gayet iyi görünüyo bence.
Gerçi bana gökçe de çok normal görünüyo ama Persentilde düşük kilosu tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?