O nettekilerle aynı canım benim aldığım. Bende başta onu alayım diye düşündüm. Her yere farklı foto koymuşlar renkler belli olmayınca kararsız kaldım bi araştırayım dedim. Toptancıdan aldığım için daha ucuz oldu sanırım benim ki. Renkleri güzel ama.Ben de bu ara bunlara bakıyorum nette mammut marka vardı 2 sandalye bir masa 140 mi 150 mi öyle birşeydi ama sen daha uygun almışsın çok da güzel güle güle kullanın canım. Ben de iki sandalye almayi düşünüyorum ben de otururum diye:)) Esimle gidebilirsek samsundan biraz arastiricam başka beğendiğim birşey bulamazsam alıcam artık netten filan. Olmalı bence artık masaları
aslında yavaş yavaş katılacaklar yazmaya başlasa iyi olur bencede katılım süresini 2 hafta falan açık tutup sonra çekiliş yapar ve hazirana kadar meraktan ölürüzDoğum günü çekilişi yapalım da sayfa hareketlensin yahu
sabahtan beri bakıyorum bir kaç mesaj anca
öleceksek meraktan ölelimaslında yavaş yavaş katılacaklar yazmaya başlasa iyi olur bencede katılım süresini 2 hafta falan açık tutup sonra çekiliş yapar ve hazirana kadar meraktan ölürüz
demekki ben tetikte bekliyomuşumbak çekiliş dedim:) hareketlendik yuppiii
bizimde öyle şifonyere koydum kıyafetlerini park yatak var bi de işte oyuncaklar oturma odasında yazık çocuğuma :)Bende taksit taksit anca alıyorum. Daha dolabı yok dekorasyona geçtim :)) biraz daha büyümesini bekliyorum. Normal yatağa geçtiği zaman alcam inşallah dolabı falanda. Zor oluyo ama şimdilik. bizimkine koyuyorum.
Bu sefer ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?