2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
O nettekilerle aynı canım benim aldığım. Bende başta onu alayım diye düşündüm. Her yere farklı foto koymuşlar renkler belli olmayınca kararsız kaldım bi araştırayım dedim. Toptancıdan aldığım için daha ucuz oldu sanırım benim ki. Renkleri güzel ama. Sarıyla yeşili böyle. Kırmızısı yoktu. Maviside hoş. Ben masayı mavi aldım hatta ama bi kaç gün sonra gelecek.

Doğum günü çekilişi yapalım da sayfa hareketlensin yahu
sabahtan beri bakıyorum bir kaç mesaj anca
aslında yavaş yavaş katılacaklar yazmaya başlasa iyi olur bencede katılım süresini 2 hafta falan açık tutup sonra çekiliş yapar ve hazirana kadar meraktan ölürüz

şimdi baktım da 1 haziran haftaiçi oluyo teslim içinde gayet uygun bir gün malum ofis adreslerimizide tercih ediyoruz. martın en geç ikinci haftası çekiliş yapsak 1 hazirana kadar 2 buçuk ay fln oluyo sanırım süre olarak da çok ideal olur fayika nın mesajından yola çıkarak bugünden başlayalım ara ara katılımcılar güncel listesini de paylaşırız son katılım tarihinide belirlersek geriye sadece koca bir merak kalır elimizde :))

Bende taksit taksit anca alıyorum. Daha dolabı yok dekorasyona geçtim :)) biraz daha büyümesini bekliyorum. Normal yatağa geçtiği zaman alcam inşallah dolabı falanda. Zor oluyo ama şimdilik. bizimkine koyuyorum.
bizimde öyle şifonyere koydum kıyafetlerini park yatak var bi de işte oyuncaklar oturma odasında yazık çocuğuma :)

pufpuff bayadir yok. @kmltm de bayadir yok.

Geldiiiimmnasilsnz hatunlar ozledim sizi valla ama giremiyorum pek okuyup cikiyorm arada bi sıkıntı yoktur umarim gecmisi okuyamadimbakicimiz degisti okul ev derken firsatim olmuyo.surucu kursuna gidiyorum bi deopuyorum beboslerinizi ve sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…