2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Amiiin allahım unutturmasın inşallah.
Şimdi iki kuzeniminde bebeği var biri haziran biri temmuz doğumlu.
Küçük olan 5 aylıkken emeklemeye başlamış diğeri emeklemiyo. Onlar birbirlerini düşünüp bişey demezler.
Ama çevreden Baya söyleyen oldu sanırım o da çok kafasına takmış. Aamann dedim benim ki 15 aylıkken emekledi çoğu kişiden geç yürüdü. Erken emekleyen şimdi amuda kalkmıyo ya hepsi aynı boşver dedim.
Kafası bozuldukça beni arıyo rahatlatıp kapatıyorum :))

Emmedi bebeği hastalansa emzirmedin ondan. Sanki emen hasta olmuyo.
Emzirsek büyümüş artık emzirmesen daha zamanı var. Laf çok

Zaten en büyük sorun, bu cins insanların bebek buyuttukleri zamanları unutmuş olmaları. Sanki yata yata bebek buyutmus gibi konuşurlar. Ben tasinirken yiğit daha emekliyodu baya bi uzun sürdü toplanmam. Eltim gelip gidip aa daha toparlanmadinizmi ben taşınacak olsam bi haftada bitiririm diyodu.halbuki en zor çocuk büyüten kendisidir ilk oğlu beş aylıkken ikinciye hamile kaldı ikiz gibi buyuduler evini Afedersiniz bo.. goturuyodu.ama tabi unuttu o günleri salak.

Kızlar 3 gündür giremiyordum buraya Ece nin köpek dişi çıkacak ucu gorunuyor neredeyse çok keyifsiz sürekli ağlama modunda gece sabaha kadar ağlayarak uyandı zorluyor bizi hafif burun akıntısı var o da dişten sanırım

Bzimde uclar gozukuyo cikamadi hala

KıLar Azad'a balık çorbası içirdim hem de sebzeli hem de tarhanayla kandırmadan :))))))
Tarifi
Somon
Patates
Kara havuç
Normal havuç
Maydanoz
Kereviz
Soğan
Satımsak
Az tuz ve karabiber
Hepsini kaynatıp blenderdan geçirdim ve öğürmeden yedi şükür :)))

sağol canım.
Çabuk patlarda kurtulursunuz inşallah yavrular neler çektiler köpeklerden

Bir an önce çıksın inşallah ececim dişlerine biz sana kavuşalım
Afiyet olsun şifa olsun yarasın

bnde deniyim denemedgim corba kalmadi baligi corbada yemiyo kerevizi hic sevmiyo anasi kilikli:))

Ya betüşün kafasındaki konak hala geçmedi dr da hava almadığı için dedi saçı çok diye hatta kestirin dedi ama kestirmicem tabiki annem karbonatlı su ile yıla dedi ama o su gözüne filan kaçmaz mı kaçarsa yakmaz mı zaten banyoda kıyamet kopuyo napsam bilemedim

Bzimde uclar gozukuyo cikamadi hala

sağol canım.
Çabuk patlarda kurtulursunuz inşallah yavrular neler çektiler köpeklerden

Bir an önce çıksın inşallah ececim dişlerine biz sana kavuşalım

Afiyet olsun şifa olsun yarasın
sagolun kızlar vallahi çıksın birsin artık şu dişler hem o perişan hem ben ki bu kez çok zorluyor bizi tam düzene girdi çocuk gece uyumaya başlamıştı yine başa döndük

bizim ki zeytin yağıyla karbonatı karıştırıp sürünce geçmişti. Öyle bekletir mi acaba saçında bir saat falan :/
Cidden saçının maşallahı var nazar mı değdirdik nedit

Canım ecede de abilerinde de olmuştu ben banyo yaptirmadan bir saat önce falan zeytinyağı karbonat karistiriyordum pamukla konak olan yere suruyordum bir süre bekledikten sonra tarakla hafif hafif ustunden alıyordum zaten yumuşamış oluyordu kolayca çıkıyordu ondan sonra banyo yaptiriyordum 3 kez yaptım bir daha olmadı ama Betül dururmu yaparken ece küçüktü benim yaptigimda emzirirken yapıyordum

Azad'ı tebrik ediyorum :)) şifa olsun

Bizde de konak var hâlâ. Birinde dr ellemesende gecer kendiliginden demisti ama geçmedi.

bizim ki zeytin yağıyla karbonatı karıştırıp sürünce geçmişti. Öyle bekletir mi acaba saçında bir saat falan :/
Cidden saçının maşallahı var nazar mı değdirdik nedit

Yarın denicem zeytinyağı karbonatı bu akşam yapsam mı dedim ama geç oldu bütün apartmanı ayağa kaldırır benim cadı

Eklentiler

• image.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 95
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…