Maşallah canım ya çok tatlıYarın denicem zeytinyağı karbonatı bu akşam yapsam mı dedim ama geç oldu bütün apartmanı ayağa kaldırır benim cadı
bizde de var konak her banyoda bir iki çıkıyo bende havalar ısınsın zyağı yapcamYa betüşün kafasındaki konak hala geçmedi dr da hava almadığı için dedi saçı çok diye hatta kestirin dedi ama kestirmicem tabiki annem karbonatlı su ile yıla dedi ama o su gözüne filan kaçmaz mı kaçarsa yakmaz mı zaten banyoda kıyamet kopuyo napsam bilemedim
Masallah cok tatli bu yaa :)Yarın denicem zeytinyağı karbonatı bu akşam yapsam mı dedim ama geç oldu bütün apartmanı ayağa kaldırır benim cadı
Chicconun özel konak taragı var. Duşa girmeden 10 dk önce falan zeytinyağı sür (çok kalmasın kafası üşür havalar soğuk zaten) ıslatmadan tersten tara. Böyle çok çıkıyor.Ya betüşün kafasındaki konak hala geçmedi dr da hava almadığı için dedi saçı çok diye hatta kestirin dedi ama kestirmicem tabiki annem karbonatlı su ile yıla dedi ama o su gözüne filan kaçmaz mı kaçarsa yakmaz mı zaten banyoda kıyamet kopuyo napsam bilemedim
Bebek yagiyla ovup bekletip taramayi denedinmi cnm bide karbonat gercekten baya ise yariyoYa betüşün kafasındaki konak hala geçmedi dr da hava almadığı için dedi saçı çok diye hatta kestirin dedi ama kestirmicem tabiki annem karbonatlı su ile yıla dedi ama o su gözüne filan kaçmaz mı kaçarsa yakmaz mı zaten banyoda kıyamet kopuyo napsam bilemedim
Bi oranı yok sanırım. annem göz kararı koy demişti. Yarım çay bardağına bi tatlı kaşığı kadar karbonat koymuştum benKarbonat zeytinyagina mi karistiriliyor. Ne kadar koymak lazim?
Hirada babasina benziyo ama benm kucuklugumede cok benziyo karisik biseyAynaya bakiyoruz kizimla hiccc bana benzemiyo bi insan hicmi benzemez annesine diyorum guluyo sipa babasinin kopyasi olmus minik kuzum
Kesinlikle canım Gökçe çok benziyor sanaGöküşüm aynı benhele küçüklğümüz bire bir aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?