2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bizde de var konak her banyoda bir iki çıkıyo bende havalar ısınsın zyağı yapcam

Chicconun özel konak taragı var. Duşa girmeden 10 dk önce falan zeytinyağı sür (çok kalmasın kafası üşür havalar soğuk zaten) ıslatmadan tersten tara. Böyle çok çıkıyor.

Bebek yagiyla ovup bekletip taramayi denedinmi cnm bide karbonat gercekten baya ise yariyo

Kızlar son günlerde oğlum geceleri sık sık uyanıp süt istiyor, gece beslemesini neredeyse bitirmiştim uyumadan önce emziriyor bir daha emzirmiyor, gece kalkışlarında da su veriyordum, ama artık suya kanmıyor.

Bu sene üzüm yapragim yoktu her sene alıyordum ya da annem basıyordu yaprak zamanı bu sene olmadı pazardan aldım bir kere çok methetti satan kişi bir sürü uğraştım yapraklar çok sertti bir daha almadim ozledikte eşimin yanında çalışan bir abi getirmiş torunuma diye ece için dedesiyim onun ben diyor:))nasıl sevindim bayagida vermiş sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…