Hayırlı cumalar hepimize kızlar. Son zamanlarda sıkıntılarım bitmiyor. Kv çoktan kafasına bizimle yaşamayı yerleştirmiş meğer. Eşim ablasını ayrı ev konusunda ikna edememiş ve bana annemi kabul etmiyorsan evliliği devam ettirmeyiniz sen haziranda işe başlayınca boşanmanın dedi. Kendiside adanada annesinin yanına gidecekmiş. Baba sevgisini de dedesiyle dayılar versin artık dedi. Bende bir anlık çocuğumu düşünerek tamam bizimle kalsın dedim ama sakin kafayla düşününce zaten yolunda gitmeyen bir evliliği beni ve çocuğunu kolayca gözden çıkaran biri için sürdürmenin doğru olmadığına ve boşanmanın en doğrusu olduğuna karar verdim. Bu akşam konuşup bitiricem. İnşallah verdiğim karardan birgün pişmanlık duymam.
Ben hep koyuyorum canım. Kekik koymadım hiç ama tümce soğan havuç bi kaç diş sarımsak varsa kereviz sapları maydonoz koyuyorum. Bi de içinde bi maddenin açığa çıkması için azıcık sirke ekliyorum. Uzun süre pişirmek daha iyiymiş. 12 saat olmasa öğlen gibi koyup akşam yatmadan önce kapatıryorum artık ne kadar vakit varsa. Hatta kasaplığıyla ünlü bi adam var ya tv ye falan çıkıyo o 2-3 gün kaynatıyoruz su bittikçe ekliyoruz diyodu. Futbolculara falan gönderiyolarmış..Kizlar kemik suyu yapiyor musunuz? Nasıl yapiyorsunuz. Ben simdiye kadar ilikli hkemik alip suda hasliyordum biraz arastirdim da sogan havuc kekik vs koyanlar varmis birde 12 saat pisiriliyormus bu cok ilginc geldi bana
İşte tamda bu sözler beni kararımın doğru olduğuna itti.sağol canım hayırlısı olsun diyecek benimde başka cümlem kalmadıBaba sevgisini dedesi dayısı versin demekte bilmiyorum gerçekten pek bi duygusuzluk. Bi yan anneyse bi yan evlat. Be söylenir jiç bilmiyorum. İçinde bulunduğun durumu en iyi sen tahlil edersin. Hakkınızda hayırlısı olsun..
bende en çok baba sevgisini dayısı ve dedesi versin kısmına takıldım..üzüldüm..belki de çocuğa kıyamayıp kalasın diye öyle bişi dedi.bu akşam konuşunca gerçek hislerini daha ii anlayacığını umuyorum.hayırlısı olsun en iyisi olsun kızın ve senin içinHayırlı cumalar hepimize kızlar. Son zamanlarda sıkıntılarım bitmiyor. Kv çoktan kafasına bizimle yaşamayı yerleştirmiş meğer. Eşim ablasını ayrı ev konusunda ikna edememiş ve bana annemi kabul etmiyorsan evliliği devam ettirmeyiniz sen haziranda işe başlayınca boşanmanın dedi. Kendiside adanada annesinin yanına gidecekmiş. Baba sevgisini de dedesiyle dayılar versin artık dedi. Bende bir anlık çocuğumu düşünerek tamam bizimle kalsın dedim ama sakin kafayla düşününce zaten yolunda gitmeyen bir evliliği beni ve çocuğunu kolayca gözden çıkaran biri için sürdürmenin doğru olmadığına ve boşanmanın en doğrusu olduğuna karar verdim. Bu akşam konuşup bitiricem. İnşallah verdiğim karardan birgün pişmanlık duymam.
Bende senin gibi düşündüm, cocuga kiyamayip kalsin diye soylemis gibime geldi. Yoksa aklim almaz. D deterjan hakkinizda hayirlisi olsun canimbende en çok baba sevgisini dayısı ve dedesi versin kısmına takıldım..üzüldüm..belki de çocuğa kıyamayıp kalasın diye öyle bişi dedi.bu akşam konuşunca gerçek hislerini daha ii anlayacığını umuyorum.hayırlısı olsun en iyisi olsun kızın ve senin için
Cok teşekkür ediyorum cevap icin uzun sure pisirme kismina takilmistim dogru demekkiBen hep koyuyorum canım. Kekik koymadım hiç ama tümce soğan havuç bi kaç diş sarımsak varsa kereviz sapları maydonoz koyuyorum. Bi de içinde bi maddenin açığa çıkması için azıcık sirke ekliyorum. Uzun süre pişirmek daha iyiymiş. 12 saat olmasa öğlen gibi koyup akşam yatmadan önce kapatıryorum artık ne kadar vakit varsa. Hatta kasaplığıyla ünlü bi adam var ya tv ye falan çıkıyo o 2-3 gün kaynatıyoruz su bittikçe ekliyoruz diyodu. Futbolculara falan gönderiyolarmış..
Benim oğlana normal aldık oturmadı iyi ki pahalılardan almamışız dedikKızlar nasıl bi lazımlık almayı planlıyosunuz? Müziklilere falan gerek var mı ki?
İşte bende klozet aparatı aldım korktu. Şimdi normal alırsam onada oturmazsa nasıl alıştırcam kiBenim oğlana normal aldık oturmadı iyi ki pahalılardan almamışız dedik
Canım ya nasılda sevinmiş ece de çok sevinir kesin bende akşam internetten baktım pandalilar vardı orada dayazyagmuru öykü de bizim kuzenin kızında görmüştü binmek istedi biraz kıskanç o da bindirmedi ağladı falan daha doğumgünü gelmemişti babam kemeraltından aldı getirdi gördü delirdi daha tam kuramadan bindi gezdi biraz sonra inince tam kurdu babam :) çok tatlı oluyo o halleri eşinde bi ara kapsın gelsin zaman geçmeden çok büyük sükse yapar kızının gözünde bizimki bu önünde panda olanlardan :)
Canım üzüldüm ama ben de eşinin seni etkilemek için söylediğini dusunuyorum hakkinizda hayırlısı olsunHayırlı cumalar hepimize kızlar. Son zamanlarda sıkıntılarım bitmiyor. Kv çoktan kafasına bizimle yaşamayı yerleştirmiş meğer. Eşim ablasını ayrı ev konusunda ikna edememiş ve bana annemi kabul etmiyorsan evliliği devam ettirmeyiniz sen haziranda işe başlayınca boşanmanın dedi. Kendiside adanada annesinin yanına gidecekmiş. Baba sevgisini de dedesiyle dayılar versin artık dedi. Bende bir anlık çocuğumu düşünerek tamam bizimle kalsın dedim ama sakin kafayla düşününce zaten yolunda gitmeyen bir evliliği beni ve çocuğunu kolayca gözden çıkaran biri için sürdürmenin doğru olmadığına ve boşanmanın en doğrusu olduğuna karar verdim. Bu akşam konuşup bitiricem. İnşallah verdiğim karardan birgün pişmanlık duymam.
Canım n11 de gordum 72.90 pandali olanlar bilmiyorum bakcam artıkyazyagmuru canim bizde gecen yaz almistik 100 tlydi fiyati bilgin olsun
D deterjan canim gercekten cok cirkin konusmus ama sakince oturup yuzyuze konusmadan karar verme lutfen umarim hakkınız da hayirlisi neyse o olur
bende normal bir lazimlik dusunuyorum canımKızlar nasıl bi lazımlık almayı planlıyosunuz? Müziklilere falan gerek var mı ki?
Bizimki de bunun mavisi. Muzikli olanlar sacma geliyo bana gereksiz bence.bizde altık görseldekinden ama kesinlikle oturmak istemiyo sadece bebeklerini kaka diyip oraya oturtuyo eşek müzikli almayı düşünmüyorum zamanı deil diye bakmak istiyorum olaya Eki Görüntüle 1783348
Zavalli cocuklar hep buyuklerin hatalarini cekiyorlar benim de Iicim gidiyor onlara.Su savas illeti hic olmasa keske olan hep masumlara oluyor.Belki garip gelebilir ama onca savasin ve yoklugun arasinda onca cocuk yapan ailelere de kiziyorum.Tabi cocuklarin hic bir sucu yOLAN ONLARA OLUYOR ZAVALLI YAVRUCAKLARBu suriyeli cocuklara icim parcalaniyo yabizim burda bi aile var bayagi kalabaliklar kiminin babasi yok kimininki ceza evinde hepsinin durumu icler acisi ama hiramla yasit ikiz kizlar var onlari gorunce bagrima basasim geliyor biz ne yedirip ne giydirecegimizi sasiriyoruz bahceye ciksa basindan ayrilmiyoruz bi zarar gelmesin diye kuculmus kiyafetler kisacik kesilmis bakimsiz saclar kucucuk sıska bedenleriyle yalniz baslarina bi o yana bi bu yana gidip geliyorlar gordukce cigerim sizliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?