2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar bebislerinizle oynadiginiz oyunlar neler yeni iyunlar ariyoruzda :))
Başımızın bi belası da oyun derdi.
Parmak boyası almıştım. Bi kerede mahfetti boyaları. Bende döküp kutularını yıkadım. Günde en az iki saat onlarla oynuyo.Ben kapaklarını açıyorum o kapatıp üst üste diziyo. Ben açıyorum o kapatıyo. Kapakları renkli yeşil kırmızı falan diye konuşuyo. Sinir bozucu bide hep aynı şey Ne anlıyo anlamıyorum.

Bi oranı yok sanırım. annem göz kararı koy demişti. Yarım çay bardağına bi tatlı kaşığı kadar karbonat koymuştum ben
Sagol canim
@cann10 ig da çocukların resmini gordum Recep sana benziyor Hira da babasına benziyor sanki
Birde @oslew sen babana çok benziyorsun kardeşin annene benziyor:)
Aslinda tam tersi hirayi bana recebide babasina benzetiyorlar genelde :) dur yeni resim koyayim :)))

Bide annesi çok genç görünüyo maşallah
Bencede maşallah
ayy teşekkür ederiz
Evet babama benzetirler ablam olur kendisi ne kadar küçük dursada :) anneme benziyo o da
Öyküyü de anneme benzetirler genelde
Oylemi aslında sen büyük gostermiyorsun bekar sanıyorum ablan ben o yüzden kardeşin sandım canım maşallah annende sende ablanda çok hossunuz
Sagol canim

Aslinda tam tersi hirayi bana recebide babasina benzetiyorlar genelde :) dur yeni resim koyayim :)))
Aaa gerçekten mi baktım şimdi ig ma evet orada Hira sana benziyor Recep babasına benziyor ama yinede Recep seni de andırıyor sanki

M mutube ece saklambaç oynamayı çok seviyor saklambaç oynuyoruz puzzle seviyor bir tane daha gecirmeli şekilli oyuncak aldım onunla oynuyoruz beraber onun dışında ev işi yemek yaparken yanimda oluyor bazen o anlık oyunlar uyduruyoruz egleniyoruz böyle yaptığım özel bir oyun yok

Kızlar benim oglan kabiz olmus poposundan kan gelmis cok aglamis ne yapabilirim

Uzman oldum bu konuda resmen. Kan geliyosa zeytin yağı sürün canım kurumasın yumuşak kalsın orası Canı acımasın. Kan gelecek kadar zorlanıyoda fitil koyun bence. Sertleşmiş kakaya ne yedirsen içirsen faydasız. Arkadan gelene yararıyo bi tek.

Mutfak masam cam daha doğrusu camdi artık rahmetli oldu:) dün kırıldı hemde baya büyük bi parça gitti. Acaba cam kestirilebiliyomudur çünki daha 6 senelik falan kiyamiyorum atmaya. Başına böyle bişey gelen bilgisi olan varmı kızlar. Gerçi esimde ince cam olmaz olsa bile, orjinal caminida bulup kestirsek bi masa parası eder yine diyo. Yeni bi masa alalım gitsin diyo ama kiyqmiyorum modeli güzel kullanışlı.

Geçmiş olsun canım makatinda çatlak olmuş olabilir kanadiysa eğer yaparken yine zorlanirsa anestol iyi geliyor kaka yapmadan önce sürülünce hafif uyusturuyor birde onun dışında bepanten in iyileştirici etkisi var kakasini yaptıktan sonra da onu surebilirsin zeytinyağı da icirebilirsin iyi geliyor ece de makat çatlağı olmuştu Dr bunları vermişti bize hii birde şimdi aklıma geldi dayanabileceği sıcaklıkta suda oturtma ki çok etkili bir yöntem

Kızlar akşam oğlum eve geldi kapıyı açtım karşı daireye misafir gelmis çocuklu hani şu çocuk bisikletleri var ya arkadan ittirmeli onu bizim kapının önüne koymuşlar:))ben kapıyı açtığim gibi ece onu gordu binmek istedi oturttum ustune inmiyor zorla indirdim sonra bir saat ağladı kapının önünde sonra tekrar kapıyı açtım bak yok gitmiş dedim yine ağladı aklına geldikçe kapının önüne gidip ağladı kızıma alcam o bisikletten çok ağladı

Canım benim eşim camcilarla çalışıyor sordum şimdi camciya gitsin ona uygun keserler kenarlarını duzeltirler ayarlarlar dedi pahalı olurmu dedim olmaz dedi

Canım benim eşim camcilarla çalışıyor sordum şimdi camciya gitsin ona uygun keserler kenarlarını duzeltirler ayarlarlar dedi pahalı olurmu dedim olmaz dedi
Bu kırılan çok kalın bi camdi sevindim şimdi onun gibi kestirebiliriz o zaman yani. kenar köşe de yapiyolar sa çok iyi.pahalıya gelmiyceksede yaptiralim o zaman. Bu masamı çok seviyodum çünku.Sağol canım bilgi için

İnşallah olur canım biliyorum o camları kalın oluyor hatta eşime öyle kalın yaparlarmi diye sordum yaparlar dedi

bizde de var rahat oluyo hem araba gibi sıkılmıyo hemde kilit altında :)

bizde de var rahat oluyo hem araba gibi sıkılmıyo hemde kilit altında :)
Bende dusundum canim yazın parka anneme giderken falan kullanırız diye hemde çok dikkatini çekti çok istedi kuzum çok üzüldüm saçma sapan söylendim o yüzden:)) başka koyacak yer yokmuydu çocuğum iki saat ağladı diye esimde sorma ya niye oraya koymuşlar diyor sacmaladik ama çok uzulduk birşey de yapamadık unutmadı bir türlü

Kizlar kemik suyu yapiyor musunuz? Nasıl yapiyorsunuz. Ben simdiye kadar ilikli hkemik alip suda hasliyordum biraz arastirdim da sogan havuc kekik vs koyanlar varmis birde 12 saat pisiriliyormus bu cok ilginc geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…